Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Saliph

Innlegg: 23908
Saliph
16.05.21 18:50
Retnuh_Flim: For å sitere jallaskar så må det være : Penis, type lang > penis, type fraværende

Hehe :-)

missChance

Innlegg: 58202
missChance
16.05.21 18:52
Retnuh_Flim: Penis, type lang > penis, type fraværende

 Type lang har relativt begrenset nytte :D

(Innlegget ble redigert 16.05.21 18:52)

-Joachim-

Innlegg: 12129
-Joachim-
16.05.21 19:47
missChance: Type lang har relativt begrenset nytte :D

En vil alltid ha det en ikke har :-) 

GreySerpent

Innlegg: 30412
GreySerpent
16.05.21 19:51

Det var gallesteiner som var problemet. De blokkerte 12-fingertarmen, slik at bukspyttkjertelen ble betent. 

Nå er operasjonen overstått, med noe komplikasjoner, så jeg ligger her med et dren fullt av...uappetittelig elendighet. :) Dessverre gjør det at jeg må bli på sykehuset et par dager ekstra. 

Takker for omtanken til de det gjelder. Det betød faktisk litt. :)

missChance

Innlegg: 58202
missChance
16.05.21 19:57

Tenkte å spørre etter deg tidligere i dag. Godt det ble operasjon så den delen er overstått. Så får vi bare håpe at resten ordner seg raskt! God bedring.

FrannyLee

Innlegg: 21405
FrannyLee
16.05.21 20:19
GreySerpent: Det var gallesteiner som var problemet. De blokkerte 12-fingertarmen, slik at bukspyttkjertelen ble betent. Nå er operasjonen overstått, med noe komplikasjoner, så jeg ligger her med et dren fullt av...uappetittelig elendighet. :) Dessverre gjør det at jeg må bli på sykehuset et par dager ekstra. Takker for omtanken til de det gjelder. Det betød faktisk litt. :)

Håper du blir frisk og rask så fort som mulig og kommer deg hjem til ett normalt liv nå når sommeren nærmer seg.

KjetilHelle

Innlegg: 4680
KjetilHelle
16.05.21 22:26
Aguero16: Pep

Pluss Pep får dei han vil ha. Mens OGS får 3-4 valg. Telles var vist ikkje førstevalget.. Beek tviler eg også var noe førstevalg heller.

Vi trenger ihvertfall minimum 3-4 spillere som er "rett inn i laget"-kvalitet. Og ikkje 3-4 men backup til WanBissaka og Henderson/deGea.

Kor står dere på de Gea / Henderson.. eg har bikket litt over til og ønske mere de Gea, da han har et bedre topp nivå. Syns Henderson er litt ubesluttsom i og sette i gang spillet også vs DDG.

Et must er  en DM, midtstopper og høyreving. Sjølv om eg mener ham burde vere spissen som overtar framme når Cavani drar neste sommer.

Ønskelig er en sentralmidtbane spiller med kreativitet. Vi har slitt veldig mot etablert forsvar. Og eg er usikker på McTominay enda, sjølv om det utvilsomt bor noe spennende i han. Når det gjelder Fred er eg ganske usikker. Han har har verdt rimelig shake defensivt og det er ikkje bra når det skal vere hans "forse" . Han gir forlite tilbake, spillerne kommer altfor lett til sjølv om vi spiller med 2 DMs. 

 Kan se for meg beholde Fred et år til , og bringe tilbake Garner om utviklingen fortsetter. Men lyst og se han lånes ut til et PL lag etterhvert. Trur det er mange lag som kunne dratt nytte av han.

Hadde vert godt og sett Amad på et lån om han ikkje blir lovet spilletid, må vere noen klubber i dei største ligaene som vil ha han I første 11eren.

Er vel endel som kan lånes ut neste sesong av U23 spillerne, sjølv om eg mener noen av di burde få 1 år til på det nivået. Vi har jo rimelig ung avdeling der også, der meste parten av spillerne enda er tilgjengelige for U18 enda. Også kommende sesong.

Ka dere true og håper om våre lånespillere da ? Chong, Pereira og Dalot kan vi ikkje ta tilbake syns eg.. dei har ikkje hatt et bra opphold ihvertfall.

Min drømmesommer er 

Solgt: Pereira, Chong, Dalot, Pogba, Mata og Martial (om vi får rett som og riktig erstatter for begge). Vi burde nå ha Matic et år til som backup for den nye DMen.

Inn. Varene, Rice og Sancho.  Sjølv om eg er blitt usikker siden BD sikret CL plass I kveld.

(Innlegget ble redigert 16.05.21 22:37)

KjetilHelle

Innlegg: 4680
KjetilHelle
16.05.21 22:49

Ka mener folk om Pogba her inne. Er usikker. Vil han dra så la han dra. En umotivert Pogba er en Ujevn Pogba. Sjølv om han nok gir alt i kampene.

Men personlig trur eg Pogba blir om han ser gode spillere kommer inn. Får vi B vare , drar han nok. Men satser Glazers for og redde skinnet trur eg vi får se en bra Pogba neste sesong.

Håper virkelig Glazers prøve og redde skinnet sitt for det gagner oss. Sjølv om eg vil ha dei ut. Sei et scenario, Solskjær blir ikkje Backet i sommer , men det gjør Klopp, Pep, Tuchel og en evt ny gigant trener hos Spurs.

Mistenker det er nok en del andre klubber som Leicester som kommer til og gjøre smarte kjøp som f.eks Bissouma og andre godsaker. Vi må virkelig vere på hugget i sommer og få krem dela krem. Lagene der oppe i Chelsea, Liverpool og Manchester City blir farlige om det satses. Samme med Leicester som drives bra og smart. 

Tipper det er flere lag som Tottenham og West Ham med i den miksen.

Da har vi 6 lag utenom oss.. og da har vi ikkje tatt med Arsenal engang heller.

Leeds, Everton trur eg også kan få et habil kommende sesong med rett materiell. Så vi kan ikkje ligge på latsiden. Vett en virkelig opp og ned sesong, der hullene i laget bare har blitt tidligere. Vi har hatt en del spillere som har prestert veldig svakt igjennom hele sesongen.

(Innlegget ble redigert 16.05.21 22:50)

KjetilHelle

Innlegg: 4680
KjetilHelle
16.05.21 22:59

Stretford P. Melder om breaking News. Kommer i morgen. Noen som vet ka dette kan gjelde tro? Glazers, United har signert Botman? Kem vet. Virker og vere noe i luften.

Ale-Jet

Innlegg: 41559
Ale-Jet
16.05.21 23:07

Sikkert signert en ny vinsponsor eller noe. Skulle ønske vi hadde eiere som brydde seg om klubben. Som Leicester. Vakkert å se han feire med dem i går. Pure passion.

Saliph

Innlegg: 23908
Saliph
16.05.21 23:09

Håper Pogba selges i sommer.

Tviler på at Liverpool, Spurs og Arsenal kommer til å bruke mye penger, de har neppe så mye å rutte med. City og Chelsea er selvfølgelig noe helt annet, der i gården kommer det som vanlig helt an på hvor villige Roman og sjeikene er til å åpne lommeboka.

Vi brukte ikke så mye penger i fjor sommer, og hvis vi får inn en pen slant på spillersalg (Lingard, Pogba, muligens Donny), så tror jeg nok fort det kan komme et par storkjøp - korona til tross. Jeg tror Glazers frykter hva som kan skje hvis det ikke gjøres betydelige investeringer.

Ale-Jet

Innlegg: 41559
Ale-Jet
16.05.21 23:15

Liverpool med CL-spill kommer til å bruke penger. En ny midtstopper og en angrepsspiller kan jeg tenke meg. Forhåpentligvis ikke Sancho.

Saliph

Innlegg: 23908
Saliph
16.05.21 23:25
Ale-Jet: Liverpool med CL-spill kommer til å bruke penger. En ny midtstopper og en angrepsspiller kan jeg tenke meg. Forhåpentligvis ikke Sancho.

Tja, kanskje. Har overhodet ikke oversikt over regnskapene deres, men jeg mener å ha lest at Pool-fansen her inne ikke tror det blir noen store investeringer i sommer. Mulig jeg tar feil.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21948
TheBelfastBoy
16.05.21 23:27

Jeg tipper Liverpool selger Salah til PSG. Blir ikke veldig overrasket om de «plutselig» går tungt inn for Sancho.

LaGoeba

Innlegg: 23823
LaGoeba
16.05.21 23:29
TheBelfastBoy: Jeg tipper Liverpool selger Salah til PSG.

Passer jo perfekt inn i det kollektivet! 

Saliph

Innlegg: 23908
Saliph
16.05.21 23:31
TheBelfastBoy: Jeg tipper Liverpool selger Salah

Sant. Og da kommer de nok til å bruke mye penger. Men jeg tviler på at de kommer styrket ut av det.

-Joachim-

Innlegg: 12129
-Joachim-
17.05.21 10:13
Saliph: Håper Pogba selges i sommer.

Er usikker selv. Ønsker egentlig et salg av Pogba for å få den rette balansen i laget, men da må det inn en med tilsvarende kvalitet. Med tanke på at United trenger forsterkninger på høyrekant, defensiv midtbane og midtstopperplass, tror jeg ikke dette er riktig overgangsvindu å gjøre den endringen i. Konklusjonen er vel at jeg håper Pogba blir værende en sesong til.

(Innlegget ble redigert 17.05.21 10:19)

GreySerpent

Innlegg: 30412
GreySerpent
17.05.21 10:22

Gratulerer med dagen. 

Jeg håper og tror Pogba blir med videre. Få, om noen, spillere har hans toppnivå. Hyppighet og lengde på skadene hans bekymrer meg mer. 

Makker til Maguire og en høyrekant bør stå øverst på listen i sommer. 

missChance

Innlegg: 58202
missChance
17.05.21 11:06

Man Utd greats Rio Ferdinand and Gary Neville call for independent football regulators after Super League fiasco

Manchester United greats Rio Ferdinand and Gary Neville were among those sharing the message on social media

...

"Supporters came together with one voice to oppose the cynical power-grab by wealthy owners. The furious protests were heard and the breakaway fell apart.

"Now we must make sure this never happens again. Without swift and direct intervention, the return of a European Super League is a constant threat.

"We welcome the fan-led government review of the game and hope it leads to lasting change on an array of important concerns; including co-ordinated strategies to deal with racism, supporters' representation within clubs, LGBTQ issues, ticket costs and the distribution of income. All those issues can be realised if we take decisive action now."

Aguero16

Innlegg: 5264
Aguero16
17.05.21 11:28

"Pluss Pep får dei han vil ha"

Pep har fått mange gode spillere ja. Men hadde han fått dem han ville så hadde blant annet Van Dijk og Sanchez vært City spillere. Så det er ikke så enkelt som at Pep og City henter dem dei vil. Men mange dyre og mange gode spillere er kommet til City under Pep. Men så vet en at det er bare halve/den enkle jobben. Hvordan en utvikler spillerne videre er den vanskelige jobben. 

glycinello

Innlegg: 6938
glycinello
17.05.21 13:41
-Joachim-: Ønsker egentlig et salg av Pogba for å få den rette balansen i laget, men da må det inn en med tilsvarende kvalitet.

Det er vanskelig å finne noen som matcher toppnivået til Pogba dersom han selges. I alle fall realistiske alternativer. Men det tror jeg vi lever godt med så lenge vedkommende presterer på et jevnere nivå/har høyere bunnivå.
Dersom Pogba selges tror jeg på mer enn èn "erstatter". En midtbanespiller med flere defensive fibre, samt en kantspiller. Men så var det dette med penger og det økonomiske klimaet som råder nå i disse pandemi-tider. Mest trolig blir Pogba værende.

Saliph

Innlegg: 23908
Saliph
17.05.21 14:09
Aguero16: Så det er ikke så enkelt som at Pep og City henter dem dei vil.

Jo, det er det faktisk, såfremt spilleren selv ønsker å gå dit. Det er jo ikke som om City har noe budsjett de må holde. Sjeikene kan hente hvem de vil, og dersom Pep gir klar beskjed til sjeikepappaene sine om at han vil ha den og den spilleren, så får han det som han vil.

Jeg vet at Pep har prøvd seg på den "øy, vi har jo ikke råd!!!11" ved flere anledninger, men det er det vel ingen andre enn City-fans som biter på.

-Jolla

Innlegg: 18900
-Jolla
17.05.21 17:33
Bongis: haha, sånn helt seriøst. Cavani er kanskje den kuleste spilleren vi har for øyeblikket.

For øyeblikket? Er ikke Cavani den kuleste spilleren dere har hatt siden, tja, Cantona?

Uten at jeg egentlig er enig med Cavani angående VAR, men han er definitivt en av de kuleste spillerne de siste 20 årene.

-Jolla

Innlegg: 18900
-Jolla
17.05.21 18:01
Saliph: Jeg vet at Pep har prøvd seg på den "øy, vi har jo ikke råd!!!11" ved flere anledninger, men det er det vel ingen andre enn City-fans som biter på.

Det å si at de ikke har råd betyr ikke at de ikke har penger.

Jeg har ikke råd til å kjøpe et maleri til 40 000 NOK. Det betyr ikke at jeg ikke har nok midler på konto, men jeg har andre ting som jeg heller vil bruke de pengene til.

Det virker ikke å være stilen til Pep Guardiola å bruke nærmere £100 mill på en enkeltspiller. Noe som kan virke litt rart når han tross alt har brukt £220 mill på sidebacker og £210 mill på midtstoppere i Manchester City. Det høyeste beløpet Guardiola har betalt for en spiller er i overkant av £60 mill. I perioden mens Guardiola har vært i Manchester City så har Manchester United betalt betydelig mer for tre spillere.

Man kan absolutt argumentere for at Manchester United gjennom å bruke tilnærmet £80 mill på Harry Maguire gjorde et godt kjøp, men hvis man kun ser på stopperplass så har altså Manchester United brukt ca. £144 mill på Maguire, Lindelöf og Bailly mens Manchester City har brukt ca. £210 mill på Diás, Aké, Laporte og Stones. Jeg vil si at Manchester City er bedre dekket på stopperplass, og at selv om Manchester United kjøper en stopper for £66 mill i sommer så kan City være laget som er mer fornøyde (kanskje). Og det selv om Pep ikke er villig til å bruke (det han ser på som) alt for mye på en enkeltspiller.

-Jolla

Innlegg: 18900
-Jolla
17.05.21 18:24
Knaxern: Mye bedre også.

For min del så er fotball et spill hvor laget er mer enn summen av spillerne.

Jeg finner det dermed noe besynderlig at du er enig med meg angående at Brasil er verdens beste landslag eller blant verdens beste landslag, samtidig som du synes at England er mye bedre enn Belgia. For min del så rater jeg Tite sitt Brasil såpass høyt fordi de er Tite sitt Brasil. Jeg bedømmer dem på bakgrunn av hvordan de har spilt og hvordan de har prestert under ham, mer enn at jeg mener at de har verdens beste spillere i alle posisjoner.

Jeg tenker at TBB sitt innlegg om at kanskje kun 2 spillere på Belgia hadde kommet inn på England sitt landslag er et innlegg som han kunne ha funnet på å skrevet om Brasil også. At Neymar ville hevet det mye. Kanskje Casemiro eller Fabinho også.

Jeg er uenig med TBB i styrkeforskjellene mellom enkeltspillerne, men finner det lite matnyttig å kjøre slike sammenligninger. Delvis på grunn av at det blir spekulasjoner, og delvis fordi jeg mener at han har rett i at Lukaku ikke ville tatt plassen til Harry Kane på England hvis Lukaku plutselig byttet nasjonalitet, men samtidig så mener jeg at Harry Kane ikke hadde tatt plassen til Lukaku på det Belgiske landslaget hvis Kane plutselig ble Belgier. Romelu Lukaku er Belgias klart mestscorende spiller gjennom tidene, og har lang fartstid som den som står frem og vinner kamper for det landet.

Belgias landslag, og de belgiske spillerne, bør få lov til å bli vurdert på bakgrunn av hvordan de presterer med flagget på brystet, ikke på bakgrunn av hvordan enkeltspillerne spiller hver for seg på diverse klubblag.

Jeg har ikke sett noen grunn basert på landskamper til at England er et mye bedre landslag enn Belgia (eller Brasil.)

Aguero16

Innlegg: 5264
Aguero16
17.05.21 18:32

"Jo, det er det faktisk"

For all del, vi trenger ikke å gå i noen lang diskusjon om det. Men så enkelt er det ikke, selv om det passer veldig godt inn i historien for mange. At City ikke har noe budsjett å forholde seg til er svært lite sannhet i, og det vet vel du også innerst inne. Pep har hentet og fått på plass veldig mange, akkurat det er det liten tvil om. 

Romlingane

Innlegg: 18517
Romlingane
17.05.21 18:41
missChance: Type lang har relativt begrenset nytte :D

Mnja, det er kanskje bedre å ha et par centimeter for mye som ikke brukes enn å mangle de centimeterne man trenger?

Saliph

Innlegg: 23908
Saliph
17.05.21 19:27
Aguero16: At City ikke har noe budsjett å forholde seg til er svært lite sannhet

Dere har brukt over €1400m netto siden sjeikene tok over i 2008.

United, en uendelig mye større og mer innbringende klubb, har til sammenligning brukt ca. €900m netto i samme tidsperiode.

Ingen andre klubber (ikke engang PSG) er i nærheten av pengebruken til City de siste 13 årene.

 

Nei, dere har ikke noe (reelt) budsjett. Sjeikene bestemmer hvor mye penger dere skal bruke.

(Innlegget ble redigert 17.05.21 19:34)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21948
TheBelfastBoy
17.05.21 19:31
-Jolla: Delvis på grunn av at det blir spekulasjoner, og delvis fordi jeg mener at han har rett i at Lukaku ikke ville tatt plassen til Harry Kane på England hvis Lukaku plutselig byttet nasjonalitet, men samtidig så mener jeg at Harry Kane ikke hadde tatt plassen til Lukaku på det Belgiske landslaget hvis Kane plutselig ble Belgier.

Det er en passe syk påstand.

Jeg er for øvrig enig i at Belgia har vært bra, men da har også spillerne vært vesentlig bedre enn hva de er i dag. Toby Alderweireld og Jan Verthonghen har feks stagnert voldsomt, og det er betegnende at de ikke har noen som kan ta plassen deres.

Lukaku har laget mye mål for Belgia. Både fordi han er en goalgetter og fordi han har spilt med noen helt fantastiske playmakere på en vannvittig bra fotballag. Flere av disse spillerne er i dag langt fra gode nok.

At the end of the day handler ikke dette om å vurdere enkeltspillere opp mot et lag eller ikke, men at du vurderer spillerne på bakgrunn av prestasjoner de i dag ikke står inne for. Belgia har hatt en fantastisk «generasjon» med fotballspillere de siste tiårene. Englands generasjon kommer nå, ser det ut til..

(Innlegget ble redigert 17.05.21 19:36)

Saliph

Innlegg: 23908
Saliph
17.05.21 19:42
-Jolla: Det å si at de ikke har råd betyr ikke at de ikke har penger. Jeg har ikke råd til å kjøpe et maleri til 40 000 NOK. Det betyr ikke at jeg ikke har nok midler på konto, men jeg har andre ting som jeg heller vil bruke de pengene til.

Særs dårlig sammenligning. Et maleri til 40 000kr hadde formodentlig gjort et betydelig innhugg i økonomien din. Vet du hvor mye penger sjeikene har?

(Innlegget ble redigert 17.05.21 19:44)

Klikk for å gå tilbake til toppen