Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Bongis

Innlegg: 10998
Bongis
08.05.21 20:41
TrueTopRed: som jeg tolker innlegget til bongis bærer litt preg av :)

Husk avtalen vår. 

unitedkid1902

Innlegg: 41297
unitedkid1902
08.05.21 20:47
F_Brandy: men akkurat nå er det vanskelig å se for seg at han blir noe annet enn backup til Bruno. Sistnevnte kommer til å spille bortimot alt. Lettere å danke ut en av McTominay/Fred.

Jeg tror han fint kan sikte seg inn på en plass på midten, men kun etter vi har fått en ordentlig defensiv midtbanespiller som kan rydde unna alene. Donny eller Pogba på midten sammen med Fred eller Scott funker i hvert fall ikke

qbah

Innlegg: 50783
qbah
08.05.21 21:39

Godt og reflektert innlegg det der. I forhold til hva Maguire hadde vist i både Leicester og for England så var han slettes ikke så dyr (som mange skal ha det til).

Glem heller ikke summene som ble lagt på bordet for spillere som Dembele, Coutinho med flere. Men det var kanskje ikke samme vindu som nevnt her. 

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
08.05.21 21:40

Jeg følger en avtale til punkt å prikke, men registrer 2 innlegg andre veien. Det står heller ingenting i avtale at man ikke kan lese hva som skrives.

Men hold avtale ja... :)

CryniX

Innlegg: 13879
CryniX
08.05.21 22:08
InsVerderben: De har blitt møtt, hørt og fått svar! Om de føler for å protestere mer så kan man spørre seg om på hvilket grunnlag og håper de har gangsyn nok til å ta det på de riktige "arenaer" og langt unna Carrington og Old Trafford...!

De har fått svar ja, men Glazer har fremdeles ikke rent formelt forpliktet seg til noe. Les brevet på nytt og legg merke til retorikken rundt alt som har med løfter å gjøre, dette er neppe tilfeldig.

Av 16 års erfaring har vi lært at man ikke kan stole på en tøddel av det de kommer med. Jeg forventer at man gjør positive endringer fort, heriblant å innstille supportere i styret, at man tar tak i falleferdig infrastruktur på stadion og treningsfeltet, samt at man får se seriøse antydninger til sportslig satsning.

For å få til dette bør det protesteres mer og holde momentum oppe mens man først har vind i seilene, og jeg håper supportere trapper opp de kommende hjemmekampene også - dog håper jeg idiotene klarer å te seg skikkelig, og at man får fullført sesongen på en verdig måte. Ser vi ingen antydninger til endringer over sommeren er det bare å protestere tilsvarende 2. mai hver bidige hjemmekamp neste sesong, så skal vi se hvor jævla morsomt det er for Glazerne å eie klubben da.

missChance

Innlegg: 58224
missChance
08.05.21 22:16
CryniX: Av 16 års erfaring har vi lært at man ikke kan stole på en tøddel av det de kommer med. Jeg forventer at man gjør positive endringer fort, heriblant å innstille supportere i styret, at man tar tak i falleferdig infrastruktur på stadion og treningsfeltet, samt at man får se seriøse antydninger til sportslig satsning.

Og veldig viktig: Lar supportere kjøpe B-aksjer!

CryniX

Innlegg: 13879
CryniX
08.05.21 22:20
missChance: Og veldig viktig: Lar supportere kjøpe B-aksjer!

Er det ett krav jeg tror Glazerne ikke imøtekommer, så er det dette. Med mindre man får juridiske endringer fra myndighetenes side.

missChance

Innlegg: 58224
missChance
08.05.21 22:23
CryniX: Er det ett krav jeg tror Glazerne ikke imøtekommer, så er det dette. Med mindre man får juridiske endringer fra myndighetenes side.

Nei, det skal vel litt til. Men det er jo det viktigste kravet. Så å si at de har gitt etter, er å overdrive en smule :) Det er bare tomme ord.

(Innlegget ble redigert 08.05.21 22:24)

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
08.05.21 22:28
TheBelfastBoy: Jeg har store problemer med å se at noen av disse ville vært gode løsninger for Man Utd. Faktisk tror jeg at bort i mot hver eneste av disse, på bekostning av Maguire, ville ha innebært at vi falt utenfor topp fire. Så kan man gjerne prate om at vi kunne hentet flere spillere. Problemet er at vi ikke trengte mer «stallfyll». Vi trengte en ener.

Ja vi klarte topp 4 i fjor, og som endte i exit mot Leipzig. Kun nevnt for at vi fikk lite igjen for det å havne topp 4. Så kanskje en annen løsning ville fungert bedre på sikt, jeg vet ikke selv.

I mitt hode er det ikke gitt at det ville vært klin umulig å gjøre det bedre med andre løsninger, det er potensielt flere veier til Rom.

Jeg sier på ingen måte at noe her er feil eller at jeg er direkte uenig med det du skriver, men jeg synes det er vanskelig å være bastant på det, og spesielt når vi ikke vet hvordan et alternativ vindu ville sett ut.

Jeg ville personlig gått for å sjekket mulighetene for en annen løsning (ei det samme som kritikk av maguire).  Da jeg mener at det burde være mulig å få mer ut av pengene, og det må da være lov å mene, uten å bli beskyldt for å tro man er DoF.

AWB, lønnet seg på kort sikt, men på lengre sikt?

Det jeg kan si er at begge 2 var sollide oppgraderinger fra det vi hadde, det føler jeg bør holde, også se fremover.

(Innlegget ble redigert 08.05.21 22:33)

holdthedoor

Innlegg: 1315
holdthedoor
08.05.21 22:53

«Ja vi klarte topp 4 i fjor, og som endte i exit mot Leipzig. Kun nevnt for at vi fikk lite igjen for det å havne topp 4. »

Var det ikke snakk om en halv milliard spart for vår del bare på å kvalifisere aeg ril CL? I tillegg til at vi som supportere fikk oppleve gode kamper mot finalist og semifinalist fra året før? For meg personlig er forskjellen på CL-spill og ikke CL-spill veldig stor. Om man så ryker i gruppespillet. United hører med i CL. Påstanden om at vi fikk lite igjen for topp fire reagerer jeg på

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
08.05.21 23:02
holdthedoor: Påstanden om at vi fikk lite igjen for topp fire reagerer jeg på

Nå svarte sitterte jeg også noe som gikk på plassering og ikke penger. Og det er der jeg er åpen for alt, inkludert at andre valg kunne gjort det bedre.

Ser ikke at det skulle være så galt å mene det vs å være litt etterpåklok å mene at vi gjorde det eneste riktige.

Jeg sier fortsatt ikke at våres valg var feil (kanskje var de de eneste riktige, men vi vet ikke), men jeg ville tatt sjansen på den andre ruten til Rom....forstår du?

For meg personlig er forskjellen på CL-spill og ikke CL-spill veldig stor.

Enig.

(Innlegget ble redigert 08.05.21 23:04)

Slikkepott

Innlegg: 15758
Slikkepott
08.05.21 23:04
TrueTopRed: men jeg ville tatt sjansen på den andre ruten til Rom....forstår du?

Endte vel opp i Roma. Slår du følge?

Sportfreaken

Innlegg: 11386
Sportfreaken
08.05.21 23:06

Vi mangler bare at du omtaler deg selv i tredjeperson her, så er farsen komplett. 

Saliph

Innlegg: 23928
Bongis

Innlegg: 10998
Bongis
08.05.21 23:07

På tide å gi seg.

(Innlegget ble redigert 08.05.21 23:16)

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
08.05.21 23:09
Saliph: Oisann!

Rett og slett nydelig. Kanskje er dette starten på noe stort, der disse kanskje lærer seg at fansen betyr litt.

(Innlegget ble redigert 08.05.21 23:11)

Stormoen33*MOD*

Innlegg: 18842
Stormoen33*MOD*
08.05.21 23:13

Fjernet noen innlegg her nå grunnet dårlig debattskikk og nedlatende ordbruk.

Diskuter sak, ikke person.

Minner om dette.

Modereringen skal ikke kommenteres i tråden, klage og spørsmål rettes til diskusjon@vg.no

/VGD MOD

TheBelfastBoy

Innlegg: 21988
TheBelfastBoy
08.05.21 23:17
TrueTopRed: Jeg sier fortsatt ikke at våres valg var feil (kanskje var de de eneste riktige, men vi vet ikke), men jeg ville tatt sjansen på den andre ruten til Rom....forstår du?

Fremstår som dårlig dømmekraft, etter min mening. Utover det har jeg ikke særlig mer å si enn det jeg skrev i det forrige innlegget mitt om temaet.

(Innlegget ble redigert 08.05.21 23:18)

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
08.05.21 23:33
TheBelfastBoy: Fremstår som dårlig dømmekraft, etter min mening.

Det må du gjerne mene, men i den pakken gjelder det også en spiller som du så sent som i 5-6 mnd siden skrev at vi nok kom til å slite en stund fremover med og at du rangerte Fosu Mensah over han.

At du nå skal være bastant andre veien og i tillegg blankt avvise det jeg skriver som dårlig dømmekraft.

Vel, jeg synes det i det minste er unødvendig. Hvorfor kan vi ikke bare være uenige uten at jeg blir den uttalte tullingen igjen? 

(Innlegget ble redigert 08.05.21 23:36)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21988
TheBelfastBoy
09.05.21 09:27
TrueTopRed: Det må du gjerne mene, men i den pakken gjelder det også en spiller som du så sent som i 5-6 mnd siden skrev at vi nok kom til å slite en stund fremover med og at du rangerte Fosu Mensah over han. At du nå skal være bastant andre veien og i tillegg blankt avvise det jeg skriver som dårlig dømmekraft.

Men det var jo ikke en pakke! Man kunne fint hentet Maguire, men droppet AWB. Det er fint mulig å vurdere disse to hver for seg. Å vurdere dem som en enhet er ikke logisk i det hele tatt.

At du foretrekker å «bundle» dem sammen, gjerne omregnet til svenske/norske for å få tallet til å se høyere ut, er vanskelig ikke å forstå som noe annet enn agendadrevet. Hvorfor gjøre noe slik? Jeg tipper det handler om at det er veldig sårt for deg å innrømme feil (noe du åpenbart hadde), og at det derfor hjelper å presentere det slik.

I mine øyne er det så dumt at det er vanskelig å ta seriøst eller forholde seg til. Særlig når det regnes om til en annen valuta, gjerne med dagens vekslingskurs. Beklager, når du utøver denne type retorikk, kombinert med denne type matematikk, da er det ikke jeg som gjør deg til tullingen. Det klarer du helt fint på egenhånd.

Og når det gjelder AWB er jeg fortsatt ikke fan. Men jeg har, i motsetning til deg, ingen problem med å endre mening når faktum endrer seg. Da kan jeg også innrømme at jeg har tatt feil. Ville jeg betalt £45 mill for AWB? Nei, men jeg innser at dette, i lys av markedet man opererte i, prestasjonene og utviklingen til spilleren, var mye mindre dumt enn jeg trodde den gangen.

(Innlegget ble redigert 09.05.21 09:33)

KjetilHelle

Innlegg: 4782
KjetilHelle
09.05.21 12:36

Lag 1
(9. Mai Aston Villa, 13 mai Liverpool, 18 Mai Fulham, 23 mai Wolves)
   
Henderson - Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka - McTominay, Fred - Rashford Bruno Pogba - Cavani

Lag 2
(13 Mai Leicester, men siden finalen mot Villareal den 26 Mai, Må det kanskje rulleres med noen av disse, fra lag 1)

De Gea - Telles, Bailly, Tuanzebe, Williams - Hannibal, Matic - Beek, Mata, Amad – Greenwood

Lagene er satt sammen med tanke på att Mengi, Martial, James og Jones er skadet.

Spillere som kan taes opp fra akadamiet
(Siden man ikkje egentlig har andre en disse to lagene tilgjengelig)

Devine, Fish, Galbraith, McCann, Svidersky, McNeill, Elanga, Shoretire, Hugill

Dette er bare noen tanker altså.

(Innlegget ble redigert 09.05.21 12:37)

Folkflesk

Innlegg: 31423
Folkflesk
09.05.21 12:47

Hvem er overraskelsene og skuffelsene i en stort sett oppløftende sesong?

Overraskelsene, altså de som presterte over forventningene: Henderson, Shaw, Bruno, Cavani.

Skuffelsene: De Gea, Van der Beek, Bailly.

Noen som er glemt? 

KjetilHelle

Innlegg: 4782
KjetilHelle
09.05.21 12:51
Folkflesk: De Gea

Trur du blander sesongene nå, han har vert rimelig stabil og trygg i hele 2020/21 sesong. var 2019/20 han var dårlig.

InsVerderben

Innlegg: 6849
InsVerderben
09.05.21 12:52

CryniX: "For å få til dette bør det protesteres mer og holde momentum oppe mens man først har vind i seilene, og jeg håper supportere trapper opp de kommende hjemmekampene også - dog håper jeg idiotene klarer å te seg skikkelig, og at man får fullført sesongen på en verdig måte"

Det var det da..!

MUST presenterte kravene og som missChance nevner er det andre som organiserer protestene og faren er at det blir fraksjonert. Forstår at de av tidligere erfaring ikke stoler på Glazers, men de bør vel samkjøre på en effektiv måte uten at det rammer laget mer! Klarer de det?

Folkflesk

Innlegg: 31423
Folkflesk
09.05.21 12:54
KjetilHelle: Trur du blander sesongene nå, han har vert rimelig stabil og trygg i hele 2020/21 sesong. var 2019/20 han var dårlig.

Godt mulig, men jeg hadde større forventninger til ham gitt nivået han hadde tidligere. Savner de gamle matchvinner-redningene. Slik ståa er nå så kan man vel likegodt satse på Henderson fremover. 

(Innlegget ble redigert 09.05.21 12:55)

KjetilHelle

Innlegg: 4782
KjetilHelle
09.05.21 12:57
Folkflesk: matchvinner-redningene

Han hadde jo en god del mot Roma sist

-Joachim-

Innlegg: 12131
-Joachim-
09.05.21 13:18
Folkflesk: Hvem er overraskelsene og skuffelsene i en stort sett oppløftende sesong?

Overraskelsene/prestert over forventning,

Lindelof - har i store deler av sesongen vært solid

Shaw - PL’s beste venstreback etter nyttår

Bruno - Har ikke vært like dominerende som slutten av forrige sesong, men han er så utrolig viktig for det offensive. Lalt bunnivå, dertil høyt toppnivå.

Cavani - Forventet en ny Sanchez, Falcao. Overgått alle forventninger. Håper på ett år til.

Skuffelser

VdB - Har noen fine flikker her og der, men jeg synes han faller igjennom både på tempo, teknikk og utførelse. Minner meg om en juniorspiller som tydelig ikke har nivået inne. Det er likevel noen elementer ved spillet hans som åpenbart er positive. I og rundt boksen er han flink til å kombinere med medspillere, men med Bruno som det soleklare alternativet og hans manglende defensive egenskaper er det vanskelig for han å få noe mer spilletid enn han gjør. 

Martial - Fått noe av sesongen ødelagt av den idiotiske utvisningen og diverse skader. Men det er blitt så tydelig etter at Cavani kom inn, at han ikke er den spissen United trenger. Jeg er åpen for et salg i sommer. 

KjetilHelle

Innlegg: 4782
KjetilHelle
09.05.21 13:20
-Joachim-: Martial - Fått noe av sesongen ødelagt av den idiotiske utvisningen og diverse skader. Men det er blitt så tydelig etter at Cavani kom inn, at han ikke er den spissen United trenger. Jeg er åpen for et salg i sommer.

Ja, der ja, han må vel vere den aller største skuffelsen, fått mye spilletid, svake holdninger.

Når det gjelder Henderson/De Gea er eg enda usikker, De Gea har et bedre totalnivå enn Henderson, pluss Henderson kan også gjøre tabber som vi også har sett.

KongOjo

Innlegg: 5070
KongOjo
09.05.21 13:23

Ikke bare har han tatt spissplassen, men det Cavani har gjort beviser bare at man trenger en bedre spiss enn Martial når Edinson drar hjemover mot sydligere breddegrader, uansett om det blir i sommer eller neste sommer.

Ole var veldig opptatt av å satse på Martial på spissplassen. Jeg synes forsåvidt det var riktig i den tilstanden United var da, men hvis man ønsker å ta ett steg videre nå så må man ha en bedre spiss enn Martial.

InsVerderben

Innlegg: 6849
InsVerderben
09.05.21 13:47

KongOjo: "Ikke bare har han tatt spissplassen, men det Cavani har gjort beviser bare at man trenger en bedre spiss enn Martial når Edinson drar hjemover mot sydligere breddegrader, uansett om det blir i sommer eller neste sommer."

Ja, med mindre Martial hever seg og er ydmyk nok til lære noe av "gamlefar..?" Cavani har virkelig satt standarden for hva som kreves og er glad ungutta (ikke minst Greenwood) har fått jobbe med ham og lært i form av teknikk, bevegelse, innstilling og profesjonalitet!

Han er gull verdt og kan bare håpe at han blir en sesong til!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg