Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
zjznjobjnov

Innlegg: 162
zjznjobjnov
30.11.20 23:43

Tror de fleste Pool supportere er enig at «støtte-stuntet» ikke var spesielt lurt. På samme måte som United fansen Sikkert ikke er spesielt fornøyd med at nåværende manager for 3-4 år siden støttet en voldteks siktet spiller (ja han utnevnte han sågar til kaptein) offentlig. Nå i etterkant, som manager i United, har han i tillegg lagd en personlig boikott av TV 2 for at de var så frekke så de lot offeret i saken fortelle sin versjon. 

(Innlegget ble redigert 30.11.20 23:49)

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
30.11.20 23:52

Boikott? TV2 er da velkommen til å stille spørsmål på pressekonferanser som alle andre medier?

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
30.11.20 23:57

Han stiller ikke til intervju nei. Men det er vel heller ikke en menneskerett å få intervjue hvem man vil, selv om man heter TV2. TV2 kan vel stille opp på pressekonferanser som alle andre?

(Innlegget ble redigert 30.11.20 23:57)

Reddington1

Innlegg: 1815
Reddington1
01.12.20 10:27

Dersom det viser seg at Cavani får 3 kamper vil det egentlig ikke være så krise. Da kan han heller spille 90 minutter mot PSG og Leipzig, og så kan forhåpentligvis Martial spille i de tre kommende PL-kampene. Det er jo egentlig en rullering som kunne vært aktuell selv om begge hadde vært tilgjengelige. 

Retnuh_Flim

Innlegg: 21416
Retnuh_Flim
01.12.20 10:37
fugletitteren: Ser at dette engasjerer pool fansen voldsomt.  Satser på FA tar til vettet og sier at en advarsel holder lenge. Så blir det sikkert full virake og frem med Justice for Suarez t skjortene hos pool skaren, som en bonus på det hele

Jeg er også spent på dette. 

Kommer de til å lage nye, eller graver de frem de gamle legendariske T-skjortene som ble trykket til støtte for rasisten?
Henter de tilbake spillerne som var i klubben den gangen, for å spille en veldedighetskamp? Hvor går inntektene fra en slik kamp? De lavtlønnede ansatte i klubben? 
Blir Evra invitert? 
Kommer klopp til å få mulighet til å oppføre seg som en rabiat orangutang på sidelinjen, nok en gang uten å straffes for det?

Man kan aldri vite hva de finner på, på anfield. Vi ser jo tross alt nok en gang hvordan supporterne avslører sitt vanvittig lave nivå, i diskusjonen rundt denne saken.

 

Følg med i morgen. 

(Innlegget ble redigert 01.12.20 10:40)

fugletitteren

Innlegg: 11727
fugletitteren
01.12.20 11:37

Rullering må til denne sesongen uansett, så lite sannsynlig at han ville spilt, i hvertfall startet alle 3. Antar han spiller fra start onsdag, i hvertfall om det blir karantene. Da er det viktig å la Martial bli hel match fit til PL kampene fremover. 

Men, spesielt i kampene mot WH og SU tror jeg Cavani med sin styrke og bevegelse i boks potensielt er svært viktig. Antar de ikke vil gi oss mye rom. City spiller sitt spill og der kommer vi til å få en del mer bakrom, så er det opp til United å benytte seg av det. 

Tror faktisk nå, sett i lys av rapportene, at FA kjører på med 3 kamper utestengelse. De evner jo ikke bruke fornuft, og se sak i lys av kontekst, så tror de bare kjører på med sort/hvitt tolkningen sin. 

Jallaskar

Innlegg: 9706
Jallaskar
01.12.20 11:39
Chickensh1t: urimelig

"Helt urimelig å ilegge Cavani suspensjon."

Urimelig? Muligens. Men han kommer til å få det, det er bare å godta det og gå videre. Bare vi ikke begynner å trykke opp t-skjorter så er dette fort historie.

Cavani har lært litt om britisk tankegang, noen andre av spillerne får stå opp i de tre kampene, Pool fansen blir fornøyd og vi blir ferdige med saken. 

Detvareingang

Innlegg: 178
Detvareingang
01.12.20 11:40

Cavani mente selvsagt ikkje noe rasistisk med meldingen sin, det er jo mer som ein takk kompis. Men er så surt at dette i det heletatt skjer. Det gir FA muligheten til å straffe, og om det ikkje blir straffet så kommer Pool fansen til å gå i offerrollen.

Er faktisk fascinerende at ein del av Pool fansen klarer å sammenligne disse 2 sakene. Suarez sier det i hat på banen, han andre takker kun for ein hyggelig meld. Ein ting skal nå være sikkert Supportere er like dum alle sammen, alle vrir sannheten til sitt eget lag sitt beste. (Selvfølgelig noen mer enn andre)

Reddington1

Innlegg: 1815
Reddington1
01.12.20 11:49

Joda, men Martial scorte hat-trick mot SU i fjor. Jeg tror ikke man blir tannløse fremover uten Cavani, selv om man trolig må klare seg uten et alternativ som gir noe helt annet enn det Martial tilbyr. Mot City kunne jeg godt foretrukket Martial over Cavani uansett. Martial er ofte god mot City. 

fugletitteren

Innlegg: 11727
fugletitteren
01.12.20 11:57

Martial har virker litt ute av det sålangt, får håpe han viser god form når han er klar igjen. 

Og er noe mer at nå er Cavani kanskje ordentlig i gang og i dytten, så sånn sett kjedelig om det blir karantene. En helt unødvendig en også, hvor FA for en gangs skyld kunne vist at de også kan bruke sunn fornuft. 

Men det er hva det er om karantene blir tilfelle, og ikke noe vits å sutre for i all ettertid, slik som en hvis annen supporterskare bedriver. 

mcdermott

Innlegg: 67008
mcdermott
01.12.20 11:59

Kommer de til å lage nye, eller graver de frem de gamle legendariske T-skjortene som ble trykket til støtte for rasisten?

--- Ville jo vært meningsløst å fly rundt med Suarez-skjorter nå!


Henter de tilbake spillerne som var i klubben den gangen, for å spille en veldedighetskamp?

--- Hva skal de tjene penger på når man ikke har publikum?

Hvor går inntektene fra en slik kamp?

 

--- BLM!

De lavtlønnede ansatte i klubben? 

--- Nei!

Blir Evra invitert? 

--- Nei!!
Kommer klopp til å få mulighet til å oppføre seg som en rabiat orangutang på sidelinjen, nok en gang uten å straffes for det?

--- Ja!

Man kan aldri vite hva de finner på, på anfield. Vi ser jo tross alt nok en gang hvordan supporterne avslører sitt vanvittig lave nivå, i diskusjonen rundt denne saken.

--- Ja,for nivået du holder her er jo skyhøyt!

 

Følg med i morgen. 

--- Gleder meg!

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
01.12.20 12:13

sånne ting som stadig vekk ender i suspensjon, bør ikke det ende i at lønnen blir dratt, eller kan spillerne bare kjøre på med egne ønsker? 

klubben taper jo kvalitet på banen som man har brukt penger på. i verste fall er det poengtap på banen.

skulle tro at klubbene allerede hadde noe for sånt, men da ville han vel neppe gjort det.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 12:16)

Retnuh_Flim

Innlegg: 21416
Retnuh_Flim
01.12.20 12:42
mcdermott: nivået du holder her er jo skyhøyt!

I know.

CryniX

Innlegg: 13363
CryniX
01.12.20 12:46
TrueTopRed: sånne ting som stadig vekk ender i suspensjon, bør ikke det ende i at lønnen blir dratt, eller kan spillerne bare kjøre på med egne ønsker?

Klubbene pleier å ha en code of conduct på dette og bøtelegger spillerne dersom de blir suspendert via for mange gule akkumulert over tid, to gule i samme kamp eller direkte rødt.

Usikker på hvordan presedens er ift. suspensjoner som følge av SoMe-interaksjoner, men skulle ikke forundre meg om det eksisterer. Men i denne situasjonen håper jeg i det minste klubben klarer å innse konteksten, selv om FA antakeligvis ikke gjør det.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
01.12.20 13:39
CryniX: Men i denne situasjonen håper jeg i det minste klubben klarer å innse konteksten, selv om FA antakeligvis ikke gjør det.

Samtidig er det så utrolig unødvendig. Man spiller fotball, og er ikke på sirkus. Gjør målene å vær glad, så kan du bruker order ditt etterpå via sosiale medier, det bør holde.

United har nok problem som man har om man ikke skal måtte komme opp i en masse utenforsportslige ting som også "stjeler" fra resultatene.

Cavani er også gammel nok til å huske at det har vært saker i PL tidligere, så hvorfor utfordre systemet.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 13:43)

CryniX

Innlegg: 13363
CryniX
01.12.20 13:44
TrueTopRed: Gjør målene å vær glad, så kan du bruker order ditt etterpå via sosiale medier, det bør holde.

Det var vel strengt talt det han gjorde.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
01.12.20 13:51
CryniX: Det var vel strengt talt det han gjorde.

Har bare lest overskrifter av det og var sikker på at han hadde budskap på drakten sin om det nå skulle bli en sak. Registrerte at han dro opp drakten ved skåringen, og tenkte at det var noe der...

Men var dette feil så er jeg enig i at det blir for dumt å gi straff. 

Beklager, er litt slapp og uengasjert når det kommer til slike "tullesaker" der jeg ikke gidder å lese meg opp eller inn i saken, men bare streifet over ting som andre skriver.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 13:52)

Slikkepott

Innlegg: 14697
Slikkepott
01.12.20 14:11
Jallaskar: Urimelig? Muligens. Men han kommer til å få det, det er bare å godta det og gå videre. Bare vi ikke begynner å trykke opp t-skjorter så er dette fort historie.

Jeg har prøvd å sette meg litt inn i regelverket, kan ikke se noen vesentlige endringer siden Suarez-Evra som skal påvirke Cavani sin sak, altså at konteksten skal vurderes. Dette la man jo også til grunn når man behandlet saken til Suarez, i så fall så skal Cavani ikke straffes

missChance

Innlegg: 56852
missChance
01.12.20 14:19
Slikkepott: Jeg har prøvd å sette meg litt inn i regelverket, kan ikke se noen vesentlige endringer siden Suarez-Evra som skal påvirke Cavani sin sak, altså at konteksten skal vurderes. Dette la man jo også til grunn når man behandlet saken til Suarez, i så fall så skal Cavani ikke straffes

Og så er det greit å huske konklusjonen og hva saken egentlig handlet om:

The Charge against Mr Suarez was that he used insulting words which included a reference to Mr Evra's colour. We have found that Charge proved on the evidence and arguments put before us. The FA made clear that it did not contend that Mr Suarez acted as he did because he is a racist. Mr Evra said in his evidence that he did not think Mr Suarez is a racist. Mr Suarez said in evidence that he will not use the word “negro” on a football pitch in England in the future, and we believe that is his genuine and firm intention.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 14:21)

DuncanE

Innlegg: 1078
DuncanE
01.12.20 15:47
TrueTopRed: Beklager, er litt slapp og uengasjert når det kommer til slike "tullesaker" der jeg ikke gidder å lese meg opp eller inn i saken, men bare streifet over ting som andre skriver.

Endelig. Dette gir mye mening. Om vi tar naturlig utgangspunkt i du vurderer de fleste saker som omhandler United som "tullesaker", så forklarer denne innrømmelsen det meste av dine bidrag her inne.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
01.12.20 16:34
DuncanE: Endelig. Dette gir mye mening. Om vi tar naturlig utgangspunkt i du vurderer de fleste saker som omhandler United som "tullesaker", så forklarer denne innrømmelsen det meste av dine bidrag her inne.

Hvorfor stoppe der? Alt jeg skriver og ser på er tullball. Du er litt enkel i jakten på å få rettside på agendaen din må jeg si. 

Vi som har en sånn fin tone (ironi), hvorfor skulle mitt ord plutslig bety noe for deg til en sånn grad at du skriver dette? Innlegget kunne med letthet forbigått i stillhet isåfall.....At du bruker "vi" forklarer hva målet er.

Jeg har så lyst å si hva jeg egentlig mener om bidraget ditt, men orker ikke.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 16:35)

CryniX

Innlegg: 13363
CryniX
01.12.20 17:27
DuncanE: Endelig. Dette gir mye mening. Om vi tar naturlig utgangspunkt i du vurderer de fleste saker som omhandler United som "tullesaker", så forklarer denne innrømmelsen det meste av dine bidrag her inne.

Ikke noe i veien for å innrømme at man ikke har satt seg inn i en enkeltsak, det er tvert imot noe flere bør ha egenskapen til å gjøre.

zjznjobjnov

Innlegg: 162
zjznjobjnov
01.12.20 17:28

Er vel saken til Silva og Mendy fra i fjor hvor Silva fleipet med lagkameraten som ligner mest .  Da var det også andre en mottakeren som ble «støtt» Silva fikk vel bot og en kamps karantene selv om alle skjønte at d ikke var rasistisk ment 

Reddington1

Innlegg: 1815
Reddington1
01.12.20 18:17

Njaa. Spøken til B.Silva spilte kun på hudfarge. Jeg synes det var håpløst å gi suspensjon på den, men i henhold til regelverket kan det sikkert forsvares. Cavani kaller altså en kompis med samme hudfarge for «Negrito», og det har absolutt ingen tilknytning til hudfarge når man ser det i kontekst. Det synes jeg FA bør kunne ta seg bryet med å gjøre også. Men det er kanskje ikke viljen, men evnen det står på. For JTF og Denat tror jeg faktisk det er en kombinasjon, og det er jo skremmende i seg selv. 

robins

Innlegg: 8075
robins
01.12.20 20:33

Persepsjon og signaleffekt. Er ingen tvil om at rasisme utvises i forskjellig grad og fasong. De fleste virker å være temmelig enig om at dette ikke er direkte rasisme på noen måte, eller at dette var en hatefull ytring av Cavani - konteksten.

Også formidlende hvor fort det ble gjort noe med og beklaget.

Jeg synes allikevel at det er helt greit med noen kampers karantene. Dette er forbilder med store plattformer som når ut til mange med relativt store ringvirkninger. Idiotisk og svakt av Cavani som tross alt har tilbrakt nok år i Europa til å burde vite bedre.

 

Det absurde er vel at det fortsatt er mange som ikke vil skjønne eller forstå hva som var problematisk med Suarez&Evra hendelsen. Persilleblad-retorikk osv. Lurer på om han hadde brukt «negrito» til motspillere før Evra også.. 

 

(Innlegget ble redigert 01.12.20 20:34)

Chickensh1t

Innlegg: 4283
Chickensh1t
01.12.20 21:23
robins: Jeg synes allikevel at det er helt greit med noen kampers karantene. Dette er forbilder med store plattformer som når ut til mange med relativt store ringvirkninger. Idiotisk og svakt av Cavani som tross alt har tilbrakt nok år i Europa til å burde vite bedre.

Regelverket og dømmekraften til de som skal avgjøre dette kan dessverre vise seg å være elendig nok til å lande på suspensjon. Dette er politisk korrekthet på det verste og når det gjelder kampen mot rasisme vil det ikke hjelpe i det hele tatt - snarere tvert imot. Det har ingen hensikt å innføre et terrorvelde hvor helt harmløse ytringer tolkes i verst tenkelige mening og straffes på en slik måte at hele laget og klubben blir skadelidende. En slik straff ville vært ekstremt urimelig målt opp mot "forseelsen".

FA og UEFA bør bruke energien sin på å bekjempe ytringer og handlinger som faktisk er rasistiske. Hvis en spiller kaller en mørkhudet person for neger eller ape eller hvis tilskuere kaster bananer ut på banen slik som man har sett flere eksempler på i italiensk liga, så skal dette selvsagt slås hardt ned på. Slike ting skal ikke tolereres.

Negrito er åpenbart ikke et engelsk ord. Man kan jo gjette seg frem til at det betyr "lille neger" eller noe i den duren, men man er nødt til å kunne spansk eller latinamerikansk for å kunne konkludere med noe. Et raskt søk på nettet avdekker at denne termen betyr "kompis" i Uruguay, og da kan man jo legge rasismeballen død med en gang. MEN det er fair å påpeke ovenfor Cavani at negrito ligner på neger og at han bør finne en annen måte å ordlegge seg på for å ikke forvirre hårsåre mennesker. 

Ja, ordet negrito betydde kanskje opprinnelig "lille svarte mann" eller kanskje det ble brukt om mørkhudede barn, ikke vet jeg, men jeg synes dagens betydning bør vektlegges. Snart kan man vel ikke si "Black Friday" eller "Montenegro" lenger..

I disse hårsåre tider burde man kanskje revurdere bruken av ordet, men avstraffelse på lik linje med straffen for horrible skrekktaklinger og voldepisoder på fotballbanen er selvfølgelig hinsides all rimelighet. 

John||Locke

Innlegg: 12190
John||Locke
01.12.20 21:58

Carragher er Carragher.

https://www.youtube.com/watch?v=hU_AHFdpxTA

Denne måten å argumentere på, er noe man ser ganske mye blant bermen på VGD.


-Pat

TheBelfastBoy

Innlegg: 21065
TheBelfastBoy
01.12.20 22:31

Nesten like overlegent som det pleide være på banen...

F_Brandy

Innlegg: 10318
F_Brandy
01.12.20 22:40

Amad Diallo på for Atalanta.

Fikk noen minutter i helgen også.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 22:40)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg