Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 10731
24.01.20 08:43

Det er i sånne kamper en savner Fellaini og Young.

(Innlegget ble redigert 24.01.20 08:44)

rebellion33
rebellion33Innlegg: 2520
24.01.20 08:44
Kent: Så dårlig teknisk som spillerne våre er så tror jeg fort det kan være en fordel.

«Teknisk», faktisk... tror de har mer enn nok av hva som skal til på det området, problemet ligger ikke der. Handler om en gameplan, et rollemønster og en alle spillerne er inneforstått med, som de skal gjennomføre. For tiden virker det som om ingen vet hva man skal gjøre når motstander parkerer bussen. Teknikk i massevis, men ingen plan over hva som skal skje...

Pogba6
Pogba6Innlegg: 8041
24.01.20 09:46

Dux1: der tar du feil igjen. Er ikke fanatisk opptatt av noen nasjonalitet. Kvalitet er det jeg er opptatt av, så kan de komme fra akkurat der de vil så lenge de er gode nok.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16543
24.01.20 10:02
rebellion33: «Teknisk», faktisk... tror de har mer enn nok av hva som skal til på det området, problemet ligger ikke der. Handler om en gameplan, et rollemønster og en alle spillerne er inneforstått med, som de skal gjennomføre. For tiden virker det som om ingen vet hva man skal gjøre når motstander parkerer bussen. Teknikk i massevis, men ingen plan over hva som skal skje...

Det er iallefall mest pga dette at Klopp drar ifra . At han har innpodet en en plan ett spillermønster som alle er fortrolige med kryddret med enkeltmannsprestajoner up front. Men som selvsagt også fungerer pga at spillerne der kjenner til og forstår bevegelsesmønsteret, tankegangen til hverandre.


Derfor får også Liverpoolangriperne det lille halvsekundet ekstra som gjør at avkastningen i angrepet når det kommer til satte sjanser er større enn hos andre lag.


My samme som SAF skapte hos dere og derfor fungerer det også om han måtte ned på spiller nr 14,15 og 16 in line. LAGET fungerte uansett.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8871
24.01.20 11:20

Ole beskytter ledelse igjen på pk. Ror seg bort fra å svare på spm. Ser dårlig ut. Sammenlignet seg med klopp som trengte tid. Håplöst

Justice 96
Justice 96Innlegg: 42581
24.01.20 11:25
TrueTopRed: beskytter

Høres ut som om noen har satt ham på repeat. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8871
24.01.20 11:38

Will you get enough time?

I’m gonna stick to what I’ve been trusted to do by the club and hopefully that’ll be good enough, that what we can see is right. All my conversations with the club have been positive.

(Innlegget ble redigert 24.01.20 11:43)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8871
24.01.20 11:38

Why cant united spend money?

For me, we do have a way of doing things, you can see other teams have done well. You can see Jurgen spent four years building his team and they’re doing well now, it’s not gonna be a quick fix, and it’s not eight or 10 players in in one transfer window, we’ve had one proper transfer window and we are trying to do something now.

-

Altså det å dra opp andre hver eneste uke er neppe en styrke. Men et forsøk på å få fansen (og da spesielt de som ikke vet bedre) å gi han tid. Han legger ikke fokus på det som faktisk skjer i mellomtiden, men tar å bruker sammenligning og tid som argument.

(Innlegget ble redigert 24.01.20 11:44)

Tellyrex
TellyrexInnlegg: 6879
24.01.20 11:47
TrueTopRed: You can see Jurgen spent four years building his team and they’re doing well now, it’s not gonna be a quick fix, and it’s not eight or 10 players in in one transfer window, we’ve had one proper transfer window and we are trying to do something now.

Sykt at han sammenligner seg selv med Klopp. 4.plass første sesongen, finale i LC og EL. 

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 3912
24.01.20 12:03

Blir fort slik når man får de samme spørsmålene gang på gang!


OGS er ikke i posisjon til å kreve like lang tid som Klopp gitt deres cv' er før ansettlsene men han har jo et poeng. Vil tro OGS har et annet insentiv innad i klubben, har en plan/mål og kun sier dette for å holde oss idioter i ro.


Selv er jeg som velger vant til å bli undervurdert av våre politikere og tar deres ord med en klype salt. Resultatene på banen er talende og "talk is cheap...!"

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8871
24.01.20 12:05
Tellyrex: Sykt at han sammenligner seg selv med Klopp. 4.plass første sesongen, finale i LC og EL.

Jeg og folk flest mener at det skjedde noe i mellomtiden så man kunne se fremgang, både når det gjelder spill og resultat. Angående Klopp, og at det samme uteblir nå.

Et spill settes av manager. Og har mer med dennes skills å gjøre enn kjøp....

Vi lever på at Rashford har noe talent og kvaliteter til å gjøre noe selv, eller om Martial har dagen. Ingen av disse spilllerne vet hva man skal gjøre i forskjellige possisjoner, for spillemønster eller det å søke andre på laget faller ikke naturlig for de. 

Jeg synes ikke at vi har blitt noe som helst bedre siste året. For et år siden kunne man slå Juve borte og vendte på flere tøffe bortekamper, når denne gjengen knapt klarer å vende en kamp.

Det eneste vi har blitt "bedre" på siste året er den naturlige utviklingen av å spille kamper og det å bli eldre. Ikke fordi noen i klubben har vært med på å utvikle det de har/breddet verktøykassa til spillerne. 

(Innlegget ble redigert 24.01.20 12:12)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 8041
24.01.20 12:08

Solskjær er jo fullstendig uten selvinnsikt. Han sammenligner seg selv med Klopp ja. Da er han fullstendig blåst. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8871
24.01.20 12:22
InsVerderben: Resultatene på banen er talende og "talk is cheap...!"

Helt enig.

Denat
DenatInnlegg: 3099
24.01.20 12:45

"Han sammenligner seg selv med Klopp"


- Solskjær gjør seg ingen tjeneste når han sammenligner seg med Klopp. At han stadig sammenligner seg med Klopps første halve sesong i Liverpool ser kun desperat ut. Men, store deler av supporterne sluker det. De tror at tid er det eneste en hvilken som helst manager trenger. Ser det jo her inne også. Sammenligner Solskjær med både Klopp og Ferguson. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33481
24.01.20 12:54
Denat: Men, store deler av supporterne sluker det. De tror at tid er det eneste en hvilken som helst manager trenger.

Sluker hva da? At det å bygge United til et topplag igjen tar tid? Er det noen som tilsier at det er helt feil? 

LvG og Mourinho er bevis på hvor vanskelig situasjonen er i klubben. Nå har vi forsøkt både topptrenere og annet.  

Hva mener "dere andre" vil forandre seg med f eks Pochettino?  

(Innlegget ble redigert 24.01.20 12:54)

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 3912
24.01.20 12:57

Enig, det er oppbrukt, forstått og nok på tide å legge sammenligningen vekk. 

 

Som TrueTopRed etterlyser så håper jeg virkelig at OGS fokuserer på det som faktisk skjer!

(Innlegget ble redigert 24.01.20 12:58)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8871
24.01.20 13:00
Dux1: LvG og Mourinho er bevis på hvor vanskelig situasjonen er i klubben. Nå har vi forsøkt både topptrenere og annet.   Hva mener "dere andre" vil forandre seg med f eks Pochettino?

Du tenker manager og tid, men hva med fremtidsrettet manager og den samme tiden?

For en ting er tid, men man må se ting underveis som tyder på at man er på rett vei. Og både cv (han vet hva han holder på med) og utvikling kunne ses under klopp i jakten på å få sitte disse årene.

Så blir mitt spm til deg, er Ole Gunnar Solskjaer det? En coach som har et spill i seg til å kjempe om ligagull som betyr at man må også vinne kamper der man ikke får kontret?

Jeg sitter med følelsen at du ikke har peiling på hva du får med Ole, men vil gi han tid uansett. Har jeg feil? Jeg spørr for å få en klarhet i det.

(Innlegget ble redigert 24.01.20 13:08)

Dux1
Dux1Innlegg: 33481
24.01.20 13:33
TrueTopRed: Du tenker manager og tid, men hva med fremtidsrettet manager og den samme tiden? For en ting er tid, men man må se ting underveis som tyder på at man er på rett vei. Og både cv (han vet hva han holder på med) og utvikling kunne ses under klopp i jakten på å få sitte disse årene. Så blir mitt spm til deg, er Ole Gunnar Solskjaer det? En coach som har et spill i seg til å kjempe om ligagull som betyr at man må også vinne kamper der man ikke får kontret? Jeg sitter med følelsen at du ikke har peiling på hva du får med Ole, men vil gi han tid uansett. Har jeg feil? Jeg spørr for å få en klarhet i det.

Hva legger du i "fremtidsrettet manager"? Er en manager som satser på ungdommen og spillerutvikling framtidsrettet? Ja, etter min mening. Gjør OGS det? Ja. Er det mye som tilsier at slikt ikke tar tid? Nei. 

Jeg har sagt det gang på gang: Jeg støtter den manageren som til enhver tid leder United. Nå er vi på fjerde manageren på seks sesonger, og hvis man mener at man skal fortsette i samme sporet i årene som kommer, så er man helt blåst.  

Ingen vet hva man får med OGS til slutt. Akkurat som ingen vet hva man får med en Pochettino eller Allegri. Som jeg forsøker å si: Vi har hatt alle typer managere innom etter SAF, og alt tyder på at klubben har et kjempestort ledelsesproblem. 

OGS har tatt på seg den høyst ubarmhjertelige jobben med å rydde opp i kaoset etter tre managere, mens han må jobbe under en inkompetent, sportslig ledelse. Hvis du tror at dette er gjort på 10 måneder, så lever du i en nisseverden. 

Og dermed er jeg tilbake til mitt spørsmål: Hva mener "dere andre" vil forandre seg med f eks Pochettino?  

(Innlegget ble redigert 24.01.20 13:35)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 45775
24.01.20 13:42
TrueTopRed: You can see Jurgen spent four years building his team and they’re doing well now, it’s not gonna be a quick fix,

Four years, ja.

Var topp 4, 76p, fremgang og positivt spill første sesongen.
Topp 4 og CL-finale andre sesongen.
CL-gull og 97p tredje sesongen.
Foreløpig PL-gull fjerde sesongen, vet ikke enda om det blir flere trofeer eller ikke.

Ole er helt blåst. Stakkars fyr.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8871
24.01.20 13:42
Dux1: Hva legger du i "fremtidsrettet manager"? Er en manager som satser på ungdommen og spillerutvikling framtidsrettet?

Jeg mener kanskje enda mer en manager som har en spillestil som takler fremtiden og kravene som er på en klubb som vil være best, og som bygger spillerne etter det. 

Og det er på bakgrunn av det jeg stilte spm om Ole har det i seg, for det bør være ja om du vil gi mannen mer tid.

(Innlegget ble redigert 24.01.20 13:47)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 8041
24.01.20 13:45

Hva man får med Poch? En innarbeidet spillestil, robuste spillere, erfaring fra to av de beste ligaene i verden, en engasjert manager. Ja, så og si alt blir forskjellig fra OGS. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33481
24.01.20 13:48
TrueTopRed: Og det er på bakgrunn av det jeg stilte spm om Ole har det i seg, for det bør være ja om du vil gi mannen mer tid.

Med en ledelse som gjør managerne dårligere er det ikke godt å si. Den eneste svakheten vi kan slå fast med sikkerhet er Woodward. Han har prestert å sparke to managere med cv-er få andre kan matche. I tillegg leder han en transferpolicy fra helvete (jfr. Bruno F). 

At OGS har alle odds mot seg behøver ingen nærmere forklaring. 

Nå, kan du svare på mitt spørsmål?

(Innlegget ble redigert 24.01.20 13:48)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 8871
24.01.20 13:51
Dux1: Hva mener "dere andre" vil forandre seg med f eks Pochettino?

Jeg tror han ville sett hvem av spillerne som har talent i seg, og utviklet de videre i forhold til hvordan man ville spillet. 

Poch er bedre valg enn Ole, men ikke førstevalget mitt. Nagelsmann etter sesongen hadde vært gull. Men så fremtidsrettet er ikke Woody. 

Men du kan snakke om ledelse så mye man vil, men Ole har kvalitet nok i troppen til å slå disse lagene vi nå sliter imot. Men han har det ikke i seg å få satt en spill.

(Innlegget ble redigert 24.01.20 13:54)

missChance
missChanceInnlegg: 53849
24.01.20 14:11

Pogba kom sammen med Lindelöf til treningen i dag. Lurer på hvor langt unna han er å kunne spille. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13815
24.01.20 14:15

«Hva mener "dere andre" vil forandre seg med f eks Pochettino?»


At dere da blir ledet av en faktisk god manager? 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29433
24.01.20 14:15

"Lurer på hvor langt unna han er å kunne spille. "


- synes jeg så på twitteren i går at han fortsatt er på krykker? 

missChance
missChanceInnlegg: 53849
24.01.20 14:17
MrManUtd: "Lurer på hvor langt unna han er å kunne spille. "
- synes jeg så på twitteren i går at han fortsatt er på krykker?

Ja, han er kanskje det. Det er jo ikke så lenge siden operasjonen. Jeg er bare veldig, veldig utålmodig.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24525
24.01.20 14:27

Hadde ikke Ole vært United-spiller fra tidligere ville han selvfølgelig aldri vært i nærheten av å i det hele tatt bli vurdert som interim-manager engang. Og hadde han ikke vært norsk hadde den halvdelen av supportergjengen som ikke er OleOut selvfølgelig vært det for lengst. 

Denat
DenatInnlegg: 3099
24.01.20 14:33

"Hva mener "dere andre" vil forandre seg med f eks Pochettino?"

- Helt enkelt? Grunnen til å tro.

Grunnen til å tro at man har en manager som er kvalifisert til jobben. Pochettino har vist at han hører hjemme på dette nivået, mens Ole Gunnar Solskjær enn så lenge bare har bevist det motsatte. 

Er bytte av manager det eneste som må gjøres? Sannsynligvis ikke. Er det likevell en fordel å ha en så god manager som mulig? Utvilsomt. Er det én eneste ting i OGS sin karriere som tyder på at han er i nærheten? Godt over 1 år inn i jobbben og ingenting blir bedre. 

(Innlegget ble redigert 24.01.20 14:35)

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24525
24.01.20 14:41

Er det én eneste ting i OGS sin karriere som tyder på at han er i nærheten? Godt over 1 år inn i jobbben og ingenting blir bedre. 


- Men Klopp trengte tid, så da må det bli bra med meg og. Om jeg får den samme tida på meg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg