Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed

Innlegg: 10966
TrueTopRed
17.10.20 20:25
mjordan23: Dersom OGS fortsetter med Pogba i tilsvarende rolle og formasjon, så tror jeg han graver sin egen grav

Enig. Ser ut som han har tatt grep idag ihvertfall, hvis det ikke er noe annet som slitage/småskade osv da.

antonsen_86

Innlegg: 10652
antonsen_86
17.10.20 22:54

Herlig å se Mata. Med slikt spill blir det vanskelig å utelate han fremover.

mjordan23

Innlegg: 19042
mjordan23
17.10.20 23:32
TrueTopRed: Enig. Ser ut som han har tatt grep idag ihvertfall, hvis det ikke er noe annet som slitage/småskade osv da.

Bedre balanse idag ja. Spennende å se hva OGS på den sentrale midtbanen videre. Mange tøffe kamper fremover og da må vi ha trøkk sentralt. Nytter ikke med spillere som gjør jobben defensivt i den rollen. Håper VdB kan bli et alternativ i den rollen etterhvert. 

(Innlegget ble redigert 17.10.20 23:36)

TrueTopRed

Innlegg: 10966
TrueTopRed
17.10.20 23:36

Det var små marginer fra at man fort kunne endt med 1 poeng idag. Samtidig er det mange ting som faller riktig ut i forhold til å bygge selvtillit fra kampen.

AWB som sliter offensivt får en skåring. Uansett hva slags skåring det er så vil en sånn opptur løfte han innvendig.

Bruno reparerer straffebommen med å skåre det særdeles viktige 2-1 målet og da er straffen glemt også for han. Bommen gjør derimot at han er skjerpet igjen til neste straffe. 

Rashford får skåring sent, og for en offensiv spiller er det ikke noe som betyr mer for selvtilliten enn å få puttet. 

Så var det å avgjøre sent å få betalt for en ellers god kamp en slags bonus man kan bygge videre på. 

Ole får litt fred på jobb, men bare litt.

TrueTopRed

Innlegg: 10966
TrueTopRed
17.10.20 23:40
mjordan23: Nytter ikke med spillere som gjør jobben defensivt i den rollen.

Sant. Glad man kunne vende på dagens kamp, for 1-0 imot tidlig så heller ikke ut som patent defensiv tenk man vil se fra lag med kniven på strupen. 

Men man skal ha kred for å ha jobbet seg sollid inn i kampen etterpå. Og mye av det er pga stabil midtbane. 

(Innlegget ble redigert 17.10.20 23:43)

mjordan23

Innlegg: 19042
mjordan23
17.10.20 23:40
TrueTopRed: Bruno reparerer straffebommen med å skåre det særdeles viktige 2-1 målet og da er straffen glemt også for han. Bommen gjør derimot at han er skjerpet igjen til neste straffe.  Rashford får skåring sent, og for en offensiv spiller er det ikke noe som betyr mer for selvtilliten enn å få puttet.  Så var det å avgjøre sent å få betalt for en ellers god kamp en slags bonus man kan bygge videre på.  Ole får litt fred på jobb, men bare litt.

Bommen til Bruno måtte vel komme. Dog setter han 10 av de 11 neste så er det levelig. 

Var mer trøkk i Rashford fysisk enn på en god stund, noe som var bra å se. 

OGS har virkelig press på seg de neste ukene med tanke på hvor tøffe motstandere man møter. Blir litt "do or die" for han og laget fremover. 

mjordan23

Innlegg: 19042
mjordan23
17.10.20 23:42
TrueTopRed: Sant. Glad man kunne vende på dagens kamp, for 1-0 imot tidlig så heller ikke ut som patent defensiv tenk man vil se fra lag med kniven å strupen.  Men man skal ha kred for å ha jobbet seg sollid inn i kampen etterpå. Og mye av det er pga stabil midtbane.

Mentalt kunne det jo fort blitt et mareritt med en slik start, heldigvis er ikke Newcastle et lag som presser høyt og da blir det enklere for vår del. Uvurdelig å klare å snu kampen på en slik måte. 

TrueTopRed

Innlegg: 10966
TrueTopRed
17.10.20 23:47
mjordan23: Uvurdelig å klare å snu kampen på en slik måte.

Ja enormt også. Selv om vi spilte godt ellers, så hjelper ikke det om denne ender i 1-1, så forskjellen på det og at man faktisk får den for kampen åpnende lederskåringen er enorm. 

Marginal på noen minutter, men i spillernes hoder er det lønnen for strevet og viktighet av å stå distansen. Bra å ta med seg. 

(Innlegget ble redigert 17.10.20 23:48)

KjetilHelle

Innlegg: 2338
KjetilHelle
17.10.20 23:51

Ka dere tenker med Greenwood på topp og Beek i Greenwoods rolle. Har meir sansen for Martial som en slags supersub. Eller Greenwood. Beek må spiller i rollen som var tiltenkt Sancho.

Og ikkje att man på død og liv på spille Pogba - Bruno . Beek på samme linje.

(Innlegget ble redigert 17.10.20 23:52)

TrueTopRed

Innlegg: 10966
TrueTopRed
17.10.20 23:56
KjetilHelle: Ka dere tenker med Greenwood på topp

Det var det jeg tenkte før vi hentet Cavani.  Så for meg rotering mellom han og Martial. 

Nå ser jeg derimot svært begrenset med tid for Greenwood på topp. Det er sånn klubben vil ha det tydligvis. 

Istedet for å dyrke Greenwood på topp og hentet en naturlig kant, så fucker vi det litt opp med en gammel ringrev på topp, men driter i kantspiller der man kan forvente noe fra dag 1.

(Innlegget ble redigert 17.10.20 23:57)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20791
TheBelfastBoy
18.10.20 08:57
TrueTopRed: Jeg tviler.

Hvordan ville 433 løst de utfordringene vi har mht bredde fremover i banen? Hvordan ville det gitt et mer balansert lag? Hvordan ville det løst utfordringene midtstopperne våre har denne sesongen?

(Spørsmålene er retoriske, da jeg har diskutert lenge nok med deg til å vite at du ikke klarer svare konkret på denne type spørsmål.)

KongOjo

Innlegg: 4151
KongOjo
18.10.20 09:17

Synes midtbanen faktisk er tryggere, mer kompakt og mer trøkk der når McTominay og Fred spiller. Det er klart Pogba må opp i ringa hvis han skal få beholde klippekortet, var forsåvidt ett fint innhopp i går, får håpe det fortsetter.

TrueTopRed

Innlegg: 10966
TrueTopRed
18.10.20 09:29
TheBelfastBoy: Hvordan ville 433 løst de utfordringene vi har mht bredde fremover i banen? Hvordan ville det gitt et mer balansert lag? Hvordan ville det løst utfordringene midtstopperne våre har denne sesongen?

Det ville gitt et mer balansert lag der de beek og fernandes blir likestilte i forhold til arbeidsoppgifter, og der de bruker spilleforståelse, arbeidskapasitet og defensive fibrer til å anpasse seg systemet sammen med den defensive midtbanespilleren. 

Angående bredden så løses det på samme måte som idag. Så får man håpe at man får seg noe annet på høyrebacken (og kant) etterhvert. Som jeg skrev tidligere, så er det mangler uandsett hvordan formasjon man bruker denne troppen.

Men er ikke i tvil om at med en sånn type midtbane at vi ville blitt mer balansert og mye mer dynamisk enn idag. 

På sikt må selvsagt den defensive midtbanespilleren få en oppgradering til en makelele/kante type.

(Spørsmålene er retoriske, da jeg har diskutert lenge nok med deg til å vite at du ikke klarer svare konkret på denne type spørsmål.)

Dette måtte bare liksom med? Klarer du ikke å få nok respons for ditt 3-4-3 innlegg så skal jeg i det minste svi for det med litt stikk tilbake lissom.

Altså slutt med barnefaktene. Vis litt respekt, så kanskje du får det tilbake. Oddsen for det øker iallefall betraktilig. Legg merke til at det bare er du hele tiden som holder på med det spillet.

(Innlegget ble redigert 18.10.20 09:39)

F_Brandy

Innlegg: 10280
F_Brandy
18.10.20 10:50

Jeg kunne godt tenkt meg å se Bruno i den rollen han har for Portugal. Ikke at jeg tror det funker, men det hadde vært spennende å se han sammen med vdB og Fred. 

Føles veldig ut som at 2/3 av Fred, McTominay og Matic må starte. Ikke helt gunstig.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20791
TheBelfastBoy
18.10.20 11:50
TrueTopRed: defensive fibrer til å anpasse seg systemet sammen med den defensive midtbanespilleren.  Angående bredden så løses det på samme måte som idag.

Dagens løsning er ikke bra nok.

Når det gjelder dette med den defensive midtbanenspilleren synes jeg det er dumt å sette opp et lag der en av de viktigste brikkene er en type vi mangler.

Fred er ganske enkelt ikke en balanserende midtbanespiller. Han har behov for å spille sammen med en. For det første handler det litt om bevegelsesmønsteret hans, og at en slik rolle er såpass begrensende at han ikke får gjøre det han er best på. For det andre er han ikke bra nok defensivt. Ikke ballsikker nok. For lett å gå av. Og med potensial til alltid å gjøre en brøler.

Matic er en god defensiv midtbanespiller, men han kan ikke spille to-tre kamper i uken. Dessuten står han dårlig til Lindeløf/Maguire. Skulle vi spilt med disse tre sentralt måtte vi valgt «å parkere bussen» (lav blokk, stå dypt) eller blitt ekstremt mye mer ballsikre (og da mangler vi et par andre spillertyper).

433 ville løst svært få av problemene vi ser i dag når vi spiller med 4231. Det eneste problemet det kunne løst var mer bevegelighet på midtbanen. Og den eneste årsaken til det er at man hadde fått inn Donny for Pogba.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20791
TheBelfastBoy
18.10.20 11:55
F_Brandy: Jeg kunne godt tenkt meg å se Bruno i den rollen han har for Portugal. Ikke at jeg tror det funker, men det hadde vært spennende å se han sammen med vdB og Fred.

Enig i dette, men jeg klarer ikke se at det ville funket med to stoppere bak dem.

Jeg må også si at jeg synes det er moro å se Mata sammen med Donny og Fernandes. Han har virkelig vist seg som en nyttig stallspiller siden han fikk den kontrakten for ett år siden. Burde spilt mye mer.

Artig å tenke tilbake på all den høylydte kritikken klubben fikk av knee-jerk-supporterne den gangen. Må ærlig innrømme at jeg også var overbevist om at det fysiske forfallet hadde tatt han for ett par år siden. Deilig å bli motbevist noen ganger.

InsVerderben

Innlegg: 5090
InsVerderben
18.10.20 12:32

antonsen_86: "Herlig å se Mata."

En nytelse og digger fyren! Blir bare mer&mer fornøyd med at han takket nei til det fete tilbudet fra Saudi-Arabia. Er vel meldt/akseptert at han ikke kan matches for tøft eller passer mot et hvilket som helst lag, men når han spiller så leverer han!

TrueTopRed

Innlegg: 10966
TrueTopRed
18.10.20 12:53
TheBelfastBoy: 433 ville løst svært få av problemene vi ser i dag når vi spiller med 4231. Det eneste problemet det kunne løst var mer bevegelighet på midtbanen. Og den eneste årsaken til det er at man hadde fått inn Donny for Pogba.

Men så føler jeg at mye av problemet er nettopp Pogba og det han står for som spiller i akkurat den rollen.  Hovedproblemet vårt er sentral midtbane og samhandlingen der.

Skal Pogba i det hele tatt spille, så må det finnes en annen possisjon for han.

Kunne spilt noe lignende som under, der Telles gjør venstrekanten til sin, og der Pogba kompenserer litt til høyre, men har en litt fri rolle til å skap ting. En blokk med Fred, Fernandes og De Beek ville kunne styrt sentralt med mye ball, men også demmet opp defensivt om man fikk sjansen til å lære å spille sammen.

 

--------------- De Gea

AWB ---- Lindeløf - Maguire --- Telles

---------------- Fred 

-------- Fernandes - De Beek

Pogba ---->

 -------------- Martial ------ Rashford

 

Men klubben må jobbe som aldri før med å få solgt unna Pogba og bruke de pengene på noe vi faktisk har brukt for. En høyrekant, back eller DM.

 

 

(Innlegget ble redigert 18.10.20 12:57)

DennisB

Innlegg: 16495
DennisB
18.10.20 13:32

Feil tråd :)

(Innlegget ble redigert 18.10.20 13:48)

Yourexperiencemaydiffer

Innlegg: 6218

Jeg er bare innom for å minne om at det er folk her inne som mener Mata har like stor nytteverdi for klubben som Phil Jones. God søndag. 

GreySerpent

Innlegg: 27500
GreySerpent
18.10.20 17:00

De Gea var også god i går. Kanskje til og med matchavgjørende.

John||Locke

Innlegg: 11790
John||Locke
18.10.20 19:38
Yourexperiencemaydiffer: Jeg er bare innom for å minne om at det er folk her inne som mener Mata har like stor nytteverdi for klubben som Phil Jones. God søndag.

Takk for påminnelsen. Det er bare å bruke Nuke-knappen hyppig.


-Pat

startelver

Innlegg: 66700
startelver
18.10.20 21:53

Noterer at United har tatt 2 poeng på lagene over, etter en drøss med uavgjortkamper.

TrueTopRed

Innlegg: 10966
TrueTopRed
18.10.20 21:55

Takk for god research!

Lezah

Innlegg: 64514
Lezah
18.10.20 22:00

Startelver med nok et godt innspill, alltid berikende for klubbtråden.

Retnuh_Flim

Innlegg: 20835
Retnuh_Flim
18.10.20 22:31
Lezah: Startelver med nok et godt innspill, alltid berikende for klubbtråden.

Nå venter vi bare på et halvmeter langt innlegg der hvor Denat forklarer oss hvordan vi IKKE har tatt inn 2 poeng på en del lag foran oss på tabellen, denne runden. 

dalagubbe

Innlegg: 8527
dalagubbe
18.10.20 23:38

Denne tabellen er det ikke noen vits i å se på før tidligst først i januar, aldri sett noe så vill start i PL noen gang, målene renner jo inn overalt. Spillerne er preget av for kort ferie/pre season og null publikum på tribunen, snåle greier, og hvordan dette ender er faen ikke godt å si...

GreySerpent

Innlegg: 27500
GreySerpent
18.10.20 23:40

Beek må involveres i mye større grad! 

Dux1

Innlegg: 34172
Dux1
19.10.20 08:28
dalagubbe: Denne tabellen er det ikke noen vits i å se på før tidligst først i januar, aldri sett noe så vill start i PL noen gang, målene renner jo inn overalt. Spillerne er preget av for kort ferie/pre season og null publikum på tribunen, snåle greier, og hvordan dette ender er faen ikke godt å si...

Som jeg sa tidligere; denne sesongen vil vi se mange merkelige resultater. Dessverre brukes denne unike situasjonen som en del av argumentasjonen for å sparke OGS. 

Dux1

Innlegg: 34172
Dux1
19.10.20 08:30
GreySerpent: Beek må involveres i mye større grad!

Akkurat her skjønner jeg meg ikke på OGS. van der Beek har hatt en impact hver gang han har fått spilletid, og nå sist mot Newcastle var han strålende i all sin enkelhet. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg