Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Gareth Ainsworth - The man ,the myth & the legend

NYTT TEMA
russell_martin
russell_martinInnlegg: 17818
29.04.18 10:37

Alexander Revell's tre scoringer mot Exeter skrinla drømmen om league 1 nede på sørkysten. Notts County's sene utligning i Grimsby ødela alt også i Nottingham.

Det startet ikke bra for Wycombe mot Chesterfield heller. Harriman's selvmål var slettes ikke ufortjent, siden Spireites hadde et skudd i stolpen rett før. Ble faktisk imponert av Kristian Dennis og de andre Chesterfieldspillerne de ga alt for sitt publikum til tross for at billeten ned på femtenivå var klart for en stund siden.

Uansett, så dukket selvsagt Nathan Tyson opp med en lekker "tapinn" rett før sidebytte.

Mye langballer, og det resulterte blan annet i at Mackail-Smith var alene med Chesterfields sisteskanse, men kontrollen var så som så i skuddøyeblikket og den dro seg utenfor. Så, ca 15 minutt før full tid får Wycombe hjørnespark som ender i litt klabb og babb inne i feltet. Den tidligere Southamptonspilleren Dominic Gape sparker ballen inn i nettmaskene og tavla lyser 1-2 på Proact stadium.

Det smått fantastiske er et faktum. Wycombe følger Accrington Stanley og Luton opp i league 1, og gladest av dem alle var kanskje elleville Gareth Ainsworth som har kontrakt til sommeren 2020. 24. September 2012 tok Ainsworth over etter en sparket Gary Waddock.Det har vært trøblete økonomi, mange skjær i sjøen men altså den 28.04.2018 var opprykket et faktum.

Det har vært litt av et lappeteppe å få til et fotballag i Buckinghamshire. De mistet jo den habile høyrebacken Harriman ganske tidlig med beinbrudd. Det er ganske mange som har fått testet den plassen.  Lagets kanskje beste spiller stopperen Anthony Stewart har vært svært skadeplaget.

Men spissarsenalet har levert. Mackail-Smith, Tyson, Akinfenwa og de andre har faktisk levert mål.

Men det er bare å la seg imponere av den langhårede rockeren Ainsworth. Han har gjort en bragd med Wycombe. Det er ikke bare å kjøpe 15 spillere og lage et lag, slik Mansfield forsøkte.

Godt gjort av Wycombe og Ainsworth.

 

 

 

(Innlegget ble redigert 29.04.18 10:38)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg