Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Connie N watch (Nuneaton)

NYTT TEMA
mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
18.06.10 09:54

Som ei av dypere Non-Leagues større forumdiller i fjor, kan det være på sin plass å opprette ei luke for 'Boro i deres kommende Step 2-omgivelser. Der man i andre halvdel av 09/10 var nær ved å spise inn hele Farnboroughs enorme forsprang på rundt 15 poeng midtveis, endte det til slutt med avansement gjennom sluttspillet, der først pengesterke Brackley Town ble svidd 6-0 i semifinalen, før vårsterke Chippenham Town fikk unngjelde med 1-2 etter ekstraomganger i finalen. Begge kamper ble avholdt på 'Boros relativt nyinnvidde Liberty Way-stadion, og godt over 3000 tok turen for å se klubbens andre strake playoffopprykk. Manager Kevin Wilkin, tidligere bereist og ikke minst populær Non-League-angriper, var over seg av glede da den hjemmesnekrede yndlingen Eddie Nisevic slo inn det avgjørende målet rett før sidebytte i ekstraomgangene, assistert av den ikke så reint lite populære James Marsden, ei uortodoks angriper som spilte ei mer perifér rolle i 09/10, i og med at han verken ble ansett som noe kjempealternativ på flanke eller i spiss i Wilkins 3-5-2-formasjon. 

Jeg har gått langt i å antyde tidligere at Nuneaton Town (la oss få med det offisielle navnet, selv om kallenavnet 'Boro lever videre, trass i klubbens nydannelse foran 2007/8) traff meg, om ikke i hjerterota, så i det minste i et av -kammerne. Jeg hadde gleden av å oppleve kveldskamp i Liberty Way i april, og selv om mine programforpliktede førsteyndlinger var nødt til å avse det ene poenget gjennom nettopp Marsdens utlikning i det 89.minutt, hadde jeg vært vitne til en fantastisk match, der Nunny klart var spillemessig sterkest, men hvor Cambridge C evnet å stagge den sju kamper lange seiersrekka deres. Dessuten virket supporterne å være en trivelig bønsj mennesker, og unisont hyllet de to supportergrupperingene Kevin Wilkin, siden han er Cambridge-gutt og trådte sine ungdomssko i Milton Road, før han i '90 utvandret til Football League og Northampton Town. 

I sommer har Wilkin, naturlig nok, hatt fokus på å beholde stammen fra de siste par sesongers tropp, og etter å ha dominert såpass kraftig i en sterk liga som Southern Premier, er det overhode ingen grunn til større utvekslinger foran "comebacket" på sjette nivå. Enkelte helter har vært nødt til å troppe av, som spissen Rob Foster, som ble den store helten da Chasetown ble beseiret i fjorårets sluttspillfinale, men ellers har Wilkin fått tilslaget på alle de gutta han ønsket ha med videre. Det har resultert i dette foreløpige troppbildet: 

Målvakt: Darren Acton

Forsvarere: Stuart Pierpoint, Gareth Dean, Guy Hadland, Ed Matthews, Rob Oddy, Eddie Nisevic, Simon Forsdick

Midtbanemenn: Mark Noon (k), Adam Walker, James Armson, Matty Collins, Kyle Storer

Angripere: Chris Dillon, Lee Moore, Justin Marsden, Danny Spencer, Tom Berwick

I et 3-5-2-oppsett, vil dette i praksis se slik ut: 

Acton

Dean - Pierpoint - Hadland

Oddy - Storer - Noon - Armson - Forsdick/Nisevic

Moore - Dillon

Som lesere av disse sidene vil erindre fra vårsesongen, sørget Nuneatons geografiske nærhet til Coventry City for yrkesutplassering av flere lovende ungtælper, deriblant den veldige ruggen av en stopperbamse, en Darren Moore in spe, Nathan Cameron. Som tenåring rakk han å sette sitt preg på mannskapet, der han kom inn og storspilte i sesongens siste tredjedel, og med mindre Wilkin makter hanke inn ham for en ny utleieperiode, vil det være noe som mangler der bak. Fra samme klubb fikk man endelig etter sesongslutt avklart den lenge bebudede overgangen for midtbanetalentet Walker, som nå har skrevet på for en toårsperiode i Lib Way. Det sentrale midtfeltet er imidlertid, etter mitt skjønn, klubbens sterkeste fortrinn, og Wilkin kan dra nytte av hvilke som helst av firspannet Noon/Armson/Storer/Walker uten å svekke lagdelen nevneverdig. Kaptein Noon burde spilt Football League-ball, mens Armson, som sto for nær 20 scoringer fra sin framskutte midtbaneposisjon i 9/10, snart vil havne der. Tøffingen Storer gjør manns jobb som løpegutt, og jeg mistenker Walker å være innbrakt for å eventuelt ta over Armsons rolle om han forsvinner. 

Hva så med nyinvesteringer? Det er kommet inn en angriper ved navn Tom Berwick, som skal ha stått bak 50 mål for Daventry Town på Step 5 i fjor, men spørsmålet er hvorvidt han evner å omstille seg til et liv tre nivåer høyere. I fjor malte lagmaskina jevnt og trutt, og evnen til å avgjøre jevne kamper var tidvis påtakelig, selv om man ikke hadde utpregede målgjørere utover Armson og den rutinerte spissen Chris Dillon (toppscorer med sine totalt 23). Ei handel til i dette leddet ser jeg nesten som essensielt, og så kan det være lov å håpe at Coventry C slipper Cameron for ytterligere ett års praksis i Nuneaton-leiren. I så fall vil man ha et mannskap som kan være i stand til å knive om playoff også i årets Conference North. 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
25.06.10 11:03

Er Aiden (Aden?) Moore et navn som sier noen noe? 18-åringen er i alle fall et nytt innslag i den sammensveisede spillertruppen til Kevin Wilkin, og vil utgjøre et ungdommelig innslag med angrepsrettet luftstyrke som spesialitet. Det er knappest sannsynlig at jyplingen vil ha det i seg å splitte den suksessombruste duoen Dillon/L.Moore med det første, men stemmer lovordene han er blitt til del, spørs det om ikke 'Boro her har fått nok et løft i sine kommende bestrebelser på å gjøre inntrykk på sjettenivået. Han tar heisen ned fire etasjer for å slutte seg til Conference Norths kanskje mest spennende klubb av 10/11, og legger bak seg et opphold i Doncaster Rovers som skal ha vært litt for hyppig dominert av skadeavbrekk. Så: har forumets Champs-eksperter noe å uttale i forbindelse med denne overgangen? 

Chris Dillon, ja. Nå har jeg ikke hele fotball-cv-en hans på rams, men jeg mener bestemt han har vært i blant annet Hemel Hempstead Town, og den robuste, bevegelige spissen ytte ei solid skjerv under fjorårssesongen, med nye, høye mål i sikte etter å ha signert kontrakt også for kommende sesong. Spilleren var aldri i tvil om at han ønsket å være delaktig for Nuneaton Town også i 2010/11, men arbeidsforpliktelser i London gjorde at han var nødt til å gå flere runder med seg selv før han endelig skrev på. Forleden sluttet han seg imidlertid til resten av de re-signerte, og 'Boro-fansen vil kunne ta hans navn i bruk i støttesang også fra august av. 

Vi er mange som venter på at kommende termins kampoppsett skal spikkes ferdig, men jeg velger allerede nå å spå åpningshjemmedyst i Liberty Way for progressive 'Boro. Tro om Solihull Moors kan bli opponent i et heidundrandes lokalderby? 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
13.07.10 12:33

Fra enkelte hold er det blitt hevdet at Nuneaton skal være blant de mer pengesterke Step 2-klubbene, hvilket Kevin Wilkin bryskt tilbakeviser: "De som mener det, henger seg opp i gamle meritter; de antar at siden Nunny tilhørte nonligaaristokratiet en del år tilbake, så er vi utstyrt med gullbukser." Ingen manager ønsker at omgivelsene skal ha nyss i at man er velskodd, så sannhetsgehaltet i disse ryktene møter ventelig Wilkins uttalelser et sted omtrent på midten. Fortsatt er kun to spillere brakt inn, selv om klubben daglig er satt i forbindelse med nyervervelser. Uansett er dagens tropp så kraftig belagt med talent at den vil være i stand til å yte klubben en plass på øvre halvdel og vel så det. 

I morgen starter pre-season med den etter hvert årlige hjemmekampen mot distriktsstorebror Coventry City. Ble det ikke 1-1 i fjor, mon tro? City forplikter seg å sende en høvelig tropp til Liberty Way (sponset av en lokal bedrift, slik at årets offisielle stadionnavn skal være Triton Showers Community Arena (jeg tror jeg veit hva jeg vil holde meg til)), og oppgjøret vil, selv såpass tidlig i sesongforberedelsene, gi en pekepinn på hvor 'Boro står. Kanskje ser man også denne sesongen at unge, håpefulle City-barn skipes til Nuneaton for talentforedling. 

Videre matching i sommer: Kidderminster Harriers hjemme lørdag 17.juli, Nuneaton Griff hjemme tirsdag 20., Alvechurch borte lørdag 24., Northampton Town hjemme tirsdag 27., Bedworth United borte lørdag 31., Mansfield Town hjemme tirsdag 3.august og Leamington borte lørdag 7. Det virker som et fornuftig program, og på New Windmill Ground i Leamington Spa helgen før ligastart, bør det bli rett folksomt. Den 14. sparker man i gang comebacksesongen på Nivå 6 med utekamp mot Guiseley, fjorårets Northern Premier League-vinnere. Første hjemmekamp kommer tre dager seinere, når Ilkeston Town ankommer Warwickshire. 

Åpningsrunden i helhet: 

Saturday 14 Aug 15:00 AFC Telford United vs Hyde United Saturday 14 Aug 15:00 Alfreton Town vs Hinckley United Saturday 14 Aug 15:00 Boston United vs Stafford Rangers Saturday 14 Aug 15:00 Corby Town FC vs Harrogate Town Saturday 14 Aug 15:00 Droylsden vs Eastwood Town Saturday 14 Aug 15:00 Guiseley vs Nuneaton Town Saturday 14 Aug 15:00 Ilkeston Town vs Vauxhall Motors Saturday 14 Aug 15:00 Solihull Moors vs Blyth Spartans Saturday 14 Aug 15:00 Stalybridge Celtic vs Redditch United Saturday 14 Aug 15:00 Worcester City vs Gainsborough Trinity Saturday 14 Aug 15:00 Workington vs Gloucester City

(Innlegget ble redigert 13.07.10 12:34)

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
28.08.10 19:19

En smakstart med fem poeng fra de første tre er utvidet til en bortimot drømmestart etter seks poeng på de siste to, der spesielt midtukeseieren i Boston mot United var imponerende. Det var et Boston som kom fra 9-0 ute i Redditch, og som i ettermiddag vant 6-3 på tur mot Harrogate Town. 2-1 der og 2-1 hjemme mot Stalybridge Celtic har gitt Nunny playoffplass etter fem runder, der man er distansert av fjorårssesongens playoffinaletapere Alfreton Town med fire poeng. Derbyshire-klubben har virkelig imponert til nå, selv om begge de to hjemmeseierne er fikset med ett måls margin. 

Nuneaton Towns poengfangst er elleve til nå, og Kevin Wilkins suksessoppskrift fra fjorårets Southern Premier virker å funke også på et høyere nivå, omtrent i tråd med hva jeg forespeilet. Jeg anså Town som et sterkere lag enn seriemester Farnborough, som også har slitt mer i den sydlige Conference-avdelingen til nå, der man står med 2-0-3 på sine fem etter 0-1 i Basingstoke i ettermiddag. 

Stopper Guy Hadland var suspendert i dag, og flere hadde sett for seg Wilkin rokere der bak, og kanskje sågar legge om til 4-4-2. I stedet gikk Hadlands plass i 3-5-2-systemet til veteranen Wayne Daniel, som dermed tok plass ved siden av Gareth Dean og Stuart Pierpoint. På flanken var det lenge usikkerhet om venstrekant Simon Forsdicks deltakelse, men han fikk til slutt grønt lys av klubbens fysio, hvilket også gjaldt midtbaneesset Kyle Storer. Kompletterte gjorde videre Rob Oddy på høyrekanten, kaptein Mark Noon i den dype rollen ved Storers side, mens Adam Walker igjen spilte i James Armsons offensive midtbaneposisjon. Lee Moore fant plass framme ved siden av Justin Marsden, som har truffet slik med formen at fjorårstoppscorer Chris Dillon er helt ute i kulden. I dag var ikke Dillon en gang på benken, der angrepsalternativet het Tom Berwick. 

833 mann var til stede, hvilket var omtrent som forventet opponenten tatt i betraktning. Mandag er det utekamp mot AFC Telford, som også har lagt bak seg ei stødig innledning: 4-1-0 og andreplass. Jeg frykter 'Boros første sesongnederlag her, selv om uavgjort heller ikke bør være utafor rekkevidde. 

apobase

Innlegg: 11113
apobase
29.08.10 01:28

Glimrende lesning, mike. Både resultatene til Boro og din lyst og evne til å berette om dem. May it long continue, begge deler.

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
29.08.10 18:19

Ett besøk i Liberty Way var hva det tok, aporud, for å la seg småforelske i Nuneaton Town. Fin klubb, flotte fans, og så har de ei spillergruppe man bare er nødt til å sette pris på. Jeg må jo innrømme en viss inhabilitet når det gjelder travere som Stuart Pierpoint, Rob Oddy, Lee Moore og, spesielt, Mark Noon, men samtidig er det ingen reinspikka subjektiv mening at disse også står for en støyt på dette nivået, etter at de alle bidro til å spille 'Boro opp fra åttende nivå via playoff for to sesonger siden. Det gjør godt å se dem fortsette fjorårstrenden også på regionalt Conference-nivå. I fjor var jo sesonginnledningen så som så, siden man de første tre månedene var nødt til å greie seg uten motoren Kyle Storer (som ble utestengt av forbundet etter å ha gått bananas i ei six-a-side-turnering på si'), men så snart han var tilbake for å stabilisere midtfeltet med den praktfulle kapteinen Noon, var det vel kun Chippenham Town som maktet beseire dem i seriespillet. Jeg fryder meg også over å se 'Boro gjøre det skarpere enn fjorårets divisjonsvinner i Southern Premier, i og med at Farnborough trøbler litt i sin Conference-avdeling. 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
30.10.10 19:02

2-0 v Hinckley United i dagens nabogrevskapsduell i Warwickshire, og bortimot 1500 hadde stilt seg opp ringside. 'Boro beholder femteplassen på tabellen, selv om serieåpningen med 7-2-2 på de elleve første fort kunne gitt enda bedre tabellutsikter. Nå har det seg slik at de fire i tet alle har levert makalause prestasjoner til nå, og selv om toer Boston United var spillefri, ble det trepointere på såvel lederklubben Alfreton Town (2-1 hjemme v Worcester City), treer Guiseley (1-0 ute mot Eastwood Town, vinnerscoring på overtid) og firer AFC Telford (1-0 i Stalybridge mot Celtic). For Nuneaton var det Lee Moore (straffe) og flankeforsvareren Eddie Nisevic som skaffet nettsus, og mine djerve førsesongspådommer om playoffkamp for de blå og hvite ser ut til å holde stikk. 

Neste FA-cuprunde ga bortetrekning mot ingen snauere enn Lincoln City, så her vil 'Boro ventelig få kjørt seg. Ellers ser man også med interesse fram mot Guiseleys match mot selveste Crawley Town, samtidig som det allerede i en annen tråd er behørig dokumentert at Eastwood T går et bananskall i møte: Swindon Supermarine borte. Joda, høyinteressante dyster også neste helg, selv om ligarunden i Conf N vil være høyst amputert. 

Merkes bør også Adam Cunningtons scoring for Solihull Moors i 1-1-kampen heime mot Stafford Rangers. Fjorårets superscorer for Barwell på Step 5 begynner virkelig å finne husvarmen på Step 2 nå. 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
10.11.10 21:50

Etter FA-cuptapet for L2s Lincoln City (0-1, scoring på overtid) på Sincil Bank lørdag, var Nunny tilbake på vinnerstien da Solihull Moors gjestet Warwickshire i går: Kyle Storer sto for begge måla da Town banket de besøkende med 2-1, slik at statistikken i seriespillet nå lyder fantastiske 8-2-2 på sesongens tolv innledende kamper. Med det har man ferten av AFC Telford på plassen foran (tre poeng skiller, men Nuneaton har to kamper til gode, som følge av solide FA-cupinnsatser i år), mens Blyth Spartans er distansert med tilsvarende margin på neste plass nedover, i tillegg til at northumberlandianerne står registrert med hele 16 spilte ligakamper. Fattige 665 betalende la en demper på gildet i går, men Kevin Wilkin, som hadde vekslet ut hele fem mann fra lørdagens tap i Lincoln, var trolig like fullt en ganske fornøyd kis drøyt halv ti lokal tid i går kveld. Til helgen går det mot ny forbedring av den 5-1-1-pålydende hjemmestatistikken, når Eastwood Town gjester. 

Som vi vil huske, var det Farnborough som sto mellom Nuneaton Town og ligatittelen i fjorårets Southern Premier, og etter en litt halvrusten start, har nå for alvor også disse 'Boro fått rev i seilen, slik at de etter gårsaftenens 2-0 i St. Albans mot City har høyst respektable 7-3-4 på sine 14, hvilket gir dem plass i dødens rett utafor playoffområdet, der førsteutfordrer Ebbsfleet United imidlertid både har kamp og ett poengs tilgodehavende på Steve Kings Hampshire-mafia. 

Fortsetter trenden i årets Southern Prem, vil det bli Conference South som påny huser neste års divisjonsvinner, siden Truro City virker å være i stand til å legge bak seg det som måtte finne på å yppe seg av konkurrenter. Når man ser på hvilken måte Farnborough er i stand til å hamle opp med sine motstandere på årets nivå, ser jeg ingen grunn til at ikke også Cornwall-folket skal klare brasene på Step 2, for deretter å kunne legge grunnlaget for det som i årevis allerede har vært et uttalt mål der nede i den geografiske utposten: nonligaelitefotball. Man må gjerne spy av Truro City og deres årevise dominans på forskjellige nivåer, men at det nedlegges et ytterst solid håndverk nede i Treyew Road er utvilsomt. Nå sies også Stewart Yetton å være på gang igjen etter mange, mange måneder med sjukdom og skader, noe som neppe svekker deres kandidatur, uavhengig av hvor sterkt Barry Hayles måtte banke på førstelagsdøra. Begge må de imidlertid innfinne seg med å være hakket bak Andy Watkins på rangstigen. 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
29.12.10 13:36

Det har ikke vært den store aktiviteten heller i Conference' nordlige avdeling de siste ukene, men Nunny har i det minste vært innblandet i et par seriekamper i desember: den 11. ble man holdt til 1-1 av hjemmeslagkraftige Solihull Moors, der Simon Johnson og Adam Cunnington stadig representerer en fare for motstanderne, og nettopp tidligere Darlo-ess Johnson sørget for føringsmålet i kampen mot 'Boro, kun for James Armson å besørge utlikningsmålet tidlig i andre, slik at kampen endte med poengsplitt. Det var kun den femte seriekampen av året hvor the Kevin Wilkins avga poeng, for 15 kamper har gitt ti seire og kun to nederlag. Tre dager etter 1-1 i Solihull, sørget man for å bedre målskilnaden gjennom å maltraktere bånnlaget Redditch United med 5-0 ute. Chris Dillons to seine mål i den kampen sørget for at fjorårets toppscorer doblet sitt season tally, slik at han nå står med fire, hvilket er tre bak markedsledende Lee Moore. Det er kun de to tetlagene AFC Telford og Alfreton Town som har maktet klå Nunny i ligaen, mens både tabelltreer og -firer, henholdsvis Boston United og Guiseley AFC, er slått 2-1 på fremmedmark. Dette i sum burde borge for en høyinteressant andre halvdel på 10/11-terminen. 

Lørdag venter tur til Corby i Northamptonshire, hvor Town er motstander. Graham Drury presterer fortsatt solid med sine folk, og hjemme har man 5-2-1 på åtte kamper, hvilket sørger for at Wilkin må holde gutta på tå hev for å henge med i tetkampen. 

Det fryder å se 'Boro hevde seg så godt på Step 2 etter fjorårets fenomenale andre sesonghalvdel i Southern Premier, og fortsatt mottar unggutten James Armson den type skussmål som gjør at han av og til koples med klubber på Football League-nivå. Han er for øvrig del av et fantastisk sterkt midtfelt, der også kaptein Mark Noon, råenergiske Kyle Storer og stortalentet Adam Walker herjer. Sistnevnte er faktisk den som har måttet vike når hele kvartetten er tilgjengelig for selección. Wilkin turer videre med sitt suksessombruste 3-5-2, og jevnt over er fjorårsbesetningen med på å prege årets sesong også. 

Tilskuersnittet langs Lib Way lyder 960, hvilket plasserer Nunny som nummer tre i divisjonen, kun slått av AFC Telford (1760 flokker jevnlig til New Bucks Head) og Boston United (1550). Divisjonssnittet er for øvrig på 582, der Vauxhall Motors ligger soleklart sist med sine 216.

Av bilder har det dessverre ikke lyktes meg oppdrive sesonggyldige klipp fra Liberty Way, så ønsker man se disse navnene i aksjon, virker AFC Telfords tv-kanal å være eneste opsjon. Kyle Storers utvisning for den vesle håndspåleggelsen han gir Telford-stopper Liam Murray er en skam for nonligafotballen (fracas-en starter rundt 2.10 ut i collaget). 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
16.01.11 23:46

Harrogate Town 1 - Nuneaton Town 2 - og siden lederlaget Alfreton Town var opptatt med andre runde av FA Trophy i går (3-3 hjemme mot Cambridge United der), skrumpet 'Boro inn forspranget til tabellteten med ytterligere poeng, slik at avstanden fram til toppen nå kun er på ett poeng. Det skal sies at Notts-klubben Alfreton har to kamper til gode, men fortsetter de å la seg distrahere i FA Trophy, kan det være de går på glipptak i seriespillet, de også. Men det skal ingen klandre Nunny for å ha gjort i det siste: 14-4-2 på 20 kamper er vilt bra etter opprykket, og to av de øvrige tetkonkurrentene, AFC Telford United (1-0 v Eastwood Town) og Guiseley AFC (2-1 v Stalybridge Celtic), var også sterkt involvert i gårsdagens cuprunde. 

I går falt avgjørelsa på tilleggstid, da midtbaneesset Kyle Storer dunket inn ei straffe på en av Harrogate Ts utespillere, etter at målvakta hos hjemmelaget fikk servert rødt idet han la en Nunny-spiller i bakken inne i feltet. Før det hadde en annen høyt rangert midtbanespiller gjort 1-0 for gjestene, før Harrogates tidligere Gateshead-spiss Graeme Armstrong utjamnet. Også det kom via straffemerket, etter at Nuneaton-keeper Danny Alcock la ham i bakken. Sterke Alcock ble således førstemann til å se rødt på CNG Stadium i Wetherby Road. 

Til uka følger bortekamper mot midt på tabellen-motstand i henholdsvis Gainsborough Trinity (tirsdag) og Vauxhall Motors (lørdag). Kan the Wilkins utvide bortestatistikken til å omfatte ni seire på tolv forsøk? 

Ikke helt tråden å kommentere Farnborough i, kan hende, men siden fjorårets Southern Premier-duellant knuste bortesterke Dover 4-1 i sydavdelingen, har også de gule og blå fra Hampshire lagt seg godt til rette framme i tetstriden. Det varmer å se nettopp disse to stå seg så godt på Step 2 som de gjør. 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
19.01.11 00:05

Kyle Storer og kaptein Mark Noon sto for hvert sitt mål i Harrogate i helgen, og samme duo besørget sannelig tilsvarende i Gainsborough i kveld, slik at Nunny til slutt sto igjen som 2-1-vinnere. Og det, apobase, gir intet mindre enn tabelltopp! 21 kamper spilt og 49 poeng. I skjematisk framføring gir det noe sånt som 92-93 poeng når de 40 ligarundene er unnagjort, og som seg hør og bør, er Nuneaton T også kjent for å være et vårlag. Selv om Alfreton Town står med tre kamper færre spilt, kan vi vel begge semjes om at det er bedre å ha poeng ombord enn kampers tilgodehavende? Og fullfører 'Boro borteturnéen med tre nye kjegler når man skal til Ellesmere Port syd på Wirral for å tekkes Vauxhall Motors på lørdag?

apobase

Innlegg: 11113
apobase
19.01.11 13:25
mikemodano: Og det, apobase, gir intet mindre enn tabelltopp! 21 kamper spilt og 49 poeng.

Du slette tid. Dette er jo mildt sagt brillefint.

apobase

Innlegg: 11113
apobase
13.03.11 22:14
mikemodano: Og det, apobase, gir intet mindre enn tabelltopp!

Kære Dr. Ruth.

Jeg ser av tabellen at Nuneaton fremdeles troner øverst på sitt gudommelige vis. Men bak truer Alfreton Town. Skjønt, truer og truer fru Blom. De er vel i praksis gone and beyond. Laget er riktignok poenget bak Nunny, men har hele SYV kamper tilgode. Så that begs the kvesstjånn: Hva i huleste holder de på med i Alfreton? Lokal kulde og frozen pitch hele vinteren? Bedriver de fremdeles cupspill av ymse slag? Har laget rett og slett meldt seg ut av ligaen?

Vennlig hilsen

Ung og uerfaren

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
14.03.11 11:11
apobase: Hva i huleste holder de på med i Alfreton? Lokal kulde og frozen pitch hele vinteren? Bedriver de fremdeles cupspill av ymse slag?

Jeg trur'em var ramma av mye dårlig vær der i går'n i vinter. Ikke det at jeg trur været nødvendigvis var så mye verre i Alfreton enn i andre deler av verken Derbyshire eller av England generelt, men det hadde en tendens til å brygge opp til skikkelig kladdeføre når de hadde terminfestede hjemmekamper. Og fotball med blå swix under føtta funker, som du veit, ytterst dårlig. Tru om det ikke var tre eller fire ganger de prøvde å arrangere FA Trophy-matchen mot Cambridge Utd også. Ja, de kom langt i Trophy, Alfreton. Tredje runde. Det er akkurat såpass langt at det går utover det planlagte oppsettet for klubber på andrenivået i Non-League. 

Også i Nuneaton ble det avlyst kamper i desember, men i løpet av en svært hektisk januarmåned, hvor 'Boro spilte intet mindre enn ni seriekamper (vs Alfretons fire), tok man igjen mye av det tapte, der de røde og hvite var opptatt både med serie, FA Trophy og grevskapscupen (som i deres tilfelle er Derbyshire Senior Cup). Så når sesongen er over, trur jeg nok fortsatt de vil stå med et identisk antall spilte kamper, sjøl om 'ru aldri veit. 

3-0 i hælja var greit. Fint med en litt mer en kun marginell hjemmevinst igjen. Og 'n Hadland koinn ha hatt hattrick, se'!

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
20.06.11 12:04

Midtbaneesset Kyle Storer var en av Conference Norths mer omtalte spillere under fjorårssesongen, og han avrundet 2010/11 med 14 ligascoringer bak navnet sitt. Kevin Wilkin hadde selvsagt sett for seg å bygge neste års krus i retning av (nok et) playoff rundt Storer, men i disse stunder skal Nuneaton være i ferd med å ferdigforhandle med en større klubb vedrørende overgang for spilleren som mistet første halvdel av 2009/10 etter å ha gått bananas i en six-a-side-turnering. Leit. Jeg er redd det blir tungt for 'Boro å følge opp den formidable innsatsen fra forrige sesongs Step 2, selv om Wilkin har vært raskt ute med å sikre seg en erstatter i Sam Belcher, som nyss ble frigitt av Wycombe Wanderers. Belcher var hos Nunny-rival Hinckley United under store deler av fjorårssesongen, og hadde stående tilbud også fra dem, men skal ikke ha nølt da han ble kontaktet av Nuneaton Town. 

Når det gjelder hvilken klubb som kurtiserer Kyle Storer, er foreløpig intet navn spredt for offentligheten. Han har imidlertid flere ganger vært sitert på at han ønsker seg en helproff tilværelse, så da finnes jo et bredt utvalg klubber med ambisjoner i Conference Premier, i tillegg til at helt sikkert også flere League Two-klubber har hatt ham kartlagt. Om jeg skulle gjort et fåfengt skudd i blinde, ville jeg gjettet Lincoln City, klubben som jo slo ut Nuneaton T fra fjorårets FA-cupturnering. Men ta det langt ifra for kvalifisert gjetning. 

Videre har også angriperen Danny Spencer valgt å si opp forholdet med Nuneaton, og i stedet tar han fatt på arbeidsoppgaver hos Solihull Moors. Der vil han gjenforenes med stopperen Stuart Pierpoint, som valgte å dra dit da Wilkin brakte inn Mark Albrighton til å bekle en av stopperpostene på vårparten. Spencer hadde ingen umiddelbart heldig 'Boro-tilværelse etter overgangen fra det King's Lynn som ble skrinlagt (før et nytt oppsto), siden han pådro seg et par kjappe utvisninger for høy albueføring. Etter nyttår rakk han imidlertid sette seg i solid respekt, og sto ved sesongslutt med åtte mål, deriblant det ene klubben fikk i playoffsemifinalene mot AFC Telford United. 

På en mer gledelig front for tilhengerne av Warwickshires stolthet: Justin Marsden har forlenget, og blir i 'Boro minst ett år til. I tillegg gleder supporterne seg over Danny Glovers ankomst. Spissen hentes fra Worcester City, og han bør ha det i seg å stilne minnene om Danny Spencer. 

(Innlegget ble redigert 20.06.11 12:07)

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
31.08.11 18:38

Hos Hyde beretter sesongen så langt om litt av ei omveltning i forhold til de siste par sesonger, som begge brakte med seg tøffe tider og kamp mot nedrykk. Så hvordan forklarer så ekspertisen at Greater Manchester-klubben står med 6-0-0 som et hvilket som helst Alfreton Town til nå? Hva har hendt, lissom? Ikke godt å si for en utenforstående, blant annet fordi hjemmeportalen deres er omtrent like informativ som en bakfull flounders, men jeg registrerer i alle fall at Neil Tolson er ute av manntallet, samtidig som man ser at den tidligere Stockport County-backen Gianluca Havern står i midten der bak og sperrer for alle tilløp mot målvakta David Carnell. Ellers går St. Kitts and Nevis-spissen Matt Berkeley for å være ei god sommerinvestering, etter tre mål til nå. Jeg ser også at klubben er i besittelse av et par navngjetne midtbanespillere i Adam Birchall og Rory Fallon, men ingen av disse skal forveksles med deres alter egos. Forrige kamp ga 2-0 i Gloucester mot City, der nettopp Berkeley og tidligere Hudds Town-spiss Danny Broadbent begge puttet. Hyde er i ferd med å latterliggjøre storklubber som FC Halifax Town og Boston United, mens Nuneaton Town har lagt seg pent til rette oppunder sluttspillsonen med sine 2-2-2. 

Kyle Storer. Man kunne raskt ha mistenkt Kidderminster Harriers for å gå ei litt bleik termin i møte etter å ha gitt slipp på blant andre Matty Blair (York City) i sommer, men så har man det tidligere midtbanelimet hos Nunny, som skal ha bidratt i stor stil til å feie Kiddy opp i røven på de to tetlagene Wrexham og Gateshead. Ei scoring er det blitt på Storer, som headet inn ei hjørne fra Callum Gittings allerede i seriepremièren hjemme mot Heed, der Harriers til slutt tapte 2-3, etter først å ha hentet opp 0-2. 

(Innlegget ble redigert 31.08.11 18:38)

RFriday

Innlegg: 3707
RFriday
29.09.11 16:05
mikemodano: Så hvordan forklarer så ekspertisen at Greater Manchester-klubben står med 6-0-0 som et hvilket som helst Alfreton Town til nå? Hva har hendt, lissom?

Jeg har lurt på det samme, og stilt meg spørsmålet når boblen sprekker. For som du sier er det ikke altfor mye informasjon å finne. Men at noe har skjedd er åpenbart, der man har gått fra å flørte med nedrykk til å vinne sine 10 første kamper i årets serie - først i den ellevte kampen ble det poengtap, 2-2 borte mot Eastwood Town. Dermed står man sålangt med smått utrolige 10-1-0.

Det samme kan man spørre seg når det gjelder et lag ikke langt unna, nemlig Stalybridge Celtic som følger hakk i hæl med flotte 9-2-0. Hva har skjedd i Greater Manchester denne sommeren??

Og heller ikke Gainsborough Trinity på tredje er et lag jeg ville tippet i det øvre sjiktet.

Jeg var derimot ganske sikker på at et lag som Halifax Town kunne vise seg å bli en dominerende kraft også i denne divisjonen allerede i år, men de har istedet vist seg å være et slags tippernes mareritt og totalt uforutsigbare.

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
29.09.11 19:27
RFriday: Jeg var derimot ganske sikker på at et lag som Halifax Town kunne vise seg å bli en dominerende kraft også i denne divisjonen

Der var vi flere om beinet. Det har vært en positiv aura omkring FC Halifax Town i flere år allerede, og jeg forventet at det ville fortsette også på regionalt Conference-nivå. Dessverre virker de ganske så skrøpelige bakover, for forsvaret har lekket 21 ganger på elleve seriekamper. Nå holdt man endelig nullen i helgen, da Harrogate Town ble holdt til uavgjort ute, mens man før der igjen slo sterke Guiseley AFC 4-3, også det borte. Kan ting tyde på at Shaymen er på opptur? Jeg håper. Og så håper man at lånet av Bradford City-spiss Terry Dixon kan fortsette å bøte på tapet av målmaskinen Jamie Vardy, som jo nyter glade dager oppe i Fleetwood hos Town. Dixon fikk utvidet sin utlånsperiode med ytterligere én måned forleden, og han var blant målscorerne i seieren hos Guiseley. 

Men joda, tetplasser for trioen Hyde United, Stalybridge Celtic og Gainsborough Trinity ville antakelig ha gitt solide odds før sesongstart. Jeg har ikke gjort noen større forsøk for å prøve å finne bakgrunnen for tetplasserte Uniteds enorme forvandling siden de siste par sesonger, men en tur innom et Conf N-forum vil helt sikkert gi svar på drøssevis av gåter. 

Nuneaton ser ut til å være på opptur, selv om helgen ga 0-2 i Altrincham. Før det hadde man tre strake seire, men det kan virke som om manager Kevin Wilkin har forflyttet seg vekk fra den 3-5-2-formasjonen han adnyttet med slik suksess i opprykkssesongen fra Southern Premier og også delvis under fjorårssesongen, der man jo (riktignok på nåde, siden Eastwood Town ikke hadde stadion verdig Conference Premier-spill) tok seg til playoff. Jeg tolker i alle fall oppstillingen fra 3-2-seieren mot Histon forrige tirsdag slik: 

Neil Collett
Simon Forsdick - Guy Hadland - Gareth Dean - Eddie Nisevic
James Armson - Adam Walker - Mark Noon - Lee Smith
Ben Pugh - Danny Glover

Armson er ingen utpreget kant, mer en offensiv sentralmidtbanespiller, men både Walker og Noon er også sentrale av legning, og med den typiske venstrekanten Smith i leddet, ser jeg ingen anna råd enn å kjøre Armson ut til høyre. Angriperen Pugh er ny av året, og har meritter fra det britiske universitetslandslaget. Han har også gjort det skarpt som Nunny-gutt med to mål og fire assists på fem seriekamper. Interessant kar. Lee Moore vil trolig erstatte målveike Glover så snart han er tilgjengelig igjen. 

Jeg synes også totalt nederlagsdømte Histon imponerer. De mistet en rekke spillere i sommer, og finansene har i lang tid vært skrale. Kun ett minusmål og plass så vidt oppunder midten av tabellen er høyst akseptabelt til nå, men så har de også en ærgjerrig kar som Dave Livermore som manager. 

apobase

Innlegg: 11113
apobase
30.09.11 21:34
mikemodano: Angriperen Pugh er ny av året, og har meritter fra det britiske universitetslandslaget.

Men ellers er det mange kjente navn. Hyggelig å se at Nunny har klart å holde på spillerne og holder et stabilt lag i en tid hvor man har følelesen av at alle klubber skifter ut nesten hele spillerstallen hver sesong.

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
04.10.11 08:04
apobase: ellers er det mange kjente navn

Ja, og flere av disse var sågar med og nystartet klubben i Southern League Midlands Division (som dagens Central Division den gang het). Fin kontinuitet, og ikke minst supert å se at Kevin Wilkin fortsatt får det til å funkle der i le av storbyen Coventry. 

apobase

Innlegg: 11113
apobase
14.04.12 18:47

Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse på noen av oss at Englands svar på Racing Club de Paris har rota det til igjen med pølsepapirene og derfor blitt trukket poeng. Nuneaton er nå trukket 6 poeng for "fielding an ineligible player". Laget ligger allikevel på en 3. plass og har gode muligheter for å nå playoffen.

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
16.09.12 07:16

Og playoff-en nådde de, apobase. Ikke for første gang siden klubben ble reetablert, og heller ikke var det første gang man gikk seirende ut av et postsesongspill. Antakelig har rutinen fra å vinne sluttspill både på Step 4 og Step 3 de siste åra bidratt til å sende Nuneaton opp til Eliten. Hvor jeg vil tro de fortsetter å bite godt fra seg. 

Man ser gjerne at nyopprykkede Southern League-lag gjør det skarpt i den nordregionale Conference-gruppa. I år har jo fjorårets Southern Premier-mester Brackley Town tilsidesatt alt av motstand, og står med åtte seire på åtte forsøk. Det vil nok ha kommet overraskende på en del som ikke skaffet seg kjennskap til klubben før den rykket opp, men vi som har travet rundt i Southern League i noen år nå, veit jo hvilke kapitale midler som har blitt pumpet inn i den vesle Oxfordshire-klubben. Under fjorårets triumfferd på Step 3 opererte Brackley med et publikumssnitt på 278, og det krever ingen fagmann for å skjønne at slike tall ikke fristiller midler tilstrekkelig til å handle seg vei mot nonligaeliten. Ja, for det kan være det er dit Brackley er på vei. Jon Brady bør være kjent for de fleste som frekventerer øb-forumet. Man vil huske ham som en elegant ballsentral på midtfeltet hos blant andre Rushden & Diamonds, da disse enda var operative i Football League. Siden 2009 har han hatt tillit som manager hos Town. Han framsto passe arrogant og slick da jeg så ham i spillerbåsen under et møte mellom Cambridge og Brackley for et par-tre sesonger siden, og det er gjerne slike karakterer som åler seg til topps. Men det går neppe lenge før Brackley er tilbake i de Southern League-omgivelsene de tross alt hører hjemme. Snart vil investorene gå lei, og da spørs det hvor mye sympati klubben vil vinne fra forskjellige hold, omtrent slik man for tiden ser med Truro City, som jo er i oppløsningstendenser etter å ha shoppet seg vei opp til Step 2 fra de dypeste Western League-trinn. 

I går slo Brackley Workington 3-1 hjemme i det som ikke direkte kvalifiserer til lokalderbystatus. Et par hundre flere tilskuere kontra fjorårssnittet hadde funnet veien til St. James' Park, og for å gjøre trådsirkelen foreløpig komplett, kan man jo nevne at tidligere Nunny-helt Eddie Nisevic for tiden er hjemmehørende under Bradys vinger i Brackley. 

(Innlegget ble redigert 16.09.12 07:23)

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
15.10.12 13:59

Nuneaton er for lengst tapt for Conference North, men det er vel ingen grunn til å legge denne tråden brakk likevel? 

Lørdagens runde i Conference North medbrakte en hel haug underlige utfall, og selv om de resultatmessige overraskelsene var flere, var det like fullt én ting som fanget meg mer: 326 var notert på Conference Norths offisielle side som tilstedeværende ved The Shay i Halifax, der et formgodt Shaymen hadde den gamle ligastorheten Boston United på besøk. 326! Det lød så pussig at jeg var nødt til å dobbeltsjekke med Halifax' portal, som under sekvensen for kamprapporter kunne bekrefte at, joda, tallet var 326, det. Men for en klubb som høstet firesifrede noteringer også da de spilte på det fjerde nonligasteget? Jeg fikk det ikke til å stemme. Ikke ble nysgjerrigheten noe mindre pirret av at den offisielle sidens rapport heller ikke følte for å utdype det merkelige tilskuertallet. Og når tallet sto registrert både hos Conf Ns nettsted, i tillegg til hos Halifax' egne ordsmeder, så var det ingen grunn til å betvile ektheten. Kunne det være at Halifax Courier inneholdt noen opplysninger om en fellesboikott fra Shaymens supporterskare? En minnelig løsning måtte jo finnes. 

Jeg kledde meg i slåbrokk, gikk ut på trappa og plukket inn morgenutgaven av Courier'n, og bladde rapt fram til sportsseksjonen, hvor de helt sikkert ville gå i dybden for å analysere det skrekkelig svake frammøtet, eller i det minste gi meg en pekepinn på hva det var som gjorde at hjemmesupporterne valgte å avstå fra å møte til kamp kun kort tid etter at man tilsidesatte Chester i FA-cupen. "1530" lyste mot meg der, og jeg ble med ett beroliget. Men hvordan kunne det ha seg at både Conference North og Halifax' egen hjemmeside meldte om 326? 1530 vil naturligvis være riktig. Selv om også dét låter underkjent for et oppgjør av denne størrelsen. Ok, så var det nok ikke så mange som 326 betalende i Bees-interesser, men likevel. 

At Halifax fikk hjemmepryl får vi heller forbigå i stillhet. Arbeidsbas Neil Aspin var ikke nådig etter kampslutt, og lovte et helt annet tenningsnivå framover. Og det kan saktens behøves etter klubbens allerede andre hjemmetap for 12/13. 

Og på prat om forunderlige tall fra denne helgerunden, hva sies om lederlaget Brackley Towns første serietap for sesongen? 1-6 ute for Harrogate Town, der kaptein og veteranstopper Alan White var blant målgjørerne for vertskapet. Kampen skal ha blitt spilt på ei skikkelig hengemyr, og for trege Brackley-føtter må det ha følte som kvikksand å få to kjappe på snuta rett før hvilen, etter at man først hadde redusert til 1-2. Med 4-1 til pause var matchen så å si avgjort. Brackley har nå to sterke motstandere hjemme på St. James' Park i Gainsborough Trinity og nettopp Halifax, og skal man tro manager Jon Brady vil disse kampene bidra til å forme sesongen deres; skal man anses som genuine mesterskapsaspiranter, eller har hele høstsesongen til nå vært et rålangt blaff? 

Jeg slutter heller ikke å la meg imponere av Oxford City, som jo ankom Conference North fra samme liga som Brackley etter fjorårssesongen: 5-0 hjemme på Court Place Farm mot Workington, som vanligvis tåler dagslys. Det trodde nok også de 427 frammøtte der, tall som ble båret fram av "Non-League day"-tilstelningen (som ble promotert nasjonen over, grunnet spillefri i de to øverste proffdivisjonene), men la oss høre litt på City-boss Mike Ford om hans tanker rundt kalaset i Marston. Han virket ikke direkte misnögd med å kunne trekke veksler på en ringrev som Steve Basham, som kom inn da midtbaneesset Declan Benjamin måtte hinke tidlig av matta med skade. 

(Innlegget ble redigert 15.10.12 14:03)

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
08.12.12 18:00
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 17:19)

WatTyler

Innlegg: 3302
WatTyler
15.01.13 22:18

0-3 faktisk ! Sesongens andre bortesiger.  Som brakpromp fra klar pikerumpe den der assa.

2x Armson og hr Bruun

w

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
17.01.13 18:28
WatTyler: 2x Armson

Jeg har merket meg at han har slitt buksebak mot benk ved flere anledninger tidligere i sesongen, men nå kan det kanskje virke som om stjerneskuddet fra 2009/10, da Nuneaton tok seg ut av Southern League, James Armson er i ferd med å vinne fotfeste også på Premier-nivå. Imponerende sterk seier i Cambridge, som til slutt var pålydende 3-1. Og til helgen venter selveste Luton hjemme i Liberty Way. Det er vel for meget forlangt å tro at de skal kunne hamle opp med Conference Premiers prima ballerina. 

RFriday

Innlegg: 3707
RFriday
09.02.13 16:27

Vittige tunger vil kunne hevde at anleggene til flere av Conference North-anleggene har en åpenbar feil - de ligger i sør!
Men det er nok helt andre feil og mangler flere klubber nå har fått påpekt at må utbedres om de vil unngå exit fra Conference North.

I Bradford Park Avenue sitt tilfelle skal det først og fremst være snakk om garderober og flomlys som må oppgraderes.

Brackley Town er en annen klubb som må få ut finger'n med å oppgradere anlegget til "step 2 standard". Om de klarer å surre seg inn i problemer med dette etter de siste årene å ha kastet relativt store pengebeløp etter spillere etc...ja, da kan de neppe regne med spesielt mye sympati.

Oxford City er et eksempel på hvor firkantet noen av nodlus-reglene til FA kan være hva såkalt ground grading gjelder. Her dreier det seg om setene, som skal være i tilstrekkelig antall...men setene på hovedtribunen er i tre rader - en rad mindre enn kravene (eller var det fire rader og krav om fem rader?). Dette minner om en tilsvarende sak fra Eastwood Town for noen år siden, der de hadde nok seter totalt mens FA krevde at et visst antall av disse skulle være på hovedtribunen.

Når vi snakker om slike firkantede regler, kan det nevnes et annet eksempel fra andre divisjoner. Fareham Town er siste klubb i rekken av klubber som har blitt beordret om å fjerne underlaget av singel fra gangveier på sitt anlegg for å asfaltere. FA mener singel kan brukes til å kastes på motstandernes spillere og fans, men det er vel neppe særlig utbredt på dette nivået.

 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
19.03.13 21:25

Jævla Halifax, som er så innmari dårlig på hjemmebane for tiden. I helgen ble de holdt til 0-0 i den viktige matchen mot Brackley (kamp om tredjeplassen), og før det igjen husker man jo hvordan de fikk 0-2 på Shay mot Harrogate T. I dag er de borte, og da veit tydeligvis Neil Aspin hvordan han skal mane sine til scoring: 1-0 har de i øyeblikket oppe i Colwyn Bay. Noen målscorer er ikke brakt på bane foreløpig, men jeg tviler på at det er Wayne Allison. 

mikemodano

Innlegg: 28019
mikemodano
21.03.13 13:40

3-0 vant Halifax i Colwyn Bay tirsdag, og de ligger stadig som nummer fire på lista, med flere kamper til gode på de tilstøtende lagene. De har imidlertid ei tung kampliste igjen, der de blant annet skal møte Guiseley både hjemme og borte. West Yorkshire-kollegene har hatt en fantastisk sesong, men ligger like fullt 16 poeng bak Chester, som vi for lengst har forstått vil vinne årets Conference North, og dermed oppleve gjensyn med Conference Premier fra og med neste sesong. Jeg regner med det er flere enn jeg som gjerne hadde sett Halifax slå følge, slik at begge de restartede klubbene får sjansen til å konkurrere på nasjonalt nivå igjen? 

I morgen skal Halifax ut mot Harrogate, som de tapte 1-2 (og ikke 0-2, som jeg skrev over) for hjemme nylig. Harrogate er kun poenget bak, og aspirerer så avgjort til en plass i årets sluttspill. En vil jo videre huske at de hadde en god FA-cuprun, der de vel blant annet slo ut Torquay på Plainmoor? 

Tirsdag kommer Chester til The Shay for andre gang denne sesongen. I FA-cupen seiret Halifax med 3-1 da de møttes i tredje kvalifiserende runde (etter først 1-1 i Chester), og det bør bli folksomt nedenfor Skircoat Road da. I tillegg til doble Guiseley-møter, skal Halifax også to ganger opp mot Altrincham, som ligger i terrenget rett utafor playoffgruppa pr nå. Også Bradford Park Avenue ligger godt til på lista etter å ha rykket opp via playoff fra Northern Premier League i fjor, og andre påskedag er det deres tur til å gjeste Halifax. 

HarryStafford

Innlegg: 605
HarryStafford
22.03.13 00:49
mikemodano: Jeg regner med det er flere enn jeg som gjerne hadde sett Halifax slå følge, slik at begge de restartede klubbene får sjansen til å konkurrere på nasjonalt nivå igjen?

For min del: Gjerne. Er nok Altrincham eg helst vil ha opp igjen (nærleiken til Manchester, og det at eg har vore i Altrincham nokre anledningar (og nok vil det i framtida òg), spelar naturlegvis inn på mine preferansar her), men Halifax er òg absolutt ein klubb eg gjerne vil sjå opp! Om det ender med at det er dei som slår følgje med Chester, så må eg seia meg veldig fornøgd med årets Conference North, om me ser bort frå det at Droylsden går ned. Men men, det nedrykket vil i det minste hjelpa meg til å følgja litt meir med på Northern Premier League neste sesong.

Klikk for å gå tilbake til toppen