Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
holdthedoor

Innlegg: 1211
holdthedoor
03.03.21 23:59
Knaxern: "Of course we had Shola or Amad but which one of those five would you take off? That was my quandary in the last 10/15 minutes but I felt in Mason, Bruno, Marcus they could get a goal."

Tafatt unnskyldning selvfølgelig. Men blir jo også litt feil om han skal gå ut å si at Amad og Shoretire ikke er klare for dette nivået. Vanskelig det der. I dag tror jeg Beek ville vært en god option. Synd han var utilgjengelig.

(Innlegget ble redigert 04.03.21 00:00)

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
03.03.21 23:59
Reddington1: Denne har du ventet lenge på å få plassert i klubbtråden.

Man må jo være enige om at Rahford ikke fortjente å få spille 90 minutter i kveldens kamp.

Han var noe så grunnjævlig dårlig i denne kampen at det nesten bør få følger for de kommende kampene.
Jeg digger både typen og fotballspilleren Rashford, men når han spiller som en League 2 spiller som er i karantene så fortjener han også kritikk for det. Man må rett og slett forvente og kreve bedre enn dette.

(Innlegget ble redigert 04.03.21 00:02)

F_Brandy

Innlegg: 10418
F_Brandy
04.03.21 08:09

Kontrakten til Ole går enda ut til sommeren?

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
04.03.21 08:15
F_Brandy: Kontrakten til Ole går enda ut til sommeren?

Er det ikke neste sommer da?

Er ikke noe poeng å kaste seg med i Ole out gjengen enda. OGS får ta lærdom av denne perioden han og, så får vi vente og se hva fasiten sier om to, tre år.

(Innlegget ble redigert 04.03.21 08:15)

FrannyLee

Innlegg: 20936
FrannyLee
04.03.21 08:15
Reddington1: Vi hadde ikke et ordentlig grunnspill før i midten av desember, og det varte i ca. 3 mnd. Nå famler vi i blinde igjen.

Jeg ser det skrives så mye om grunnspill, men problemet er vel først og fremst bevegelse distinkte løp i ankomstfase foran ball når en skal prøve å tre hurtig igjenom.

Når en da heller ikke har kanter med gode nok egenferdigheter til å ta av en mann eller to så blir det lett for enkelt for motstanderne å bare falle av og stenge.

Når en på toppen av dette fusker i sitt eget avstengingspill ved balltap litt for ofte så ramler det lett inn ett andre veien i stedet og en får iallefall ikke satt inn noe press og stress på motstandere så de tilslutt gjør feil ofte nok.

Alt dette henger på trenerteamet naturligvis.

 

TFF

Innlegg: 3594
TFF
04.03.21 08:26
Knaxern: Solskjaer on why he didn't make a third sub: "Of course we had Shola or Amad but which one of those five would you take off? That was my quandary in the last 10/15 minutes but I felt in Mason, Bruno, Marcus they could get a goal."

Tenk å ha så dårlig tillit til dine innbyttere at du ikke bytter inn noe offensivt til tross for at angrepsspillerne har spilt til stryk gjennom hele kampen, og man jakter et mål. Hvis ikke DETTE åpnet en mulighet for Amad å bidra med noe, så vettafaen jeg.

Siste 10/15min? Ååå fyy. OGS er en rar skrue. 

(Innlegget ble redigert 04.03.21 08:27)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21654
TheBelfastBoy
04.03.21 08:27
F_Brandy: Kontrakten til Ole går enda ut til sommeren?

Neste, som det påpekes.

Spennende å se hvor man går etter OGS. Stygt redd det blir Rodgers.

Når man forlater dette «prosjektet» hadde jeg helst sett en erfaren sportsdirektør og en ung trener. Rangnick og feks Nagelsman. Det tror jeg er lite realistisk. Fra PL tror jeg kanskje Potter ville vært det beste valget.

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
04.03.21 08:28
FrannyLee: Jeg ser det skrives så mye om grunnspill, men problemet er vel først og fremst bevegelse distinkte løp i ankomstfase foran ball når en skal prøve å tre hurtig igjenom. Når en da heller ikke har kanter med gode nok egenferdigheter til å ta av en mann eller to så blir det lett for enkelt for motstanderne å bare falle av og stenge.

Nå hadde vi strengt tatt kantspillere med mer enn gode nok ferdigheter til å drible av en mann eller to i gårsdagens kamp. De har også hurtighet til å kunne løpe fra de fleste de møter, hvis de får muligheten til dette.

 

lsklars

Innlegg: 110293
lsklars
04.03.21 08:31
qbah: Vi klarer nok topp 4

Samme regla, år etter år. Da er alle fornøyde. 

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
04.03.21 08:32
TFF: Tenk å ha så dårlig tillit til dine innbyttere at du ikke bytter inn noe offensivt til tross for at angrepsspillerne har spilt til stryk gjennom hele kampen, og man jakter et mål. Hvis ikke DETTE åpnet en mulighet for Amad å bidra med noe, så vettafaen jeg. Siste 10/15min? Ååå fyy. OGS er en rar skrue.

Dette irriterer meg mest av alt. Å ikke ta alle tre byttene i går, er rett og slett det samme som å si til de som var innbyttere i går at han ikke stoler på dem.

Det var så mange spillere som ikke fungerte at det var pinlig å se på. Han kunne gjort tre bytter etter 55 minutter uten at noen hadde kunnet si noe på det, og han burde ha byttet alle tre før han gjorde sitt første bytte.

 

IndocteCollectio

Innlegg: 19389
IndocteCollectio
04.03.21 08:52

En elendig kamp hvor man virkelig for se hva som skjer når motoren og den kreative kraften ikke fungerer. Bruno var helt ute av det og da går stort sett alt i stå framover. Her mangler Solskjær en plan 2 når dette skjer, alt avhenger av at Bruno fungerer og leverer. Nå manglet jo Beek og Pogba, men Solskjær må likevel ha en plan 2 med de spillerne han har tilgjengelig.

FrannyLee

Innlegg: 20936
FrannyLee
04.03.21 09:20
lsklars: Samme regla, år etter år. Da er alle fornøyde.

Hva med ei trebackslinje med L  B   M  for å se hvordan det hadde fungert?

Eller mulig det har vært og blitt forkastet?

CryniX

Innlegg: 13622
CryniX
04.03.21 09:24
F_Brandy: Kontrakten til Ole går enda ut til sommeren?

2022 iflg. Transfermarkt.

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
04.03.21 09:32

Så blir det sikkert ny kontrakt på ham til sommeren og. Mulig at det legges inn noen prestasjonskrav som må nås for at kontrakten skal gjelde etter sommeren 2022 da, og det er jo sikkert også fornuftig. 

CryniX

Innlegg: 13622
CryniX
04.03.21 09:39
IndocteCollectio: En elendig kamp hvor man virkelig for se hva som skjer når motoren og den kreative kraften ikke fungerer. Bruno var helt ute av det og da går stort sett alt i stå framover. Her mangler Solskjær en plan 2 når dette skjer, alt avhenger av at Bruno fungerer og leverer. Nå manglet jo Beek og Pogba, men Solskjær må likevel ha en plan 2 med de spillerne han har tilgjengelig.

Problemet i går var ikke Bruno, selv om han hadde en svak kamp. Problemet er at Rashford gjør konsekvent dårlige valg kampen gjennom, Greenwood makter ikke å involvere seg og er generelt uinteressert, og Solskjær som ikke evner å forandre kampbildet og gjør seine (og svake) bytter.

Jeg synes det var fascinerende å se hvor forskjellige de to omgangene var. I første omgang hadde vi mye ball og stanget en del mot et CP-lag som lå ganske dypt, mens vi gir fra oss initiativet i andreomgangen. Var dette bevisst? Er vi et kontringslag borte mot Palace? Det sier i så fall ganske mye.

Jeg har lenge vært klar på at Solskjær er riktig mann for en periode, da han vil gi et ganske godt grunnlag til arvtakeren. I det minste bedre enn hva de samtlige managere har gjort de siste åra, inkludert SAF. Jeg har tvilt på OGS' kvaliteter foruten at han kan løfte oss til et visst nivå, men har uttrykket skepsis til at han er riktig mann som fører oss opp som en tittelkandidat i et lengre perspektiv. Jeg tror tiden begynner å bli inne for å gjøre en skikkelig vurdering. Kampen i går var rett og slett skremmende på mange måter.

CryniX

Innlegg: 13622
CryniX
04.03.21 09:39
KingAnderson: Så blir det sikkert ny kontrakt på ham til sommeren og. Mulig at det legges inn noen prestasjonskrav som må nås for at kontrakten skal gjelde etter sommeren 2022 da, og det er jo sikkert også fornuftig.

Må signere kontrakt slik at vi kan cashe inn når han blir solgt!

Lezah

Innlegg: 65158
Lezah
04.03.21 09:40

Helt jævlig.

IndocteCollectio

Innlegg: 19389
IndocteCollectio
04.03.21 09:49
CryniX: Problemet i går var ikke Bruno, selv om han hadde en svak kamp. Problemet er at Rashford gjør konsekvent dårlige valg kampen gjennom, Greenwood makter ikke å involvere seg og er generelt uinteressert, og Solskjær som ikke evner å forandre kampbildet og gjør seine (og svake) bytter.

Den svake innsatsen til de framme henger sammen med at systemet ikke fungerer. Og det første og viktigste leddet som sviktet i går var Bruno, det gir følgeproblemer fremover.

Og så er jeg selvfølgelig enig i at det burde vært gjort bytter når man ser at ting ikke fungerer de første 15 i 2.omgang. Det er jo her plan 2 må inn, det må byttes og legges om til en annen spilleplan. Her sviktet Ole totalt i går, og man har sett det tidligere også når Bruno har hatt en dårlig da, man fortsetter å kjøre på med samme spilleplan.

-Joachim-

Innlegg: 12025
-Joachim-
04.03.21 10:01

Jeg kan ikke se at Solskjær har en tydelig plan for hvordan han skal spille ut lag som ligger lavt.

Gjengangeren mot dyptliggende lag er at vi kommer til mange innlegg, der backene fungerer som breddeholdere. Utenom slås det opp på feilvendt angriper i områder hvor det er pakket full av motspillere. Eller tredje punkt at Greenwood eller Rashford skal prøve å gjøre alt selv. 

mjordan23

Innlegg: 19297
mjordan23
04.03.21 10:04
-Joachim-: Jeg kan ikke se at Solskjær har en tydelig plan for hvordan han skal spille ut lag som ligger lavt.

Er dette som bekymrer meg mest med OGS. Vi har ikke noe klart spillemønster, og det hele virker å være avhengig av at enkeltspillere har en god dag. Når de ikke har det, ser det hele rimelig sjanseløst ut. Som i går....Det er det som gjør at det er vanskelig å se for seg OGS som en langvarig løsning i managerstolen. 

I tillegg så er det jo rimelig hårreisende å se på mengden teknisk feil i laget. 

(Innlegget ble redigert 04.03.21 10:13)

CryniX

Innlegg: 13622
CryniX
04.03.21 10:10
IndocteCollectio: Den svake innsatsen til de framme henger sammen med at systemet ikke fungerer. Og det første og viktigste leddet som sviktet i går var Bruno, det gir følgeproblemer fremover. Og så er jeg selvfølgelig enig i at det burde vært gjort bytter når man ser at ting ikke fungerer de første 15 i 2.omgang. Det er jo her plan 2 må inn, det må byttes og legges om til en annen spilleplan. Her sviktet Ole totalt i går, og man har sett det tidligere også når Bruno har hatt en dårlig da, man fortsetter å kjøre på med samme spilleplan.

Det er ikke systemets eller Brunos feil at det ikke er noe bevegelse på topp. Det har vært samme mønster i en årrekke allerede og er ikke noe som har kommet under Solskjær. Under Mou og LVG så vi mye av det samme.
Også når Bruno ikke har ballen er det stillestående. Den eneste som beveger seg er han, og det må være vanvittig frustrerende. Særlig også når medspillere gjør så mange dårlige avgjørelser med ball. For all del, Bruno var ganske shit i går han også, men jeg vil absolutt ikke starte med å kritisere han etter gårsdagen. Han er fortrinnsvis en del av løsningen, ikke problemet.

Det er et fuckings under at Greenwood og Rashford fikk noe mer enn 10-15 minutter i andreomgang. Allerede da burde man gjort grep. At OGS forklarer det med at Amad og Shola ikke er klare for oppgaven går jeg rett og slett ikke med på, sett i lys av Mason og Marcus' prestasjoner. Jeg nekter å tro at Amad og Shola hadde gjort det noe dårligere. Ja, Greenwood og Rashford har kvalitene og egenskapene til å prikke inn ei pinne og avgjøre kampen, men det var helt åpenbart at det ikke kom til å skje i går. Så ute av det var begge to. Det er ikke akkurat tillitsbyggende for gutta på benken.

Saliph

Innlegg: 23557
Saliph
04.03.21 10:17

Klippekortet til Rashford har vært et problem lenge. Fyren er rett og slett en ekstremt umoden fotballspiller. Holdningen hans på banen begynner også å bli vanvittig provoserende. Han trenger et kraftig spark i ræva.

Kent

Innlegg: 131669
Kent
04.03.21 10:19

Vet ikke om det er der problemet sitter, men kanskje Rahsford skal vente til etter fotballkarrieren med å jobbe 100%-stilling innen politikken. 

mjordan23

Innlegg: 19297
mjordan23
04.03.21 10:20
Saliph: Klippekortet til Rashford har vært et problem lenge. Fyren er rett og slett en ekstremt umoden fotballspiller. Holdningen hans på banen begynner også å bli vanvittig provoserende. Han trenger et kraftig spark i ræva.

Han må definitivt lære seg å være en lagspiller i større grad, det blir for mye soloraid og vanskelig løsninger. 

For å ta noe positivt fra kampen igår, så ser jo Henderson veldig komfortabel og god ut. Tillitvekkende kamp fra hans del og spennende å se om han får noen kamper på rappen nå. 

Kent

Innlegg: 131669
Kent
04.03.21 10:22

Hvor var De Gea? Hørte noe om en kommende fødsel.

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
04.03.21 10:28
Kent: Hvor var De Gea? Hørte noe om en kommende fødsel.

I følge de aller fleste så var han hjemme pga konas graviditet, så vi får vel da tro at det snart kommer en mini-De Gea ja.

IndocteCollectio

Innlegg: 19389
IndocteCollectio
04.03.21 10:31
CryniX: Det er et fuckings under at Greenwood og Rashford fikk noe mer enn 10-15 minutter i andreomgang. Allerede da burde man gjort grep. At OGS forklarer det med at Amad og Shola ikke er klare for oppgaven går jeg rett og slett ikke med på, sett i lys av Mason og Marcus' prestasjoner. Jeg nekter å tro at Amad og Shola hadde gjort det noe dårligere. Ja, Greenwood og Rashford har kvalitene og egenskapene til å prikke inn ei pinne og avgjøre kampen, men det var helt åpenbart at det ikke kom til å skje i går. Så ute av det var begge to. Det er ikke akkurat tillitsbyggende for gutta på benken.

Støttes 100% .

Kent

Innlegg: 131669
Kent
04.03.21 10:32
KingAnderson: I følge de aller fleste så var han hjemme pga konas graviditet, så vi får vel da tro at det snart kommer en mini-De Gea ja.

Morsomt for han.

KingAnderson

Innlegg: 24123
KingAnderson
04.03.21 10:39
Kent: Morsomt for han.

Morsomt for oss og. Om 20 år så har vi en ny De Gea i mål skal du se. Vet dog ikke om det blir for damelaget eller herrelaget, men bra blir det uansett.

TrueTopRed

Innlegg: 13247
TrueTopRed
04.03.21 11:12
KingAnderson: Så blir det sikkert ny kontrakt på ham til sommeren og

Altså om det skjer, så er det å pisse fansen i trynet nok engang. Da blir det en reprise av det som skjedde når han fikk den første i utgangspunktet.

Som da, så er det ingen som kommer å snapper opp han ifra oss på bosman 22 (kun vi som vil ha han utenfor norge). Men forskjellen er at man får mer kjøtt på beina om hva han har fått til før man tar grep.

Men har tidligere vært inne på at vi er flinke til å komme på den tapende siden i deals med salg, kjøp, kontraktsforlengelser, så jeg ville ikke blitt overasket om det skjedde nei.

Om dette ender utenfor topp 4, så er det soleklart at han må gå allerede i sommer, mener nå jeg. Da har han også bommet på minimumskravet som følger det å ta klubben fremover.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg