Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1261
29.07.18 17:07
KongOlav2: Barca trumfer da United på absolutt alle områder.

Allikvell er dem klart bak United på Forbes-lista og hva gjelder den største fanbasen i verden.

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 9926
29.07.18 17:09

Hvilken klubb er størst på Mirc?

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 39642
29.07.18 17:12
wazzzza: Allikvell er dem klart bak United på Forbes-lista og hva gjelder den største fanbasen i verden.

Hvor har du tall på fanbasen? Hvorfor er da Barca klart større på SoMe?

Og klart bak på Forbes? Forskjellen i verdivurdering er 1,4 %. På hvilken planet er dette klart bak?

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 14389
29.07.18 17:13
ohlalaSpurs: Hvilken klubb er størst på Mirc?

I min tid på Mirc var det ingen tvil om at Man utd var størstest. 

missChance
missChanceInnlegg: 53100
29.07.18 17:14

Fint å få fylt opp klubbtråden med slike interessante opplysninger!

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1261
29.07.18 17:14
KongOlav2: Hvor har du tall på fanbasen?
KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 39642
29.07.18 17:39
wazzzza: Her.

Og her er Barca oppgitt med en klart større fanbase enn Real M.....

Så for å oppsummere.

Real M har 3-5 % mer oppslutning på SoME enn Barca. De er mindre enn 1 % større på Forbes sin verdivurdering. Tittelmessig er Real større historisk sett, men Barca bedre de siste tiårene. Og i følge linken din har Barca klart større fanbase enn Real M.

Og sammenlignet med United, så er Barca klart større på SoMe og har flere titler. De er 1,4 % bak United på Forbes sin verdivurdering. Det eneste United er klart større på er fanbase om vi skal tro linken din.

Likevel er altså Real M og Man Utd desidert størst, og Real M er klart større enn Barcelona? Man må nesten spørre seg for om du går inn for å trolle, eller om du er komplett idiot. Mattenivået ditt er iallfall ikke på barneskolenivå engang, slik som du vurderer disse tallene.

(Innlegget ble redigert 29.07.18 17:42)

Jordbæryoghurt
JordbæryoghurtInnlegg: 18404
29.07.18 17:54
KongOlav2: Man må nesten spørre seg for om du går inn for å trolle, eller om du er komplett idiot.

Er nok en fin kombinasjon. Håper folk slutter å bite på. 

jback
jbackInnlegg: 18015
29.07.18 18:46

Det er bare en treningskamp osv, men er ikke akkurat optimistisk foran sesongen.

Mourinho er vel heller ikke kjent for å snu en skute.

Hjelper virkelig ikke på hvordan han uttaler seg i media om ymse, kan aldri i verden tro det øker moralen.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15786
29.07.18 18:56
jback: Hjelper virkelig ikke på hvordan han uttaler seg i media om ymse, kan aldri i verden tro det øker moralen.

En skal iallefall ikke ha spilt mye fotball for å skjønne at flyt fra start, å ha trua på den en holder på med 100 prosent er alfa og omega i de fleste prestasjonsgrupper, for ikke å skrive alle.

Mens usikkerhet opp mot medspillere og ikke minst treners agering , i det hele tatt  alt som tar fokus vekk fra daglige arbeidsoppgaver en vet  og har troa på skal munne ut i  ei suksesshistorie vil ha større eller mindre negativ effekt på gruppas prestasjoner som ett hele. Og da helst rimelig stor negativ effekt.

For å skrive det enkelt :-)

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10825
29.07.18 19:01

Må være moro for Ed og de andre i markedsavdelingen å jobbe for å øke de kommersielle interessene i USA med denne touren, med Mou som vare klager på alt og hvor ræva det er. Spesielt utsagnet om at han ikke hadde betalt for å se kampen i går (utsagnet i seg selv er jo greit nok, pre season fotball er labre greier) må jo være herlig å få servert på PKen.

Greit at han har ting å klage på, men noe kunne vært tatt på kammerset. Gjør ikke ting stort bedre å være sur og grinete i tide og utide. Mulig han håper det setter press på overganger, men uansett. Rimelig patetisk å kjøre Darmian som kaptein to ganger også, som alle vet vil bort, bare for å sende et signal.. 

Ed og styret burde hatt litt baller og bedt han skjerpe deg og endre attitude uttad i hvertfall. Bruk energien på det du har og jobb i kulissene med å få inn de spillerne du vil. Hovedproblemet er jo at han ikke får ut i nærheten av nok av laget til rådighet, men må fader meg kunne forvente rimelig mye mer.

glycinello
glycinelloInnlegg: 5454
29.07.18 19:16
jback: Det er bare en treningskamp osv, men er ikke akkurat optimistisk foran sesongen.

Kjenner på pessimismen selv. Tipper at vi rundt juletider sitter og venter på at sesongen skal være over:)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 44470
29.07.18 19:22
GreySerpent: Martial fikk en sønn for 4 dager siden. Yey og ney av Mou å kritisere Martial allerede for at han ikke er å hjelper laget? Tidligere har samme Mou sagt at Lindelöf ikke trenger å komme til USA, pga den lange reisen, jet lag og alt det der. Mens den nybakte faren skal kritiseres.

Forskjell på Klopp og Mourinho.

Klopp on Clyne: “We have exchanged messages and I've seen a picture. A little Clyney! The baby will keep him busy for a few days and then he will start training again, all good. There are more important things in life than football and babies are definitely one of them.“

InDeilawetrust
InDeilawetrustInnlegg: 29615
29.07.18 19:28
Knaxern: Forskjell på Klopp og Mourinho.
den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6240
29.07.18 19:28
FrannyLee: En skal iallefall ikke ha spilt mye fotball for å skjønne at flyt fra start, å ha trua på den en holder på med 100 prosent er alfa og omega i de fleste prestasjonsgrupper, for ikke å skrive alle.

Nå har vi vel ikke startet enda. Jeg vektlegger ikke resultatene i pre season alt for mye. Mye kan endre seg til start, men utenom det flotte målet så hadde vi en sjanse mot Pool. Det er alt for dårlig. Vi er helt borte offensivt. Det offensive er totalt fraværende. Alt er ved det gamle. Dette løses heller ikke med å handle nye spillere. Spillestilen er for jævlig for en klubb som United. Det smerter.

At managerfitta klager og syter over spillere som mangler er skremmende. De unge spillerne må føle at de ikke er verdt en drit og alt for dårlig. Svakt lederskap. Liverpool så mye bedre ut og deres unge spillere fikk lov å blomstre offensivt. De hadde en tydelig offensiv strategi i hele gruppen og vi lå der som ei gammel utpult hore og skrevet med bena. Jose burde ikke få lov til å handle en spiller til.

Folk klager på forsvaret, men han har da handlet Darmian,Bailly og Lindeløf. Hvorfor kjøpte han de hvis de ikke er gode nok? Det er ikke forsvaret som er problemet , men spillestiilen og manageren. Sjekkheftet bør inndras selv om Jose fikk nærmest fritt sjekkhefte av Eddie. Vi skulle til topps igjen koste hva det koste ville. Dette er siste sjanse. Jeg tror selv ikke de mest Jose tro supporterne vil godta den fotballen som serveres hvis ikke resultatene kommer.

Jeg tror vi er på ville veier og den som har lagd veien heter Eddie. Han bør etter denne sesongen finne seg en ny jobb sammen med Jose. Arnold kan få bli og ordne gode avtaler som han gjør. Det sportslige så trenger vi en renovasjon og det kan hende det betyr at vi må ta to steg tilbake. Vi er på ville veier, langt unna "the United way".

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 5787
29.07.18 19:31

Dersom 1/3 av Mou sitatene fra etter kampen mot pool stemmer bør han fjernes pronto. Lett å se hvor dette bærer.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19289
29.07.18 19:36

Definer hva «The United Way» er for deg?

Lezah
LezahInnlegg: 63337
29.07.18 19:43
den_glade_gris: Folk klager på forsvaret, men han har da handlet Darmian,Bailly og Lindeløf. Hvorfor kjøpte han de hvis de ikke er gode nok?

Darmian ble hentet av LVG...

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15786
29.07.18 19:49

The SAF way var iallefall for meg ett angrepsmønster der en hadde ett veldig definert bevegelsesmønster i front for å dra forsvaret til motstander ut av posisjon, rive å slite i det samt ha minst en kantspiller som var fritatt de store defensive oppgaver som angrep rommet mellom back og stopper med stor fart eventuelt tok backen on  med tempo og finte,dribleferdigheter.

God organisering på den defensive biten der spillerne kjente sine arbeidsoppgaver samt medspilleres samme. Struktur og samhandling er vel nøkkelord her.

Det spørsmålet en eventuellt kan stille seg er jo om SAFs første suksessoppskrift hadde villet fungert i dagens noe anneledes måte å spille fotball på. Anneledese motstandere en møter?

(Innlegget ble redigert 29.07.18 19:53)

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6240
29.07.18 20:18
TheBelfastBoy: Definer hva «The United Way» er for deg?

For meg er det offensiv fotball og talentutvikling. 

Kloppy
KloppyInnlegg: 581
29.07.18 20:53

"Det spørsmålet en eventuellt kan stille seg er jo om SAFs første suksessoppskrift hadde villet fungert i dagens noe anneledes måte å spille fotball på."

- Ja han hadde jo uheldigvis ikke evnen til å tilpasse seg, etter hvert som fotballen utviklet seg....

 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19289
29.07.18 20:54

Enig i det siste. Samtidig synes jeg alltid Ferguson var pragmatisk. Han var aldri feig som Mourinho, men jeg er usikker på om det blir riktig å si at han var offensiv til enhver tid. Ofte kynisk og taktisk slu. Spesielt i Europa. Som da han satte frimerke på Pirlo.

Jeg er ikke like opptatt av at neste trener skal være offensiv. Det siste jeg vil er at vi henter en wannabe-Klopp/Pep. Altså noen som spiller samme fotball, men dårligere.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15786
29.07.18 21:03
Kloppy: "Det spørsmålet en eventuellt kan stille seg er jo om SAFs første suksessoppskrift hadde villet fungert i dagens noe anneledes måte å spille fotball på." - Ja han hadde jo uheldigvis ikke evnen til å tilpasse seg, etter hvert som fotballen utviklet seg....

Jeg vet ikke helt hva du vil frem til her , og ikke er det så spessielt viktig heller..

Men med de småe marginene en har i dagens fotball så tror jeg nok mange kloke fotballhoder vil påstå at fotballen har utviklet seg like mye på de 5+ årene som har gått siden SAF la opp som de gjorde under hele hans managerkarriere.

Enkelte vil selvsagt være dundrende uenig i dette. Spessielt de som ikke står midt i materien. Fagfolka.

At han nok også hadde villet ha klart å fulgt også dette kvantespranget i utviklingen er nok rimelig sikkert, men opp til flere store fotballhoder har hatt problemer med det , det finnes det iallefall liten tvil om.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19529
29.07.18 21:31
TheBelfastBoy: Enig i det siste. Samtidig synes jeg alltid Ferguson var pragmatisk. Han var aldri feig som Mourinho, men jeg er usikker på om det blir riktig å si at han var offensiv til enhver tid. Ofte kynisk og taktisk slu. Spesielt i Europa. Som da han satte frimerke på Pirlo. Jeg er ikke like opptatt av at neste trener skal være offensiv. Det siste jeg vil er at vi henter en wannabe-Klopp/Pep. Altså noen som spiller samme fotball, men dårligere.

I senere år skjønte gubben at det var mer fordelaktig i enkeltkamper og spille defensivt for å sikre seg poeng, eller et godt utgangspunkt foran returen i cuper.

Ble en del 4-5-1/4-3-3

Hadde vært morro med en gung-ho trener, men er enig i at vi bør gå etter en som ikke er en-dimensional og som kan organisere et forsvar når det behøves.

Jardim har klart og bygge to forskjellige lag som behersker hhv. kynisme+kontra og sprudlende dominerne offensiv ball med masse mål. Blitt titler og sterke resultater ut av det. Han satser ungt også.. En fyr vi burde ha på blokka.

(Innlegget ble redigert 29.07.18 21:32)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18518
29.07.18 21:45
Hetfield: Jardim har klart og bygge to forskjellige lag som behersker hhv. kynisme+kontra og sprudlende dominerne offensiv ball med masse mål. Blitt titler og sterke resultater ut av det. Han satser ungt også.. En fyr vi burde ha på blokka.

Bør absolutt være en het kandidat etter Mourinho. Dog kjenner jeg dagens styre og stell så blir det istedet en ny kjiping inn, som f.eks Allegri tenker jeg. 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1261
29.07.18 21:47

Allegri kjiping?

Da lurer jeg på hva som er bra. Fantastisk taktikker.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37630
29.07.18 21:47
TheBelfastBoy: Samtidig synes jeg alltid Ferguson var pragmatisk. Han var aldri feig som Mourinho, men jeg er usikker på om det blir riktig å si at han var offensiv til enhver tid. Ofte kynisk og taktisk slu. Spesielt i Europa. Som da han satte frimerke på Pirlo.

Ferguson hadde vel i utgangspunktet en offensiv filosofi, og denne funket utmerket i England på starten og midten av 90-tallet. Men den funket ikke særlig bra i Europa.

Jeg mener å ha lest at han gikk i seg selv og etter eget utsagn endret til å bli mye mer pragmatisk for å oppnå suksess i Europa. 

Noe han også klarte etterhvert, hvor tilnærmingen på utebane i Europa nesten kan karrakteriseres som kynisk. Jeg husker en CL kamp borte mot Juve (husker ikke årstallet), hvor Man Utd bare låste kampen, og vant 0-2 eller 0-3 etter kontringsmål på slutten, som den mest ekstreme suksesshistorien i så måte.

Så han ble nok veldig pragmatisk etterhvert, og tilpasset seg til situasjonen.

Men lagene hans hadde vel stort sett offensiv tilnærming i PL, kanskje utenom i enkelte vanskelige toppkamper og særlig mot slutten av tiden hans som manager.

Denne tilpasningsevnen, var vel også en av grunnene til at han kunne ha så mye suksess over så lang tid (Wenger er et godt eksempel på det motsatte, og hvordan det går når man nekter å endre tilnærming når det som har funket før slutter å fungere).

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19289
29.07.18 21:48

Jardim må vurderes. Usikker på om han har personligheten og pondusen!

Jeg må innrømme at jeg er veldig svak for Allegri. Inntil nylig har ikke Juve brukt mye penger. Særlig ikke netto. Før årets sesong var laget kjøpt inn til ca halvparten av vårt iflg CIES. Til tross for Higuain.

Dessuten virker han i mangel på bedre ord, veldig forsonende og behagelig, og sånn sett en motsetning til Mourinho som nærmest kjører en splitt og hersk-tilnærming. Det tror jeg vi vil trenge etter noen år med Mou. 

Jeg hadde også litt sansen for håndteringen av Dani Alves og Bonucci etter at de laget bråk i CL-finalen. Veldig Fergusonaktig.

Full forståelse for de som ønsker gung-ho etter år med drittfotball. Fordelen ved Allegri er at overgangen fra de vi har drevet med blir mer smooth (i den grad det er positivt). Kanskje først og fremst fordi han virker taktisk fleksibel og flink til å jobbe med det han har til rådighet. Et annet pluss er at han kjenner vår beste spiller godt, Paul Pogba. Generelt virker han bra på å få mye ut av spillerne sine.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 7260
29.07.18 21:57

Allegri er rett å slett fantastisk. Vært en drøm å fått inn han.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18518
29.07.18 21:59
wazzzza: Allegri kjiping? Da lurer jeg på hva som er bra. Fantastisk taktikker.

Hvis man vil ha ca. like kjedelig og knyisk fotball med en mindre kontroversiell manager så er sikkert Allegri en grei man å gå for. Ellers er han for min del en mann å styre langt unna, blir bare enda flere år å vente på rett mann. 

(Innlegget ble redigert 29.07.18 22:00)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg