Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Overnatting i Leeds

NYTT TEMA
Otth
OtthInnlegg: 9524
17.11.09 19:04


Me er tre mann so skal på ei alder so liti rundreisa i England i april, og skal da starta med Leeds - Oldham, før me fortsetter med Gillingham - Southend og avsluttar med Torquay - Rochdale. Skal og prøva å fylla nokon av dei andre dagane med litt ballsparking, men dessa tre kampane er spikra. I stein til og med.
Overnatting i London er lett, i Torquay og sidan me har med oss ein "kjentmann", men akkurat i Leeds er det litt verre... Det optimale hadde vore overnatting for tre mann på eit rom(ikkje nødvendigvis eit krav) for å prøva å holda kostnadane litt nede, men uten at me har noko planar om å legga oss på ein sovesal eller liknande. So spørsmålet vil da sjølsagt bli; er det nokon so har nokon overnattingsplassar å anbefala i Leeds? Ikkje so langt fra Elland Road og/eller togstasjonen og med det ein treng av pubar, mathol og andre ting i nær omegn.

På førhand takk.

 

Otth
OtthInnlegg: 9524
07.01.10 10:42


Ingen som har tilbragt ei natt eller to i Leeds?
Fortsatt på leit etter hotell, og turen er flytta til februar da Øyen har vore ute og vifta med tryllestaven...

 

nordavind
nordavindInnlegg: 954
07.01.10 12:47

Har bodd på Hilton Leeds for noen år siden i forbindelse med en fotballtur.
Kanskje ikke det billigste alternativet men bra standard.
For ett trippelrom må dere nok ut med ca 300-350 kr per person per natt uten frokost. Husker at det dyreste med hotellet var nettopp frokosten. Kostet oss vel ca 12 pund for å få en matbit på morgenen på Hilton.
Hilton ligger rett ved togstasjonen sentralt i byen. Er vel et stykke unna Elland Road. Men da vi var der gikk det busser direkte til stadion ikke langt unna hotellet.

 

Otth
OtthInnlegg: 9524
07.01.10 22:01
nordavind: Har bodd på Hilton Leeds for noen år siden i forbindelse med en fotballtur.


Takk for den. Vurderte Hilton, men eg fann ut at me kunne ligga i Manchester, so det vart Premier Apartments i tre netter.

Bra lista med kampar har det vorte og no, so ein får berre håpa at kulden, været og alt anna er på vår sida.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg