Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
KingAnderson

Innlegg: 23389
KingAnderson
23.02.21 22:11
missChance: Det var bare det at nesten alle mistet livslysten i mellomtiden.

Haha. Joda, jeg skrev ikke at det var veldig vellykket. Men jeg kan i hvert fall se tilbake til tiden med LvG og finne noen positive elementer. De to andre gir meg stort sett bare et behov for ketamin og andre antidepressiva.

 

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
23.02.21 22:16
DuncanE: Jeg tolker dette først og fremst som penger til overgangsbudsjettet?

Nei ikke i det hele tatt. Vi bruker tro det eller ei mer en nok penger, men det er mer hvordan de brukes og valgene/avgjørelsene rundt bruken av det som jeg sliter med å se ende i noe godt.

Jeg synes vi sløser noe enormt med de tilgangene og mulighetene som burde være der hos en klubb som United.

Det er ikke ny mening jeg har for prosjektet under Ole, men har vært ganske merkbar siden Gill og Ferguson ga seg.

At det er et eller annet som ikke funker der (kan ikke helt sette ord på hva, men noe er det). Missmatch i kommunikasjon eller bare for lite sportslig kunnskap og på riktig plass osv.

Du må da kunne se hva klubben og OGS her forsøker på? Og at dette isolert sett er positivt.

Ja jeg ser hva man sier og forsøker på. Det jeg derimot ikke ser (mine vurderinger) er hvordan det skal kunne bli bra til slutt, dvs at jeg ikke tror at det man holder på med nå skal kunne ta United tilbake til der vi ønsker å være og kjempe om mer enn Topp 4.

Jeg ser en klubb som ikke klarer å holde lønnene nede som du var inne på at man hadde fikset, men der nå de store kontraktene til de mette spillerne har blitt ført over til yngre og langt på vei usikre spillere.

Klubben viser ikke at man har lært særlig på det området, og setter seg gang på gang i dårlige forhandlingssituasjoner med spillere som ender i a) urimlig stor kontrakt b) fri transfer som i realiteten betyr potensielt litt tapt kapital når man må bruke penger på erstattere.

3 åpenbare spillere som passer inn på den beskrivelsen er Herrera, De Gea og snart Pogba.

Og ja jeg tror heller ikke at Ole er manageren som klarer å få det beste ut av hver enkelt spillere og gjøre de bedre og utvikle de inn i et type spill som vi ønsker å ha hos United. Dvs føre kamper og være domminerene og kjempe om det pokaler.

Jeg vil ha den gulroten der som fan å vite at det iallefall finnes en sjanse for å kunne få det til. Klarer ikke å se etter 2 år med Ole, hvordan han skal få det til.

Og i kombo med en litt dissfunksjonell klubb sportslig så virker det som en umulig ting å kunne tro på.

Jeg er normalt sett possitiv, men i dette United holder på med så ser jeg ikke hvordan det skal kunne være mulig.

Da hører det til saken at jeg har klart mange år som fan uten å vinne noe, så det går an om det man driver med i mellomtiden gir håp.

Samt ny sportsdirektør.

Her er nøkkelen til å få noe annet til å skje, men tror ikke at det skjer med det første skal jeg være ærlig.

(Innlegget ble redigert 23.02.21 22:26)

MrManUtd

Innlegg: 29937
MrManUtd
23.02.21 22:17

"Maguire? Skivebom"

- nja. Verdt ganske mye å ha en midtstopper som aldri er skadet om ikke annet. Og så er han jo ikke helt ubrukelig heller. Overpriset ja, men sånn er det å kjøpe engelsk og (relativt) ungt. 

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
23.02.21 22:18
Dux1: når du kom med oppgulpet ditt.

Ikke oppgulp, men du likte det ikke fordi du ikke skjønte det.

Vis litt mer respekt om du faktisk er ute etter å få noe vettugt i retur når du omtaler det folk skriver til deg. Jeg prøver å holde meg saklig, men du gjør det enormt vanskelig når du kommer med de der..

Om du kun vil krangle som vanlig, så er det også feil.

(Innlegget ble redigert 23.02.21 22:23)

Dux1

Innlegg: 34896
Dux1
23.02.21 22:40
TrueTopRed: Ikke oppgulp, men du likte det ikke fordi du ikke skjønte det.

Jo, oppgulp. Anti-Ole ulmer hele veien. Du vet det. Vi vet det.

Dessuten svarer jeg konkret på det du sier/spør om i innlegget mitt. Du velger å snakke om krangling og manglende respekt, samtidig som du snakker ned meg i samme innlegg. Har ikke du blitt tatt på dette tidligere; spille offerrollen hver gang du ikke finner argumenter for å fortsette, mens du selv rakker ned på andre?

Herlig fyr, du!

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
23.02.21 22:51
Dux1: Har ikke du blitt tatt på dette tidligere; spille offerrollen hver gang du ikke finner argumenter for å fortsette

Tuller du? Uten å faktisk gidde å bruke mer tid på det, så er det du skriver der kanskje den største mytene som blir brukt mot meg. Og alt fordi det er en missforsåelse.

Føler du at jeg ikke evner å svare for meg til deg når du skriver (og spesielt de få gangene du er skikkelig hyggelig)?  Greia når man skriver til deg er at plutslig kan ting spore ut, også får man den "oppgulp" i retur.

Føler at jeg har strukket meg langt i å svare deg på en normal måte i kveld.

Men offerollen er missforstått og alt annet enn meg. Det kan jeg love deg.

robins

Innlegg: 8205
robins
23.02.21 23:18
TrueTopRed: Sånn aldermessig i ligaen så er han 4 mål bak C Lewin og på samme som antall som Harvey Barnes (som har en kamp eller 2 mindre) Greit nok det så absolutt. Mitt problem med situasjonen (og ikke personen) er at jeg ikke er så glad i spillertypen som kant, dvs "spisstype" som blir brukt som innoverkant. I vårt tilfelle blir det også ekstra merkbart mtp situasjonen på høyre side. Men er mer fan av en Cavani type spiss også kanter som er litt mer allround som både kan finne på ting selv i tillegg til å hjelpe spissen bedre. At Rashford har kvaliteter til å skaffe seg en hyggelig statsline selv, er det ikke noe tvil om.

Skjønner ikke helt hva du vil frem til med å dra inn DcL og Barnes. I fjor dro du inn Abraham, som har "falt" av. Rash fortsetter å produsere. Calvert en fryktelig uinteressant sammenligning. Barnes er bra, har endel likheter med Rashford. Disse to leverer dog for langt mindre klubber med et helt annet press og forventninger. Rash leverer i tillegg på flere arenaer, bla. toppscorer i CL i gruppespillet. Intetsigende whataboutism i grunn, helt meningsløst. 

At du har andre preferanser rundt kant typer er egentlig ikke så veldig interessant. Helt fair å ikke være fan av kant typer som Salah, Mané, Sterling(pre City vol.2) osv.. 

Rashford er rett og slett en veldig god spiller allerede, med masse utviklingspotensial. Derfor produserer han det han gjør. Forhåpentligvis får vi se flere sider når man etterhvert får på plass en høyreside. Headingen mot Newcastle er noe man gjerne skulle sett ennå mer av.
Assistene til Eddy mot Soton/Everton og til Greenwood mot Pool nydelige tilskudd i år.

(Innlegget ble redigert 23.02.21 23:20)

KingAnderson

Innlegg: 23389
KingAnderson
23.02.21 23:27
robins: Rashford er rett og slett en veldig god spiller allerede, med masse utviklingspotensial. Derfor produserer han det han gjør. Forhåpentligvis får vi se flere sider når man etterhvert får på plass en høyreside. Headingen mot Newcastle er noe man gjerne skulle sett ennå mer av.
Assistene til Eddy mot Soton/Everton og til Greenwood mot Pool nydelige tilskudd i år.

Print det ut og sett det i ramme.

Sannere ord har man ikke sett på VGd siden internett ble allemansseie.

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
23.02.21 23:42
robins: At du har andre preferanser rundt kant typer er egentlig ikke så veldig interessant.

Det er vel ikke helt uintressant heller, så sant man stiller med en Cavani type spiller som senter og ellers vil ha mest mulig flyt og kombinasjoner i spillet fremover.

Du ser en større utvikling i Rashford enn meg, noe du også så i Martial. Jeg ser det ikke, uten å for den saks skyld si at det er svake spillere.

Jeg foretrekker bare en annen profil i hvordan man skal spille. Og har ikke sett Diallo spille, men mulig han kan utligne litt av det vi mangler på motsatt side etterhvert, sånn at det blir et mer variert angrepsspill.

Martial har jeg ihvertfall helt gitt opp.

(Innlegget ble redigert 23.02.21 23:44)

KingAnderson

Innlegg: 23389
KingAnderson
23.02.21 23:49
TrueTopRed: Martial har jeg ihvertfall helt gitt opp.

Jeg klarer ikke det. Vi har sett "the promised land" med ham, og jeg håper så inderlig at dette er noe som OGS og trenerteamet klarer å lokke ut av ham ukentlig.
Han trenger ikke utvikle seg videre, men han må finne frem til den beste versjonen av seg selv som fotballspiller og i tillegg finne ut hvordan han kan forbli der.

(Innlegget ble redigert 23.02.21 23:49)

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
23.02.21 23:59

Alt handler vel om å være på og skille lag med ting før det er for sent og nok et tapsprosjekt.

Litt uenig i at akkurat han er verdt å vente på. Førstevalg + Greenwood for senterollen for min del.

Også må man ta grep for å komme av flekken, og kan man både bli kvitt de £250k i uken i tillegg til litt cash inn før resten av markedet ser hvor dette bærer, så bør man ihvertfall sjekke mulighetene for det.

Blir 26 kommende sesong og er vel alt annet enn det førstevalget vi behøver.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 00:06)

DuncanE

Innlegg: 1146
DuncanE
24.02.21 12:19
TrueTopRed: Klubben viser ikke at man har lært særlig på det området, og setter seg gang på gang i dårlige forhandlingssituasjoner med spillere som ender i a) urimlig stor kontrakt b) fri transfer som i realiteten betyr potensielt litt tapt kapital når man må bruke penger på erstattere. 3 åpenbare spillere som passer inn på den beskrivelsen er Herrera, De Gea og snart Pogba. Og ja jeg tror heller ikke at Ole er manageren som klarer å få det beste ut av hver enkelt spillere og gjøre de bedre og utvikle de inn i et type spill som vi ønsker å ha hos United. Dvs føre kamper og være domminerene og kjempe om det pokaler. Jeg vil ha den gulroten der som fan å vite at det iallefall finnes en sjanse for å kunne få det til. Klarer ikke å se etter 2 år med Ole, hvordan han skal få det til. Og i kombo med en litt dissfunksjonell klubb sportslig så virker det som en umulig ting å kunne tro på.

Alle de sportlige avgjørelsene som klubben tar som ikke gir oss mulighet til å bli bra? Tross et sedvanlig langt svar fra deg er jeg dessverre ikke klokere. Det koker ned til a) dyre kontrakter, b) Solskjær er elendig, c) United er ikke like gode som under Fergie og d) dysfunksjonell tropp og dysfunksjonell klubb. Dette siste er et begrep du tilsynelatende kaster ut i hytt og pine. Uten at jeg tror du selv forstår hva begrepet innebærer. Bare noe du tyr til når du er misfornøyd uten å ha noe konkret å komme med.

Ja, vi har fortsatt høye lønninger. Men bruker mindre av totalbudsjettet på lønninger enn andre klubber. Er gjerne markedet som påvirker lønningene. Og så lenge spillerne ikke ønsker å signere nye kontrakter, med lavere summer, må vi leve med usikkerheten så lenge utløpet av kontraktene nærmer seg. Vi kan jo tross alt ikke fysisk tvinge de til å skrive under nye, billigere, kontrakter. Herrera ønsket seg 300.000 i uka, og lang kontrakt, som 30 åring i United. Det ønsket ble ikke innfridd, og fyren rusla videre til Paris. Pogba og DeGea var verdensklasse spillere på det tidspunktet de skrev nye kontrakter. DeGea best i verden og vår suverent beste spiller etter 5 knall sesonger. Umulige redninger. Bar oss alene i perioder. Pogba bra, men verdt en egen diskusjon. Tror han er ferdig til sommeren. Håper vi mottar greie penger og får erstattet han på en hensiktsmessig måte.

Nei, vi er fortsatt ikke like gode som under Fergie. Under verdensklasse managere som LvG og Mou gikk det svært trått. Du var jo mer begeistret for disse. Men navn er ikke alt. Nå utvikler vi oss endelig, under OGS. Ikke at vi ikke fører mange kamper i dag, men jeg er sikker på at det planlegges for at vi i enda større grad skal dominere kamper fremover. Dog kan jeg ikke huske at vi dominerte i større grad under LvG og Mou? Kjempe om pokaler? Vi har vel røket i 4 semifinaler under OGS. I fjor tok vi 3. plassen i serien, i år ligger vi foreløpig på 2. plass, Jeg vil definitivt mene at vi er "med og kjemper".

Du må gjerne tro og mene at OGS er feil manager for oss. Jeg har ingen illusjoner om karen, som jeg nevnte. Men jeg ser at vi utvikler oss som klubb under OGS, og tar fornuftige valg. Så lenge dette går riktige veien klager jeg ikke for mye. jeg har inntrykk av at spillerne liker han og at unge spillere utvikles. Var ikke du en av de som tidlig hyllet Lampard og mente han imponerte i så mye større grad enn OGS? Hvordan gikk det prosjektet?

Hva du legger i  begrepet "dysfunksjonell" er det bare du selv som vet. Blir umulig å kommentere.

Oppsummert: Mye svada fra deg dessverre. Koker ned til at du er skeptisk til OGS. Du tror ikke på han. Kommer tross alt fra lille Norge. Var stort sett innbytter for United i sin tid. Alt for sympatisk. Kan jo ikke fungere. Lite konkret å ta han på. Men hvor håpløs han er må likevel sive frem i hver bidige kommentar.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 12:20)

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
24.02.21 18:43

Altså dette var helt enormt svakt selv til deg å være.

Her gidder jeg faktisk å svare deg med mitt syn på det som skjer, også ender det ikke i at du er uenig, eller har spørsmål på ting du åpenbart ikke forstår, men derimot å omtale det som svada og en i tillegg en masse unnskyldninger for at klubben viser seg som svært diskfunksjonell når det kommer til den sportslige delen.

Synes at av det lille som var leselig i innlegget ditt, så bar det preg på at du ikke forstår bæret av noe som helst (veldig tilbakelent der du bare leser overskriftene og forholder deg til de, da må det jo blir bra da), og gjerne proppet opp med rene løgner for å skape noe å skrive.

Jeg har da aldri vært så enormt for Van Gaal at det gjør noe, men det er jeg ifølge deg.

Du omtaler De Gea som klasse selv om fyren var totalt rimelig elendig 18-19 og der han hadde masse tabber under sesongen.

På det tidspunktet hadde klubben forhandlet med han om ny kontrakt i 1 år, og det tok ytterliggere 6 mnd før man til slutt var nødt å gi han £350k over 5 år og på den måten bli en festbrems som Rooney var det i sin tid når Moyes ville ha fyren med videre.

Dette innlegget her fra april 2019 sier ganske greit ønsket mitt både for et par spillere, og hvordan jeg tror det ville åpnet plass til å bygge noe seriøst. Da hadde han spilt en dårlig sesong og det var 14 mnd til kontrakt går ut. 

Hadde klubben vært på og hatt noe som helst peiling på distanse mellom spillere man forhandlet om ny kontrakt med, så kanskje man burde vurdet det annerledes. Men nei.

Potensielt endel transferpenger inn der om klubben hadde vært fremtidsrettet og kunne se signalene, for å kunne bygge videre for. United operer ikke sånn, og ikke heller du som omtalte han som verdensklasse på det tidspunktet.

Hva du legger i  begrepet "dysfunksjonell" er det bare du selv som vet. Blir umulig å kommentere.

Slå det opp i ordboken, eller gjør et enkelt googlesøk. Du finner det ut om du har lyst, sånn er det med det meste. Så var det dette med lysten da, når man heller bare kan skrive "svada" å gjøre det lett for seg selv.

Det betyr at klubben ikke fungerer sportslig i forhold til å få ut potensiale som er der. Jeg tror flere ser at det vi holder på med nå har stangert og ikke er på vei til himmels, som nok du gjør.

Det er heller ikke sånn at jeg "bare ikke tror på ole" som du later til å ville tro. Se på spill og utvikling på spillerne hver for seg og sammen som lag.

Du har troa og det må du få lov til å ha, men du kan vel kutte ut å omtale det som andre klarer å sette ord på som svada. Unig holder i massevis.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 18:53)

KjetilHelle

Innlegg: 3636
KjetilHelle
24.02.21 22:37

Paul Pogba 60 mill
Dean Henderson 30 mill
Brandon Williams 10 mill
Namenja Matic 10 mill
Juan Mata 5 mill

Tot 115 mill i salg.

Jadon Sancho 90 mill
Jules Kounde 55 mill
Declan Rice 35 mill + Lingard Swap

145 mill. Så er 30 mill i «net spend».

Rykter seier att vi har en signering på litt under Sancho og rutte med, uten om det blir det «sell to buy». Kanskje kjøpe en ung spennende i Pogba rollen. Slik eg ser det har vi McTominay og Beek som kle den rollen.

Stoler ikkje helt på at Diallo slår helt til får eg får se han skikkelig, Men skulle han ha en lovende sesong på slutten, kan vi droppe en Sancho signering og kanskje slå til før realeseclausen kommer. Sei f.eks 115 mill nå i sommer om det ikkje skal komme inn i CL må vere mulig og få til, i stedet for att han skal gå for slikk og ingenting. Martial kan også da selges som gir ekstra penger.

Bare litt tanker, og vet det ikkje er så lett som det. Og att styret bruker sykt lang tid.

KjetilHelle

Innlegg: 3636
KjetilHelle
24.02.21 22:47

Det er vitterlig en mulig att Amad startet. Ole sa det sjølv i dag han. "Eg vil ikkje fortelle deg om han starter eller ikkje".. "Han vil vere innvolvert i kampen", det gjorde meg oppriktig glad, da eg ser noe spessielt i han, han fikk ikkje tid og gjort noe i det hele tatt.. men er noe med korleis han beveger seg og ser eventuelle løp. Er en kamp der vi kan tåle småfeil.

Med Pogba, Beek, Cavani og Hannibal uaktuelle for kampen, kan det fort vere en mulighet.

Slik eg vil se laget i morgen Bold er mine ønsker, dei fremste er ka eg trur det blir.

                     Martial/Shoretire

James    -  Bruno/Mata    -    Greenwood/Diallo

                   Matic     Fred

Telles - Maguire/Tuanzebe - Bailly - AWB/Williams

                    Henderson

Benk kjører vi Bruno, Rashford, Martial, Maguire, AWB osv. Dei må vinne 4-0 for og komme til ekstraomganger 5-0 for og vinne kampen, RS er et lag som kommer til og spille i hundre fra start + att Rashy, Shaw, Bruno og Greenwood blir viktige og holde friske mot Chelsea og City som kommer. Laget som oppstilt kan skape trøbbel når dei får rom.

Maguire, Shaw, AWB, Bruno trenger alle hvile.

Mata er på vei ut som Solskjær så å¨si inrømmet på "presseren" i dag. Diallo fortjener en start, kan få bruk for farten til han og James, og Mata sin klokskap. Kan nok bli en del situasjoner der vi får en del rom.

I midtbanen har vi vel ikkje noe særlig valg. Pogba og Beek ute. McTominay virker og vere litt utenfor form, og vil ikkje ha en langtidskader på han, han blir en viktig brikke i ligaen.

.. og enting, hvordan i huleste får disse norske journalistene lov å holde på? Er jo nesten ver komferanse dei babler om Haaland o.l. Begynner å bli pinlig nå.. 

(Innlegget ble redigert 24.02.21 23:00)

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
24.02.21 23:01
KjetilHelle: Det er vitterlig en mulig att Amad startet. Ole sa det sjølv i dag han. "Eg vil ikkje fortelle deg om han starter eller ikkje".. "Han vil vere innvolvert i kampen",

Miss chance postet denne tidligere i tråden:

MEN live: When asked if Amad or Shoretire could start, Solskjaer replied: “Probably not, Shola and Amad, no. I’m not sure that would be fair on them, they’ll be in the squad.”

-

Hyggelig om han har forandret mening og at det finnes en sjanse der.og jeg skrev i går at kampen burde kunne passe høyrekanten Diallo i forhold til motstand som trolig ikke helt har troa (kanskje sparer spillere) og i forhold til å kunne spare spillere selv.

Mulig ole har vært inne å lest seg opp.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 23:03)

KjetilHelle

Innlegg: 3636
KjetilHelle
24.02.21 23:09
TrueTopRed: Mulig ole har vært inne å lest seg opp.

Trur nok skadene har innvirkning også, Beek, Pogba osv. og cavani også. han er kanskje redd for og miste Bruno, Rashford

Sportfreaken

Innlegg: 10373
Sportfreaken
24.02.21 23:13

Denne tråden har blitt helt ødelagt. Vurderes sterkt å fjerne fra favoritter. Trist utvikling. 

(Innlegget ble redigert 24.02.21 23:13)

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
24.02.21 23:28
KjetilHelle: han er kanskje redd for og miste Bruno, Rashford

Hvorfor er det kanskje? Pga tidligere valg også er det sunn fornuft som gjør deg usikker?

Klart at han skal være redd for det, og derfor håper jeg at det laget som stiller i morgen bærer preg av det.

En litt lengre skade på Bruno så kan vi defintivt glemme topp 4.

Synes det laget du postet i tidligere innlegg ser greit ut foran kampen.

(Innlegget ble redigert 24.02.21 23:31)

holdthedoor

Innlegg: 1175
holdthedoor
24.02.21 23:39
TrueTopRed: Mulig ole har vært inne å lest seg opp.

Jeg håper det. Svakt av Ole om han ikke er innom VGD fra tid til annen for å lese seg opp på siste nytt fra den ytterste ekspertisen

TrueTopRed

Innlegg: 12508
TrueTopRed
24.02.21 23:50

Det var en liten spøk som jeg visste ville skape svar. Du kan faktisk dra litt på smilebåndet av den, det er lov.

 

(Innlegget ble redigert 24.02.21 23:51)

holdthedoor

Innlegg: 1175
holdthedoor
24.02.21 23:58
TrueTopRed: Det var en liten spøk som jeg visste ville skape svar. Du kan faktisk dra litt på smilebåndet av den, det er lov.

Det samme kan man si om mitt innlegg

InsVerderben

Innlegg: 6015
InsVerderben
25.02.21 15:27

KjetilHelle: "Paul Pogba 60 mill Dean Henderson 30 mill Brandon Williams 10 mill Namenja Matic 10 mill Juan Mata 5 mill

Tot 115 mill i salg.

Lar først-og sistnevnte gå, men ikke de andre. Kanskje på høy tid å vurdere DDG også og ta et avgjørende valg. Lønnskostnadene er fortsatt for høye, og med mindre pandemi-restriksjonene endres radikalt, må man nok dessverre tåle å ta noen tap ved salg. 

Vanskelig situasjon ang Pogba, ung, kan fortsatt ende opp med ny kontrakt men som andre debattanter her inne har påpekt blir det et spørsmål om nytte-/salgsverdi. Det samme gjelder tildels DDG men synes i alt at han er for dyr i drift og kan erstattes. 

Ang hvem man skal hente, og til hvilken pris? Der sliter jeg!

missChance

Innlegg: 57150
missChance
25.02.21 18:19

85 mål senere ... :D

Five years ago today, February 25, Manchester United had problems. Injuries to 13 players meant Louis van Gaal’s squad was cut to the bone ahead of a must win last 32 Europa League first-leg match against Danes Midtjylland.

...

By February, it was United’s worst season in 26 years and Midtjylland came back to Old Trafford on February 25, 2016. United’s full-backs were Joe Riley and Guillermo Varela, both making only their second first team appearances. Michael Carrick had to play in central defence because of a late injury to Chris Smalling.

David de Gea was out, Wayne Rooney, too. Antonio Valencia had an injured foot, Ashley Young a groin issue. Marouanne Fellaini was out with a muscle problem, Bastian Schweinsteiger with a bad knee. Luke Shaw was recovering from a broken leg, while fringe players such as Adnan Januzaj, Matteo Darmian or Cameron Borthwick Jackson were also not fit, ditto Will Keane, a promising young striker.

And, sure as Manchester United are a football club and water is wet, Phil Jones was on the treatment table. Hence the inclusion of unknowns such as Riley and Varela and Regan Poole, while someone called Marcus Rashford, that few had heard of and who had started the season with the youth team, was even being considered.

In Manchester city centre, one of Rashford’s older brothers Dwaine received a text message from the young footballer to tell him that he was travelling with the first team.

Dwaine, who’d always been hugely supportive to his brother like the rest of his family, saw the opponents, knew the injuries and thought: ‘He’s got a chance here’. Rashford’s family had been getting indicators that he was doing really well in training from United’s coaches.

...

Dwaine told his boss that he needed to go and watch his brother play football. He didn’t say his name or who for. The boss wasn’t a football fan and reluctantly let him go. He travelled to Old Trafford and met his other brother Dane. They entered the stadium, looked on the pitch to see Marcus with the other United substitutes warming up. He was not there.

Then came a tap on the shoulder from behind in the seats which United give to the players’ families.

“He’s starting,” said a stranger. Anthony Martial’s groin injury in the warm-up meant he would start.

The brothers were excited and Dwaine kept thinking: "Give him a clean shot on goal and he’ll score".

...

Everything changed in the second half when Rashford, who was born 16 months before Midtjylland were formed in 1999, scored after 12 second-half minutes in front of the Stretford End. His debut first team goal came when he took advantage of awful defending to smash the ball into an empty net. Rashford dived into fans to celebrate – then spent a few minutes having a physio mop up a bleeding head wound. United were level in the tie.

After 75 minutes, Rashford ran on to a cross from Varela on the right and side-footed the ball for United’s third of the night. It was Roy of the Rovers stuff, two goals on your Manchester United debut in front of the Stretford End.

In the stands, his brothers went crazy. Mother Melanie couldn’t be there as she had to look after her nephews. The family had no indication that Marcus was even figuring until the afternoon of the game, none that he was starting until minutes before.

United now led 4-3 on aggregate before an Ander Herrera penalty and a strike from Memphis Depay, the game’s best player with Rashford, made it 5-1 and 6-3 on aggregate. The reward was a place in the last 16 and a draw against Liverpool.

“I wasn’t worried about him. I’m always confident for that,” claimed Van Gaal afterwards. “He was the best option.”

Rashford’s older brothers didn’t know what to do after the game or where to wait. The families of regular players had their routines. Many had private boxes and the players would make their way up to them or the families go down to the tunnel area to wait after the game. Rashford’s family knew none of this. So they went home. [Det vet de nå!]

...

 

 

Tenk at en sen skade skulle bety så mye!

(Innlegget ble redigert 25.02.21 18:22)

KjetilHelle

Innlegg: 3636
KjetilHelle
25.02.21 18:38
InsVerderben: DDG

Problemet kem vil kjøpe ha  med så sykt høye lønninger. Får nok ikkje mye for han. Håpet ihvertfall styre har mer forventinger. Vi må nok sell to buy i sommer.  Det betyr vi må selge noen..  og da vil eg heller ha Rice en og lide et år til med Matic. Vi må gjøre noe.

Til og med sir Alex hadde ikkje vunnet ligaen med dette laget. Vil ikkje se Manchester City stikke av med gode spillere i sommer også, og gjøre mange gode kjøp og salg. Mens vi sitter på spillere som er skadet eller unge. Vi trenger spillere som er bedre enn det vi har, vi har en del posisjoner nå.

InsVerderben

Innlegg: 6015
InsVerderben
25.02.21 19:31
KjetilHelle: Problemet kem vil kjøpe ha med så sykt høye lønninger. Får nok ikkje mye for han. Håpet ihvertfall styre har mer forventinger. Vi må nok sell to buy i sommer. Det betyr vi må selge noen.. og da vil eg heller ha Rice en og lide et år til med Matic. Vi må gjøre noe.

Jepp og ser den! Om markedet til sommeren blir noenlunde det samme som nå kan det fort bli smertefullt økonomisk, mange tøffe valg og vanskelig å finne en god balanse mellom kjøp&salg.

Som du sier blir det vanskelig å bli kvitt DDG som sammen med Pogba dessverre (og OM vi selger) fort må gå på "billigsalg!"

Beholder heller Pogba med en god kontrakt enn DDG, og tar da tapet med å la sistnevnte gå. Trur eg...!

Ang. Matic er jeg helt uenig. Gir ham glatt en forlengelse, han har bidratt meget godt og der mener jeg at nytte-/salgsverdi er til fordel nytte!

KjetilHelle

Innlegg: 3636
KjetilHelle
25.02.21 19:51
InsVerderben: Matic

Nja. Skal vi fortsette og la han forelde og vi har kun Matic, Mctominay, Fred og Garner.? Eller kanskje Fred burde selges. 

Vi må ihvertfall tenke litt smartere denne gang en vi har gjort. Ingen reele forsterkninger. Beek er bare backup til Bruno, Cavani er skadet hele tiden, Pellistri er ung og har ikkje markert seg enda., samme med Diallo. Vi vinner ikkje ligagull med dette laget. Det vil ingen trener klare og få til.

Skuffende om ikkje Solskjær ikkje sær dette. Men trur han gjør. Men frykter det bli 3-5 valget. Og eventuelle desp. Signeringer og en eller anna utprøves unggutt. Vi må ha en ala Rice kaliber. Men han går til Chelsea mens garner er vår "nye" signering. Pluss dei får Sancho, vi tar Sarr eller Brooks. City får Haaland mens vi får King...

Liverpool drives bra. Vent til dei får skadede tilbake pluss rydder opp. Da er vi ikkje gode nok

(Innlegget ble redigert 25.02.21 19:56)

KjetilHelle

Innlegg: 3636
KjetilHelle
25.02.21 22:58

Henderson 6
Wan-Bissaka 6
Eric Bailly 7 BB
Lindelöf 6.5
Telles 6.5
Fred 6
Matic 6.5
Bruno 6.5
Greenwood 6.5
James 6
Martial 6.5

Williams 6
Tuanzebe 7
Rashford 6
Amad 6
Storetere 6

Solskjær 6.5

holdthedoor

Innlegg: 1175
holdthedoor
25.02.21 23:02
KjetilHelle: Storetere 6

Lilletere var ikke fullt så god

KingAnderson

Innlegg: 23389
KingAnderson
25.02.21 23:04
holdthedoor: Lilletere var ikke fullt så god

Han manglet energi, så var bare god de første 7 minuttene.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg