Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Wimbledons supportere

NYTT TEMA
Gilleys
GilleysInnlegg: 245
11.11.16 21:50

Jeg har lurt på en ting,hvorfor hadde Wimbledon alltid så få bortesupportere når dem var i Premier League,her foreksempel mot West Ham som jo er et lokalderby,se bak målet.

https://www.youtube.com/watch?v=bwL-QDZg2BY

 

Forresten utrolig goal fra mister Di Canio

prestonnorthend
prestonnorthendInnlegg: 2143
13.11.16 17:01
Gilleys: som jo er et lokalderby,

Det er et byderby, for all del, men ikke et oppgjør som engasjerer noe særlig mer enn en vanlig kamp.

1. Wimbledon er en ganske ny klubb på øverste nivå. Først på 70-tallet etablerte klubben seg i Football League. Det tar tid å bygge opp en fanbase, og krever ofte vedvarende suksess. Bare se til Wigan, hvor mange heller sverger lojalitet til Manchester-klubbene, til tross for at klubben har spilt flere år i Premier League. Eller Burton-upon-Trent, hvor flere har trukket mot Derby County som følge av Albions, inntil nylig, non league-status.

2. Wimbledon er omgitt av flere klubber i umiddelbar nærhet. Chelsea, Fulham, Brentford og QPR holder til på andre siden av Themsens bredder og Crystal Palaces nedslagsfelt grenser til Wimbledon. Økende geografisk mobilisering blant folk og økt tilgjengelighet har gjort at flere mennesker ikke nødvendigvis støtter den fotballklubben man sogner til. Det familiære er nok den viktigste årsaken når det kommer til hvilken klubb man stifter bånd til i London.

3. Wimbledon samt sør- og vest-London generelt er mer velstående enn deler av nord- og øst-London. Man har følgelig ikke det samme blankpolerte arbeiderklasseimaget som blant annet West Ham og Millwall.

Gilleys
GilleysInnlegg: 245
14.11.16 19:05

Takk for fint svar ! :) Husker dem disponerte begge tribunene bak mål pluss litt av hovedtribunen til bortesupporterne i enkelte kamper..

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg