Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TheFamous25
TheFamous25Innlegg: 17397
20.08.19 00:35

..

(Innlegget ble redigert 20.08.19 00:42)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18816
20.08.19 00:48
CryniX: Resultatmessig hadde jeg ikke takket nei til uavgjort på forhånd, men dette var skralle saker. Utenom målet har vi vel knapt en halvsjanse å komme med offensivt, dersom man i det hele tatt kan kalle innlegget fra Rashy til Martial en halvsjanse.

Som man var inne på før kampen, med de spillerne vi har på banen så lå det i kortene at det ble lite sjanser. Det får OGS ta litt på sin kappe med typene han velger å starte med og også ikke bytte ut før det gjenstår kort tid. 

Det positive får være at vi totalt sett er bra organisert og stort sett har god kontroll kampen i gjennom. Maguire og Wan-Bissaka er virkelig tilvekster i dette laget, James trenger nok endel tid før han er der. Foreløpig vil nok kamper der vi hovedsaklig skal kontre, være mer passende for hans del. Greenwood bør få muligheten på høyrekanten mot Crystal Palace, fin kamp å få testet han i. 

(Innlegget ble redigert 20.08.19 00:49)

Dux1
Dux1Innlegg: 33754
20.08.19 08:09
mjordan23: Det positive får være at vi totalt sett er bra organisert og stort sett har god kontroll kampen i gjennom. Maguire og Wan-Bissaka er virkelig tilvekster i dette laget, James trenger nok endel tid før han er der. Foreløpig vil nok kamper der vi hovedsaklig skal kontre, være mer passende for hans del. Greenwood bør få muligheten på høyrekanten mot Crystal Palace, fin kamp å få testet han i.

Synes vi viser en positiv utvikling, og resultatene fra pre season virker ikke å være bare tilfeldig. Stilte vi med PLs yngste startellever for andre kampen på rad?

Men kampen i går mot Wolves viste - ikke overraskende - et savn etter en Dybala/Eriksen-type. Jeg forstår at OGS sender Mata inn på banen, men det var muligens i seneste laget. Det hadde imidlertid vært artig om Gomes hadde fått sjanser i "10-rollen" framover. Fysikken er kanskje ikke helt der ennå, men ferdighetsmessig har han egenskaper som vi savnet i går. 

4 poeng på to kamper. Jeg er fornøyd tatt i betraktning motstanden, selv om vi tapte 2 poeng i går. Sånt skjer.  

(Innlegget ble redigert 20.08.19 08:10)

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11035
20.08.19 08:24

Savner en midtbanespiller som kan styre tempoet. Pogba er god når han får tid og rom, men jeg synes i liten grad han er i stand til å diktere tempoet i kampen når United blir satt under press.


James og Wan Bissaka har spennende kvaliteter, men jeg håper de kan tørre å utfordre mer med ball. Blir mye stopp og start og safe valg. Håper å se Greenwood få sjansen på lørdag.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18816
20.08.19 08:41
Dux1: Synes vi viser en positiv utvikling, og resultatene fra pre season virker ikke å være bare tilfeldig. Stilte vi med PLs yngste startellever for andre kampen på rad? Men kampen i går mot Wolves viste - ikke overraskende - et savn etter en Dybala/Eriksen-type. Jeg forstår at OGS sender Mata inn på banen, men det var muligens i seneste laget. Det hadde imidlertid vært artig om Gomes hadde fått sjanser i "10-rollen" framover. Fysikken er kanskje ikke helt der ennå, men ferdighetsmessig har han egenskaper som vi savnet i går.  4 poeng på to kamper. Jeg er fornøyd tatt i betraktning motstanden, selv om vi tapte 2 poeng i går. Sånt skjer.

Absolutt en godkjent sesongstart, 4 poeng på to vanskelige kamper er godkjent. Vi hadde vel det yngste laget denne runden også vil jeg tippe, og det blir vel mange unge og enda yngre lag kanskje også til tider. Det kan man like.

Gomes er absolutt en kar som snart bør få sjansen. Han sto ikke tilbake for noen i forsesongen og fortjener sånn sett sjansen. Teknisk er han blant de bedre på laget allerede og synes han er overraskende bra fysisk for størrelse. Kjapp og god balanse, kommer langt med det. Han står ikke noe tilbake for Mata der f.eks. Håper han i det minste kan være på benk mot Crystal Palace. Sliter egentlig med å se hvorfor han skal være bak Pereira og Mata i køen, basert på pre-season. 

(Innlegget ble redigert 20.08.19 08:44)

Lezah
LezahInnlegg: 63988
20.08.19 09:15

Er vi ferdige med Pogba som straffeskytter nå snart? 

Lezah
LezahInnlegg: 63988
20.08.19 09:16

Mangel på kvalitet og erfaring. Ikke overrasket. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33754
20.08.19 09:51
mjordan23: Sliter egentlig med å se hvorfor han skal være bak Pereira og Mata i køen, basert på pre-season.

Både Gomes og Chong gjorde det bra i pre season, så ja; litt rart at i hvert fall en av dem ikke er å se på benk. 

ChristianEminger
ChristianEmingerInnlegg: 651
20.08.19 10:12
CryniX: Utenom målet har vi vel knapt en halvsjanse å komme med offensivt, dersom man i det hele tatt kan kalle innlegget fra Rashy til Martial en halvsjanse.

Lurer egentlig på hva du mener med dette. Jeg talte ikke sjanser undervegs, men kommer i alle fall på fem sjanser til United. Og to til Wolves. Slik at det ble 2-5 (om jeg ikke har oversett noen sjanser i farten, da).

United:
- Innlegget til Rashford til Martial er jo en veldig stor sjanse, som nærmest hvilken som helst spiss med normal hodestyrke og modighet hadde headet på mål fra svært god posisjon. 
- Målet.
- Martial på veg gjennom forsvaret og rundt keeper, men tråkker på ballen.
- Lingard bommer på ballen på 12-13 meter etter innlegg fra James (?).
- Straffesparket

Wolves: 
- Stolpeheadingen
- Målet

Som jeg har vært inne på før, viktig å ikke la seg lure av expected goals, da den scoren bare registrerer avslutninger på/utenfor mål. Som vi ser, var tre av fem United-sjanser uten avslutning. United var best, og burde ha vunnet denne kampen. United fikk godt betalt i første kampen mot Chelsea, men ikke i går. 

antonsen_86
antonsen_86Innlegg: 10628
20.08.19 10:26

Likte det defensive mot Wolves, men det ser så planløst ut offensivt og vi har så lite kvalitet i det vi gjør så da venter man bare på enkeltmannsprestasjoner.

Lezah
LezahInnlegg: 63988
20.08.19 10:29

Jeg tror at å vise tålmodighet er en av de tingene som er lettest å snakke om men vanskeligst å gjøre.

missChance
missChanceInnlegg: 54987
20.08.19 11:40

Både Maguire og Marcus hardt ut mot rasismen etter straffen i går:


Marcus:


Enough now, this needs to stop.


 


Manchester United is a family. @paulpogba is a huge part of that family. You attack him you attack us all … @ManUtd


Maguire:


Disgusting. Social media need to do something about it... Every account that is opened should be verified by a passport/driving licence. Stop these pathetic trolls making numerous accounts to abuse people.


 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14748
20.08.19 11:46

Kurt Zouma forrige helg og Paul Pogba nå. Helt utrolig trist at rasismen blusser frem i England igjen, og at selv egne spillere får unngjelde når de gjør feil. Det er vanskelig å se hva klubbene kan gjøre utenom å utestenge personer fra stadion, men når det skjer på sosiale plattformer så har de ufattelig lite de kan gjøre. Den eneste måten jeg kan se for meg at man kan få bukt med det er hvis klubbene selv tar så ekstreme tiltak som å spille for åpne tribuner for å stanse denne utviklingen. Dessverre kan jeg ikke se for meg at dette skjer siden det er så mye penger man går glipp av ved å gjøre det.

b0lle
b0lleInnlegg: 13809
20.08.19 11:50
missChance: Både Maguire og Marcus hardt ut mot rasismen etter straffen i går:

Det er selvsagt synd på disse personene og ikke minst foreldrene deres som satte de til verden. Jeg kan tenker meg de skammer seg over handlingen, intelligensen deres og ikke minst mangelen på sosiale antenner. Dette er personer som gjerne går rundt og er sinte på livet generelt, mislykka som de er på alle mulige måter.

Jeg håper og tror Pogba, Abraham og alle andre som blir hetset ignorer dette og heller ser ned på dette søppelet. En ting er sikkert, dette er ikke supportere..

missChance
missChanceInnlegg: 54987
20.08.19 11:53
Wellewinhio: Kurt Zouma forrige helg og Paul Pogba nå. Helt utrolig trist at rasismen blusser frem i England igjen, og at selv egne spillere får unngjelde når de gjør feil. Det er vanskelig å se hva klubbene kan gjøre utenom å utestenge personer fra stadion, men når det skjer på sosiale plattformer så har de ufattelig lite de kan gjøre. Den eneste måten jeg kan se for meg at man kan få bukt med det er hvis klubbene selv tar så ekstreme tiltak som å spille for åpne tribuner for å stanse denne utviklingen. Dessverre kan jeg ikke se for meg at dette skjer siden det er så mye penger man går glipp av ved å gjøre det.

Og Tammy Abraham


Men å spille for åpne tribuner? Hva vil det gjøre?


 


Lurer på hvor mange av disse som faktisk er fotballsupportere og ikke bare Internett-drittsekker som tror de er kule. Jeg klaget inn en grov en tidligere i dag som ikke viste noen interesse for fotball eller United, men allikevel skrev ganske motbydelig om Pogba.

missChance
missChanceInnlegg: 54987
20.08.19 11:57
b0lle: Det er selvsagt synd på disse personene og ikke minst foreldrene deres som satte de til verden. Jeg kan tenker meg de skammer seg over handlingen, intelligensen deres og ikke minst mangelen på sosiale antenner. Dette er personer som gjerne går rundt og er sinte på livet generelt, mislykka som de er på alle mulige måter. Jeg håper og tror Pogba, Abraham og alle andre som blir hetset ignorer dette og heller ser ned på dette søppelet. En ting er sikkert, dette er ikke supportere..

Enig i det aller siste i hvert fall. Hva de er ellers, vet jeg ikke. Vi har jo en her inne med mye den samme innstillingen.


Men det skal ikke ignoreres - det er det siste vi må gjøre.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14748
20.08.19 11:58
missChance: Og Tammy Abraham
Men å spille for åpne tribuner? Hva vil det gjøre?
 
Lurer på hvor mange av disse som faktisk er fotballsupportere og ikke bare Internett-drittsekker som tror de er kule. Jeg klaget inn en grov en tidligere i dag som ikke viste noen interesse for fotball eller United, men allikevel skrev ganske motbydelig om Pogba.

Ja, glemte Tammy. Chelsea som klubb har generelt et problem med rasisme. 


Blandet litt løsning og problem, mente at man spiller for åpne tribuner etter rasisme på stadion. Jeg tror det er nærmest den eneste måten man virkelig får bukt på det ettersom ingen vil være årsaken til at 50 000-75 000 andre ikke får se kamp. 


Å løse rasisme på sosiale plattformer som twitter, fb mf. er nærmest umulig, i hvert fall spesifikt for fotballen. Der må de som driver disse sidene selv jobbe knallhardt med å blokkere brukere, og kanskje gjøre det vanskeligere å lage en ny bruker for de som har blitt kastet ut. 

missChance
missChanceInnlegg: 54987
20.08.19 12:01
Wellewinhio: Blandet litt løsning og problem, mente at man spiller for åpne tribuner etter rasisme på stadion. Jeg tror det er nærmest den eneste måten man virkelig får bukt på det ettersom ingen vil være årsaken til at 50 000-75 000 andre ikke får se kamp.

Hvis man spiller for åpne tribuner, betyr det jo at alle kan se ...


Jeg antar du mener tomme/stengte tribuner? Da gir det mer mening.


 

qbah
qbahInnlegg: 49459
20.08.19 12:01

–" Det blir en diskusjon hver eneste gang United får en straffe. Manageren må være sterkere, og Paul Pogba burde tenke på laget og innrømme at Rashford er den beste til å ta straffer. Det kostet dem to poeng i kveld, sa Neville på Sky Sports.


– Hvorfor er det debatt (ute på banen) om hvem som skal ta straffe. Rashford scoret forrige uke. Da tar han den. Men det manglet en leder ute på banen. Det er noe som ikke er rett. Først var jeg rasende på Pogba, men samtidig må jeg holde igjen på dette siden han faktisk kan være Uniteds straffeskytter. Men dette er ikke rett. De burde avgjort dette før kampen, sa Gary Neville i Sky Sports-studio.


– Dette var en United-straffe, ikke tombola. Dette er ikke five-a-side."


 


Helt forbanna enig. Noe jævla tull dette. Ole, skjerpings!

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14748
20.08.19 12:06
missChance: Hvis man spiller for åpne tribuner, betyr det jo at alle kan se ...
Jeg antar du mener tomme/stengte tribuner? Da gir det mer mening.

Ja, mente selvfølgelig tomme tribuner. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33754
20.08.19 12:08

Enhver SoMe-konto burde kun kunne opprettes ved hjelp av personnr + mobil + bostedsadresse. 

missChance
missChanceInnlegg: 54987
20.08.19 12:13
Wellewinhio: Ja, mente selvfølgelig tomme tribuner.

Akkurat på stadion kan det jo løses slik det er gjort, ved at rasisten blir utestengt for godt, men det er kanskje ikke der hovedproblemet ligger. Heller på de sosiale medier der folk tror de kan spy ut av seg alt de ønsker i skjul av anonymitetens kappe. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18816
20.08.19 12:16
Lezah: Er vi ferdige med Pogba som straffeskytter nå snart?

Bør være det. Han har nå en av de dårligste treffprosentene i ligaen nå.....

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14748
20.08.19 12:22
missChance: Akkurat på stadion kan det jo løses slik det er gjort, ved at rasisten blir utestengt for godt, men det er kanskje ikke der hovedproblemet ligger. Heller på de sosiale medier der folk tror de kan spy ut av seg alt de ønsker i skjul av anonymitetens kappe.

Jeg er usikker på om jeg ønsker om klubbene skal publisere navn, bilde av personen og opprette en straffesak. Det er ekstremt, men tydeligvis fungerer ikke holdningskampanjer, og da må man straffe de så kraftig at prisen for å være rasistisk er for stor. 


Hovedproblemet ligger i at på en eller annen merkelig måte har blitt mer akseptabelt å være rasist (Trump, Brexit, Bolsanaro, mf.). Akkurat dette problemet tror jeg ikke fotballen vil kunne fikse, og når det kommer til SoMe hvor mye av denne retorikken spres har ikke klubber myndighet til å moderere. Det klubbene må gjøre er i det minste å være så kraftige i de sakene som de har makt for å vise hva de syns om rasisme. Å spille for stengte tribuner eller det andre forslaget mitt ovenfor vil i det minste vise klart og tydelig hvor klubbene står i problematikken.

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 22010
20.08.19 12:33

Støtter faktisk ikke Pogba og Rashford her, og det at sistnevnte går ut på Twitter og griner (!) igjen over noen internettroll er bare patetisk. I hvert fall etter hva han og resten av laget leverte i andreomgang i går, de skrur av gasspedalen og spiller pill råttent. Rasisme direkte i person er ikke greit, men de må lære seg hvor ødelagt sosiale medier er først som sist. Flesteparten av de spillerne i den troppen her er mentalt skjøre som faen.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14748
20.08.19 12:35

Regner med du kødder Ale-Jet. Det verste man kan gjøre er å akseptere at folk kommer med slike uttalelser både på stadion og på sosiale medier. Ikke bare for spillernes del, men rasisme skal og bør slås ned på. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14748
20.08.19 12:35

Regner med du kødder Ale-Jet. Det verste man kan gjøre er å akseptere at folk kommer med slike uttalelser både på stadion og på sosiale medier. Ikke bare for spillernes del, men rasisme skal og bør slås ned på. 

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6046
20.08.19 12:37

Rasisme er ok så lenge den rettes mot personer som ikke presterer i sitt felt. Det er notert. 

missChance
missChanceInnlegg: 54987
20.08.19 12:39
Ale-Jet: Støtter faktisk ikke Pogba og Rashford her, og det at sistnevnte går ut på Twitter og griner (!) igjen over noen internettroll er bare patetisk. I hvert fall etter hva han og resten av laget leverte i andreomgang i går, de skrur av gasspedalen og spiller pill råttent.

Så rasisme på nett er ok hvis et lag spiller dårlig. Akkurat. Og å stå opp mot rasisme er grining og patetisk og man er mentalt skjør.


Greit, da vet vi hvor vi har deg.

lsklars
lsklarsInnlegg: 94665
20.08.19 12:42

Har det kommet noen forklaring på hvorfor Fred ikke var med i går? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg