Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vil Buckley bli?

NYTT TEMA
mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26851
19.01.09 12:12

Før helgen verserte følgende rykte: Will til Birmingham City for £750 000, samt at Midlands-klubben leier ham tilbake til Rochdale for resten av sesongen. Det høres ikke ut som direkte god Alex McLeish-politikk, men Dale-hjerter ville frydet seg; ikke over å miste klubbens største talent (og jeg beklager den énsidige fokuseringen på ham), men det er en dårlig skjult sannhet at også Rochdale AFC sliter med bemidlingen, og trekvart million ville gjort ei slunken klubbkasse og en mager kasserer happy. Også Gary Megson skal ha sett hvilket potensiale som finnes i unge Buckleys ranke kropp, så et bud fra Bolton skal heller ikke utelukkes før vi ser opprinnelsen av 1.februar. 

I helga startet han på topp i spann med Adam Le Fondre (som heldigvis ikke ryktes vekk), men at han gjør seg best som uromoment ute på høyrekanten bør det være liten tveknad om. 

Hvilke andre League Two-utøvere er det som har fersket oppmerksomhet fra klubber høyere opp i hierarkiet? Simeon Jackson? Charlie MacDonald? Mike Williamson? Jamie Ward? Luke O'Brien? Paul Benson? Andy Bishop? Scott Davies? John O'Flynn? Anthony Barry? Lloyd Kerry? Danny Seaborne? Ryan Bennett? Danny Hone? Michael Spillane? Nat Brown? Rene Howe? David Howland? Jamie Green? Ben Davies? Det er bare å pøse på med nytt fra rumour hill, ladies and gangsters. 

Stinkfist
StinkfistInnlegg: 5065
20.01.09 01:31

> Danny Hone?

Det spørs nok om ikke interessen for den unge Imps-stopperen har kjølnet litt nå - i alle fall på kort sikt - etter at Hone pådro seg en kneskade som ventes å sette ham ut av spill de neste par månedene. Dermed er det vel tvilsomt om man får sett unge Hone i aksjon på Sincil Bank i mars.

Tro om Neil Warnock kan ha notert navnet "Danny Hone" på blokka? Crystal Palace vil jo på mange måter være en naturlig klubb å henvende seg til hvis Hone d.y. skulle ønske seg til større omgivelser. Det var jo her hans faderlige opphav Mark Hone startet sin tilværelse som fotballproff før han etter noen omveier til steder som Welling og Southend til slutt endte opp i Lincoln. Så jeg ser ikke bort fra at far i huset kan finne på å plante idéer om Selhurst Parks fortreffelighet i hodet på sønnen.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26851
21.01.09 22:20
Stinkfist: etter at Hone pådro seg en kneskade som ventes å sette ham ut av spill de neste par månedene.

En annen tidligere omtalt og fryktet langvarig flerre, nemlig den på Kevin McIntyre, viste seg å være grym, men ikke så alvorlig som det man først fryktet, og Queen of Ice er tilbake i rinken igjen i løpet av et par måneders tid. Det gjør ventelig likevel ikke sitt til at Paul Simpson lar være å videreintensivere jakta på en ny midtbanesentral, der Terence Dunfield fra Macc-les-field skal ha vært høyaktuell, om enn ikke for de lusne £50 000 som Floreat var villig til å investere i hans tjenester. Ok, nå skal vi ikke dra for mange likhetstrekk gjennom fotballkammen hva McIntyre og Jordan Hadfield angår, men sistnevnte tør jeg pøse ut galle på at man får signert for den ovennevnte summen, og i sum er jeg også sikker på at han vil kunne gjøre en nesten like stødig jobb som Mac. Tross alt gjør han det lysende i reservelagsligaen, ut fra hva jeg leser på botswanske debattforum. 

Konklusjon: Daniel Hone vil muligens likevel være aktuell for ditt møte med Sincil B, Strongfist. 

Band4Life
Band4LifeInnlegg: 2024
23.01.09 22:27

Jamie Ward er vel allerede solgt til Sheffield United? Mener ellers å ha sett Mike Williamson linket til Sheffield Wednesday.

For øvrig; de lavere divisjoner har sikkert en del spennende spillere, uten at jeg vet for mye om disse. Morsomt at f.eks Keith Andrews har etablert seg i Blackburn, han får jo også tillit under Allardyce. Finnes det andre spillere som kan klare det samme? Har hørt mye bra om George Boyd, Lee Frecklington, Rickie Lambert, Nathan Clarke og Ben Davies.

(Innlegget ble redigert 23.01.09 22:27)

faben
fabenInnlegg: 12852
24.01.09 16:00
mikemodano: Mike Williamson?

Eg trur dessverre at Willo definitivt er på veg vekk da han ikkje er tatt ut i startellevaren mot Bournemouth i dag, han er heller ikkje å finne på benken.

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
24.01.09 16:20

Nathan Clarke i PL?

Veeeel, han var jo lovende i sin tid, og er ennå ung, men ser ikke helt det skje, men kanskje han blir med oss opp;-)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26851
13.02.09 13:52
Band4Life: Har hørt mye bra om George Boyd, Lee Frecklington

For å ta disse to: United-boss Ferguson er ikke i tvil om at Boyd er i stand til å nå Premier League-nivå, men han ser selvsagt helst at han forblir på London Road, i alle fall inntil videre, men blir det ikke opprykk etter 08/09, vil naturlig nok faren være overhengende for at Boyd reiser. Da han ankom United ble han regnet for å være kanskje det største talentet nonligafotballen noensinne hadde sett, og karakteristikken av ham i årets League One forteller også om en eksepsjonelt god spiller som utvilsomt er i besittelse av det vesle ekstra. Han ble sagt å ha et par smådøve kamper i januar, men de siste par ukene har han igjen blomstret til, og det er neppe tilfeldig at Celtic ble ryktet å ha ham i kikkerten, visstnok i likhet med de to andre angrepsessa hos Peterborough, nemlig storscorerne Aaron McLean og Craig Mackail-Smith. Får United skikk på defensiven bør heller ikke det å overta MK Dons' tabellrolle være noen umulighet. 

Som du sikkert har registrert, så har den tidligere røde Imp Frecklington skrevet på for nettopp United nå nylig, og debuten kom ett minutt før slutt i Brighton på tirsdag. Nettopp sentral midtbane har vært et noe belastende tema/område for Ferguson, selv om en kar som Dean Keates sies å ha en riktig så god sesong, i likhet med et skotsk talent ved navn Paul Coutts. Det vil fort være sistnevnte Frecklington kan komme til å utkonkurrere, for betydningen av rutine i sentrale posisjoner vil Ferguson være skolert nok til å kjenne til. Da frykter jeg mer for forsvarsleddet hos Posh, særlig nå som Craig Morgan er ute. 

(Innlegget ble redigert 13.02.09 13:55)

Band4Life
Band4LifeInnlegg: 2024
13.02.09 14:37
mikemodano: Da frykter jeg mer for forsvarsleddet hos Posh, særlig nå som Craig Morgan er ute. 

Ja, det ser særdeles urutinert ut bak der, snittalderen for forsvarsrekka i sist kamp kan ikke være så langt over 20. Men på den annen side får de utvilsomt en spennende midtbane framover med Boyd på venstre og Frecklington sentralt.

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26851
16.02.09 11:43
Band4Life: snittalderen for forsvarsrekka i sist kamp kan ikke være så langt over 20.

Mot Yeovil lørdag (det skulle være unødig å nevne, men fra høyre mot venstre): 

(c) Russell Martin - Gabriel Zakuani - Charlie Lee - Danny Blanchett

Ungt. Svært ungt. Martin er aldersledende med sine 23, venstreback Blanchett ble innbrakt fra en åker i Cambridge, hvor byens stolte City hadde opsjon på ham. Allsidige Lee burde kanskje snart konsentrere seg om å bli skikkelig god på én bestemt plass, i stedet for å snart spille stopper, snart spille sideback eller på midtbana? Nå var det litt uheldige forhold som gjorde at Lee atter måtte trekke i backkjeledressen, i og med at innlånte James Chester (se her - enda en grønnskolling) var nødt til å melde avbud som følge av skade under trening dagen før kamp, for øvrig samme skjebne som også vår kompis Frecklington led, men Zakuani må snart være moden for retur til Premier League og Fulham, for makant til slett indreforsvarerspill har vi knapt sett siden Tony Brien var på sitt verste: vel får den oppskrytte målvakta Joe Lewis velfortjent tyn for sine dølle innsatser ved minst to av måla, men Zakuani er ikke i stand til å gå i duellspill, kan det virke som, og både Warne og Browns scoringer burde han ha avverget ved å vise mer manndom. United vakler. 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26851
29.01.10 11:50

Nå er det tre dager siden Will Buckleys overgang til Watford ble offentliggjort, men virker ikke torget her å ha kollektivsovet i timen? 

Jeg registrerer en miks av skepsis og likegyldighet blant Hornets-fansen på diverse nettsider, og med enkelte storstjerner fra lavere divisjoners komme til Vic Road tidligere, kan man også til nøds forstå dem. Det er ikke mange sesongene siden Will Hoskins bar bud om å være den nye Messias da han kom fra Rotherham, bare for å fisle ut som en lunken kinaputt. Går man godt tilbake i tid, vil man også huske en viss Richard Hill, som ankom klubben med enda større meritter i lomma enn Will Buckley, og som ble skyteskiveoffer for mang en mishagsytring. 

Det ble ikke offentliggjort noen overgangssum, men den sies å ligge i regionen £300 000, i tillegg til prestasjonsbaserte add-ons. I fall tallene stemmer, bør Rochdale kunne si seg godt fornøyd med dealen, spesielt siden Buckley i grunn ikke har vært like heit verken i år eller i fjor som da han slo igjennom i 07/08. 

For Dales del, når de først skulle kvitte seg med noen, var ikke det å miste ei ving det verste. Nå skal det sies at Buckley vikarierte som løper i en god del kamper også, men det var stort sett forbeholdt fjorårssesongen. Med Dagnall/O'Grady som førstevalg der framme, har ikke mulighetene bydd seg der for Will B. i år. 

Tro om det arbeides med å hente inn igjen Will Atkinson fra Hull? Eller konsentrerer man seg nå om å gjøre Andrew Howarth fra Blackburn til en skikkelig fotballspiller? Ja, for Adam Rundle er tydeligvis passé, selv om Hillmeister så det nødvendig å gi ham en start da Dale ble holdt til 1-1 i Aldershot i interrimperioden mellom Atkinson/Haworth. 

I Watford virker supporterne langt å foretrekke en rank stopper eller en angriper, framfor å se ei League Two-ving klatre inn gjennom det enda åpne vinduet, men snart vil de se at Will Buckley besitter såpass gode ferdigheter at enhver misèrsk forestilling fra Lee Williamsons tidlige Hornets-døgn er som visket ut fra minnet. 

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
30.01.10 17:01

Er forresten overskriften et ordspill som har gått meg hus forbi, eller var det "unintentional"?

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26851
30.01.10 17:49

Nei, den må være snappet ut av løse lufta. Har du sett...hvilket sammentreff. 

Ingen Watford-debut for Buckley i eftas, siden deres kamp mot Swansea ble utsatt som konsekvens av at undermattevarmeapparatet sviktet. Da kan i stedet sjansen by seg mot Sheffield United tirsdag, om de teknologiske problemene ikke vedvarer. 

Er det forresten noen av forumets passive Watford-deltakere som tør ymte frampå hvorvidt Dale-fansens antakelser om overgangssum er i nærheten av å stemme? 

tommy_cowan
tommy_cowanInnlegg: 30280
30.01.10 17:51
mikemodano: Er det forresten noen av forumets passive Watford-deltakere som tør ymte frampå hvorvidt Dale-fansens antakelser om overgangssum er i nærheten av å stemme? 

Jeg vil også vite når John-Joe O'Toole ikke lenger ble antatt å være god nok, og heller ble lånt ut?

Zredna
ZrednaInnlegg: 1581
04.02.10 08:06
mikemodano: Er det forresten noen av forumets passive Watford-deltakere som tør ymte frampå hvorvidt Dale-fansens antakelser om overgangssum er i nærheten av å stemme? 

Både Rochdale og Watford har senere nektet for at prisen på 300K er korrekt. Hvis alle add-ons oppfylles vil den totale prisen kunne komme opp på det nivået men i utgangspunktet er beløpet lavere.

Zredna
ZrednaInnlegg: 1581
04.02.10 08:11
tommy_cowan: Jeg vil også vite når John-Joe O'Toole ikke lenger ble antatt å være god nok, og heller ble lånt ut?

John Joe er nå permanent overført til sin gamle sjef Boothroyd i Colchester.

Ryktene forteller at John Joe var litt for glad i pils og mat. Selv om han har scoret en del mål fra sin midtbaneposisjon sto hans øvrige prestasjoner på banen sjelden i stil.

 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26851
22.03.10 17:07

Fire minutter før slutt av Rochdales 2-1 hjemme mot Notts County 24.november ble Will Buckley plukket av bana til fordel for mer defensivt anlagte Ciaran Toner (selv om, joda, jeg er fullt klar over at også Toner kan operere på vingplass, også han med en kirurgs presisjon fra innleggsdoja), og siden dess er det blitt reservelagsspill på Dales største ungdomsprodukt siden Dave Bayliss. Fram til i går, da han debuterte i Watfords 1-3-tap i Cardiff, etter å ha hoppet innpå for Don Cowie sånn halvveis ut i andre. Nå er det knapt noen unggutt forunt å få spilletid i et mannskap som sliter for å holde dodraugen på avstand, i og med at Watford har sklidd utfor på vårparten, men at Malky Mackay gir ham sjansen allerede nå, kan tyde på at Buckley har bitt greit fra seg på B-laget. 

Postmannen ramlet innom med Rochdale Observer nå i ettermiddag, men dessverre sto lite å lese om Buckleys première i Watford-trøya. Finnes her noen som har noe å spe på med? I stedet kunne jeg lese hvordan Årets spiller i League Two (er han kåret?), Craig Dawson, skal ha attrahert interesse fra et par navngitte Premier League-klubber.

PS - I Rochdale har man Rugby League-klubben Rochdale Hornets. Nettopp det faktum gjør det ganske åpenbart at vi ikke har sett siste transaksjon mellom Rochdale AFC og Watford FC. 

(Innlegget ble redigert 22.03.10 17:08)

Zredna
ZrednaInnlegg: 1581
23.03.10 09:50
mikemodano: Postmannen ramlet innom med Rochdale Observer nå i ettermiddag, men dessverre sto lite å lese om Buckleys première i Watford-trøya. Finnes her noen som har noe å spe på med?

Malky MacKay (som ser det positive i alle situasjoner) hadde dette å si om Buckley's debut:

“I was delighted with the fact he wanted to come on and make a difference. He came on and had 15 to 20 minutes where he really looked lively and he wanted to make a difference.”

“They (Buckley og nyerverelsen McGinn) are players who have been signed for the future and youngsters that we have to make sure we blood and get them on to the pitch and get them game time because there will be a period where we will have to rely on them"

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester