Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TheBelfastBoy

Innlegg: 21814
TheBelfastBoy
20.04.21 11:39
Slikkepott: Synd at fettoteren konsekvent unngår å legge skylden der den hører hjemme, FA og PL.

Hvorfor har disse organisasjonene skylden? Og hva har de skylden i? Jeg forventer selvsagt ikke noe svar (som ikke omhandler kjønnsorgan, avføring eller annet). Mer retoriske spørsmål for å illustrere at du, som vanlig, ikke har snøring på hva du prater om.

Du er flink til å reagere voldsomt, men substans uteblir.

GreySerpent

Innlegg: 30091
GreySerpent
20.04.21 12:45

Jeg tror sesongen er ferdig for min del. 

Nå er det viktigere for meg å se en reaksjon fra støtteapparat, manager og spillere, enn hvor på tabellen man havner, eller sølvtøy som ender i skapet. 

missChance

Innlegg: 58022
missChance
20.04.21 13:01
GreySerpent: Jeg tror sesongen er ferdig for min del.  Nå er det viktigere for meg å se en reaksjon fra støtteapparat, manager og spillere, enn hvor på tabellen man havner, eller sølvtøy som ender i skapet.

Som jeg har nevnt andre steder. Hva har laget å spille for? Her har de prestert og sikret seg en CL-plass på egne meritter bare for å få vite at det ikke betyr noe. De trenger ikke å prestere. 

EL? De vet ikke om de får spille en eventuell finale, eller får beholde et eventuelt trofé.

GreySerpent

Innlegg: 30091
GreySerpent
20.04.21 13:04
missChance: Som jeg har nevnt andre steder. Hva har laget å spille for?

Nettopp.

Å ha Glazers som eiere har liksom styrket "kjærligheten" til klubben. De er jo beviselig kreft som har inntatt klubben.
Klubben må stå opp og kjempe mot eierne nå. Supportere, spillere, manager, støtteapparat. 

mjordan23

Innlegg: 19327
mjordan23
20.04.21 13:07
missChance: Som jeg har nevnt andre steder. Hva har laget å spille for? Her har de prestert og sikret seg en CL-plass på egne meritter bare for å få vite at det ikke betyr noe. De trenger ikke å prestere.  EL? De vet ikke om de får spille en eventuell finale, eller får beholde et eventuelt trofé.

Må være ekstremt demotiverende for spillergruppa med den beskjeden de har fått nå. Alt det harde arbeidet som er nedlagt i løpet av sesongen kan i verste fall være helt bortkastet. 

missChance

Innlegg: 58022
missChance
20.04.21 13:14
GreySerpent: Nettopp. Å ha Glazers som eiere har liksom styrket "kjærligheten" til klubben. De er jo beviselig kreft som har inntatt klubben.
Klubben må stå opp og kjempe mot eierne nå. Supportere, spillere, manager, støtteapparat.

Alle er vel redde for å miste jobben.

Men jeg kan ikke fatte at spillere som f.eks. Marcus kan leve med dette.

(Innlegget ble redigert 20.04.21 13:14)

PapaSmurf *MOD*

Innlegg: 45113
PapaSmurf *MOD*
20.04.21 13:17
missChance: Men jeg kan ikke fatte at spillere som Marcus kan leve med dette.

Jeg kan ikke forstå at noen som er glade i fotball kan leve med dette. Naboen pælma drakter, terasseflagg og bøker/dvd’er og diverse United-stæsj i søpla i en lang seremoni dokumentert på Facebook i går. Dette er det fansen bør gjøre. 

Det Man Utd folk ble glade i døde 18. april 2021. De kommer aldri tilbake igjen. 

missChance

Innlegg: 58022
missChance
20.04.21 13:20
PapaSmurf *MOD*: Naboen pælma drakter, terasseflagg og bøker/dvd’er og diverse United-stæsj i søpla i en lang seremoni dokumentert på Facebook i går. Dette er det fansen bør gjøre.

Akkurat det har absolutt ingen betydning for eierne. Disse tingene er kjøpt og betalt, om de henger i stua eller blir brent opp i etterkant, er likegyldig.

Hvis en skal protestere, må en gå etter klubben og sponsorene, presse organisasjonene og myndighetene, skape et stort nok negativt press.

GreySerpent

Innlegg: 30091
GreySerpent
20.04.21 13:27
missChance: Hvis en skal protestere, må en gå etter klubben og sponsorene, presse organisasjonene og myndighetene, skape et stort nok negativt press.

Har meldt meg av på twitter og slikt. Ikke er jeg medlem av noen fanklubber lenger heller, og det er flere år siden forrige drakt. 

I mine øyne må spillere og støtteapparat stå opp imot dette, selv om jobber og avtaler kan gå i vasken. De fleste har allerede tjent mer enn normale mennesker tjener i løpet av et liv uansett. 
Og er man god nok for United, så kommer jobbtilbudene. 

PapaSmurf *MOD*

Innlegg: 45113
PapaSmurf *MOD*
20.04.21 13:33

Ser britiske medier sier klubbene nå bare venter til stormen går over. Man må ikke tillate at den går over. Den må øke i styrke til de sitter i en syklon. 

Lezah

Innlegg: 65283
Lezah
20.04.21 13:48
PapaSmurf *MOD*: Dette er det fansen bør gjøre.

Nei, meningsløst. De bør stoppe å kjøpe all dritten, la være å betale dyre summer for å se laget etc etc.

GreySerpent

Innlegg: 30091
GreySerpent
20.04.21 13:49
Lezah: Nei, meningsløst. De bør stoppe å kjøpe all dritten, la være å betale dyre summer for å se laget etc etc.

Da er vi føkked.

DietCoke

Innlegg: 11183
DietCoke
20.04.21 13:51
missChance: Akkurat det har absolutt ingen betydning for eierne. Disse tingene er kjøpt og betalt, om de henger i stua eller blir brent opp i etterkant, er likegyldig.

Det er vel neppe noen nevneverdig fare for at det blir erstattet med noe nytt, mens det normalt sett gjerne ville ha blitt supplert.

DietCoke

Innlegg: 11183
DietCoke
20.04.21 13:53
Lezah: Nei, meningsløst. De bør stoppe å kjøpe all dritten, la være å betale dyre summer for å se laget etc etc.

Det også, men dokumenterte draktbrenningsseremonier er egnet til å inspirere andre til å gjøre det samme, og da følger gjerne det andre du sier med i dragsuget. Å bare si opp abonnementet på TV2 sumo er en stille protest uten smitteeffekt. En vellykket protest er avhengig av smitteeffekt.

missChance

Innlegg: 58022
missChance
20.04.21 13:56
DietCoke: Det er vel neppe noen nevneverdig fare for at det blir erstattet med noe nytt, mens det normalt sett gjerne ville ha blitt supplert.

Men det er nok av andre som i så fall kjøper i stedet. Eller de finner andre måter å trekke inn penger på. 

Det er ingen protest å kaste supportertingene sine. Det må hardere lut til.

missChance

Innlegg: 58022
missChance
20.04.21 13:58
Lezah: De bør stoppe å kjøpe all dritten, la være å betale dyre summer for å se laget etc etc.

Nettopp. Det de vil merke mest er støy - mye støy - og negativitet rundt, at sponsorer og ny tv-distributør etc. blir skyteskive. 

Slikkepott

Innlegg: 15758
Slikkepott
20.04.21 13:58
TheBelfastBoy: Hvorfor har disse organisasjonene skylden? Og hva har de skylden i? Jeg forventer selvsagt ikke noe svar (som ikke omhandler kjønnsorgan, avføring eller annet). Mer retoriske spørsmål for å illustrere at du, som vanlig, ikke har snøring på hva du prater om. Du er flink til å reagere voldsomt, men substans uteblir.

Hei, 

I motsetning til visse andre opplever jeg det som lite konstruktivt å repetere meg selv, men jeg kan alltids gjøre et unntak siden du kommer med dårlig kamuflert skryt.

Kanskje det bare er meg, men jeg blir litt perpleks når jeg registrerer at politikere går hardt ut og sier at man nå skal undersøke hvordan man kan overføre mer makt til supporterne for å unngå at eierne kan ta avgjørelser ala SL. Hvilke lover kan vi plutselig implementere ut av det blå for å stoppe dette.

Det er jo en viss årsakssammenheng her..

Har man aktivt forsøkt å tilrettelegge for et regelverk som f.eks forhindrer, fremfor å tilrettelegge, eierskapene som nå ønsker å ruinere fotballen slik vi kjenner den? 

Når Glazer kjøpte opp Manchester United så husker jeg lite annet enn latterliggjøring av Manchester United og supporterne som protesterte, det var en situasjon man selv hadde satt seg i ref PLC, skyld på dere selv, nedsyltingen i gjeld ville forhåpentligvis begrense Uniteds muligheter til å kjempe om trofeer. 

Var det noe generelt fokus på motivasjon for å kjøpe klubben? ikke annet enn at det ville være en bløgging av Manchester United og that's it. 

Abramovich, en gudegave, økning i overgangssummer, spillerlønninger, større navn, PL totalt sett mer attraktivt -> større sponsoravtaler, mer tv penger, verdens største liga etc etc, økt konkurranse om titlene. Thaksin, Mansour, wow tenk det økonomiske potensialet for PL hvis man har to klubber i Manchester som kjemper om store trofeer. City Football Group Limited? Jorge Mendes og Wolverhampton? Eierskapene i Liverpool. Dette har jo vært en pen symbiose hvor grådigheten til eierne har gått hånd i hånd med visjonene i England. Hva med en kamp nummer 39, solgt til høystbydende, the travelling fellowship of the premier league for å øke inntektene mer. Salg av Wembley, why not, kjør på for the greater good.

Alt er bare velstand, sugd av side om side av strippere på Mavericks, helt til du finner ut at du er parkert på perrongen mens toget raser videre på litt andre skinner og festen fortsetter uten deg. Da er det på tide å røske i nødbremsen, implementere nye lover, snakke om solidaritet og folket på gølvet, fordømme alt og alle men ikke deg selv, hamre løs på hvor forkastelig oppførselen til eierne er. 

Nå er det plutselig ikke måte på restriksjonene man skal innføre for å stoppe grådigheten....som man dessverre ikke er med på..

Decisive action, jepp..Synd det ikke var noe decisive action når varsellampene begynte å blinke.  

Addressing the breakaway clubs directly, he added: "Come to your senses, not out of love for football, because I imagine some of you don't have much of that, but out of respect for those who bleed themselves dry so that they can go to the stadium to support the team, and want the dream to be kept alive.

 

Selge VM og EM til høystbydende, gjennomsyret av korrupsjon, snakke om respekt for "those who bleed themselves dry": Check.

 

(Innlegget ble redigert 20.04.21 14:10)

knthz

Innlegg: 4186
knthz
20.04.21 14:10
Slikkepott: r at man nå skal undersøke hvordan man kan overføre mer makt til supporterne for å unngå at eierne kan ta avgjørelser ala S

Vel, de har klart det i Tyskland.

knthz

Innlegg: 4186
knthz
20.04.21 14:10
Slikkepott: Selge VM og EM til høystbydende, gjennomsyret av korrupsjon, snakke om respekt for "those who bleed themselves dry": Check.

PL? FA? Eh?

missChance

Innlegg: 58022
missChance
20.04.21 14:11

I tilfelle ikke alle får det med seg i den andre tråden:

MUST today met with the Prime Minister Boris Johnson and Secretary of State Oliver Dowden

We told them football has never been so united and decisive action is needed to halt the Superleague proposals.

We went on to explain to the Prime Minister that when the Superleague is stopped we need to find a permanent solution to the ownership conflict which is at the heart of these recurring moves to grab more cash and power for club owners.

While actions speak louder than words we were struck by the strength of commitment from the Prime Minister who said whilst he is a staunch free marketeer "this proposal itself is anti-competitive and we should drop a legislative bomb to stop it - and we should do it now."

He also promised that the football governance review being led by tracey_crouch will be swift and look at issues such as Supporters owning shares in their club, supporters on Boards, and 50+1. It was encouraging to hear that the Government wants change.

MUST will also be meeting shortly with Keir_Starmer together with JoStevensLabour  who have been vociferous both in their opposition to the ESL and their backing for fans.

There is a united mood on this matter in political circles and we hope to see cross-party support for decisive action now followed by real reform of the ownership and governance of our clubs

 

Slikkepott

Innlegg: 15758
Slikkepott
20.04.21 14:12
knthz: Vel, de har klart det i Tyskland.

Gjorde de det i forkant, i frykt for hva som kunne skje, eller gjorde de det i etterkant etter å ha vært med på en sinnsvak fest som de dessverre ikke har fått videre invitasjon til.

 

(Innlegget ble redigert 20.04.21 14:13)

Lezah

Innlegg: 65283
Lezah
20.04.21 14:16
DietCoke: Det også, men dokumenterte draktbrenningsseremonier er egnet til å inspirere andre til å gjøre det samme, og da følger gjerne det andre du sier med i dragsuget. Å bare si opp abonnementet på TV2 sumo er en stille protest uten smitteeffekt. En vellykket protest er avhengig av smitteeffekt.

Folk må gjerne lage leven ut av ting, men at Arnt på Fosen brenner 96/97-drakta (denne har jeg selv og skal aldri kastes, er for fet) gjør fint lite egentlig. Hadde vi snakket hundrevis av folk utenfor OT som gjorde det, ville det vært noe annet.

(Innlegget ble redigert 20.04.21 14:20)

Slikkepott

Innlegg: 15758
Slikkepott

Innlegg: 15758
Slikkepott
20.04.21 14:24

Edit: Dobbel.

 

(Innlegget ble redigert 20.04.21 14:29)

InsVerderben

Innlegg: 6518
InsVerderben
20.04.21 14:49

mjordan23: "Må være ekstremt demotiverende for spillergruppa med den beskjeden de har fått nå. Alt det harde arbeidet som er nedlagt i løpet av sesongen kan i verste fall være helt bortkastet."

Ja, det viktigste "produktet" i United og de helt uten skyld havner i maktkampen mellom klubbene i SL og UEFA/FIFA og ser ut til å måtte ta den verste straffen!

Som du nevner tenker jeg også på den innsatsen og harde jobben de har lagt ned gjennom sesongen, og nå fikk de hverdagen, framtidsutsiktene og alt snudd opp ned i løpet av noen timer. Det gjelder også for Solskjær, som har gitt alt og jobbet ræva av seg for spillerne og klubben i hans hjerte!

Blodig urettferdig og ikke rart om tomhetsfølelsen melder seg og motivasjonen forsvinner nå...!

Jack_Daniels

Innlegg: 29064
Jack_Daniels
20.04.21 16:04
HeskeyTime: Rashford er fortsatt fin type.

Rashford er rett og slett hel ved.

Footballer Marcus Rashford has launched a book club to get disadvantaged children reading more.

The England and Manchester United striker has teamed up with publisher Macmillan Children's which will donate 50,000 books.

They will be distributed in more than 850 primary schools across England and Scotland through children's food charity Magic Breakfast.

"...A survey by the National Literacy Trust in 2019 showed that 383,775 children do not own a single book...."

(Innlegget ble redigert 20.04.21 16:05)

CryniX

Innlegg: 13707
CryniX
20.04.21 16:09
TrueTopRed: .tenker fortsatt tilbake til den avgjørelsen på å ansette noen langt føre nødvendig, og på den måten gi OGS den tryggheten som gjorde at alt raset resten av sesongen. Kravene om å få til noe forsvant litt, og om det var det eller at spillerne innså hvor skakkskjørt det ble med den avgjørelsen vet jeg ikke.

Helt ærlig, hvor lenge skal du nægge om dette? Vi skjønte for to år siden hva dit synspunkt var. Kan garantere deg at den permanente ansettelsen hadde nada med kollapsen mot slutten av 18/19 eller planlegging av superligaen.

Jack_Daniels

Innlegg: 29064
Jack_Daniels
20.04.21 16:09
CryniX: Helt ærlig, hvor lenge skal du nægge om dette?

Det er absurde greier! :D Men god underholdning læll.

(Innlegget ble redigert 20.04.21 16:10)

fugletitteren

Innlegg: 12509
fugletitteren
20.04.21 16:11

Hypotetisk, hvis man ikke kan kaste disse 6 lagene ut av ligaen. Er det noe juridisk som stopper FA fra å opprette en ny liga, hvor man attpåtil lager et regelverk med sterkere reguleringer jmfr hvordan klubber eies og driftes, og inviterer de andre lagene inn. Så får de som eventuelt måtte velge å fortsatt stå i SL holde på med sitt?

Spørsmålet innebærer selsvagt også en haug av momenter som ikke er inkludert i spørsmålsstillingen, da dette vil være ekstremt innfløkt, men om det er dit man må gå så håper jeg noe slikt kan være gjennomførbart.

(Innlegget ble redigert 20.04.21 16:13)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg