Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
CryniX

Innlegg: 13360
CryniX
29.10.20 13:52
TrueTopRed: Om det innebar at James ikke spilte, så er jeg nesten sikker på at det ville. Og det er klart at det spiller rolle hvem man tar ut til å spille kampen. både i faktisk produktivitet og spill. I akkurat denne kampen med de forutsettningene som var der, føler jeg at en De Beek istedet for f.eks McTominay ville åpnet opp mye.  Men både Mctominay + James er valg som drar ned sjansene og samhandlingen, sånn er det jo.  Jeg vil bare at man skal ha lært fra den kampen og se på Arsenalkampen foran oss at det er en kamp vi kan og skal prøve å vinne på våres kvaliteter.  De 3 poengene er særdeles viktige. og når Chelsea møter så godt forberedt som de gjorde, mener jeg det isolert sett er tøv å kalle kampen et solid tilbakeslag, slik du gjorde. Hva om united også hadde valgt å stille godt forbredt? Vi trenger på ingen måte å være redd for kampen som at man har et mindreverdighetskompleks og må beskytte seg fra dems kvaliteter. Så fantstiske er de ikke. Når andre lag våger, så må et United med noen poeng å ta igjen gjøre det. Det blir for defensivt å si at det henger på motstander når United skal diktere hjemme. Må våge, det var den mentaliteten Ole tok i sin mun når han tok over roret.  Nå møter man Arsenal til helgen, da kan man i realiteten havne i samme situasjon og si ser fornøyd med tillnærmingen og toppen forsvinner mer og mer i det fjerne.  Hadde vi spilt borte ev ligget foran, så tja, men ikke nå.

Det er fullt mulig, men ingenting vi får et konkret svar på. Det spørs om et kamprustent alternativ på topp ville klart å få til noe mer enn Rashford gjorde, dersom Rashford hadde spilt på kanten.

Med Beek inn sentralt ville vi hatt Fred og Donny i pivoten. Det tror jeg hadde fungert dårlig, da man er avhengig av en balanserende midtbanespiller her. McTominay er ingen balanserende spiller, men innehar i større grad kvalitetene til å utfylle en slik rolle enn hva Donny/Fred gjør.

Enig i at man bør lære av feil, og at man skal se fremover mot Arsenal-kampen. Poenget er dog at man hadde to solide kamper i beina før Chelsea-kampen, er ikke spesielt mange "feil" å lære av der da. Noe du i stor grad er enig i, da du selv poengterer at samhandlingen var god mot Newcastle og man vant fullt fortjent borte mot PSG.

Mye mulig man kunne spådd at Chelsea ville legge seg 10-15 meter dypere enn forespeilet, men jeg er usikker på om alternativene vi hadde på benken ville klart å løse oppgavene særlig bedre, noe jeg også har redegjort for. Man kunne forsøkt en annen formasjon, men man kontrollerte kampen såpass greit at jeg ikke tror det heller hadde hjulpet. Man sliter fremdeles med høyrekanten, her kunne man muligens fått inn f.eks Greenwood. Mata var bra - ikke utmerket han seg negativt eller positivt, men han var bra. Jeg er usikker på om Greenwood kunne løst utfordringen mot Chilwell på en bedre måte.

"Vi trenger på ingen måte å være redd for kampen som at man har et mindreverdighetskompleks og må beskytte seg fra dems kvaliteter."

Dette mener jeg er å snakke ned Chelseas offensive kvaliteter. Havertz, Werner og Pulisic er tre spillere med ekstremferdigheter man rett og slett er nødt til å ta på alvor, og man nøytraliserte de fullstendig. Dette er spillere med kvaliteter som kan straffe et hvilket som helst topplag knallhardt dersom man blir tatt i ubalanse. Det er ikke snakk om mindreverdighetskomplekser, men at man setter opp laget og gir spillerne oppgaver for å ta disse spillerne ut av kampen, noe man gjorde på mesterlig måte. Samtidig får man Kante, som riktignok ikke har vært i særlig god form, til å se ut som Kleberson på midten der. Jeg synes man gjorde det man kunne, forholdene tatt i betraktning.

Jeg har ikke sagt at det henger på Chelseas tilnærming til kampen, jeg sier at det er en av flere faktorer som jeg har redegjort for i flere innlegg. Jeg foreslår at du leser litt mer nøye, dersom det er inntrykket du sitter igjen med…

For øvrig spår jeg at Arsenal i stor grad kommer til å forsøke seg på mye av det samme Chelsea gjorde. Det blir nok en sjansefattig kamp der marginer og enkeltprestasjoner kommer til å være avgjørende. Og jeg spår at du kommer til å gjenta mye av det du har ytret ifm. Chelsea-kampen.

GreySerpent

Innlegg: 28805
GreySerpent
29.10.20 13:54
TrueTopRed: Buuuu du og pingu må holde dere borte er altså det d ender i. Barnehagestadie Grey.

Nope, var ikke det jeg sa. 
Lol, denne setningen er morsom (på en ironisk måte). 
Det jeg mente var at det var godt å slippe den konstante negativiteten og kritikken, spesielt du og han overlesser forumet med, mot Solskjær/Uniteds manager. 

missChance

Innlegg: 56830
missChance
29.10.20 14:11

Diamonds are Defending! RB Leipzig entered our half 64 times with the ball but only entered our box 12 times — 18.8%. This is their LOWEST percentage for the season. Their average before the game was 32.7%! (UtdArena)

 

Det er godt å ha flere verktøy i kassa!

missChance

Innlegg: 56830
missChance
29.10.20 14:11

.

(Innlegget ble redigert 29.10.20 14:11)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 14:11
GreySerpent: Nope, var ikke det jeg sa.

Det du sa forsvarte ikke løgnen i forkant uansett. Vær rederlig, og du får samme respekt tilbake. 

Det er jo ikke rart at alt oppfattes som kritisk når man forvenger sånn på ting. Tenker da på fra "kan på en god dag" blir til "bør" osv.

Å si at det var et sollid steg tilbake i samhandlingen var jo noe du sa deg enig i rett etter kampen.

Idag vil du uansett stikke noen kjepper i julene mine ;) 

 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 14:13)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 14:25
CryniX: Dette mener jeg er å snakke ned Chelseas offensive kvaliteter

Det blir jo litt at jeg vurderer våres offensive kvaliteter høyere igjen, og at det burde være verdt å spille på. 

Hjemmebane så skal man optimere sjansene for seier i 6-poengskampene, i sikt er det viktig for sjansene i ligaen. 

For øvrig spår jeg at Arsenal i stor grad kommer til å forsøke seg på mye av det samme Chelsea gjorde. Det blir nok en sjansefattig kamp der marginer og enkeltprestasjoner kommer til å være avgjørende. Og jeg spår at du kommer til å gjenta mye av det du har ytret ifm. Chelsea-kampen.

Da for vi håpe at Ole er heldigere med lagguttaket til kampen, og i størst mulig grad viser at han vil vinne kampen. 

Jeg så en halv sjanse å snakke om mot Chelsea, jeg krever mer.

(Innlegget ble redigert 29.10.20 14:27)

GreySerpent

Innlegg: 28805
GreySerpent
29.10.20 14:28
TrueTopRed: Det du sa forsvarte ikke løgnen i forkant uansett.

Løgn... 

Du går liksom full tilt hver gang. Jeg brukte de samme ordene du brukte. Utelot ett for å understreke hvor negativ du er mot Ole og det United presterer under ham.

Ja, jeg syns du hadde rett da. Samhandlingen i den kampen var dårlig. Likevel var United (i mine øyne) klart best. Seier til Chelsea hadde vært et lite ran. Ikke bank kanskje, men en stor 7-11 hvert fall.

Det er lov å være kritisk. Men om det er det eneste man klarer å være, så blir det fort oppbrukt.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 14:38
GreySerpent: Jeg brukte de samme ordene du brukte.

Gjorde du vel faen ikke? 

 

Dette skrev du -> LINK

Dette skrev jeg -> LINK

 -

Det er forskjell på å si at man bør slakte noen, enn å si at man kan gjøre det på en god dag eller at man har talent nok til det. 

Bør man så gjør man det kanskje 95 av 100 ganger, skriver man at man kan på en god dag, så er det kanskje bare 1 av 100

Det er jo en massive forskjell der da. Og det hjelper jo din sak fryktelig.

 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 14:39)

GreySerpent

Innlegg: 28805
GreySerpent
29.10.20 14:41
TrueTopRed: Dette skrev jeg -> LINK

Du skrev også dette:

Jeg vet at troppen inneholder såpass med talent at man kan klare å slakte et Leipzig eller Newcastle, uavhengig av manager.

(Innlegget ble redigert 29.10.20 14:41)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 14:45

Ja? Nøkkelen er "kan klare" og ikke bør klare.

Gi enhver manager 2 år med laget, så tror jeg man ville kunne klart det. 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 14:48)

KjetilHelle

Innlegg: 3018
KjetilHelle
29.10.20 16:10

      Rashford/Martial - Greenwood/Cavani

                Bruno/Beek/Mata

            Pogba/Beek - Fred/Beek

               Matic/McTominay

Shaw/Telles - Maguire - Tuanzebe/Lindelöf - AWB/Williams


                  De Gea/Henderson

Benk:
Henderson
Lindelöf
Williams (Telles)
McTominay
Beek
Mata (Martial)
Cavani

...elller

  Rashford - Greenwood

                Bruno

            Pogba - Beek

                   Fred

Shaw - Maguire - Tuanzebe - AWB

                  De Gea

Diamanten passer best med spillerene vi har nå, så lenge James ikkje er i form, burde Mata velges foran. Og viktig for oss og frå Cavani i skåringsform.

(Innlegget ble redigert 29.10.20 16:18)

KjetilHelle

Innlegg: 3018
KjetilHelle
29.10.20 16:29

Dette er det værste tapet i RB Leizig historie, det seier jo litt, Leipzig er et lag som er godt defansivt og gir sjeldent opp, vi fikk dei til å gi opp. Noe som er bra. 

Arsenal blir en tøff kamp, Gabriel og Partey inn i sommer. Tapt dei to siste, Men har også spilt mot 3 av top lagene

TheBelfastBoy

Innlegg: 21029
TheBelfastBoy
29.10.20 17:44
TrueTopRed: Hva om united også hadde valgt å stille godt forbredt?

Jeg synes dette spørsmålet er svært illustrerende. Var man ikke godt forberedt? Basert på det jeg så, stats fra kampen, referat fra flere (ink CryniX) får jeg ikke det inntrykket. Hva tilsier at man ikke var godt forberedt? At man ikke spiller feiende flott fotball mot Chelsea?

Er det virkelig slik at vi kan spille 0-0 mot et såpass solid lag som Chelsea (og ikke slippe dem til en eneste sjanse) uten å være godt forberedt? Da har man virkelig hevet listen de siste to årene, og det i seg selv fremstår positivt.

Det må også være fair å påpeke, overfor en som beskylder andre for å være investert i treneren, at vi ikke så et i nærheten av like kritisk blikk fra vedkommende under forrige trener.

Mitt inntrykk er at de fleste er ganske kritisk til fotballen vi spiller under OGS. For min egen del synes jeg ikke kampen i går var perfekt på noen måte. Vi slet tidvis litt med det høye presset deres i første omgang. Men vi gjør en svært bra kamp taktisk. Mourinho forsøkte å gjøre det samme mot dette laget for seks måneder siden og ble fullstendig utklasset.

(Innlegget ble redigert 29.10.20 17:48)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21029
TheBelfastBoy
29.10.20 17:58
TrueTopRed: Gi enhver manager 2 år med laget, så tror jeg man ville kunne klart det.

Jøss! Du må være virkelig imponert av kjøpene man har gjort da? Tonen var en litt annen da Mourinho hadde denne klubben? Og lønnsutgiftene i 19/20 var ned med 15 % sammenlignet med 18/19.

Men det rare er jo at du har vært veldig kritisk til kjøpene Man Utd har gjort. Likevel, etter et par gode kamper er stallen så god at det nesten bare skulle mangle at man knuser Leipzig.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 18:03
TheBelfastBoy: Hva tilsier at man ikke var godt forberedt?

Er det nå man skal svare at et minimum bør være å skape mer enn en JM lag på hjemmebane? Svaret passer jo en hykler meget godt.

Om å være forbredt handler om å gi seg best mulig sjanse til å vinne kampen, og det føler jeg ikke at vi gjorde. Skal du argumentere på det, så start med å se kampen først ihvertfall.

(Innlegget ble redigert 29.10.20 18:05)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21029
TheBelfastBoy
29.10.20 18:06
TrueTopRed: Om å være forbredt handler om å gi seg best mulig sjanse til å vinne kampen, og det føler jeg ikke at vi gjorde. Skal du argumentere på det, så start med å se kampen først ihvertfall.

Høres ut som det var en kjedelig kamp, men basert på det CryniX skriver (og han har jeg tillit til), ser ikke påstanden din ut til å være riktig eller godt begrunnet.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 18:11
TheBelfastBoy: Høres ut som det var en kjedelig kamp, men basert på det CryniX skriver

Ja hva skal man si. Du får stole på CryniX at det var en seervennlig kamp da, sånn istedet for å se den selv mener jeg :)

Tviler på at mange egentlig mener det, da har man i realiteten mistet det. Seriøst. Det var en veldig kjedelig kamp.

(Innlegget ble redigert 29.10.20 18:13)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21029
TheBelfastBoy
29.10.20 18:23
TrueTopRed: Du får stole på CryniX at det var en seervennlig kamp da

Har han skrevet dette? Slik jeg ser det er ikke poenget hans at kampen var særlig seervennlig. Jeg vet at du sjelden tar innover deg hva andre faktisk skriver, men denne gangen burde du prøve. Med åpent sinn og et minimum av innsats kunne du lært litt! :)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 18:48
Old_Trafford: Blir lenge til neste gang. Igjen.
FrannyLee

Innlegg: 19812
FrannyLee
29.10.20 18:51

Jeg mener nå at jeg har hørt om flere som skal slutte :-)

Old_Trafford

Innlegg: 3830
Old_Trafford
29.10.20 18:55
TrueTopRed: Sluttet ikke du sist?

Se gutten kan sitere også, ikke bare spamme ned forumet.

Jo, du var en av hovedgrunnene til at jeg sluttet på VGD. Gratulerer.

Fortsett gjerne å kaste glør i øynene på meg, så skal jeg gjøre det min oppgave å bevise for alt og alle hvor begrenset du egentlig er på en daglig basis fremover.

 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 18:58)

CryniX

Innlegg: 13360
CryniX
29.10.20 18:56
TrueTopRed: Du får stole på CryniX at det var en seervennlig kamp da, sånn istedet for å se den selv mener jeg

Reinspikka løgn. Ba ikke du andre slutte å være uredelige tidligere i dag?

Old_Trafford

Innlegg: 3830
Old_Trafford
29.10.20 18:58

Så er jeg tilbake og kikker på VGD.

Jeg går en 3-4 sider tilbake og alt jeg ser IGJEN er SPAM fra brukeren TTR med forskjellige negative vinklinger på Ole Gunnar Solskjær og United. Dette etter at vi vinner 5-0 i CL. Det er rett og slett en skam. Chelsea kampen? Du er så nedsnødd at jeg har ikke ord.

En person som forsøpler klubbtråden så mye med sine subjektive NEGATIVE meninger at det ikke er rom for noe annet enn krangling.

Jeg utfordrer dere til å gå tilbake så langt dere bare vil, så vil dere se det samme mønsteret fra den samme brukeren, samme agenda om og om igjen, skjult bak at han er oppriktig bekymret som supporter for fremtiden til United.

Det går jo ikke an å lese klubbtråden lengre i det hele tatt , det er rett og slett umulig.

Helt utrolig.

Blir lenge til neste gang. Igjen.

Old_Trafford

Innlegg: 3830
Old_Trafford
29.10.20 18:59
Old_Trafford: Så er jeg tilbake og kikker på VGD. Jeg går en 3-4 sider tilbake og alt jeg ser IGJEN er SPAM fra brukeren TTR med forskjellige negative vinklinger på Ole Gunnar Solskjær og United. Dette etter at vi vinner 5-0 i CL. Det er rett og slett en skam. Chelsea kampen? Du er så nedsnødd at jeg har ikke ord. En person som forsøpler klubbtråden så mye med sine subjektive NEGATIVE meninger at det ikke er rom for noe annet enn krangling. Jeg utfordrer dere til å gå tilbake så langt dere bare vil, så vil dere se det samme mønsteret fra den samme brukeren, samme agenda om og om igjen, skjult bak at han er oppriktig bekymret som supporter for fremtiden til United. Det går jo ikke an å lese klubbtråden lengre i det hele tatt , det er rett og slett umulig. Helt utrolig. Blir lenge til neste gang. Igjen.

Hvorfor forsvinner poster på VGD?

FrannyLee

Innlegg: 19812
FrannyLee
29.10.20 19:01
Old_Trafford: Hvorfor forsvinner poster på VGD?

kan det være noen som blir krenket?

Old_Trafford

Innlegg: 3830
Old_Trafford
29.10.20 19:03
FrannyLee: kan det være noen som blir krenket?

Vel, når vi har 1 person som gjør at det blir så lite hyggelig å være på et forum at folk slutter å poste, så burde kanskje MOD's revurdere situasjonen.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 19:04
CryniX: Reinspikka løgn. Ba ikke du andre slutte å være uredelige tidligere i dag?

Du og TBB får den prioriteringen dere fortjener, så om jeg har oversett noe, så er det fordi jeg bare har dratt øynene litt kjapt gjennom det du skrev.

Det ble jo ekstremt mye tåkeprat der man faktisk lurer på om det ville blitt forskjell med James utenfor laget fordi en spiss ev var rusten. 

Da meldte jeg meg litt ut. 

TBB argumenterer jo som en gal uten å gidde å se kampen engang. Da blir det prioritert deretter.

 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 19:05)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21029
TheBelfastBoy
29.10.20 19:08
TrueTopRed: så om jeg har oversett noe,

Du har ikke oversett noe. Du har lagt til noe. Det er en vesentlig forskjell. Du lyver så du tror på det selv. Temmelig stakkarslig når du har fått svært gode, veloverveide svar fra CryniX.

(Innlegget ble redigert 29.10.20 19:08)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 19:09
Old_Trafford: Vel, når vi har 1 person som gjør at det blir så lite hyggelig å være på et forum at folk slutter å poste, så burde kanskje MOD's revurdere situasjonen.

Hva legger du i hyggelig? Om det er å ha samme meninger om det favorittlaget viser frem så tar du feil, det er jo det du legger opp til når du klikker som en sinna guttevalp når jeg skulle finne på å skrive noe annet enn det du liker å lese....ser du ikke hvor jævla galt det blir?

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
29.10.20 19:16
TheBelfastBoy: Du har ikke oversett noe

Whatever! Ta heller å se kampen istedet for å leke så inntressert i å argumentere for en kamp. 

Det ville faktisk vært intressant å sett din oppriktige mening om det. Ville du vært fornøyd med det man prøvde på osv.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg