Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Reddington1

Innlegg: 2203
Reddington1
18.01.21 18:53
Sportfreaken: Herregud for en barnslig retorikk du bedriver her inne. Ta deg sammen

Jeg ser ingen attpåklatt bak navnet ditt, så det er isåfall ikke ditt ansvar å ta tak i. 

Dersom du er uenig i kritikken jeg sender i retning Bruno er du velkommen til å fortelle hvorfor (utenom det at han er favorittspilleren din). 

Slikkepott

Innlegg: 15256
Slikkepott
18.01.21 19:02
DenhaddeGeatatt: så ser ikke Utd ut som et velfungerende lag i perspektiv av hvor vi vil være. Nr 1 England.

Kan du forklare den setningen ? 

Morten_1996

Innlegg: 4608
Morten_1996
18.01.21 19:12
Slikkepott: Kan du forklare den setningen ?

Hvis jeg skal gjette vilt, så tipper jeg han mener at United ikke ser ut som et spesielt velfungerende lag, til Englands beste lag å være.

DenhaddeGeatatt

Innlegg: 813
DenhaddeGeatatt
18.01.21 19:14
Slikkepott: Kanskje vi hadde gjort det bedre hvis Fernandes blir benket tidligere når han har off days, kontra at han spiller samtlige minutter.

Han må jo ikke starte samtlige matcher, men når han spiller og kampen står og vipper så er det vanskelig å ta han av selv om han har vært shit i flere faser av spillet. 

Hvem ville du satt inn igår for Fernades f.eks? Eller mot Burnley? 

DenhaddeGeatatt

Innlegg: 813
DenhaddeGeatatt
18.01.21 19:17
Slikkepott: Kan du forklare den setningen ?

He-he, ja. Ambisjonene til Utd er å være England sitt beste fotballag og i lys av det er vi fremdeles ikke der vi vil være.

(Innlegget ble redigert 18.01.21 19:18)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21406
TheBelfastBoy
18.01.21 19:33

Selv om jeg fortsatt er litt avventende, og ikke tør håpe på mer enn topp fire enda, tør jeg påstå at Man Utd har tatt ett par steg siden siste halvdel av forrige sesong. Dette uten at man egentlig klarte forsterke laget noe særlig i sommer, og på tross av at angriperne våre ikke har vært i form denne sesongen. Det er på et vis veldig positivt.

Jeg håper virkelig vi klarer forsterke førsteelleveren med to-tre spillere i sommer. En sentral midtbane og en høyrekant. I tillegg tipper jeg vi forsøker å få på plass en stopper og en høyreback.

Pogba blir et stort tap. Han har kanskje hatt flere dårlige kamper enn gode denne sesongen, og sånn sett er det ikke sikkert det slår ut. Men det toppnivået han har vist den siste tiden er det få spillere som kan gi oss. Jack Grealish ville vært en veldig naturlig erstatter, men det er mer enn hva jeg tør å håpe på.

Denne sesongen bør vi kanskje kunne forvente rundt åtti poeng? To-tre kjøp som virkelig forsterker oss, og man bør kunne forvente noe av OGS og teamet hans.

(Innlegget ble redigert 18.01.21 19:34)

GreySerpent

Innlegg: 29225
GreySerpent
18.01.21 19:53
TheBelfastBoy: Pogba blir et stort tap. Han har kanskje hatt flere dårlige kamper enn gode denne sesongen, og sånn sett er det ikke sikkert det slår ut.

Håper han fornyer. At også han ser at United er på riktig vei.

Hetfield

Innlegg: 20709
Hetfield
18.01.21 20:09
GreySerpent: Håper han fornyer. At også han ser at United er på riktig vei.

Han er en veldig utypisk sentral midtbane-spiller i det at han har full pakke fysisk og teknisk.

Kan spille på et høyt nivå i mange år enda, siden han har playmaker-egenskapene til å mestre en dypere rolle.

Må ikke skyves ut døra idet han fyller 30 lissom..

 

(Innlegget ble redigert 18.01.21 20:09)

GreySerpent

Innlegg: 29225
GreySerpent
18.01.21 20:12
Hetfield: Han er en veldig utypisk sentral midtbane-spiller i det at han har full pakke fysisk og teknisk. Kan spille på et høyt nivå i mange år enda, siden han har playmaker-egenskapene til å mestre en dypere rolle. Må ikke skyves ut døra idet han fyller 30 lissom..

Farten er ikke hans sterkeste kort heller. Scholes var heller ikke veldig rask. Og det ene halve året etter combacket sitt... herre fred for en spiller. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 21406
TheBelfastBoy
18.01.21 20:57
GreySerpent: Håper han fornyer. At også han ser at United er på riktig vei.

Jajo, kanskje. Hadde jeg visst at man fikk Grealish inn dersom han ble solgt hadde jeg ikke brydd meg lenger. Han har vært for ustabil til å forsvare støyen. Han var ustabil under Mourinho, og han har vært ustabil under OGS. Han har pratet om et ønske om å dra. Han har ikke klart eller forsøkt å styre agenten (som han strengt tatt burde sparket på dagen etter Leipzig-skandalen om han hadde snev av integritet).

De beste årene ligger antakelig foran Pogba, men han har fortsatt til gode å bevise at han har disiplinen til å håndtere en dyp sentral midtbanerolle. Og han er nok for tung til å kunne være en angriper i særlig mange år til.

Forskjellen på Scholes og Pogba er nettopp dette. Scholes hadde en kombinasjon av disiplin og taktisk forståelse som gjorde at han hadde en perfekt risikovurdering, enten han var dypt i banen eller høyt. Pogba viser ganske ofte at han er blottet for dette, og har til og med gjort det i denne gode perioden ved flere anledninger. Der er Grealish også på et helt annet nivå.

Men dersom Donny er «erstatteren» til Pogba har vi en utfordring foran oss.

(Innlegget ble redigert 18.01.21 21:02)

Slikkepott

Innlegg: 15256
Slikkepott
19.01.21 08:36
DenhaddeGeatatt: Han må jo ikke starte samtlige matcher, men når han spiller og kampen står og vipper så er det vanskelig å ta han av selv om han har vært shit i flere faser av spillet.  Hvem ville du satt inn igår for Fernades f.eks? Eller mot Burnley?

Vanskelig og vanskelig. 

Debatten blir litt for enkel, det er ikke som om man erstatter spillere med sorte hull. Selv om en spiller som kommer på banen ikke har tilsvarende egenskaper til å avgjøre kamper, så er det jo ikke direkte usannsynlig at spilleren presterer på et høyere nivå og at man skaper noe som følge av det. 

Man kan jo uten problemer sette innpå en helt annen type spiller. Mot Liverpool så er det jo inn med Greenwood samtidig som man flytter rundt på Pogba. Det avhenger jo bare av alternativene og hva man evt går glipp av. Ligger man under og man nærmer seg slutten av kampen så er det jo ikke unormalt å ofre stabilitet bakover for å prøve seg på en sluttspurt. 

Bortsett fra at byttet, etter min mening, skjer for sent så synes jeg det er lurt. Bruno hadde en håpløs kamp og man aner ikke hva man får, kanskje et mål, kanskje en håpløs pasning som fører til overgang til Liverpool og mål, kanskje pådrar han seg et gult kort og må stå over neste kamp. Kanskje mål til Liverpool og at han må stå over neste kamp. 

Pogba er, i utgangspunktet, mer enn god nok til å tilføre den nødvendige kreativiteten, og det å legge om til en mer naturlig trio på topp kan jo også føre til større utfordringer for Liverpools bakre rekke. 

 

mjordan23

Innlegg: 19229
mjordan23
19.01.21 08:46
Reddington1: Tja, nå var det du som skrev at ting hadde stilt seg annerledes dersom Bruno var inne i en dårlig periode. Og det er han jo sånn egentlig.

3 kamper er tross alt ikke allverden. Det er under en måned siden han ble månedens spiller igjen, for fjerde gang på under ett år. Bruno er såpass viktig for oss generelt at det å miste kreativiteten hans vil få store konsekvenser totalt sett for laget, da vi ei heller har noen naturlige erstattere. Det er jo ikke heller som at spillerne rundt han er fryktelig stabile de heller, så det blir nok et puslespill for OGS når han reelt sett ikke har fryktelig mange gode alternativ. 

(Innlegget ble redigert 19.01.21 08:47)

Dux1

Innlegg: 34891
Dux1
19.01.21 10:09
mjordan23: 3 kamper er tross alt ikke allverden. Det er under en måned siden han ble månedens spiller igjen, for fjerde gang på under ett år. Bruno er såpass viktig for oss generelt at det å miste kreativiteten hans vil få store konsekvenser totalt sett for laget, da vi ei heller har noen naturlige erstattere. Det er jo ikke heller som at spillerne rundt han er fryktelig stabile de heller, så det blir nok et puslespill for OGS når han reelt sett ikke har fryktelig mange gode alternativ.

Det er bare å gi opp. Det hjelper ikke å snakke fornuft med den fyren der. Jeg tror han har en fetish for Bruno-kritikk. 

Reddington1

Innlegg: 2203
Reddington1
19.01.21 10:28
Dux1: Det hjelper ikke å snakke fornuft med den fyren der.

Du har aldri forsøkt. 

Dux1

Innlegg: 34891
Dux1
19.01.21 10:30
Reddington1: Du kan godt si at jeg har en agenda mot Bruno

Aaa.... godt å få det bekreftet. En form for fetish kanskje? Da kan vi utelukke deg som seriøs debattant i temaet Bruno Fernandes i hvert fall. 

Takk for oppklaringen.

Reddington1

Innlegg: 2203
Reddington1
19.01.21 10:31
mjordan23: konsekvenser totalt sett for laget, da vi ei heller har noen naturlige erstattere.

Er ikke Pogba og VdB naturlige erstattere for den rollen Bruno har i United i dag? Såklart er de det, og de bør selvfølgelig få sjansen når Bruno er for svak til å være utpå der. 

For ordens skyld mener jeg ikke at Bruno bør benkes mot Fulham, men at han skal være fritatt for kritikk og muligheten til å bli byttet av? Det er det kun fan-boysa som kan mene. 

Reddington1

Innlegg: 2203
Reddington1
19.01.21 10:34
Dux1: Aaa.... godt å få det bekreftet. En form for fetish kanskje? Da kan vi utelukke deg som seriøs debattant i temaet Bruno Fernandes i hvert fall.

Uredelig og åndssvakt, som det pleier å være.  

Dux1

Innlegg: 34891
Dux1
19.01.21 10:38
Reddington1: men at han skal være fritatt for kritikk og muligheten til å bli byttet av? Det er det kun fan-boysa som kan mene.

Hvem er det du sikter til her?

Debatten gikk på hvorvidt det var rett av OGS å bytte ut vår beste poengplukker like før slutt, når vi i tillegg hadde overtaket. Dette tolker du altså som om portugiseren er "fritatt for kritikk"...

Håpløst.

Dux1

Innlegg: 34891
Dux1
19.01.21 10:42
Reddington1: Uredelig og åndssvakt, som det pleier å være.

Uredelig? Du bekrefter det jo sjøl.

Er du ute etter kred fordi du er "tøff nok" til å kritisere Bruno, er du for lengst gjennomskuet. Kanskje du burde skifte tema, før det blir for kleint?

mjordan23

Innlegg: 19229
mjordan23
19.01.21 10:43
Reddington1: Er ikke Pogba og VdB naturlige erstattere for den rollen Bruno har i United i dag? Såklart er de det, og de bør selvfølgelig få sjansen når Bruno er for svak til å være utpå der.  For ordens skyld mener jeg ikke at Bruno bør benkes mot Fulham, men at han skal være fritatt for kritikk og muligheten til å bli byttet av? Det er det kun fan-boysa som kan mene.

De har strengt tatt ikke bevist at de er det. VdB har ikke kommet i gang. Om dette skyldes OGS eller han selv er jo vanskelig å svare på, men sålangt har han ikke vist noe som tilsier det. Skulle gjerne sitt at man fikk han i gang dog. 

Pogba er jo i utgangspunktet ingen 10`er og har vel aldri spilt den rollen heller. Foretrekker å ligge noe dypere, så da må isåfall OGS gjøre noen taktiske grep, men det ser ut til at han foretrekker 4-2-3-1 ganske klart om dagen. 

Ingen spillere er fritatt for kritikk og ei heller utbytting. Jeg reagerte i hovedsaklig på timingen av bytte og hvem han erstattes med. Vi hadde allerede fått innpå Cavani og "ofret" kreativitet ved å ta ut Martial. Når vi da så skal ta ut Bruno så kort tid før slutt og mister hovedkilden til kreativiteten i laget, så ser ikke jeg på det som et logisk bytte iallefall. Sjansen for å skape noe med å sette inn Greenwood minker betraktelig etter mitt syn og i tillegg har i Greenwood knapt noe tid til å få til noe. Dersom hensikten til OGS er å vinne kampen på slutten, ser jeg ikke hvorfor man skal ta ut den spilleren som det er mest sannsynlig kommer til å skape den sjansen. Det er mitt poeng. Muligheten var jo der for å slå Liverpool. 

Reddington1

Innlegg: 2203
Reddington1
19.01.21 10:51
Dux1: Uredelig? Du bekrefter det jo sjøl.

Nå koker det litt i topplokket ditt, og det er avslørende nok ikke første gang. Jeg siktet til siteringen din, hvor du bevisst utelot resten av innlegget hvor jeg bekreftet at jeg ikke har noen agenda mot Bruno. 

Jeg lar det være med det før jeg faller ned på ditt nivå. Det ville vært et foreløpig bunnpunkt for meg. 

 

Dux1

Innlegg: 34891
Dux1
19.01.21 10:59
Reddington1: Det ville vært et foreløpig bunnpunkt for meg.

Foreløpig? Bunnpunktet har du nådd for lengst ved å konstruere falske utsagn.

Hørte jeg det single i glass..?

InsVerderben

Innlegg: 6009
InsVerderben
19.01.21 12:16

Reddington1: "Er ikke Pogba og VdB naturlige erstattere for den rollen Bruno har i United i dag?"

Tar for meg DvdB og ser ham som det, dog i en noe "light-utgave" siden Bruno har mer å vise vise til, kanskje nyter mer respekt, spiller med mer selvtillit, pondus og "tar for seg!"

DvdB har blikket, teknikken og i kampen mot Watford ble han i 2. omgang flyttet opp foran Matic uten å bli altfor involvert. Han viste sitt gode register, tok initiativ, passet, gikk på løp men ble nesten oversett av Rash, Martial, m.fl....! Enten var de for mye i sitt "eget hode" eller så er DvdB litt for avansert og de forsto ikke hva han prøvde på eller evnet å se de mulighetene han åpenbart så.

Tror DvdB er tjent med å hevde sin røst, ta litt "mer plass", våge å styre og gi noen beskjeder. Han har åpenbart mer fotball i hodet&beina enn mange av de andre på United...!

TheBelfastBoy

Innlegg: 21406
TheBelfastBoy
19.01.21 16:19
Reddington1: Nå koker det litt i topplokket ditt, og det er avslørende nok ikke første gang. Jeg siktet til siteringen din, hvor du bevisst utelot resten av innlegget hvor jeg bekreftet at jeg ikke har noen agenda mot Bruno.

Dette er helt klassisk, og en viktig grunn til at ni av ti ikke gidder bruke tid på han. Det er uredelig, løgnaktig og viser på toppen av det hele at han ikke har noe å fare med i en debatt. Å klippe setninger og delsetninger ut av en sammenheng, og på dette grunnlaget tillegge dem han diskuterer med en mening er en spesialitet til vedkommende. Noe han gjør i hver eneste diskusjon når han blir desperat.

Bongis

Innlegg: 10549
Bongis
19.01.21 16:59

Har Solskjær noen gang tråkket feil i media? Det er ikke ofte hvert fall. Utrolig god å snakke for seg.

Reddington1

Innlegg: 2203
Reddington1
19.01.21 17:11
TheBelfastBoy: Dette er helt klassisk, og en viktig grunn til at ni av ti ikke gidder bruke tid på han. Det er uredelig, løgnaktig og viser på toppen av det hele at han ikke har noe å fare med i en debatt.

Jeg har erfart dette tidligere også, både som mot-«debattant» og tilskuer, så jeg var egentlig klar over det. Diskusjonen beriker ikke akkurat forumet her (snarere tvert imot), og det kunne nok vært greit å gi seg før. Det blir nå i hvert fall ingen neste gang.. 

startelver

Innlegg: 71213
startelver
19.01.21 17:31

OGS vil ikke prate negativt om noen personer eller spillere , forholder seg gjerne mest mulig nøytral uten å tråkke noen på tærne, har nok gått på mediakurs.

Men boikotter gjerne norsk media hvis de sier noe han ikke liker.  


PeakOfEternaILight

Innlegg: 734
PeakOfEternaILight
19.01.21 17:58
Bongis: Har Solskjær noen gang tråkket feil i media? Det er ikke ofte hvert fall. Utrolig god å snakke for seg.

Tråkker litt feil hver gang han nevner "United-DNA". Det er sånn passe cringe.

InsVerderben

Innlegg: 6009
InsVerderben
19.01.21 18:29

Litt digresjon her men TrueTopRed; hvor er du....?!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg