Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sunderland

NYTT TEMA
Jompa

Innlegg: 15949
Jompa
29.07.20 10:30

WWEs formann Vince McMahon ryktes å være interessert i å kjøpe Sunderland. 

Etter å ha rykket ned fra premier league for noen år siden, etterfulgt av et nytt nedrykk til league one, har mangagere kommet og gått. Da Allardyce forlot jobben til fordel for England-jobben (som ikke ble noe av), har både Moyes og Coleman med flere feilet.

Årets sesong ble ikke fullført, så Sunderland endte på en 8. plass.

Er en wrestling-promotør det som skal til for å snu skuta? Sunderland vant 3 av de 7 første sesongene som ble arrangert på slutten av 1800-tallet, og har 6 ligatitler totalt som alle kom før andre verdenskrig, så det er gammel storhet dette her. Det nærmer seg allikevel 50 år siden sist de vant en tittel av betydning (FA-cup 73). Kom riktignok til finalen i ligacupen så sent som i 2014, der City ble for sterke. 

Så kan det også nevnes at de vant verdensmesterskapet i fotball i 1895, på den tiden britene mente de var best i fotball, og det var begrenset med konkurranse i andre land. Da slo de det skotske laget Heart of Midlothien. Riktignok bestod Sunderland også kun av skotske spillere.

GiPazzini_85

Innlegg: 89775
GiPazzini_85
29.07.20 10:58

McMahon burde vel holde seg langt unna fotballen. Hans prosjekter innen amerikansk fotball har vel ikke akkurat vært suksesser.

GiPazzini_85

Innlegg: 89775
GiPazzini_85
20.08.20 14:18

Da ble det vel likevel seriestart 12.september for League One også. Sunderlands stall må i alle fall fylles opp denne måneden. De sitter vel igjen med Flanagan, Maguire, Grigg, Leadbitter og McGeady fortsatt og disse kan jo bidra bra på dette nivået. Samtidig er Phil Parkinson fortsatt der som trener og han er jo virkelig vant til utfordringer under hans tid i Bolton.


Men det kommer jo til å bli knallhardt for Sunderland å rykke opp. Hull, Charlton, Wigan, Portsmouth, Peterborough, Ipswich og Oxford har vel alle ambisjoner om å rykke opp.


Er nesten så League One fremstår som mer interessant enn Championship kommende sesong.

GiPazzini_85

Innlegg: 89775
GiPazzini_85
14.03.21 18:18

Etter at de røk i EFL-finalen for to år siden så vant Sunderland denne finalen i dag etter at de slo Tranmere 1-0 der amerikaneren Gooch, assistert av McGeady, scoret kampens eneste mål.

Playoffplassen er godt som sikker og det er bare to poeng opp til direkte opprykksplass.

Fritz_

Innlegg: 12892
Fritz_
14.03.21 22:03

Så denne kampen i dag. Syns Tranmere var det beste laget selv om det var få store sjanser.  Var umulig å se at de kjemper i ulike divisjoner.

Klikk for å gå tilbake til toppen