Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hartlepool United FC (tråd 2.0)

NYTT TEMA
Barbosa
BarbosaInnlegg: 3865
11.01.18 14:30

£200 000 er jo faktisk blitt gjennomsnittlig ukelønn blant de beste spillerne i Premier League. Litt grotekst å tenke på.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
11.01.18 18:54

Connor Simpson solgt til Preston

Vår unge spiss Connor Simpson (17) er solgt til Preston. Overgangssummen er ikke offentliggjort, men er tidligere antatt å ligge omkring £65k. Dermed får klubben inn noen sårt tiltrengte midler. Connor endte dermed med ni seriekamper (ett mål) for Pools. Han får draktnummer 27 i sin nye klubb, samme nummer han spilte med for Pools. Han har skrevet under for to og et halvt år for PNE.

Det er ventet at flere spillere vil forsvinne ut av dørene på Victoria Park de neste ukene. Hartlepool Mail skriver at Adeloye, Franks og Watson er på utgående kontrakter denne måneden, og regner det som ganske sikkert at ingen av kontraktene vil bli forlenget i den anstrengte økonomiske situasjonen.

(Innlegget ble redigert 11.01.18 18:57)

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
11.01.18 19:05
Barbosa: mulig å donere penger til klubben.

Jordan Hugill har tatt kontakt med klubben og donerer drakta han spilte med da han ble matchvinner i 2-1 seieren mot Exeter under The Great Escape.

Middlesbrough-fansen kan komme med opp til 1500 tilskuere neste lørdag, og fans fra mange klubber over hele landet har tatt kontakt med Pools for å donere noen pund.

Chris Turner har også sagt at han vil bidra i forkant #savepoolsday, selv om han er bortreist selve kampdagen.

Så vi har mange venner som vil bidra. Litt synd at så få av de 15000 Hartlepoolfansen som støttet laget i Cardiff i Playoff-finalen møter opp i fotballhverdagen. 

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
11.01.18 19:12
Dimmi: Kun to interesserte partier er igjen, begge utenlandske, og "Pools are no closer to a takeover than they were before new broke of their financial predicament."

Klubben har i kveld kommet med denne uttalelsen. Det høres ut som man ikke er nærmere noen ny eier, og at tallet har gått fra to interessenter og ned til null. Enhver interessent vil nok vente nærmest mulig deadline for å få en best mulig pris, men alt tyder på at gjelden på £1,8 M skremmer de fleste potensielle oppkjøpere.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
11.01.18 21:01
paul_dalton_11: Klubben har i kveld kommet med denne uttalelsen. Det høres ut som man ikke er nærmere noen ny eier, og at tallet har gått fra to interessenter og ned til null.

Selvfølgelig kan det være mulig at klubben er taktisk klok. Om interessentene trekker seg ut, så er man allerede i gang med å fri til eventuelle nye oppkjøpere uten at verdifull tid går tapt. Er interessentene seriøse med oppkjøpsplaner er dette et signal at de bør handle før ytterligere konkurranse kommer på bordet.  

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
11.01.18 22:06
paul_dalton_11: Selvfølgelig kan det være mulig at klubben er taktisk klok

Det er jo absolutt en mulighet, men det virker ikke som om HUST deler den oppfatningen.

Sjeldent klar og kritisk tale om situasjonen fra de i kveldens HM her.

 

Jeg vet neimen ikke hva jeg skal tro lenger. Dette har vært en forferdelig høst, og noen kaotiske vintermåneder så langt.

Finnes det fortsatt håp om at vi kan fortsette sesongen på en måte som gjør at vi både beholder klubben som sådan og plassen i divisjonen?

Jeg begynner sterkt å tvile.

 

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
12.01.18 11:20
Dimmi: det virker ikke som om HUST deler den oppfatningen.

HUST har blitt rådet til å ikke gå inn med penger i denne situasjonen av organisasjonen for Supporters Trusts. Man er redd for at pengene nå bare utsetter det unngåelige enda en måned, eller at pengene går i lommene på eierne for å minske deres tap. De etterspør å få innsyn i regnskapet før de går inn med penger. De har ikke fått innsyn selv om de har etterspurt dette i lang tid.

Jeg begynner å tenke at å bli satt under administrasjon vil være det beste for klubben. OK, vi blir trukket 10 poeng og kommer da under nedrykksstreken. Men da får vi en ekstra måned på å komme ut av administrasjon før neste sesong starter, noe jeg har forstått er et krav for videre spill i National League.

Chris Turner etterlyser åpenhet fra klubbens side, noe som manglet i mange år. Blir vi satt under administrasjon vil alt komme for en dag, og det vil bli gjort nødvendige grep for å få ned kostnadene. Pga. salg av mange billige sesongkort så har jeg inntrykk at vi ikke vil få særlige inntekter før etter sesongslutt.

Et tilskuersnitt på 2500 til £15 billetten vil gi oss en inntekt på £37500 per kamp. To hjemmekamper i måneden vil si ca. £75k. Pam Duxbury har sagt at klubbens månedlige utgifter ligger rundt £120k-£130k. Dermed har vi et gap mellom inntekter og utgifter som bør tettes. Det bør være mange grep som en administrator kan gjøre for å tette dette gapet. Vi har vært inne på reservelag, junioravdeling, en spillerstall på 29 mann og så videre... Det er mange klubber med lavere tilskuertall enn oss som driver med balanserte bøker. Så jeg er redd det finnes en (u)kultur i klubben at ingen tør å ta de nødvendige (upopulære) grep for å få klubben på rett kjøl da dette vil innebære at gode kollegaer vil kunne miste jobben. 

(Innlegget ble redigert 12.01.18 11:30)

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
12.01.18 12:40
paul_dalton_11: Jeg begynner å tenke at å bli satt under administrasjon vil være det beste for klubben. OK, vi blir trukket 10 poeng og kommer da under nedrykksstreken. Men da får vi en ekstra måned på å komme ut av administrasjon før neste sesong starter, noe jeg har forstått er et krav for videre spill i National League.

Det kan nok være at å bli satt under administrasjon kan være til det beste for klubben, ja.

Men, har vi egentlig trua på at vi kan klare å holde plassen dersom vi da mister 10 poeng også?

Særlig sett i lys av at nøkkelspillere som Watson og Franks allerede er tapt, og at flere vil følge de ut dersom administrasjon blir et faktum.

Jeg må innrømme at jeg sliter med å se det for meg. Vi har holdt et stabilt nedrykketempo i poengsankingen de siste månedene, og med et sterkt svekket lag fremover må veldig mye snu ute på banen for å fortsatt skulle holde nedrykkstreken på avstand.

 

Worst case : Hvor langt ned flyttes vi egentlig om det skulle ende med at klubben slås konkurs eller starter opp igjen under nytt navn? Blir det snakk om lokaloppgjør mot South Shields etc. i NPL, eller blir det helt ned til NFL eller lavere?

 

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
13.01.18 21:19

Det er iallefall mye sympati og velskrevne artikler å hente i mediebildet om dagen, men enn så lenge virker det vel fortsatt helt i det blå med nye eiere/investorer.

 

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
15.01.18 09:18
paul_dalton_11: HUST har blitt rådet til å ikke gå inn med penger i denne situasjonen av organisasjonen for Supporters Trusts. Man er redd for at pengene nå bare utsetter det unngåelige enda en måned, eller at pengene går i lommene på eierne for å minske deres tap.

Det virker vel også som om dette er en ganske gjengs oppfatning rundt omkring.

Innsamlingsaksjonen på nett har nå skrapet sammen £50.000. 1/4 av beløpet vi trenger i januar.

Men, i følge The Northern Echo, så finnes det også håp om nye eiere : "A number of new potential investors have come forward in the last few days and expressed an interest.However, it remains to be seen at an early stage how genuine their initial moves have been and whether they will progress"

 

Til syvende og sist er det ti dager til fristen går ut, og det virker fortsatt helt i det blå om klubben har en fremtid slik den ser ut i dag.

 

Og det jeg egentlig lurer mest på for tiden er : Har vi hjemmedrakter å spille med mot Wrexham?

 

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
15.01.18 20:29
Dimmi: Til syvende og sist er det ti dager til fristen går ut, og det virker fortsatt helt i det blå om klubben har en fremtid slik den ser ut i dag.

Det ser ut som det kommer til å komme inn nok midler til å klare £200k innen fristen om ti dager. Man har passert £50k innsamlet med ti dager igjen, og med minst £50k innbrakt ved salget av Connor Simpson er man allerede halvveis til målet.

Noen fans (medlemmer av The Trust) mener man ikke skal gi klubben pengene. Pengene er samlet inn med tanke på å få inn £200k og må gis til klubben for å betale regninger og lønn - for på det er på dette grunnlag pengene er samlet inn.

Jeg merker meg at vår venn Jeff Stelling sier det er bra folk som driver klubben og at pengene kommer til å gå til drift av klubben. Ut fra bildene så jeg at Pam Duxbury hadde med seg Samantha Lee på møtene med Hartlepool Council. Sam har vel tidligere dekket Pools for lokalavisa? Og hun er en Poolie, så jeg tror klubbens ledere og eiere vil oss godt - men at det er klubbens svake økonomi som lager problemene.

Det er bra at The Trust arbeider med et lenger perspektiv enn den nåværende innsamlingen gjør. For her gjelder det å holde tunga rett i munnen, slik at både den kortsiktige og den langsiktige fremtid kan reddes. Håpet er vi kommer oss gjennom de ti neste dagene, og at den ekstra måneden skal gi oss tid til å få på plass avtaler som kan holde oss flytende frem til sommeren. Dette er The Trust sitt perspektiv, så her har vi en mulighet til å overleve. Til sommeren vil det være mulig å gjøre innsparinger som kan få oss gjennom en ny sesong. Blant annet må de billige sesongkortene legges bort. Vi har slitt økonomisk etter at de ble innført. Tanken er god, men økonomien må gå foran. Voksne må betale bortimot full pris, så får man heller gjøre det billig for barn og ungdom - slik at vi også får fremtidige Hartlepool supportere.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
15.01.18 20:39
Dimmi: Men, har vi egentlig trua på at vi kan klare å holde plassen dersom vi da mister 10 poeng også?

Selvfølgelig har vi trua, men om det er realistisk er en annen ting. Det virker som klubben er innstilt på å beholde spillere som Featherstone, og at vi ikke kommer til å gi bort våre beste spillere gratis. Så dersom vi ikke står ribbet igjen når januarvinduet stenger så skal vi ha en sjanse til å unngå nedrykk - selv om vi skulle bli trukket 10-12 poeng. Situasjonen blir på mange måter snudd på hodet. Fra å kjempe imot (urealistiske) forventninger om opprykk, så kan man kjempe imot nedrykksspøkelsets klamme klo. Situasjonen vil kunne samle spillere og fans i et felles mål om å berge plassen, og det vil nok bli lettere for spillere å konsentrere seg når usikkerheten blir mindre. Og innsamlingsaksjonen må jo inspirasjon for å kjempe videre. Jeg så at blant annet Blackburnspiss Danny Graham hadde gitt £2500, i tillegg til fans fra hele landet. Dette engasjementet kan forhåpentligvis nå ut til noen investorer som lar seg sjarmere av engasjementet rundt klubben vår.

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
15.01.18 20:41
paul_dalton_11: Det ser ut som det kommer til å komme inn nok midler til å klare £200k innen fristen om ti dager. Man har passert £50k innsamlet med ti dager igjen, og med minst £50k innbrakt ved salget av Connor Simpson er man allerede halvveis til målet.

Jeg tror nok også man kan klare disse £200k nå hvis det kommer flere på banen etterhvert her. Men, har ikke slike innsamlingsaksjoner en tendens til å flate litt ut etter den første tiden?

Og hva med neste måned? Og neste måned der igjen? O.s.v.

Jo mer jeg leser om ståa, jo mer pessimist blir jeg m.t.p. å både overleve som klubb og i divisjonen.

Et lite halmstrå får enn så lenge være at vi enda ikke har gitt bort/solgt flere av spillerne våre, slik at stallen jo skal være mer enn god nok for å holde plassen med god margin her. Men, mister vi en 4-5 mann fra 11'ern, hvorav Franks og Watson allerede er på vei ut, så frykter jeg den nedrykksstreken, altså.

 

Ellers sitter jeg også med inntrykket av at våre nåværende, og dessverre bare midlertidige, eiere er hel ved.

Veldig synd de ikke har både midler og vilje til å bli med videre.

 

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
15.01.18 20:52
Dimmi: Jeg tror nok også man kan klare disse £200k nå hvis det kommer flere på banen etterhvert her. Men, har ikke slike innsamlingsaksjoner en tendens til å flate litt ut etter den første tiden?

Vi har allerede solgt over 5500 billetter til helgens kamp. Det betyr nok at det blir bortimot fullt hus og at vi da selger over 3000 ekstra billetter til denne kampen. Kort overslag gir £20x3000=£60000 i billettinntekter, i tillegg til at klubben vil tjene litt ekstra på salg i forbindelse med kampdag. Dermed vil klubben klare å få inn halvparten av de tiltrengte midler med salget av Simpson og billettinntekter mot Wrexham.

Og jeg regner med at man får en oppsving på selve kampdagen. Det vil også bli samlet inn penger på hjemmekampene til våre store naboer i nordøst. En hjemmekamp for reservelaget kommer også til å samle inn litt penger, og ikke minst jobber man for å få på plass en oppvisningskamp med gamle Hartlepoolhelter. Så jeg begynner å bli trygg på at vi skal klare £200k. Men dette er et engangsengasjement, vi kan ikke reddes på denne måten i slutten av februar.   

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
15.01.18 21:23
paul_dalton_11: ikke minst jobber man for å få på plass en oppvisningskamp med gamle Hartlepoolhelter.

DET hadde vært stas!

Peter Beardsley har vel litt ledig tid nå om dagen, f.eks ;)

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
16.01.18 09:35
Dimmi: Worst case : Hvor langt ned flyttes vi egentlig om det skulle ende med at klubben slås konkurs eller starter opp igjen under nytt navn? Blir det snakk om lokaloppgjør mot South Shields etc. i NPL, eller blir det helt ned til NFL eller lavere?

Først litt begrepsoppklaring, for en bør holde tunga rett i munnen når en omtaler de forskjellige nivåene nedover i nonligapyramiden. Det "NPL" du sikter til er 'Northern Premier League', som for all del er en egen ligainstitusjon og som ikke må forveksles med 'Northern League', som jeg mistenker å være det "NFL" du er innom. 

Northern Premier League: én av de tre regionale ligaene som utgjør tredje og fjerde nonliganivå pr i dag (de to andre er henholdsvis Southern League og Isthmian League). Northern Premier League har totalt tre divisjoner, der NPL Premier (ja, det heter faktisk Northern Premier League Premier Division) er den høyest rangerte, og hvorfra klubbene rykker opp til Conference North. Ligaen har to hierarkisk sidestilte, geografisk adskilte underdivisjoner: NPL Div 1 North og NPL Div 1 South.

Northern League: én av 14 regionale ligaer som på landsbasis tar for seg femte og sjette nonliganivå. Ligaen som institusjon er landets nest eldste (etter selveste Football League), og hadde i sin tid et formidabelt ry på seg. Før nonligareformasjonen i 2004 var Northern League én av flere regionale ligaer rett under den riksdekkende Conference-divisjonen, og på det tidspunktet var den sidestilt blant andre Northern Premier League i hierarkiet. Mye grunnet ligaens deltakerklubbers manglende vilje til å ta steget videre opp i pyramiden, har den "sunket i hierarkisk verdi", der den nå altså hører femte og sjette nonliganivå til gjennom sine divisjoner NL1 og NL2. Den favner klart geografisk smalere enn Northern Premier League, og er først og fremst ment for klubbene i nordøst. Den står stadig solid i regionen, og flere av toppklubbene er kjent for nok å lønne litt over evne. Northern League er også kjent for å være den sterkeste blant de 14 femte og sjette nonliganivåligaene, siden det har vært klubber herfra som det siste tiåret eller så har dominert disse nivåenes eneste landsdekkende cupturnering, nemlig FA Vase. 

Når det gjelder Pools, så er det, i et worst case scenario, fristende å se til den evige rivalen Darlington, som etter konkursen i 2012 var nødt til å begynne sin nye eksistens i Northern League. Kanskje var det litt pussig at de fikk lov til å starte opp under sitt nye alias ('Darlington 1883') i Northern Leagues øverstedivisjon ('Div 1'), men det ble slik sett satt en form for presedens, og skulle det nå gå Hartlepool så ille at man rammes av samme skjebne, så vil det være nærliggende å tenke at man også vil være nødt til å starte opp samme sted (som pr i dag altså er femte nonliganivå). 

Darlington, i kraft av sin solide support kontra klubbene i sine nye omgivelser i Northern League, vant divisjonen på første forsøk (2012/13), og tok steget opp til Northern Premier League Div 1 North (fjerde nonliganivå). Derfra gikk turen etter hvert videre til Northern Premier League Premier Division, før man altså havnet i Conference North foran fjorårssesongen. Foreløpig har det blitt stans for videre framdrift, og med flere kamper spilt enn lagene umiddelbart rundt og bak på tabellen, ligger Darlo pr i dag på nedrykksplass! Det er temmelig oppsiktsvekkende, for de har så avgjort et potensiale for å kappes i toppen på dette nivået. Et uttalt mål har også vært å returnere til riksdekkende spill (i første rekke Conference Premier, divisjonen Pools altså har tilhold i enn så lenge), men pr i dag er de et solid stykke unna. Det har vært mye intern uro og en del økonomiske vanskeligheter også hos Darlington, og først når de får bukt med disse stridighetene vil de være konkurransedyktige på Conference North-nivå. Pools har altså lite å frykte akkurat i dag fra sine gamle rivaler, dersom en ikke legger vekt på at man selv sliter tungt for å få endene til å møtes. 

Hartlepool United vil altså måtte gjennom et navnskifte dersom klubben nå, gud forby, skulle slås konkurs for så å starte fra scratch. Like til skal en ta med i beregningen at nonligapyramiden skal gjennom nok en ansiktsløftning foran 2018/19-sesongen, der andre enn jeg (les: RFriday) har langt større og bedre oversikt over hvordan strukturen blir seende ut videre. 

(Innlegget ble redigert 16.01.18 09:37)

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
16.01.18 10:01

Takker for et meget lærerikt og godt innlegg!

 

mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
16.01.18 10:02

Gleden er på min side, Dimmi. Selv lærer jeg ting i denne tråden daglig, så da skulle det bare mangle om en ikke kunne forsøke å yte litt tilbake også. 

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
16.01.18 14:35
mikemodano: Kanskje var det litt pussig at de fikk lov til å starte opp under sitt nye alias ('Darlington 1883') i Northern Leagues øverstedivisjon ('Div 1'),

Her ble det vel gjort en innpassing for at Darlington skulle slippe å starte på nederste nivå, som ville være det normale? Man utvidet dermed seriespillet med et ekstra lag, noe som medførte to ekstra kamper på alle involverte. Mener å huske at dette var til avstemning hos klubbene i Northern Leagues øverstedivisjon, og at klubbene godkjente den høyst uordinære løsningen.

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
mikemodano
mikemodanoInnlegg: 26511
16.01.18 20:07
paul_dalton_11: Man utvidet dermed seriespillet med et ekstra lag, noe som medførte to ekstra kamper på alle involverte

To ekstra lag deltok visst i 12/13 kontra sesongen i forveien i Northern League Div 1. Darlington var det ene, og i tillegg skulle Durham City bli ønsket velkommen tilbake etter sin konkurs. De hadde forsøkt seg på et høyere nivå (Northern Premier League) og feilet økonomisk. I tillegg var 12/13-sesongen den første der Celtic Nation var med, etter å ha overtatt plassen fra Gillford Park (ambisiøse Celtic Nation var en videredannelse av Carlisle-klubben Gillford Park). Gillford Park hadde vunnet opprykk fra Div 2 etter 11/12, så her var endringen kun av kosmetisk karakter (navneskifte). Northern League Div 1 besto i 2012/13 av 24 lag, mot normalt 22. Sesongen etter skulle man ha 23, før man falt tilbake til 22 igjen for 2014/15-sesongen. 

Uansett medførte Darlos deltakelse i Northern League til et fryktelig lokalt interesseoppsving for ligaen, en interesse som på et vis lever videre enda, selv om Darlington for lengst er borte. Dersom Hartlepool skulle gå samme vei, så skal en slett ikke se vekk fra at Pools vil oppleve mye av det samme på sin ferd som hva Darlo gjorde, der hver bygd og grend omtrent ble snudd på hodet når kvekerne gjorde sitt inntog. 

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
18.01.18 14:06

Foran Wrexham kampen

Alle billetter til hjemmefansen er nå solgt, så det blir stinn brakke lørdag når Wrexham kommer på besøk på #savepoolsday. Det har vært snøkaos i Hartlepool i dag med flere stengte skoler, men håper man har tatt de nødvendige grep med å legge på plastdekke på gressmatta.

Jonathan Franks og Keith Watson sine kontrakter er nå gått ut. Klubben prøver å ordne nye avtaler slik at duoen forblir på Victoria Park. I tillegg har Ryan Donaldson fått komplikasjoner i sin opererte ankel og har gjennomgått en ny operasjon. Dermed blir han borte frem til mars. Luke George har fått injeksjoner mot sine ryggproblemer og det er håp om at om injeksjonene virker så vil han være tilbake om 10 dager. Kenton Richardson er ute etter å ha operert kravebeinet, og Jack Munns skal være borte pga. personlige årsaker.  

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
18.01.18 18:34
Dimmi: Og det jeg egentlig lurer mest på for tiden er : Har vi hjemmedrakter å spille med mot Wrexham?

Ifølge Radio Tees i går kveld, vi har fortsatt ikke hjemmedrakter til å spille med mot Wrexham. Så mulig vi får se et hjemmelag ikledd bortedrakter.

(Innlegget ble redigert 18.01.18 18:34)

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
19.01.18 12:40

Styreformannen i Østersund, Daniel Kindberg, har bekreftet at han vurderer et bud på Hartlepool United. Link.

Ellers sier ryktene at klubben har betalt ut lønninger for januar. Klubben skal ha fått et midlertidig overgangsnekt fra National League, noe som lager problemer i forhold til å fornye de utgåtte kontraktene til Franks og Watson.

(Innlegget ble redigert 19.01.18 12:45)

Barbosa
BarbosaInnlegg: 3865
19.01.18 14:54

Hartlepool trener idag i Sunderland, der de har fått låne innendørs fasiliteter på Academy of Light. Fin guest av Sunderland.

Dimmi
DimmiInnlegg: 8352
19.01.18 17:10
paul_dalton_11: Styreformannen i Østersund, Daniel Kindberg, har bekreftet at han vurderer et bud på Hartlepool United. Link.

Dette er spennende nyheter.

Det virker som det er en reell mulighet for at det kan bli virkelighet også, i følge de siste ryktene.

 

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
19.01.18 19:37

Avisene Mail og Echo melder at en lokal forretningsmann er nær oppkjøp av klubben. Eventuelle oppkjøpere må være imponert over det lokale engasjementet vist de siste ukene. Potensialet skal være der om noen kan komme inn å drive klubben godt.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
20.01.18 16:18

Tre endringer mot Wrexham

Craig Harrison er tvunget til å gjøre tre endringer på laget. Franks og Watson sine kontrakter har utgått, og Pools har transferforbud av National League så man har ikke kunnet forlenge selv om man ønsket. Watson er tilbake i St Johnstone og skal være i kamptroppen i deres kamp i dag. Den tredje endringen er at en skadet Ledger må stå over nok en gang. Inn kommer Laing, Featherstone og Rodney, så vi skal på papiret ha et brukbart lag. Om det vil holde mot et opprykksjagende Wrexham får vi vite innen klokka 18.

Laget: Loach; Magnay, Laing, Donnelly, Adams; Hawkins, Featherstone, Woods; Rodney, Cassidy, Deverdics. Reserver: Catterick, Harrison, Hawkes, Newton, Adeloye.

paul_dalton_11
paul_dalton_11Innlegg: 7007
20.01.18 16:22
paul_dalton_11: Pools har transferforbud av National League

Årsaken skal være at klubben ikke kan garantere ligaen at man vil kunne fullføre inneværende sesong.

Mange klubber har tilbudt Pools å låne spillere gratis, men transferforbudet gjør at man heller ikke kan signere spillere som vil være uten kostnader.

Interessant intervju med Pam Duxbury i dagens Northern Echo. Link.

Klikk for å gå tilbake til toppen