Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
KongOjo
KongOjoInnlegg: 2158
14.03.18 09:58
Kristwic7: Fellaini

Jeg ser en del La Liga kamper. Og når jeg så lagoppstillingene fryktet jeg at å sette opp Matic og Fellaini mot N'Zonzi, Banega og Vazquez er direkte selvmord. Og det var det så til de grader, og det ble heller ikke noe bedre når Pogba kom inn for Fellaini, heller tvert imot dessverre. 

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12207
14.03.18 09:58
KongOjo: Taper og vinner sammen. Alle har skyld. Nå må vi slå tilbake mot Brighton. Mest av alt var han utrolig skuffet, og for første gang virket det som han manglet ord.

Tenk at folk sitter og ser på de videoene han legger ut. Det er jo helt forbanna krise. Fyren er blank.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2158
14.03.18 10:02
El_Mojo: videoene

Hahahah, leser og ser alt som er gratis på united.no. Men de 10 minuttene han prater gir ekstremt lite.

Men digge jobber de har da, få betalt får å drive med drømmen din og reise på fotballturer til England å få betalt for det må være vilt digg. 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 18736
14.03.18 10:04
KongOlav2: Var Mourinhos lag like "enkle" tidligere? Synes Chelsea anno 2005 med Lampard og Essien på midten og Cole, Robben og Drogba i angrepet var bedre balansert, mer dynamisk og hadde flere egenskaper offensivt enn dagens United-lag.

Ikke som jeg kan huske.

Parkere bussen gjorde han i stor-kamper borte, men ikke i nærheten av så ofte som nå (Også mot svakere motstand)

Den Chelsea-utgaven var i en helt annet stratsofære mtp mental styrke i alle lag-deler og individuelle ferdigheter hos de offensive (Robben, Duff og Cole med fart, tekniske ferdigheter med ball og gode innlegg+pasninger), sammenlignet med dagens United.

Kunne overkjøre motstandere med effektivt ving-spill, eller mure igjen helt.

(Innlegget ble redigert 14.03.18 10:06)

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12207
14.03.18 10:06
KongOjo: Men digge jobber de har da, få betalt får å drive med drømmen din og reise på fotballturer til England å få betalt for det må være vilt digg.

Ja, de skal ha for det, men bortebilletter til medlemmene er de ikke særlig flinke på.

Dux1
Dux1Innlegg: 30683
14.03.18 10:12
TheBelfastBoy: de Gea er kanskje ikke hele forskjellen, men hjelpe oss hvor viktig han har vært denne sesongen.

Det er da ingen som benekter det! Men årsaksforklaringene er en annen ting. At De Gea må ta mange skudd betyr ikke nødvendigvis at forsvarstaktikken er direkte feil.

Når vi har en fette elendig sentral midtbane som stadig slipper til motstanderen inn i vår mest sårbare sone, og en forsvarsrekke som stadig forandres er det ikke rart at De Gea må ta en ekstra byrde. Og ja, han har reddet oss flere ganger. Men den defensive taktikken hos Mou har jeg tro på. Vi så et godt eks på det da vi vant EL uten De Gea i mål. Uten et forsvarsspill hadde vi røket ut...  

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
14.03.18 10:12
KongOjo: Jeg ser en del La Liga kamper. Og når jeg så lagoppstillingene fryktet jeg at å sette opp Matic og Fellaini mot N'Zonzi, Banega og Vazquez er direkte selvmord. Og det var det så til de grader, og det ble heller ikke noe bedre når Pogba kom inn for Fellaini, heller tvert imot dessverre.

Jeg og, spesielt Atletico Madrid som er morsomme å se på. De lekte regelrett med Sevilla nettopp. Kontret dem totalt i senk.
Hverken Pogba eller Fellaini har tempo nok i beina til å følge noen av disse, når Fellaini i tillegg er veldig rusten ser det bra trist ut.
Pogba, Matic og McTominay hadde nok gjort en langt bedre jobb.

Lala20
Lala20Innlegg: 1878
14.03.18 10:16
El_Mojo: Hva sier han etter kampen?

Jeg tenkte ikke på hva han sa om kampen.

Mer angående ditt gode poeng om at det er tilfeldigheter som gjør at poengfangsten i år er bedre enn i fjor. Han messer hele tiden om at vi er mye bedre i år basert på overordnede stats som antall poeng og plassering i ligaen.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25456
14.03.18 10:18
Dux1: Vi så et godt eks på det da vi vant EL uten De Gea i mål. Uten et forsvarsspill hadde vi røket ut...

Romero er jo rimelig god han også. Bedre enn de fleste førstekeeperne i PL blant annet.

Så var det veldig lite kvalifisert motstand dere møtte, Celta Vigo kanskje det nærmeste, men ingen på nivå med f.eks Sevilla.

Dux1
Dux1Innlegg: 30683
14.03.18 10:18
Kristwic7: Pogba, Matic og McTominay hadde nok gjort en langt bedre jobb.

Godt mulig, selv om Pogbas innhopp stinket fjøs. Noe av det verste jeg har sett av en stjernespiller faktisk! Har mannen en psykisk sykdom som ingen vet om? Sjokkerende...

Trioen du setter opp er tung, seig og lite bevegelig. United vil aldri nå langt med en slik midtbane på sikt. Det må inn mye mer dynamikk og tempo sentralt.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2158
14.03.18 10:19
El_Mojo: bortebilletter

Spurte de i 2014 om de hadde billetter til bortekampen mot Bayern, de hadde bare 3-4 stykker. De tok de sikkert selv, rutinert nok. 

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2158
14.03.18 10:24
Kristwic7: tempo

Disse spillerne blir veldig gode når de får tid til å holde på og trille ball i fred, ihvertfall mot United fikk de jo egentlig boltre seg helt fritt.

Så også kampen mot Atletico, Atletico spilte med aggresivt press med Costa og Griezmann på topp. Sevilla hadde vel 2-3 grisetabber i den kampen nettopp pga disse tingene.

For 1,5 måned tapte også Sevilla 5-1 mot Eibar, til sammenligning hadde United 4 skudd på mål på Sevilla på 190 minutter...

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34290
14.03.18 10:29
Hetfield: Ikke som jeg kan huske. Parkere bussen gjorde han i stor-kamper borte, men ikke i nærheten av så ofte som nå (Også mot svakere motstand) Den Chelsea-utgaven var i en helt annet stratsofære mtp mental styrke i alle lag-deler og individuelle ferdigheter hos de offensive (Robben, Duff og Cole med fart, tekniske ferdigheter med ball og gode innlegg+pasninger), sammenlignet med dagens United. Kunne overkjøre motstandere med effektivt ving-spill, eller mure igjen helt.

Var mer løpsstyrke på midtbanen og individuelle ferdigheter på vingene i det laget. I dagens United-lag virker det som at flest mulig spillere på 1.90+ har vært prioriteten. Og når dere henter en spiller i Sanchez med endel av de individuelle ferdighetene som skal til, så er det også en skikkelig humørspiller (og med absurd høy lønn).

Synes dere mangler en kantspiller/vingspiss av samme kvalitet som det Liverpool har i Salah/Mane eller Chelsea har i Hazard (Sane og Sterling holder også høyt, høyt nivå), og en virkelig topp toveisspiller på midten. Pogba er primært en offensiv spiller. Med Mourinho som manager, bør man vel ikke forvente en spesielt god offensiv plan på spillet, men det bør gå an å sette sammen en gjeng med spillere med flere komplementære egenskaper enn dere har i dag.

(Innlegget ble redigert 14.03.18 10:30)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
14.03.18 10:31
KongOjo: Disse spillerne blir veldig gode når de får tid til å holde på og trille ball i fred, ihvertfall mot United fikk de jo egentlig boltre seg helt fritt. Så også kampen mot Atletico, Atletico spilte med aggresivt press med Costa og Griezmann på topp. Sevilla hadde vel 2-3 grisetabber i den kampen nettopp pga disse tingene. For 1,5 måned tapte også Sevilla 5-1 mot Eibar, til sammenligning hadde United 4 skudd på mål på Sevilla på 190 minutter...

Ja, men spesielt Banega er jo en rimelig bra spiller. Han hadde spilt mye på de fleste midtbaner i PL.  

Ja,Costa og Griezmann filleristet Sevilla sønder og sammen.
Men at man ikke scorer mer enn 1 på det laget som Eibar scoret 5 på er for meg skremmende svakt.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
14.03.18 10:33
Dux1: Godt mulig, selv om Pogbas innhopp stinket fjøs. Noe av det verste jeg har sett av en stjernespiller faktisk! Har mannen en psykisk sykdom som ingen vet om? Sjokkerende... Trioen du setter opp er tung, seig og lite bevegelig. United vil aldri nå langt med en slik midtbane på sikt. Det må inn mye mer dynamikk og tempo sentralt.

Ja og så den pasningen når man skulle opp og angripe. Vet ikke om du så den, men mannen må jo slite med synet for å få til noe slik?

Den er tung og litt treig, men den gir Pogba mulighet til å gå opp uten at Matic blir bortkommen på midten. Vi har ikke noen andre med mer frekvens i beina pdd. Til og med N'zonzi så rask ut mot midtbanen vår i går.

Magiii
MagiiiInnlegg: 4329
14.03.18 10:40
Kristwic7: Jeg og, spesielt Atletico Madrid som er morsomme å se på. De lekte regelrett med Sevilla nettopp. Kontret dem totalt i senk.

Altså, nå ser ikke jeg mye av spansk fotball.. men får som regel med meg høydepunktene mellom de største lagene. Og Atletico scoret vel ikke ETT ENESTE  mål på kontring mot Sevilla? 4 av 5 mål kom av at de vant ballen høyt i banen. 2-3 av feilene i Sevilla-forsvaret er sånne feil man kanskje ser på guttenivå, men i toppfotball? Burde ikke forekomme. 

Det siste målet var forresten heller ikke en kontring, men scoring i etablert spill. 

Uansett helt krise at vi ikke prøvde å presse dette Sevilla-laget høyt i går. Det kunne se ut som et par av spillerne våre prøvde å sette et litt høyt press i åpningsminuttene, men Sevilla er ikke så dårlige at det kun holder med et par stk. 

Forferdelig. 

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12207
14.03.18 10:41
Lala20: Han messer hele tiden om at vi er mye bedre i år basert på overordnede stats som antall poeng og plassering i ligaen.

Tenk om supporterklubben heller hadde sendt noen med litt mer innsikt på skjermen. Av det jeg har sett av disse videoene og tankene hans etter kampen, så virker det som at målgruppen er type Red Army Oslo-folk og lignende.

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12207
14.03.18 10:43
KongOlav2: Synes dere mangler en kantspiller/vingspiss av samme kvalitet som det Liverpool har i Salah/Mane eller Chelsea har i Hazard (Sane og Sterling holder også høyt, høyt nivå), og en virkelig topp toveisspiller på midten

Jeg er overbevist om at Rashford, Martial og Sanchez hadde sett fryktelig mye bedre ut i Liverpool eller city. Du kan også hive Pogba og Mata inn blant disse spillerne.

Dux1
Dux1Innlegg: 30683
14.03.18 10:44
Kristwic7: Vet ikke om du så den, men mannen må jo slite med synet for å få til noe slik?

Er nesten så jeg tenker at han boikottet kampen...

Magiii
MagiiiInnlegg: 4329
14.03.18 10:44

"Alexis Sanchez lost the ball 42 times vs Sevilla. 

The most for an individual player in the Champions League this season". 

Fyren slår altså rekord etter rekord. Glad jeg avventet den planlagte draktbestillingen med Sanchez 7..

Dux1
Dux1Innlegg: 30683
14.03.18 10:45
El_Mojo: Tenk om supporterklubben heller hadde sendt noen med litt mer innsikt på skjermen. Av det jeg har sett av disse videoene og tankene hans etter kampen, så virker det som at målgruppen er type Red Army Oslo-folk og lignende.

Synes det han skriver på united.no ikke er så galt.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2158
14.03.18 10:45
Kristwic7: Banega

Ja, vet han er en god spiller, men at han skulle holde huskestue med Matic og Pogba hadde jeg aldri trodd.

Det er helt sinnsykt at det er så fortjent at Sevilla går videre, det er nesten ikke ett sekund iløpet av de to kampene der United er best. 

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2158
14.03.18 10:47
Magiii: Sanchez

Var nær å bestille med Alexis drakt, men droppet siden jeg hadde alle årets drakter fra før. Riktignok med Pogba, Matic og Herrera bakpå de så ikke akkurat fulltreffere det heller. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 34290
14.03.18 10:48
El_Mojo: Jeg er overbevist om at Rashford, Martial og Sanchez hadde sett fryktelig mye bedre ut i Liverpool eller city. Du kan også hive Pogba og Mata inn blant disse spillerne.

Vel, iallfall de tre førstnevnte ja. Vi og City har jo managere som ville utnyttet egenskapene til disse spillerne i større grad enn det Mourinho gjør.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
14.03.18 10:48
KongOjo: Ja, vet han er en god spiller, men at han skulle holde huskestue med Matic og Pogba hadde jeg aldri trodd. Det er helt sinnsykt at det er så fortjent at Sevilla går videre, det er nesten ikke ett sekund iløpet av de to kampene der United er best.

Nei, du sier noe.. Jeg hadde ikke trodd at United hverken skulle tape eller gjøre det på en slik måte. Men Banega er en spillende type med bra frekvens i beina, nesten en type vi kunne hatt behov for.

(Innlegget ble redigert 14.03.18 10:49)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41306
14.03.18 10:50
Dux1: Er nesten så jeg tenker at han boikottet kampen...

Ja, noe må jo være.. For det der går jo faen ikke an. Jeg ser ikke engang slik i lokal 4 div. 

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12207
14.03.18 10:50
Dux1: Synes det han skriver på united.no ikke er så galt.

Det har jeg ikke lest noe særlig av. Lite.

Jeg.

Jeg skal ikke si så altfor mye om det.

Men. Ja, men. Én ting kan jeg si.

Dag har en fryktelig. En fryktelig irriterende måte. Irriterende måte å formulere seg på.

Ja.

Det har han.

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12207
14.03.18 10:51
KongOlav2: Vel, iallfall de tre førstnevnte ja. Vi og City har jo managere som ville utnyttet egenskapene til disse spillerne i større grad enn det Mourinho gjør.

Mata og Pogba onanerer nok til tanken på så bevegelige angrepsrekker som Liverpool og city har.

KongOjo
KongOjoInnlegg: 2158
14.03.18 10:55
Kristwic7: Banega

Nja, han er for lav for oss. Skal man spille sentral midt hos Mourinho må man ha kropp som Magnus Devold. 

Dux1
Dux1Innlegg: 30683
14.03.18 11:56

If you don’t turn up with the right attitude and don’t apply yourself then you will get beat - don’t care what you have done or how good you have been before 

- Rio Ferdinand

Selvsagt spot on av Rio. Jeg påpekt så mange ganger hvor mye dagens United-lag savner ledertyper i laget. En Rio, Vidic, Keane eller Becks f eks. Se for deg de spille denne; de ville gått bananas allerede under kampen...

Så kan man spørre seg: Kjøper Mourinho feil type spillere, er spillertyper som Rio og Keane en utdødd rase, eller har det rett og slett skjedd noe mentalt med gutta i United (jfr Pogba)?

Lukaku gikk ut etter kampen og ganske så oppsiktsvekkende kritiserte egne lagkompiser på innsatsen. Hvor mye av skylden skal spillere ta på sin kappe? Hvor mye skal Mourinho ta?  

En ting er sikkert: Uten rett mental innstilling vil aldri et lag fungere 100%. Søkelyset er ofte på Pogba. Martial er en annen. Og de er ikke alene. Men er det ikke nettopp tøffinger Mou ser etter? Lukaku, Zlatan, Matic, Bailly, Fellaini, Jones, McTominay, m.v.

Hvordan kan et lag med i utgangspunktet så mange fysisk/psykisk sterke spillere svikte så radikalt som i denne matchen? Og hvor er kapteinen vår med stor K som skal stå fremst på barrikadene når det stormer som verst?

(Innlegget ble redigert 14.03.18 12:03)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg