Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Den tvilsomme ære - 29.november

NYTT TEMA
paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7096
28.11.08 20:51

Følgende lag  i League 1 & 2 har den tvilsomme ære å spille ligafotball denne helgen:

League One: Northampton vs. Colchester og Walsall vs. Swindon.

League Two: Accrington vs Bury.

Colchester vant sist, og endte sin tapsrekke på 3 kamper. Nå skal de opp mot Northampton som vant imponerende 2-1 hjemme Leeds sist. Tror Northamptons form og hjemmefordel avgjør her.

Walsall rotet bort en 2-0 ledelse sist og tapte 2-3 for Oldham. Swindon mistet 2-1 ledelsen i siste minutt da Peterborough utliknet ved Batt. Walsall har 4 seire og 4 tap hjemme og det er vanskelig å forutsi hvordan denne kampen vil ende. Men kanske får Swindon en sjelden borteseier her.

Bury kan komme tilbake på play-off plass med seier borte mot Accrington, og de har hentet flere poeng på bortebane enn Accrington har klart å kapre hjemme. Men jeg tar likevel sjansen på å tippe hjemmeseier her.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26608
29.11.08 17:30
paul_dalton_11: Tror Northamptons form og hjemmefordel avgjør her.

Nå er det ikke for seint til at du kan få rett enda, men det var ei klassisk snare, dette: kåbblerne hadde akkurat kvitta seg med Leeds, mens ColU ligger et stykke nede på tabellen. 1-2 så langt, etter at Danny Jackman svarte for Town tidlig i andre omgang, så kanskje er et comeback på vei? Som flere imidlertid har vært inne på: United vil, med stor sannsynlighet, komme til å klatre videre på lista de kommende ukene. Clive Platt og Paul Reid (merk bare navnene, lizzm) har ellers gjort dagens mål for Colchester. 

Bury har 2-0 i Accrington, ja - begge måla før pause (Mike Jones/Brian Barry-Murphy). Opp mot 2200 på Crown Ground i ettermiddag?

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26608
29.11.08 17:42

Liam Dickinson er i gang i Blackpool: Plymf 1 - Pool 2, og debutanten har satt begge. Selv om Craig Davies slett ikke er noen ineffen spiss, ville garantert 105 av 100 County-fans bytta ham med fjorårets store helt. 

Stinkfist
StinkfistInnlegg: 5065
29.11.08 17:50

Med omtrent fem igjen av kampen, står det 1-1 på Wessex Stadium i Weymouth, hvor Mansfield befinner seg denne helga. Og som så ofte før, klarer stadig Billy McEwan å forbløffe med sine taktiske disposisjoner. I dag ble det en 5-3-2-formasjon, selvsagt med Jason Lee på topp (sammen med Emile Sinclair), og med Max Chanot i midtforsvaret sammen med Moses og O'Hare.

Terras tok ledelsen ved Chris McPhee etter 20 minutter, men fem minutter før pause utlignet Stags ved Sinclair, som ble spilt gjennom av Somner. Rett før pausesignalet ble man vitne til en oppvisning i kombinasjonsøvelsen skills og idioti av Max Chanot. Etter et avbrutt Weymouth-angrep tok den unge franskmannen saken i egne hender (eller rettere sagt: ballen i egne føtter), og gikk på et løp ikke ulikt Rune Bratseth mot Kypros i 1989. Eneste forskjell var at Chanot avsluttet utenfor. En flott prestasjon uansett, men sekundet etterpå fikk Chanot en liten dytt av Adam Bygrave, hvoretter Chanot reagerer med en springskalle. Resultat: direkte rødt. FY FAEN FOR EN FORBANNA IDIOT!!

Beklager ropingen, men i dette tilfellet var det berettiget. Snakk om å svikte laget. Chanot er utvilsomt en talentfull spiller, men han er også vanvittig het i toppen. Dette var Chanots femte ligakamp for Stags. På den tida har han fått to gule og to røde kort, og strengt tatt burde han også gult nummer to mot Wrexham. Send ham tilbake til Sheffield United!

Ellers har som sagt McEwan nok en gang imponert med sine taktiske disposisjoner. Emile Sinclair har vært Stags klart beste offensive spiller, og har stått bak de få avslutningene vi har klart å produsere. Så hva gjør Billy? Han bytter ham ut! Helt fantastisk.

(Innlegget ble redigert 29.11.08 17:54)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg