Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
missChance

Innlegg: 57489
missChance
04.03.21 17:16
KTBFFH: Topp 4 og kanskje en cup tittel i år. Neste år topp 3 og kanskje en cup tittel. Hva gjør man da?

Det vil eierne være ganske fornøyde med.

InsVerderben

Innlegg: 6325
InsVerderben
04.03.21 17:19

KTBFFH: " Problemet til United blir jo i første omgang om OGS fortsetter å ha greie sesonger, topp 4, en Fa cup tittel osv. Det vil sette klubben i en situasjon der de ikke kan gjøre endringer"

Selvfølgelig kan&vil klubben gjøre hvilke som helst endringer når de måtte ønske/ser det nødvendig, og ser ikke problemstillingen.

OGS må selvfølgelig (innen gitt tid) levere på lik linje med andre managere og står ikke i noen særstilling. 

KTBFFH

Innlegg: 3282
KTBFFH
04.03.21 17:23
TrueTopRed: Det største overhengene problemet som vi fans har sett over tid er det som skjer over hodet på manageren. Men ser man bort ifra det, så tenker jeg mer sånn at det riktige valget som manager også må være med å forme troppen som han selv skal bruke. Og da sier det seg selv at jeg også er uenig i at Ole var rett man til å fikse/rydde opp i daukjøtet, for at noen annen skal ta over senere.... Neste manager kan i verste tillfelle måtte deale med f.eks en lite offensiv god høyreback, utdatert keeper ++ annet.  Spillere som sittende manager vil ha med og som kanskje er litt låste nå pga størrelsen på kontrakter. Vanskelig situasjon. Spillere som ikke utvikler seg som de skal, Martial, Rashford osv. Du er jo inne på mye av problemene til United, de har liten plan på offansiv samhandling, det stanges nå siden OGS tok over mot lavt liggende lav. (Kan jo tenke deg hvordan det hadde vært uten Bruno). Vel jeg har luftet tanken og ment at han er like viktig for oss som Van Dijk. Det ble svært lite godt mottat. Men ja, sånn er det jo. Når folk klager på valg som Rashford tar på banen (og har gjort over tid), så er jo det helt klar et lederspørsmål. Må være såpass ærlige, men det vil man ikke ta i sin munn. Pep ville vært over en sånn spiller med en gang. Men i bunn og grunn må folk få mene hva man vil basert på hva man selv mener er bra eller ikke. Det eneste kravet er at jeg også får lov til det samme.

Jeg skjønner tegningen med at han ikke er riktig i forhold til å forme en ny tropp. For meg virket som om han er der for å rydde/rense opp i ting. Har jo ikke akkurat fått så mye på overgangsvinduet? Et par 2-3 stjernesigneringer og et par korttidsløsninger. Virker som styret holder igjen litt. En ny kommende trener vil uansett måtte ha med seg noe fra den tidligere treneren han ikke ønsker å ha med videre, men troppen er jo relativt ung for en ny trener. Regner med spillere Matic, Cavani, Mata og den eldre garde er vekke til den tid. 

Bruno er en av PL-erans beste kjøp uten tvil, en klassespiller dere fikk relativt billig når dere kjøpte han. Ja han er vell så viktig som VVD er for Pool om ikke viktigere. 

Jeg vet ikke hva problemet til Rashford og Martial er, men føler OGS er altfor grei med de. Det er litt sånn forhold enn trener har til spillerne når de er 13 år. Kompis og venn. Det tror jeg ikke gagner spillerne i det lange løp. De beste trenerne de siste 20 årene har jo hevet ut superstjerner fordi de ikke presterer, mens en del av gutta til United har jo klippekort uansett hvordan de presterer. 

KTBFFH

Innlegg: 3282
KTBFFH
04.03.21 17:25
missChance: Det vil eierne være ganske fornøyde med.

Akkurat og da fortsetter egentlig runddansen videre. Var jo en artikkel om Chelsea der Roman egentlig ville fjerne Lampard i sommer fordi han ikke var god nok, men en topp 4 plassering og Fa-cup tittel gjorde at misnøyen med det valget ville blitt for stor for å gjøre grep tidlig. 

KTBFFH

Innlegg: 3282
KTBFFH
04.03.21 17:28
InsVerderben: Selvfølgelig kan&vil klubben gjøre hvilke som helst endringer når de måtte ønske/ser det nødvendig, og ser ikke problemstillingen. OGS må selvfølgelig (innen gitt tid) levere på lik linje med andre managere og står ikke i noen særstilling.

Jeg tviler at United sparker OGS om han ligger innenfor topp 4 og leverer en cup tittel i ny og ne og kommer seg videre fra gruppen i CL. Tror han med de resultatene vil sitte videre, sesongen ifjor og i år er prakteksempel på det. Poenget mitt er uansett at det ikke er like premisser. Verken fra supporterene sin side eller klubbledelsen, OGS vs en annen trener. 

InsVerderben

Innlegg: 6325
InsVerderben
04.03.21 17:32

KTBFFH: "Akkurat og da fortsetter egentlig runddansen videre. Var jo en artikkel om Chelsea der Roman egentlig ville fjerne Lampard i sommer fordi han ikke var god nok, men en topp 4 plassering og Fa-cup tittel gjorde at misnøyen med det valget ville blitt for stor for å gjøre grep tidlig."

Resultater taler for seg og Roman er ingen ekspert og har ingen krystallkule!

Ville høstet en storm av misnøye om han fjernet Lampard i fjor sommer, og etterpåklokskap er enkelt....!

KTBFFH

Innlegg: 3282
KTBFFH
04.03.21 17:37
InsVerderben: KTBFFH: "Akkurat og da fortsetter egentlig runddansen videre. Var jo en artikkel om Chelsea der Roman egentlig ville fjerne Lampard i sommer fordi han ikke var god nok, men en topp 4 plassering og Fa-cup tittel gjorde at misnøyen med det valget ville blitt for stor for å gjøre grep tidlig." Resultater taler for seg og Roman er ingen ekspert og har ingen krystallkule! Ville høstet en storm av misnøye om han fjernet Lampard i fjor sommer, og etterpåklokskap er enkelt....!

Selvfølgelig men man ser jo konjukturer av ting, ganske identiske situasjoner United og Chelsea er i. Klubber på felgen de siste årene etter å ha regjert i England og gjort det bra i Europa.

Ja det er jo akkurat grunnen til at lot Lampard sitte videre. Roman er ingen ekspert og er rask på avtrekkeren, ofte på riktig tidspunkt, enkelte ganger litt for rask på avtrekkeren. 

TrueTopRed

Innlegg: 13245
TrueTopRed
04.03.21 17:43
KTBFFH: Roman er ingen ekspert og er rask på avtrekkeren, ofte på riktig tidspunkt, enkelte ganger litt for rask på avtrekkeren.

Har ikke de en styrrelse/ekspertpanel som slår sine hoder sammen rundt å ta avgjørelser om sånt, mer enn at Roman sitter der med en rød knapp selv?

Mitt inntrykk er iallefall at Chelsea i større grad enn United ønsker å få til ting på banen. Det er ikke dermed sagt at man lykkes ;)

InsVerderben

Innlegg: 6325
InsVerderben
04.03.21 17:49

KTBFFH: "Jeg tviler at United sparker OGS om han ligger innenfor topp 4 og leverer en cup tittel i ny og ne og kommer seg videre fra gruppen i CL"

Mulig dét, har ingen krystallkule selv men tror at topp-4 og en pokal må komme i denne sesongen. Vi røyk ut av CL der vi satt i førersetet i gruppa og det er garantert notert!

Synser etter fattig evne og tror at OGS ikke sitter trygt. Han må nok levere atskillig bedre framover og overgå prestasjonene i foregående sesonger!

KTBFFH

Innlegg: 3282
KTBFFH
04.03.21 18:04
TrueTopRed: Har ikke de en styrrelse/ekspertpanel som slår sine hoder sammen rundt å ta avgjørelser om sånt, mer enn at Roman sitter der med en rød knapp selv? Mitt inntrykk er iallefall at Chelsea i større grad enn United ønsker å få til ting på banen. Det er ikke dermed sagt at man lykkes ;)

Sparkingen er nok Roman og tildels Marina, mens Marina styrer mye annet. Nei varianten de har lagt seg på er jo mange kortsiktige oppturer, etterfulgt av nedtur før de foretar nye valg. 

KTBFFH

Innlegg: 3282
KTBFFH
04.03.21 18:05
InsVerderben: KTBFFH: "Jeg tviler at United sparker OGS om han ligger innenfor topp 4 og leverer en cup tittel i ny og ne og kommer seg videre fra gruppen i CL" Mulig dét, har ingen krystallkule selv men tror at topp-4 og en pokal må komme i denne sesongen. Vi røyk ut av CL der vi satt i førersetet i gruppa og det er garantert notert! Synser etter fattig evne og tror at OGS ikke sitter trygt. Han må nok levere atskillig bedre framover og overgå prestasjonene i foregående sesonger!

Nei godt hende du har rett, men det virker som ED og Co tiltider virker handlingslammet kombinert med at OGS er en legende så tror jeg det skal mye til for at han får fyken

TrueTopRed

Innlegg: 13245
TrueTopRed
04.03.21 18:10
KTBFFH: men det virker som ED og Co tiltider virker handlingslammet kombinert med at OGS er en legende så tror jeg det skal mye til for at han får fyken

Er det noe å bekymre seg over for deg da? :) Holder ikke du på et annet lag?

KTBFFH

Innlegg: 3282
KTBFFH
04.03.21 18:19

TrueTopRed null bekymring, men liker å diskutere fotball :)

TrueTopRed

Innlegg: 13245
TrueTopRed
04.03.21 18:26

Det er lov det, trodde et øyeblikk at du prøvde å gni det inn, men tok feil ;)

unitedkid1902

Innlegg: 40619
unitedkid1902
04.03.21 19:03
knthz: Synd Maguire ikke satte han enda mer på plass. Rashford har blitt høy på seg selv, så enkelt er det.

Er vel ingen som er høyere på seg selv enn Maguire. Er det en fyr som aldri tar ansvar for egne feil, så er det han

robins

Innlegg: 8299
robins
04.03.21 21:05
unitedkid1902: Er vel ingen som er høyere på seg selv enn Maguire. Er det en fyr som aldri tar ansvar for egne feil, så er det han

Hvordan vet man det?

unitedkid1902

Innlegg: 40619
unitedkid1902
04.03.21 21:26
robins: Hvordan vet man det?

Overdriver selvsagt, men skal godt gjøre å være mindre høy på seg selv enn Rashford (uansett hva man mener om kvalitetene/valgene hans med ball). Maguire virker heller ikke veldig interessert i å ta på seg skylda for dårlige prestasjoner. Kan godt hende jeg tar feil her, men sliter med å komme på situasjoner hvor han tar på seg skylda i stedet for å spre det rundt/skylde på angrepet

TheBelfastBoy

Innlegg: 21650
TheBelfastBoy
04.03.21 22:11

Når skulle han ha gjort det? Etter kamp? Virker litt søkt.

Det er jammen ikke mange midtstoppere som har tøffere arbeidsforhold enn Maguire og Lindeløf heller. De spiller for et lag som forsøker å spille offensiv fotball, men hvor kun to av angriperne vi har benyttet denne sesongen legger ned et minimum av innsats. Den ene av disse to, Cavani, har spilt lite. I tillegg mangler laget et naturlig defensiv midtbanespiller.

De Gea innbyr ikke akkurat heller til voldsom tillit. Særlig ikke dersom man skal spille seg ut.

TrueTopRed

Innlegg: 13245
TrueTopRed
04.03.21 22:51

Alexis Sanchez med 2 mål borte mot Parma (1-2) og det siste på passning fra Lukaku.

Hetfield

Innlegg: 20887
Hetfield
04.03.21 23:33

Kan klare topp 4 ene og alene fordi alle utenom City og Chelsea er like shit som oss

CryniX

Innlegg: 13620
CryniX
04.03.21 23:47
TrueTopRed: Alexis Sanchez med 2 mål borte mot Parma (1-2) og det siste på passning fra Lukaku.

Who gives a toss

(Innlegget ble redigert 04.03.21 23:48)

Saliph

Innlegg: 23552
Saliph
05.03.21 07:30
Hetfield: Kan klare topp 4 ene og alene fordi alle utenom City og Chelsea er like shit som oss

Chelsea er ikke spesielt gode de heller.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21650
TheBelfastBoy
05.03.21 08:03
Saliph: Chelsea er ikke spesielt gode de heller.

Begynner å se ok ut. Når det er sagt, det ikke mer enn en uke siden vi var vel så gode som dem på bortebane. Liverpool fikk dem til å se veldig bra ut i går. De har faktisk sluttet å presse.

Men Chelsea har et veldig bra lag, en fantastisk stall og det handler nok bare om å få alle til å dra i samme retning. Boost fra ny manager fikser nok det ut sesongen.

Saliph

Innlegg: 23552
Saliph
05.03.21 08:18
TheBelfastBoy: Begynner å se ok ut. Når det er sagt, det ikke mer enn en uke siden vi var vel så gode som dem på bortebane. Liverpool fikk dem til å se veldig bra ut i går. De har faktisk sluttet å presse. Men Chelsea har et veldig bra lag, en fantastisk stall og det handler nok bare om å få alle til å dra i samme retning. Boost fra ny manager fikser nok det ut sesongen.

Ja, for all del, de ser bedre ut enn under Frank, uten at det sier så mye. Gode i går, men Liverpool er da også forferdelige for tiden. De flyter litt på en medgangsbølge om dagen, og jeg tror også det fort kan holde helt inn.

Men når det gjelder topp 4 så merker jeg at jeg driter litt i hva andre lag gjør om dagen. Dersom vi kåler dette til fra den posisjonen vi har (hatt) så fortjener vi virkelig ikke bedre. Og da føler jeg også vi vil ha fått 2 streker under svaret på spørsmålet om Ole er god nok.

(Innlegget ble redigert 05.03.21 08:18)

FrannyLee

Innlegg: 20922
FrannyLee
05.03.21 08:27

Hvordan en kan få til at Chelsea har en fantastisk stall og dere bare sådær da sikkert går over min begripelse.

At de har en manager med en visjon en overordnet plan og har autoritet til å få banket den inn derimot det tror jeg nok er definitivt riktig,

TheBelfastBoy

Innlegg: 21650
TheBelfastBoy
05.03.21 08:30
FrannyLee: Hvordan en kan få til at Chelsea har en fantastisk stall og dere bare sådær da sikkert går over min begripelse. At de har en manager med en visjon en overordnet plan og har autoritet til å få banket den inn derimot det tror jeg nok er definitivt riktig,

Dersom det går over din begripelse er det et fint utgangspunkt. Da kan vi sette strek allerede der.

(Innlegget ble redigert 05.03.21 08:32)

FrannyLee

Innlegg: 20922
FrannyLee
05.03.21 08:44
TheBelfastBoy: Dersom det går over din begripelse er det et fint utgangspunkt. Da kan vi sette strek allerede der.

Bottomline er uansett at det bare er tull at Chelsea har noe bedre stall spiller for spiller en dere samme hvor mye nedlatenhet du prøver å gorpe ut av deg.

Dagens Chelseamanager hadde fått minst like mye ut av deres stall uansett om du og enkelte andre prøver å snakke den ned.

Dette med å skylde på for dårlige spillere pga mangel på distinkt spillerstil og overordnet vinnervilje og samhandling over hele linja er å starte i feil ende så til de grader.

Og det innbiller jeg meg at omtrent alle av dere og andre skjønner inners inne men det passer ikke helt agendaen og hva en selv ønsker.

(Innlegget ble redigert 05.03.21 08:53)

missChance

Innlegg: 57489
missChance
05.03.21 08:56

Marcus spiller med skade:

Marcus Rashford's injury has led to his shoulder becoming badly inflamed after matches and restricted his mobility during games, including his ability to jump for and hold up the ball

Marcus Rashford may have to consider undergoing surgery on a shoulder injury after the European Championship finals with England this summer

FrannyLee

Innlegg: 20922
FrannyLee
05.03.21 08:58

Poenget er selvsagt at dere kan godt tape mot hvem som helst på en dårlig dag, men dere skal uansett BOSSE omtrent hver lag utpå der spillemessig selv på en dårlig en, men få dårlig betalt. Som alle lag kan oppleve.

missChance

Innlegg: 57489
missChance
05.03.21 08:59
FrannyLee: Bottomline er uansett at det bare er tull at Chelsea har noe bedre stall spiller for spiller en dere samme hvor mye nedlatenhet du prøver å gorpe ut av deg.

Ja, det er bare å se på benken til de to lagene i siste kamp. Helt likt!

 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 09:05)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg