Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Championship 2018

NYTT TEMA
VestreStaa
VestreStaaInnlegg: 2643
26.07.18 09:36

Nottingham Forest meldte på Twitter i går at de har passert 20 000 solgte sesongkort for første gang på mange år. Og tallet er ventet å stige inn mot seriestarten. Som Forest supporter er det første gang på sikkert 20 år at jeg føler vi bygger opp klubben igjen. Premier League er ikke bare en fjern drøm lengre, men fullt mulig å få til allerede denne sesongen om alt klaffer. 

VestreStaa
VestreStaaInnlegg: 2643
26.07.18 09:38

Skulle stå championship 2018/2019 . Noen mulighet å rette dette nå??

Jompa
JompaInnlegg: 11398
31.07.18 09:08

Har trua på Forest i år, og med litt glid så kan de fint klare opprykk. Blir nostalgisk å få de opp i Premier League igjen om det skulle skje. Stoke er av mange spådd å være favoritt, men bak de kan mye skje. Vil gjerne ha tilbake Blackburn også, men det blir neppe denne gjengen.

Det går forresten en diskusjon i England rundt spilleavhengighet, og promoteringen rundt dette. Under kampene går det kun bettingreklame i pausene. Hele 17 av 24 Championship-lag vil ha et bettingselskap som hovedsponsor denne sesongen! (9 av 20 i Premier League). Spent på om britene vil ta noen drastiske grep for å endre på dette (jeg tror det blir vanskelig), da veldig mange sliter med spilleavhengighet der borte. Ser flere på twitter tar til orde for at reklamen for bettingselskaper må stoppe.

 

filibuster
filibusterInnlegg: 4331
03.08.18 08:05
Jompa: Har trua på Forest i år, og med litt glid så kan de fint klare opprykk. Blir nostalgisk å få de opp i Premier League igjen om det skulle skje. Stoke er av mange spådd å være favoritt, men bak de kan mye skje. Vil gjerne ha tilbake Blackburn også, men det blir neppe denne gjengen.

Som stokesupporter er det lenge siden jeg skjelte så veldig mye til championship og håper selvsagt på rask retur til det gode selskap ett trinn opp. Men det blir tøft også da det er mange gode lag i championship i år. 

Nottinghamtror jeg nok kan kjempe i toppen for første gang påmange år sammen med de to andre nedrykkede, Swansea og WBA, og tror også at lag som Leeds, Derby og Boro blir å finne der oppe

Hadde vært artig å få Leeds tilbake i PL da de er en klubb med tradisjoner som nok hører hjemme der. Hadde ikke hatt noe imot Nottingham Forest der heller.

På nedrykksplassene blir det nok en kamp mellom lag som Rotherham, QPR, Reading, Wigan og et par til for å unngåLeague1 neste sesong. 

Det blir et spennede år for alle oss som er supportere av klubber som er spådd enten opp eller ned. Stoke har forsterket seg ganske bra. Gjenstår bare å bli kvitt litt daukjøtt. Williams, McLean og Afobe er klare forsterkninger når man skal slåss i Championship samt at vi har fått tilbake Bojan fra lån og han kan nok tilføre en ny dimensjon til Championship om han unngår de røffeste backene

zephyrus
zephyrusInnlegg: 3190
07.08.18 23:02

Så kampen mellom Forest og WBA i kveld.

Alltid moro å se på når det spilles på sjarmerende *old fashion stadiums* som City Ground, The Den etc. selv om kampen ikke er all verden.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester