Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Dux1
Dux1Innlegg: 34020
08.10.18 11:15

Zidane takker nei og Pochettino er på langtidskontrakt i Spurs. Hvis Mou får fyken i United, skal det godt gjøres å få en av disse om bord, vil jeg tro.

Who's next som tikker alle boksene?

glycinello
glycinelloInnlegg: 6298
08.10.18 12:44
Dux1: Who's next som tikker alle boksene?

Han tikker nok ingen bokser, men PATRICE EVRA!

glycinello
glycinelloInnlegg: 6298
08.10.18 13:03
Dux1: Zidane takker nei og Pochettino er på langtidskontrakt i Spurs. Hvis Mou får fyken i United, skal det godt gjøres å få en av disse om bord, vil jeg tro.

Jeg tror Zidane hadde blitt en fiasko, så det er like greit at han takker nei. Pochettino er jo interessant. Skulle likt å se han fått sjansen, men sansynligheten for at det skjer er svært liten. Mourinho kommer nok uansett til å sitte til mai, så det er jo litt tid igjen til å finsikte kandidatene.

Leonardo Jardim tikker i alle fall et par bokser. Relativt ung, har trofèer fra fransk fotball. Spiller underholdende/angripende, har erfaring fra flere ligaer. Mener å ha lest at han ikke har lenge igjen av kontrakten også. Nå baserer jeg kun dette på ting jeg har lest om han. Har ikke sett nok av Monaco/Jardim til at jeg kan uttale meg veldig om spillestil etc.

At Monaco sliter i den hjemlige ligaen har nok en direkte sammenheng med at de har solgt unna "halve laget" og er blitt litt parkert i forhold til de andre topplagene i ligaen.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 18281
08.10.18 13:12
glycinello: Jeg tror Zidane hadde blitt en fiasko, så det er like greit at han takker nei.

Jeg tror motsatt faktisk men blir jo igrunnen spekulasjoner.

Går mest på hans standing i ei sterk pretasjonsgruppe med big heads pluss at jeg tror de som skal være motoren i laget deres hadde fått helt andre og bedre arbeidsforhold.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 47282
08.10.18 13:18
Dux1: Who's

Brendan Rodgers har jo hatt stor suksess i Skottland. Langt bedre manager enn Moyes, som av en eller annen grunn fikk prøve seg. Hva den grunnen er, må gudene vite. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20656
08.10.18 13:42

Eddie Howe. Har egentlig ingenting med resultatene denne sesongen å gjøre. En relativt enkel start på sesongen gjør at Bournmouth ligger langt høyere på tabellen enn hvor de vil ende. Men med ressursene klubben har tilgjengelig tar Howe en tittel hvert eneste år klubben holder seg i PL.

Han har bygget en klubb fra League One og etablert dem på det høyeste nivået i PL. Jeg er usikker på om andre enn Klopp og muligens Pochettino kunne klart det samme (null tro på feks Pep og Mou). Dette i en alder av 40 år. Det vitner ikke bare om at han er utrolig dyktig, men det forteller endel om karakteren til mannen.

Spillere som opprinnelig kom fra League Two og League One er utviklet til å bli etablerte PL-spillere. På toppen av det hele spiller han en offensiv og attraktiv fotball.

Dessverre tipper jeg Howe går til en veldrevet klubb noen hyller under Man Utd før vi får øynene opp. Kanskje Spurs dersom de må erstatte Poch?

(Innlegget ble redigert 08.10.18 13:43)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47849
08.10.18 13:46

Eddie Howe ser jeg gjerne i Liverpool den dagen Klopp gir seg. Den klart beste britiske manageren, og for meg er det kun Pep, Klopp, Sarri og Pochettino som er foran i PL.

Dux1
Dux1Innlegg: 34020
08.10.18 14:00
TheBelfastBoy: Eddie Howe.

Spennende type, helt klart. Men neppe en kandidat som dagens ledelse tør å satse på - spesielt etter at vi brant oss kraftig på Moyes?

Dessuten; en ting er å løfte en mindre klubb opp i divisjonssystemet hvor omtrent hver seier er en egen bonus, noe helt annet er å ta over en av verdens største klubber. Det krever en helt egen personlighet. Har Howe det som kreves?

 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
08.10.18 14:09
TheBelfastBoy: Spillere som opprinnelig kom fra League Two og League One er utviklet til å bli etablerte PL-spillere. På toppen av det hele spiller han en offensiv og attraktiv fotball.

Simon Francis, Steve Cook (hehehe) og Charlie Daniels spilte alle League One for Bournemouth. De tre var vel ganske sikre kort i forsvaret forrige sesong. I tillegg har Marc Pugh nå nesten 70 PL-kamper.

Hadde ikke gått an på FM engang. Imponerende.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20656
08.10.18 14:22

@ dux

Enig. Det blir nesten som å sammenligne å ta over en klubb med spillere som Bale, Ronaldo, Varane, Modric, Ramos etc med å ta over en klubb med spillerne vi har i Man Utd.

Det er ingen garanti ved ansettelse av ny trener. Det er mulig man føler noe mer comfort dersom man ansetter en rutinert mann med fortid fra Bayern, Barcelona og Ajax eller en mann i sin beste alder med ligatitler fra Serie A, La Liga og PL (!). Men suksess er ikke gitt uansett. Å bruke Moyes som et eksempel på at man aldri kan ansette en trener uten erfaring fra en toppklubb gir ikke mening.

Barcelona og Real Madrid har hatt suksess med typer uten lange CV’er eller som stort sett har erfaring fra mindre klubber. En fellesnevner har vært at det har vært ledere som har passet deres kultur. Det er ikke like lett å si hva det innebærer i Man Utd. Men kanskje man først og fremst skal forsøke å identifisere en type man mener er dyktig, intelligent og som har en klar visjon for hvordan han ville tatt Man Utd tilbake til toppen? Det er ikke sikker det er mest hensiktsmessig å bla seg gjennom historikken til andre toppklubber for å finne en kandidat.

Om Howe er riktig kandidat er jeg usikker på. Men hadde jeg vært Woodward ville jeg definitivt pratet med han for å få bedre grunnlag til å vurdere nettopp dette.

(Innlegget ble redigert 08.10.18 14:26)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20656
08.10.18 14:30

Callum Wilson og Ryan Fraser kom også fra League One. På toppen av det hele har de vært svært uheldige med skader og tilpasset seg dette på en fin måte ved flere anledninger.

Dux1
Dux1Innlegg: 34020
08.10.18 14:36
TheBelfastBoy: Barcelona og Real Madrid har hatt suksess med typer uten lange CV’er eller som stort sett har erfaring fra mindre klubber. En fellesnevner har vært at det har vært ledere som har passet deres kultur. Det er ikke like lett å si hva det innebærer i Man Utd. Men kanskje man først og fremst skal forsøke å identifisere en type man mener er dyktig, intelligent og som har en klar visjon for hvordan han ville tatt Man Utd tilbake til toppen? Det er ikke sikker det er mest hensiktsmessig å bla seg gjennom historikken til andre toppklubber for å finne en kandidat.
Om Howe er riktig kandidat er jeg usikker på. Men hadde jeg vært Woodward ville jeg definitivt pratet med han for å få bedre grunnlag til å vurdere nettopp dette.

Jeg er enig med deg, jeg. Men jeg tror som sagt ikke dagens ledelse evner helt å se ting i (så langt) perspektiv. Personlig håpet jeg f eks Giggs hadde fått tilliten den gangen SAF gikk av.

Det viktigste her - som både du og jeg er inne på - er nettopp personlighet. Vi må ha en manager som raskt skjønner hva United var og skal være. Derfor er det også vanskelig å bedømme Howe bare utfra hva han har fått til i Bournemouth. Han må ha mentaliteten til å styre et så enormt skip som det United er.

At Ed skal være den som skal vurdere Howe er jeg derimot skeptisk til...

Lezah
LezahInnlegg: 64433
08.10.18 14:56

Vår egen King kom heller ikke fra øverste hylle, selv om han hadde en tur i Tyskland før Rovers.

wig1
wig1Innlegg: 3433
08.10.18 14:57
grock19: Hadde å sette oppblåste nitwits på VGD vært en seriøs prio, hadde jeg vel kanskje tullet litt med deg i april/mai 2018, gitt at TBB danset som om det var hans aller beste tid i livet (og hvem er jeg til å fra ham det om det faktisk var det?) etter foregående sesong. Det var jo en stor livsbeginhet, virket det som.

Og joda, jeg vet ikke helt hva problemet var i utgangspunktet. Siterte en av deres Man U- og Trump-brødre om manglende konkurranse i.. En viss liga. Så slang jeg på en ekstra liten, tydeligvis krenkende for manglende humor-melding, på slutten. Beklager selvsagt storligen.

Det er skremmenede å se hva som har skjedd med deg, men vit at her er du fortsatt velkommen. Her har vi plass til alskens rask, enten vi vil det eller ei.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
08.10.18 15:02
Lezah: Vår egen King kom heller ikke fra øverste hylle, selv om han hadde en tur i Tyskland før Rovers.

Howe må jo ha et øye for talent når man ser historikken til King før han gikk til Bournemouth. 

BlackenedJustice
BlackenedJusticeInnlegg: 20929
08.10.18 15:22

Jeg er også tilhenger av Howe i United. Med forbehold om at han får tid, og at styre/supportere utviser tålmodighet. Tar gjerne plasseringer utenfor topp fire, så lenge fotballen er god, og det er utvikling. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
08.10.18 16:01

Eddie Howe? Haha. United er ikke en klubb man skal øve seg i. Man trenger erfaring for å takle en slik jobb.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
08.10.18 16:05

Howe blir samme som Moyes.

Heldigvis virker han å være fullstendig uaktuell.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26460
08.10.18 16:15

Der kom fasit. Howe er altså rett mann for United.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26460
08.10.18 16:16

«Manchester United står overfor en alvorlig kamp for å overbevise David De  Gea til å forlenge sin nåværende kontrakt».
Det er den normalt velinformerte Telegraph-journalisten James Ducker som skriver dette, og legger til at samtaler om en ny langtidskontrakt skal ha stanset opp, og klubben står dermed i økende fare for å miste De Gea for ingenting i juni 2020

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
08.10.18 16:17

Hvem skal hente han? Gea ønsket bare Real Madrid, og keeperplassen hos de andre toppklubbene er booket.

(Innlegget ble redigert 08.10.18 16:18)

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28304
08.10.18 16:28

Juventus.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14819
08.10.18 16:42
Pogba6: Eddie Howe? Haha. United er ikke en klubb man skal øve seg i. Man trenger erfaring for å takle en slik jobb.

Så Zidane og Pep bare øvde seg i Barcelona, eller mener du at Man Utd er en større klubb enn disse to? Nå er det selvfølgelig ikke helt samme situasjon siden begge disse to hadde vært tilknyttet klubben i flere å før de tok over jobben, men som trener for et seniorlag så har Howie langt mer erfaring enn det de to hadde på tilsvarende tidspunkt.

Det sagt, jeg var ikke særlig keen på Howie selv når Wenger sluttet, selvom jeg selvsagt ser at han gjør en veldig god jobb med Bournemouth. På den annen side så er det nok en enklere jobb å ta over Man Utd nå enn da Fergy ga seg, og Arsenal da Wenger ga seg. 

Avslutningsvis overrasker det meg ikke at du er imot Howie. Du virker som typen som tror at erfaring på høyeste nivå og omdømme er alt som betyr noe.

Lezah
LezahInnlegg: 64433
08.10.18 16:43
Jack_Daniels: Juventus.

Odd mister Myhra til SIF og Rossbach er et potensielt salgsobjekt til utenlandske klubber, de kan fort trenge keeper snart også.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26460
08.10.18 17:09

 ESPN skriver at José Mourinho ønsker støtte fra styret – i form av forsvarssigneringer i januar, som da igjen vil vise at Mourinho har en fremtid i klubben. Inters Milan Skriniar og Milans Alessio Romagnoli er spillerne han ønsker seg. 

Er noen av disse den lederen alle hyler etter?

glycinello
glycinelloInnlegg: 6298
08.10.18 17:40
wazzzza: Hvem skal hente han? Gea ønsket bare Real Madrid, og keeperplassen hos de andre toppklubbene er booket.

Juventus eller PSG er vel de eneste reelle kandidatene vil jeg tro.

PSG ofrer lett Buffon dersom de har muligheten til å kapre De Gea.

Juventus satser jo knallhardt for tiden og vil nok være en aktuell destinasjon.

Kjipt. Hadde trodd at han skulle bli hos oss ut karrieren da Real signerte Courtois, men gleden ble kortvarig. Er ikke direkte sjokkert over nyheten heller. Vi har hørt at han er i forhandlinger om ny kontrakt i lengre tid uten at noe har skjedd.

Har dog fullstendig forståelse for at verdens beste keeper vil til en bedre klubb enn det vi er for øyeblikket.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
08.10.18 17:42
glycinello: Kjipt. Hadde trodd at han skulle bli hos oss ut karrieren da Real signerte Courtois, men gleden ble kortvarig. Er ikke direkte sjokkert over nyheten heller. Vi har hørt at han er i forhandlinger om ny kontrakt i lengre tid uten at noe har skjedd.

Vi har vel vært i denne situasjonen før med DDG og kommet til enighet. Ser ingen grunn til å se mørkt på dette enda.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6298
08.10.18 17:44
GreySerpent: Er noen av disse den lederen alle hyler etter?

To relativt unge stoppere(23 år) som kommer fra italiensk fotball og som (jeg tipper vilt uten noen form for kjennskap til språkkunnskapene deres) trolig ikke snakker engelsk er neppe lederen vi trenger.

Godt mulig de forsterker oss rent kvalitetsmessig, men noen great leader har jeg problemer med å se for meg at de blir.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6298
08.10.18 17:47
gurglebassen: Vi har vel vært i denne situasjonen før med DDG og kommet til enighet. Ser ingen grunn til å se mørkt på dette enda.

Forskjellen er at det da var snakk om Real og at han ville forlate oss pga hjemlengsel og at dama bodde i Madrid. Ikke at han var misfornøyd i klubben.

Nå skal det være snakk om at han er misfornøyd og derfor ikke vil signere ny kontrakt. Da blir ikke situasjonene sammenlignbare.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
08.10.18 18:04
glycinello: Nå skal det være snakk om at han er misfornøyd og derfor ikke vil signere ny kontrakt. Da blir ikke situasjonene sammenlignbare.

Det er sammenlignbart da begge sakene medfører en misnøye med noe. Det er jo noe han ikke liker her (Mourinho), så det er jo bare å forsøke å løse det innen ett år (spark Mourinho).

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg