Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
InsVerderben

Innlegg: 6352
InsVerderben
03.03.21 13:36

Presset økonomi i klubben (i likhet med mange andre), tappet for store summer av Glazers, mye penger tilgode hos Inter mens gjelden er mer enn fordoblet siden for ett år siden.

Lenge til Mohammed Bin Salman blir eier, eller...?

Dux1

Innlegg: 35003
Dux1
03.03.21 14:39

Nok en spiller vi ikke blir kvitt, og som i verste fall tar plass i neste sesongs a-stall.

Kjekt med låneavtaler på spillere med middels kvalitet! 

InsVerderben

Innlegg: 6352
InsVerderben
03.03.21 14:45

Dux1: "Kjekt med låneavtaler på spillere med middels kvalitet! "

Utfordringer blir det nok av framover, ikke minst med spillergruppen....!

Dux1

Innlegg: 35003
Dux1
03.03.21 14:53
InsVerderben: Utfordringer blir det nok av framover, ikke minst med spillergruppen....!

Spesielt når vi velger å skrive nye (lange) avtaler med spillere som tydelig ikke har en framtid i klubben. Chong fikk vel en ny avtale for litt siden? Stusser fortsatt like mye over den! 

InsVerderben

Innlegg: 6352
InsVerderben
03.03.21 15:17

Dux1: "Spesielt når vi velger å skrive nye (lange) avtaler med spillere som tydelig ikke har en framtid i klubben. Chong fikk vel en ny avtale for litt siden? Stusser fortsatt like mye over den!"

Støttes, og den utviklingen man nå ser/har sett en stund, kan umulig ha kommet som noen overraskelse. Skjønner at de har sett potesialet, sportslig/salgsverdi hos spilleren, men på tide å være realistiske og kutte hardt! Dette går fort fra vondt til verre, gjelder å omstille seg for å overleve og det du nevner må droppes. 

United bør manne seg opp, får nå minst 1 spiller i retur og "ryddejobben" er definitivt ikke over!

Lezah

Innlegg: 65158
Lezah
03.03.21 15:47
Dux1: Kjekt med låneavtaler på spillere med middels kvalitet!

Skulle vi beholdt ham og betalt full lønn? Ja, i en optimal verden hadde vi solgt ham men det er vrient hvis ingen banker på døra for å kjøpe.

TrueTopRed

Innlegg: 13247
TrueTopRed
03.03.21 15:52
Lezah: Skulle vi beholdt ham og betalt full lønn?

Et alernativ er å ikke skrive ny kontrakt i det hele tatt. Det er et alternativ jeg håper på fremover og i visse tilfeller.

Bailly er en sånn (sommeren 22) om han ikke plutslig finner en mirakelmedisin eller treningsform som får skikk på kroppen, eller om han blir solgt i sommer.

Man både frigir plass (til noe man har bruk for) i tropp for å ta steg i rett rettning selv, og de over slipper å måtte deale med masse de til synes sliter litt med.

(Innlegget ble redigert 03.03.21 15:57)

Dux1

Innlegg: 35003
Dux1
03.03.21 15:58
Lezah: Ja, i en optimal verden hadde vi solgt ham men det er vrient hvis ingen banker på døra for å kjøpe.

Hva med ikke å forlenge kontrakten i det minste?

Er det helt håpløst: Sett ned prisen helt til noen viser interesse. Noen ganger må man bite i det sure eplet og innse at her går man på et kortsiktig, økonomisk tap. Nå får vi i stedet en spiller i retur som vil fylle opp a-stallen, øke lønnsbudsjettet og muligens hindre at vi henter inn en (bedre) forsterkning. I dette tilfellet attpåtil i en posisjon hvor vi har satset på unge talenter som Amad og Pellistri. 

(Innlegget ble redigert 03.03.21 16:05)

InsVerderben

Innlegg: 6352
InsVerderben
03.03.21 16:28

Lezah: "Skulle vi beholdt ham og betalt full lønn?"

Poeng dét og en avveining. I tilfellet "den unevnelige" endte man opp med en (ufortjent) sluttpakke for å bli kvitt ham, men det var vel tross alt bedre enn å beholde vedkommende og betale lønn. 

United bør kanskje endre sin politikk&praksis ang. salg, inngåelse og forlenging av kontrakter og vi kan begynne omgående ved å ikke vise  noen "pardon" overfor Inter, og sette hardt mot hardt..!

Lezah

Innlegg: 65158
Lezah
03.03.21 18:25
Dux1: Hva med ikke å forlenge kontrakten i det minste?

Joa, men i 2019 så hadde han bedre standing enn nå. Og så er det jo faktorer vi ikke kjenner til her; kanskje man håper spilletid i en ok liga kan øke verdien, kanskje man har troen på at han fremdeles kan bli noe etc. Poenget mitt var at det ofte blir "vi burde solgt x og y", men uten beilere er det vrient. Å låne ut spillere som ikke får spille er jo da ikke så gæernt, men slik karrieren hans har blitt ville det jo seff optimalt sett blitt et salg. Covid gjør det ikke lettere. Så vil jeg tro man gir faen om han evt drar gratis neste år og ikke forlenger.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21654
TheBelfastBoy
03.03.21 18:40

I lys av pandemien vil nok veldig mange få rett i hypoteser om at man burde gitt bort alle mulige spillere.

Når det er sagt tror jeg låneoppholdet til Lingard vil øke verdien hans betydelig. Lett å glemme det, men det var flere som mente at vi burde ha gitt bort han også.

unitedkid1902

Innlegg: 40625
unitedkid1902
03.03.21 18:52
KjetilHelle: Garner ligger under 0-1 mot Luton, er en ting som uroer meg med han, er att han virker ikkje og vere så kreativ, blir lite mål på lag som han spiller på

Nottingham Forest var rimelig elendige før Garner kom dit også, så blir litt spesielt å tro at de plutselig skal bøtte inn mål etter å ha hentet en defensiv midtbanespiller. Uroer meg veldig lite at Garner ikke fikser angrepet til Forest.

Dette med "blir lite mål på lag han spiller for" blir jo også litt spesielt mtp. at han kun har en halv sesong i Watford og litt over en måned i Forest, så ikke akkurat mye grunnlag for å konstatere dette

KjetilHelle

Innlegg: 4181
KjetilHelle
03.03.21 19:26

En som virkelig burde fristilles kontrakten er Phil Jones, ikkje er han god nok. Og ingen vil kjøpe en som har vert skadet 70 prosent av tiden dei siste åra.

Håper virkelig han er nådeløs i sommer. 

Ingen av dei som er på lån kan eg se en fremtid til. Eneste kanskje Dalot, som backup. Garner blir klar tidligst sommer 2023. Chong har eg ikkje trua på. Pereira har eg gitt opp. Ungutten Laird er langt fra klar når han ikkje bemerker seg mer i nivå 3.

KjetilHelle

Innlegg: 4181
KjetilHelle
03.03.21 19:29
unitedkid1902: grunnlag

Men han er ihvertfall ikkje klar enda , et lån til et middels PL neste sesong.? Er ikkje rettferdig att han skal vere vårt førstevalg. Han får knapt spille om han ikkje er på lån heller, han er en spiller som trenger spilletiden for og utvikle seg skikkelig. Vil ikkje sløse bort talentet han har, med og vere 3dje valg i den posisjonen.  Man ser jo hvor lite Beek får spille.

KjetilHelle

Innlegg: 4181
KjetilHelle
03.03.21 19:35

Lagde en ny og litt mer seriøs tråd. "VARchester United" er både galt og på kanten.

Mc_lovin

Innlegg: 8828
Mc_lovin
03.03.21 20:03
InsVerderben: United bør kanskje endre sin politikk&praksis ang. salg, inngåelse og forlenging av kontrakter og vi kan begynne omgående ved å ikke vise  noen "pardon" overfor Inter, og sette hardt mot hardt..!

Hadde ikke vært et issue hvis Corona ikke hadde inntruffet. Nå prøver man å gjøre det beste ut av en vanskelig situasjon - en situasjon samtlige klubber sitter i. Selv om "låne-klubben" ikke kjøper spilleren, så kan andre klubber kjøpe ham. Beslutningsgrunnlaget for kjøpende klubber er langt bedre og tryggere nå, enn sist sommer, da man har flere kamper å analysere. 

Folk var like kritiske, men i den andre retning, da man solgte Rafael, Zaha, Keane, etc. for en slikk og ingenting. "Hvorfor klarer vi ikke få en høyere overgangssum"

EDIT: Chong er forøvrig på samme lønnsnivå som Pellistri. Pereira og Lingard ble forlenget før Corona. Dalot er fremdeles på første kontrakt. 

(Innlegget ble redigert 03.03.21 20:13)

TrueTopRed

Innlegg: 13247
TrueTopRed
03.03.21 20:25
Mc_lovin: Folk var like kritiske, men i den andre retning, da man solgte Rafael, Zaha, Keane, etc. for en slikk og ingenting. "Hvorfor klarer vi ikke få en høyere overgangssum"

Det er også en av grunnene til at man ikke bare skal signe opp spillere på nye kontraktrer og fordi man tror seg skal få ut noen gronker av det ved salg.

Man bruker jo å feile når man skal få litt igjen for det uansett.

Alt henger sammen, og skulle likt å sett at man lærte ting på veien etter de tabbene man har gjort.

Klubbens største styrker er at man dealer med mye tullinger av noen fans, som 1) kjøper alt man sier 2) ikke vet bedre og ikke ser at man springer løpsk inne i et sånt løpehjul, men i selve verket står på stedet hvil.

(Innlegget ble redigert 03.03.21 20:29)

KjetilHelle

Innlegg: 4181
KjetilHelle
03.03.21 20:38

Leicester 1-1 mot Burnley, vinner vi er vi 3 poeng foran.

Villa ligger under mot Sheffield U

Dux1

Innlegg: 35003
Dux1
03.03.21 20:46
Lezah: Joa, men i 2019 så hadde han bedre standing enn nå. Og så er det jo faktorer vi ikke kjenner til her; kanskje man håper spilletid i en ok liga kan øke verdien, kanskje man har troen på at han fremdeles kan bli noe etc. Poenget mitt var at det ofte blir "vi burde solgt x og y", men uten beilere er det vrient. Å låne ut spillere som ikke får spille er jo da ikke så gæernt, men slik karrieren hans har blitt ville det jo seff optimalt sett blitt et salg. Covid gjør det ikke lettere. Så vil jeg tro man gir faen om han evt drar gratis neste år og ikke forlenger.

Skrev ikke han under ny kontrakt så sent som i fjor?

Skjønte aldri helt denne hypen rundt Chong uansett. Syntes aldri han viste stort når han fikk sjansen på a-laget. Kan også trekke en sammenligning med Angel Gomes. Enorm hype (jeg likte også det jeg så av ham på juniornivå). Fikk aldri til noe som var verdt å følge opp på a-lagsnivå - og heldigvis valgte han selv å forlate United. Mange fans som fikk litt hakaslepp av det, men hvor mange synes det er så dumt i dag?

Noen ganger bør klubben kjenne lusa på gangen, og rett og slett si lykke til videre. Ikke fornye fordi man kanskje skal få noen slanter for spilleren en eller annen gang i fremtiden. Det høres nesten ut som small club-mentalitet (et uttrykk en viss narsissist her inne elsket å bruke).

Skjønner jo at covid ikke gjør ting enklere, men hadde Werder Bremen likt det de ser av Chong, så ville vel spilleren fått tilbud om en permanent avtale av noe slag nå? SÅ dårlig råd har vel ikke tyskerne...

Pdd ser det ut som vi får både Dalot, Pereira og Chong tilbake. Dessverre er jeg ikke overrasket over det. Og jeg vil jo tro at det også betyr at transferbudsjettet til Ole reduseres litt pga dette. 

(Innlegget ble redigert 03.03.21 20:53)

Lezah

Innlegg: 65158
Lezah
03.03.21 20:53

Jeg mente her Pereira, som var nevnt i artikkelen. Hans kontrakt er fra 2019. Artikkelen tar feil da den sier han kan gå gratis nå. Om noe er det mulig klubben (ikke sjekket) har brukt klausul på ett år til, men i utgangspunktet er den til 23.

(Innlegget ble redigert 03.03.21 20:58)

Dux1

Innlegg: 35003
Dux1
03.03.21 21:09

Sorry, jeg som blandet to spillere her. Men prinsippet og innlegget er uansett gjeldende for de andre utlånte også. 

TrueTopRed

Innlegg: 13247
TrueTopRed
03.03.21 21:15

Mata, Jones er 2 andre som man kan stille spm ved kontraktsforlengelse. £2.5m i uken totalt på de 2. Begge skrevet under før korona.

Funksjon? fylle ut en plass i troppen så man slipper å kjøpe.

 

(Innlegget ble redigert 03.03.21 21:16)

TrueTopRed

Innlegg: 13247
TrueTopRed
03.03.21 21:53
TrueTopRed: £2.5m i uken totalt på de 2.

Ikke bevist, men 2.5+ nkr. £250k.

TFF

Innlegg: 3594
TFF
03.03.21 23:02

Seriøst bekymringsverdig å se OGS-coachings skills. 

wig1

Innlegg: 3531
wig1
03.03.21 23:03

Dette begynner å bli litt krise. Vi er helt jævlige om dagen. 

CryniX

Innlegg: 13622
CryniX
03.03.21 23:06

Hadde vært kjekt om tåka var litt tjukkere så vi hadde sluppet å se den dritten her. Mest frustrerende kampen jeg har sett på mange år.

Saliph

Innlegg: 23557
Saliph
03.03.21 23:08

Nå begynner jeg dønn seriøst å nærme meg Ole out. Kollapsen de siste par månedene er helt fuckings krise, særlig med det overkommelige kampprogrammet vi har hatt. Nytt lavmål i kveld.

knthz

Innlegg: 4112
knthz
03.03.21 23:09
TFF: Seriøst bekymringsverdig å se OGS-coachings skills.

Se? Vanskelig å se noe som ikke eksisterer.

Satser på at hans tid i denne klubben er over til sommeren. 

Kent

Innlegg: 131669
Kent
03.03.21 23:10

Dette var ræva. Herregud så trist. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg