Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Lezah
LezahInnlegg: 64206
01.08.20 17:36
ErnestMangnall: Er vel greit å få litt kamperfaring for B-laget også, fin kamp for Romeo, TFM, Bailly, Pereira, Fred, Lingard, Mata, Ighalo, så kan man spe på med noen unggutter. Så stiller man 50% førstelag i kvarten, og de andre 5-6 i semien, og evt full pupp i finalen?

Poenget mitt var at hvis vi skal gå for å vinne EL, slik du ønsker, så er ikke rullering nødvendigvis lurt. Inter, Wolves (som vi alltid sliter mot og vil lukte CL) etc. god stall har vi ikke. Og selv om det er få kamper ville det vært litt for typisk med skade på Maguire (vi har ikke skadefrie stoppere utenom førstevalgene), Bruno eller Rashford (hvem som helst av angriperne for den sags skyld, vi har jo knapt noen pdd). Jeg  er i tvil her selv om jeg ser verdien i å vinne en pokal. Mange spillere er drevet rovdrift på, og skader ville vært helt uforsvarlig. Ligaen starter alt 12. september. Mulig lag som kommer langt får utsatt start, men er det verdt det når det må tas igjen og pre-season mer eller mindre ryker? Det er en kalender her jeg syns ser tung ut.


Når det er sagt, så virker OGS opptatt av at laget vinner noe, så det blir nok lag minst slik du foreslår, om ikke toppet atter en gang etter Lask-kampen.

Bakkus
BakkusInnlegg: 4495
01.08.20 19:17

Arsenal ser ut til å ha festet grep om finalen, noe som betyr at det er alt (CL) eller ingenting for Wolves nå i EL. Er det verdt å kaste bort masse krefter der i en evt semifinale? Vet vi vil havne i pot 1 om vi vinner og pot 2 om vi ikke vinner, men er det egentlig så stor forskjell på de to? Synes ikke det, spesielt ikke hvis også City vinner CL noe som betyr at det blir to lag fra pot 1 vi ikke kan få i gruppespillet. Tre hvis Wolves også vinner EL, faktisk.

ErnestMangnall
ErnestMangnallInnlegg: 5881
01.08.20 19:47

Tar heller 3 FA-cup/CL/EL i løpet av seks år, og kun tre av de i CL, enn ingen trofeer og seks strake år i CL uten pokaler. Forstår at eierne ikke tenker slik...

qbah
qbahInnlegg: 49642
01.08.20 20:01

Auba. Noe for oss? 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9575
01.08.20 20:32
qbah: Auba. Noe for oss?

Det korte svaret er nei.

De litt lengre -> Vet ikke om det er den vanlige hybris boosten man får etter å oppnådd noe , når man kan "hvile" seg litt på lauberne, eller om det var "har akkurat skårt" syndromet ;)

Det er lite som ser ut som om dette er en overgang å tenke på. Behov, spilletype, tilgjenglighet. 

Skulle selvsagt tatt imot spilleren om man fikk han gratis, men mtp det vi har, så ser jeg ikke noe mulighet til at vi bryr oss om han. Og jeg ville brukt pengene annerledes enn å satset de på han. 

(Innlegget ble redigert 01.08.20 20:41)

KenSag
KenSagInnlegg: 265
01.08.20 20:51

Giggs syntes vi skal gå for både Sancho og Grealish. Er det sånn at de nye reglene med 5 inbytter pr. Kamp skal fortsette i den nye sesongen, vil jo lag med brede staller og større antall kvalitetsspillere  belønnes i enda større grad en tidligere. 

 

 Det blir en annen tilnærming til forvalting av troppen, hvor de som ser muligheten, å har evner/midler, kan dra god nytte av. 

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 01.08.20 20:52)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
01.08.20 22:14

Tung dag for Knaxern dette. 


-Pat

Schpaaliph
SchpaaliphInnlegg: 93
01.08.20 23:24
Lezah: Helt fair det. Så blir det til at man må se på troppen i sin helhet. Mata ut eller beholdes, Pereira det samme? Skal vi hente erstattere eller ikke? Det går mye på spillerlogistikk for min del. Og det er greit med et snev av bredde. der er JL ok å ha, selv om han også fort kan være en av dem som genererer litt penger inn.

Jau, ser den. Men jeg skal være dønn ærlig og si at jeg ikke liker fyren. Han virker for meg å være over gjennomsnittet barnslig og umoden, i tillegg til at jeg forakter dette "JLingz"-merkevarepisset hans. Altså, i utgangspunktet bryr jeg meg katta om hva fotballspillere driver med utenfor banen, men det er ett eller annet med fyren som irriterer meg irrasjonelt mye (utover det at han er en ræva fotballspiller). Jeg merker jeg blir forbanna bare jeg tenker på det sleske gliset hans. 

 

Samtidig er kanskje Lingard den minst ubrukelige av trioen han, Pereira og Mata, i tillegg til at han er engelsk og homegrown, så han får nok bli. Mata har vel kontrakt et år til, og Pereira har vel også sagt at han blir, så det spørs vel om noen av de forsvinner.

(Innlegget ble redigert 01.08.20 23:28)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9575
01.08.20 23:59
Schpaaliph: Samtidig er kanskje Lingard den minst ubrukelige av trioen han, Pereira og Mata, i tillegg til at han er engelsk og homegrown, så han får nok bli. Mata har vel kontrakt et år til, og Pereira har vel også sagt at han blir, så det spørs vel om noen av de forsvinner.

Mata kan iallefall på en god dag gjöre spillere rundt seg god. Har han også et år igjen, så tror jeg heller det er bedre å la han gå på fri neste år, og sjekke alle mulighetene for å få ut Jlingz nå.

I det å få han ut ligger det et håp om å frigjöre plass for troppspillere som kan bidra.

Må da väre bedre for alle parter at han kommer seg til en klubb der han får spille og har en funksjon som bidragsyter. 

Ser ikke i hvilken possisjon han kan bidra i en sånn grad at laget fortsatt holder et akseptabel nivå med han på banen. Som spiller er han ikke veldig målfarlig, kreativ eller en spiller som gjör andre bedre. 

Om man absolutt skal fylle ut noen possisjoner med homegrown så må det da finnes noen i avdelingene under som kan ta den plassen i håp om utvikling. 

Synes også at kommende sesong blir viktig for James å ta steg på endel områder.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 00:05)

Schpaaliph
SchpaaliphInnlegg: 93
02.08.20 11:45
TrueTopRed: Mata kan iallefall på en god dag gjöre spillere rundt seg god.

Ja altså, Mata er jo en uendelig mye smartere fotballspiller enn Lingard noensinne vil bli. Men Mata kan knapt gå lenger, og det går jo bare én vei. Lingard har i alle fall litt tempo i beina og en brukbar motor.

Schpaaliph
SchpaaliphInnlegg: 93
02.08.20 11:45
TrueTopRed: Mata kan iallefall på en god dag gjöre spillere rundt seg god.

Ja altså, Mata er jo en uendelig mye smartere fotballspiller enn Lingard noensinne vil bli. Men Mata kan knapt gå lenger, og det går jo bare én vei. Lingard har i alle fall litt tempo i beina og en brukbar motor.

Lezah
LezahInnlegg: 64206
02.08.20 11:52
Schpaaliph: Men jeg skal være dønn ærlig og si at jeg ikke liker fyren. Han virker for meg å være over gjennomsnittet barnslig og umoden, i tillegg til at jeg forakter dette "JLingz"-merkevarepisset hans.

Helt enig. Oppførsel matcher ikke akkurat det han leverer. Sammenlign med f.eks Rash, så blir det enda mer åpenbart. Igjen så er det kun spillerlogistikk og en slags sannsynlighetsberegning av hva vi potensielt kan få ut av folk neste sesong som gjør at jeg ikke haster med å selge.

Verken han, Mata eller Pereira hadde fått plass i troppen til City. men de er nå en gang her nå, så forholder meg til det. Skal sies at jeg digger Mata og syns det er katastrofe at vi grunnet system ikke har fått maks ut av ham i tiden han har vært her. Jeg syns dog vi glatt kan selge Pereira. Spilletiden hans kan gå til Garner. Han tåler å bli rullert i begynnelsen nå, og Pereira bør få spille fast et sted. Mata har 1 år igjen, og sitter på rutine som er kjekk å ha. Vil han bli, bør han få bli. Lingard er på sitt beste god nok til å være stallspiller, uten tvil. Men mer enn 1 sesong med dritt hjelper ikke saken hans. Jeg tror bare at det fremdeles er potensiale der til å levere bedre. Det er lett å glemme at Lingard i 17-18 leverte 20 målpoeng. Han er 27, karrièren behøver ikke å være ferdig akkurat. Får han hodet på plass og kan bidra med noen målpoeng samt knallhard jobbing, sier jeg at han kan bli. Men det får være siste sjanse. og mye fordi vi ikke kan prioritere bytte ut/redusere antall rotasjonsspillere nå. 

Vedr det siste, så bør vi gjøre et unntak i forsvarsleddet. Dette er også den lagdelen vi har som fint kan tynnes ut.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 11:53)

Schpaaliph
SchpaaliphInnlegg: 93
02.08.20 12:18
Lezah: Helt enig. Oppførsel matcher ikke akkurat det han leverer. Sammenlign med f.eks Rash, så blir det enda mer åpenbart. Igjen så er det kun spillerlogistikk og en slags sannsynlighetsberegning av hva vi potensielt kan få ut av folk neste sesong som gjør at jeg ikke haster med å selge. Verken han, Mata eller Pereira hadde fått plass i troppen til City. men de er nå en gang her nå, så forholder meg til det. Skal sies at jeg digger Mata og syns det er katastrofe at vi grunnet system ikke har fått maks ut av ham i tiden han har vært her. Jeg syns dog vi glatt kan selge Pereira. Spilletiden hans kan gå til Garner. Han tåler å bli rullert i begynnelsen nå, og Pereira bør få spille fast et sted. Mata har 1 år igjen, og sitter på rutine som er kjekk å ha. Vil han bli, bør han få bli. Lingard er på sitt beste god nok til å være stallspiller, uten tvil. Men mer enn 1 sesong med dritt hjelper ikke saken hans. Jeg tror bare at det fremdeles er potensiale der til å levere bedre. Det er lett å glemme at Lingard i 17-18 leverte 20 målpoeng. Han er 27, karrièren behøver ikke å være ferdig akkurat. Får han hodet på plass og kan bidra med noen målpoeng samt knallhard jobbing, sier jeg at han kan bli. Men det får være siste sjanse. og mye fordi vi ikke kan prioritere bytte ut/redusere antall rotasjonsspillere nå. Vedr det siste, så bør vi gjøre et unntak i forsvarsleddet. Dette er også den lagdelen vi har som fint kan tynnes ut.

Ja, litt i overkant av meg å kalle Mata "ubrukelig". Han var på sitt beste en fantastisk fotballspiller, og det er som du sier en tragedie at vi ikke har klart å få mer ut av ham. Kanskje har han fortsatt noe kan kan bidra med på banen, men det at han knapt har spilt etter korona-pausen til tross for rovdrift på førstevalgene kan nok tyde på at Ole mener svaret på det i stor grad er nei. Uansett ikke noe problem om han skulle velge å bli ut kontraktstiden, da han er en fin fyr og en flott representant for klubben.

 

Pereira derimot er jo ikke i nærheten av å holde nivået. Men han sa vel rundt mars/april at han ville bli i klubben, så det spørs om vi blir kvitt ham.

 

Vi får se hva som skjer. Det som virker helt sikkert er at Ole ikke stoler på noen av dem, med god grunn. Fernandes & co. var jo fullstendig utslitte i de siste kampene, og likevel fikk de knapt spille. Så jeg forventer at det blir minimalt med spilletid på de neste sesong uansett.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 12:20)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9575
02.08.20 12:44
Schpaaliph: Men Mata kan knapt gå lenger, og det går jo bare én vei. Lingard har i alle fall litt tempo i beina og en brukbar motor.

Joda, og hadde jeg bestemt ville ingen av de värt i klubben lenger, og jeg ville tatt andre valg på veien enn det klubben, som har en forkjärlighet for å forlenge kontrakter med spillere det er null sjanse å få solgt videre. Og det i seg selv er et dårlig tegn på kvalitet.

I det hele tatt synes jeg det er kjipt å se at vi har så lite å by på bakom "den faste ellveren" som vi har. Jeg setter rotasjon og konkuranse höyt for å få det til å fungere over tid. De faste behöver både avbelasning i tillegg til å kjenne at man blir litt pushet til å prestere.

Vi bör kunne få inn en eller 2 rotasjonsspillere i sommer, gjerne spillere fra nedrykkede lag der de gjorde det godt i PL og enda har steg å ta i utviklingen sin,  i tillegg til en eller 2 topper som går inn i et toppet lag. 

Neste sesong blir vel et enda hardere sjema enn denne sesongen, så viktig å väre rustet for det.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 12:46)

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6080
02.08.20 20:44

Mata bør spares på i det uendelige. Utelukkende av fotballromantiske grunner.

Jeg er enig i det som sies at han kanskje ikke har fått ut sitt aller beste i klubben, men han har faktisk levert 48 mål og 42 assist på 249 kamper. Ganske solid med tanke på at han egentlig aldri helt har funnet/fått tildelt sin plass.

Mysterio19
Mysterio19Innlegg: 2494
03.08.20 15:18

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1290275186952925184?s=19


"Manchester United negotiations with BVB for #Sancho are now in ‘advanced stage’."

missChance
missChanceInnlegg: 55211
03.08.20 18:16

Marcus har blitt forsidegutt.

 

"The faces of hope

 

Han kommer til å ende opp med en eller annen tittel om noen år.

(Innlegget ble redigert 03.08.20 18:17)

glycinello
glycinelloInnlegg: 6213
03.08.20 20:03
missChance: Han kommer til å ende opp med en eller annen tittel om noen år.

Krysser fingrene for at det blir mer enn èn tittel:)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
03.08.20 20:12
glycinello: Krysser fingrene for at det blir mer enn èn tittel:)

Ja, det bør bli noen fotballtitler også!

Bongis
BongisInnlegg: 10130
03.08.20 22:00

Mata med common goal og Rashford med mat til fattige barn. Må si jeg elsker det disse to gjør utenfor banen! 

Mon tro hva Angel Di Maria hadde funnet på. . . . 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22561
03.08.20 22:33
Bongis: Mon tro hva Angel Di Maria hadde funnet på. . . .

For å være brutalt ærlig så er han veldig langt nede på listen over folk jeg noensinne tenker på.

Bongis
BongisInnlegg: 10130
03.08.20 22:43

Mhm! Prøvde bare å finne den største motpolen til disse to. Jeg forventet ikke svar på hva han kunne finne på! Jeg har bare enorm tilltro til det Solskjær bygger nå, at vi aldri kommer til å signere den type spillere i fremtiden.

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4486
03.08.20 23:31
Bongis: Mon tro hva Angel Di Maria hadde funnet på. . . .

Gjetter på at han har gjort noe lignende. Dukket opp på barnehjem i Argentina og delt ut bamser, kanskje. 

Hilsen en som synes disse koserapportene til miss om kjendiser kan bli litt mye. 

(Innlegget ble redigert 03.08.20 23:36)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17805
03.08.20 23:35
Kokuhaku: Hilsen en som synes disse koserapportene til miss om kjendiser kan bli litt mye.

Den nest viktigste livsregelen som står i bibelen er at den gamle dama som ga to øre ga mest fordi ho ga det ho skulle ha å leve av de neste fjorten dagene. Den som gir en stor slump av sin store rikdom gir lite i sammenligning.

 

Det viktigste er å gjøre mot andre det du vil de skal gjøre mot deg.

(Innlegget ble redigert 03.08.20 23:38)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
04.08.20 12:19

Manchester United have added Teden Mengi and Ethan Laird to their Europa League squad and removed Luke Shaw and Axel Tuanzebe. (MEN)


Det blir kanskje en debut for Mengi i morgen?

Lezah
LezahInnlegg: 64206
04.08.20 12:20
missChance: Det blir kanskje en debut for Mengi i morgen?

Nej...

Jeg håper begge får spille, og at Mengi starter. Stopperne våre MÅ få hvile ut mest mulig. 

(Innlegget ble redigert 04.08.20 12:26)

Schpaaliph
SchpaaliphInnlegg: 93
04.08.20 13:04

Det viktigste er å gjøre mot andre det du vil de skal gjøre mot deg.


Hva om man er masochist?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17805
04.08.20 13:23
Schpaaliph: Hva om man er masochist?

Ingen regel uten...............

missChance
missChanceInnlegg: 55211
04.08.20 14:11
Lezah: Nej... Jeg håper begge får spille, og at Mengi starter. Stopperne våre MÅ få hvile ut mest mulig.

“Jesse will be starting tomorrow, but the team won’t be too different from LASK in March.”


 


“The players want to play, they don’t want a break. It is not easy to say ‘no, you’re resting.’ I hope the players need to win like I do. For me we go into the tournament with players wanting to win, and we won’t be giving them a break.”

lsklars
lsklarsInnlegg: 95793
04.08.20 14:17

Shaw ute frem til seriestart. 


Ny VB inn? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg