Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
jback
jbackInnlegg: 16418
25.03.17 14:27

Mulig vi skal stoppe før dette blir Arsenal-tråden.

Drothe
DrotheInnlegg: 64
25.03.17 14:31

Lite avbrekk:

Gud bedre, Rashford er verdig enhver hyllest jeg kan komme på. 

Det ser ut til at han har målteften til Solskjær, arbeidsmoralen til Rooney, farten til Ronaldo når han var ung og delvis finessen til Berbatov. Han er ei heller dårlig til å skyte med noen nokså fine curlere i krysset. Så akkurat youtube filmer av han og det slo meg, skikkelig, at her er noen som kan bli en virkelig worldbeater. 

Jeg er bare lei meg at jeg fikk VIP-tur til OT sesongen før og ikke fikk autografen hans. 

 

Lezah
LezahInnlegg: 61297
25.03.17 14:35
TheRedDevils: Er det flere enn CryniX som har et genuint intresse i svaret?

Ja, jeg lurer litt på laguttaket selv og er følgelig interessert i hva andre tenker.

(Innlegget ble redigert 25.03.17 14:35)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25814
25.03.17 14:35
missChance: Og dropp slike hersketeknikker.

For det har du gjort for lenge siden? 

Da fortjener du all respekt, og skal selvsagt få si ifra når andre gjør det.

lsklars
lsklarsInnlegg: 62263
25.03.17 14:41

Ønsker alle en god lørdag. God stemning. 

CryniX
CryniXInnlegg: 11106
25.03.17 15:10
TheRedDevils: Hvilken kø?

Du som ba meg om å slutte å spille dum og ba Nina lese mellom linjene…

Nå som det faktisk viser seg at tre andre (jback, MC og Lezah) også er interessert i å vite hvem du siktet til, er du klar for å svare? Er vi verdige?

missChance
missChanceInnlegg: 48276
25.03.17 15:12
Lezah: Ja, jeg lurer litt på laguttaket selv og er følgelig interessert i hva andre tenker.

Hvis både Smalling og Jones er ute, og Jones er jo definitivt det, er det vel begrenset hvor mange alternativer man har.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 18757
25.03.17 15:17

Mensah har fysikken og farta, men stakkaren får ikke spille på U-23 engang så er nok litt vel rusten.

Da står man igjen med Axel (Er det lurt å kaste han ut til ulvene på dette tidspunktet?) og Blind bak Rojo+Bailly.

Lezah
LezahInnlegg: 61297
25.03.17 15:21
missChance: Hvis både Smalling og Jones er ute, og Jones er jo definitivt det, er det vel begrenset hvor mange alternativer man har.

Egentlig ikke, hvis man ser på de som er i/har vært med i førstelagstroppen (Axel og TFM er jo stoppere/kan spille det). Problemet er at JM ikke har matchet f.eks TFM i det hele tatt. Blir vel fort Rojo-EB, alternativt Blind-EB, men mtp fysikken vi møter er vel den første konstellasjonen enklest å sette inn.

missChance
missChanceInnlegg: 48276
25.03.17 15:27
Lezah: Egentlig ikke, hvis man ser på de som er i/har vært med i førstelagstroppen (Axel og TFM er jo stoppere/kan spille det). Problemet er at JM ikke har matchet f.eks TFM i det hele tatt. Blir vel fort Rojo-EB, alternativt Blind-EB, men mtp fysikken vi møter er vel den første konstellasjonen enklest å sette inn.

Poenget er jo ikke bare at man skal erstatte disse, men spilleren skal være flinkere til å ta avgjørelser og være en bedre ballspiller enn Smalling i den kampen. Og siden de to du nevner ikke har kamptrening i laget, er de vel ikke blant de første alternativene til nettopp det?

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25814
25.03.17 15:29
CryniX: Du som ba meg om å slutte å spille dum og ba Nina lese mellom linjene…

Jasså? Du skrev følgende.....

"Da forstår jeg ikke hvorfor Smalling er først i køen når han"

Hvor har jeg Smalling først i køen? Som beste stopper, som førstemann ut.....fortell?  Det er så åpenbart hva målet ditt er.  Vær iallefall ærlig så skal jeg vurdere å gidde å svare deg.

 

 

Lezah
LezahInnlegg: 61297
25.03.17 15:32
missChance: Poenget er jo ikke bare at man skal erstatte disse, men spilleren skal være flinkere til å ta avgjørelser og være en bedre ballspiller enn Smalling i den kampen.

Å sånn ja. jeg tenkte mer på laget generelt enn akkurat den rasende debatten der :P

jback
jbackInnlegg: 16418
25.03.17 15:33
missChance: til å ta avgjørelser

Bailly har generelt vært mer rufsete i pasningsspillet enn Smalling denne sesongen. Rojo er en tikkende bombe, har hatt allah på sin side i mange kamper. Minner meg til tider om en dårligere versjon av carragher.

De to kan jeg aldri tro fungerer sammen. I enkeltkamper ja, men gjennom flere kamper nei.

WBA har sin styrke i duellspillet, da er det rimelig absurd å si at vi ikke kommer til savne Smalling til denne kampen. Legger man til at Jones er ute, blir det enda mer absurd.

missChance
missChanceInnlegg: 48276
25.03.17 15:41
Lezah: Å sånn ja. jeg tenkte mer på laget generelt enn akkurat den rasende debatten der :P

Sånn generelt skulle jeg gjerne se en anledning for begge disse spillerne til å få vise seg fram.

Eller - kanskje vi må hente tilbake CBJ til førstelaget også! :D

CryniX
CryniXInnlegg: 11106
25.03.17 16:29
TheRedDevils: Jasså? Du skrev følgende..... "Da forstår jeg ikke hvorfor Smalling er først i køen når han" Hvor har jeg Smalling først i køen? Som beste stopper, som førstemann ut.....fortell?  Det er så åpenbart hva målet ditt er.  Vær iallefall ærlig så skal jeg vurdere å gidde å svare deg.

Greit, la oss ta et utdrag av innleggene du har skrevet kun denne uken. Angående Jones' skade skrev du "Synd for han, bra for oss" på tirsdag. I går skrev du "Vi faller ikke sammen fordi Smalling og Jones er borte, tvertimot". Leser man mellom linjene, noe du oppfordrer folk til å gjøre, kommer det tydelig frem at du ikke har noe til overs for Smalling.

Fair enough, jeg føler det samme ang. flere av spillerne i stallen, men det er liksom ikke måte på hvor langt ut av vinduet du skal kaste objektiviteten heller. Og det er greit å ikke like folk fordi de er feil spillertyper ift. hva man kanskje foretrekker selv, men det har seg slik at man har denne stallen pdd. og må make due med hva vi har, derav min nysgjerrighet.

Jeg anser én forsvarspiller i stallen til å være vesentlig bedre til å ta avgjørelser og er en bedre ballspiller enn Smalling, dog har han ingen tillit hos hverken deg eller enda viktigere Mourinho. Og hvis du sikter til at han er en bedre stoppertype å stille med mot WBA, ja da vet jeg ikke helt hva jeg skal tro - Blind er rent fysisk sett en vesentlig høyere risiko på defensive dødballer enn Smalling.

Jones er skadet, hverken Rojo eller Bailly er ballspillere og er lite flinke til å ta kloke avgjørelser (Rojo alene burde hatt flere røde kort på samvittigheten som følge av å ikke bruke nøtta, Bailly er urutinert og mer balls-to-the-wall enn smartness), Blind har ingen tillit og det samme kan sies om akademispillerne.

Så, hvem siktet du til?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10887
25.03.17 16:35

I mi bok er Smalling og Jones det to beste  Mourinhospillertypemidtstoppere i United pr dato, men både Bailly og Rojo er ganske nær. Bailly er vel kanskje den med størst potensiale i Mouball på sikt. Ja det er vel neppe tvil kanskje engang ???.

Hos oss derimot alså Pepball hadde nok Blind vært den første på blokka.

(Innlegget ble redigert 25.03.17 16:43)

jback
jbackInnlegg: 16418
25.03.17 16:49
FrannyLee: Hos oss derimot hadde nok Blind vært den første på blokka.

Blind og Smalling kompenserte hverandre til tider glimrende sist sesong. Jeg tipper Mou pdd har Smalling først på blokka av de bak. Han er ikke så ulik Varane i styrker og svakheter, og vi så alle hvor god Varane var under Mou.

Smalling har vært langt fra så dårlig denne sesongen som mange vil ha det til.

(Innlegget ble redigert 25.03.17 16:53)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25814
25.03.17 16:53
CryniX: I går skrev du "Vi faller ikke sammen fordi Smalling og Jones er borte, tvertimot". Leser man mellom linjene, noe du oppfordrer folk til å gjøre, kommer det tydelig frem at du ikke har noe til overs for Smalling.

Nå er jeg ikke noe fan av Smalling nei (som en følge av hva han presterer), men det utspillet var mye pga motstanden. Baktungt svakt bortelag, noe jeg også skrev.

Derfor tror jeg fint at andre spillere skal kunne gjøre oss bedre i denne kampen, der vi forhåpningsvis spiller en offensiv god kamp og tar tak i taktipinnen fra første stund.

 

 

(Innlegget ble redigert 25.03.17 16:54)

jback
jbackInnlegg: 16418
25.03.17 17:00
TheRedDevils: Derfor tror jeg fint at andre spillere skal kunne gjøre oss bedre i denne kampen, der vi forhåpningsvis spiller en offensiv god kamp og tar tak i taktipinnen fra første stund.

Rojo og Bailly er rundt det samme nivå som Smalling i det oppbyggende spillet.

Smalling er bedre enn Rojo og Bailly i lufta, han har også større fart enn de offensive spillerne til WBA. Med andre ord er perfekt kamp for Smalling, med tanke på at WBA mest sannsynlig kommer til å satse på overganger og dødballer.

CryniX
CryniXInnlegg: 11106
25.03.17 17:11
TheRedDevils: Nå er jeg ikke noe fan av Smalling nei (som en følge av hva han presterer), men det utspillet var mye pga motstanden. Baktungt svakt bortelag, noe jeg også skrev. Derfor tror jeg fint at andre spillere skal kunne gjøre oss bedre i denne kampen, der vi forhåpningsvis spiller en offensiv god kamp og tar tak i taktipinnen fra første stund.

Jeg liker Smalling som spillertype dersom han har rett makker. Denne sesongen har han vært skuffende ift. hva han har prestert tidligere, jeg tror overgangen mellom mannsmarkering og soneforsvar kan ha noe med saken å gjøre, men det er ikke relevant ift. diskusjonen.

Jeg deler jbacks oppfatning av hvilke stoppertyper som egner seg best mot WBA, du gjør det ikke. Både han og undertegnede har argumentert for "vår" side av saken, det har for så vidt du også.

Eight time's a charm, helt konkret hvem siktet du til? Svaret ditt var veldig vagt.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25814
25.03.17 17:53
CryniX: Jeg deler jbacks oppfatning av hvilke stoppertyper som egner seg best mot WBA, du gjør det ikke

Jeg deler ikke jbacks oppfatning at man skal grave seg ned fordi vi kommer til å savne Smalling mot et slikt lag.

Det var vel det.

 

CryniX
CryniXInnlegg: 11106
25.03.17 17:58
TheRedDevils: Jeg deler ikke jbacks oppfatning at man skal grave seg ned fordi vi kommer til å savne Smalling mot et slikt lag. Det var vel det.

Ikke grave seg ned, men det er lite ideelt at stopperen som i utgangspunktet passer best mot WBAs styrker er ute.

Er det vanskelig å svare på spørsmålet mitt, eller har du innsett at du har malt deg selv opp i et hjørne?

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25814
25.03.17 18:08
CryniX: men det er lite ideelt at stopperen som i utgangspunktet passer best mot WBAs styrker er ute.

Muligens i en tapers verden der man skal anpasse seg etter et langt svakere lag. Synes det blir feil og veldig destruktiv tenking ala Moyes.

Nei du fortjener ikke noe svar.

glycinello
glycinelloInnlegg: 3793
25.03.17 18:16
TheRedDevils: Muligens i en tapers verden der man skal anpasse seg etter et langt svakere lag. Synes det blir feil og veldig destruktiv tenking ala Moyes.

Ser poenget ditt, men er virkelig WBA et "langt svakere lag" enn oss? De ligger på 8. plass og slo nylig "langt sterkere" Arsenal 3-1. Når vi ser på de relativt tunge fraværene vi har neste lørdag og historikken mot svakere motstand så mener i alle fall jeg at det ikke er tapermentalitet å forsøke å demme opp for ekstremkvalitetene (om vi kan kalle dødballene til WBA for det). Vil heller si at det er å stille forberedt til kamp.

caliblue
caliblueInnlegg: 12018
25.03.17 18:28

Snakker dere mer om WBAs styrker nå, kan noen sikkert tro at de er et godt fotballag. De var brukbare lenge denne sesongen, men det har vært tynn suppe etter at de nådde 40 poeng. En seier mot et svakt Arsenal-lag endrer ikke på det.

Joda, de kan slå noen gode dødballer på gode dager. Men der stopper det vel også. Rondon har vel 13-14 kamper uten scoring nå.

Hva midtstoppervalg gjelder, så betyr ikke det veldig mye for defensive dødballer. Stor forskjell på Blind og Smalling når det kommer til luftstyrke, men Uniteds samlede luftstyrke påvirkes knapt av om det er Blind eller Smalling på den ene stopperplassen.

WBA borte er passive og uten bakromstrussel. Selv ikke om de ligger under kommer de med helhjertede forsøk. United vil ha mye ball og blir stående høyt med hele laget mens de forsøker å trenge inn gjennom forsvarsmuren.

Nå syns jeg ikke all verden om Blind som stopper, men skal han først spille stopper må dette være den PL-kampen hele sesongen som passer han best.

Mens hver støttepasning tilbake til Smalling ville føltes som en liten taktisk seier for Pulis på sidelinja.

CryniX
CryniXInnlegg: 11106
25.03.17 18:28
TheRedDevils: Muligens i en tapers verden der man skal anpasse seg etter et langt svakere lag. Synes det blir feil og veldig destruktiv tenking ala Moyes. Nei du fortjener ikke noe svar.

Tror du ikke Ferguson tilpasset laget etter PL-motstandere? Dette langt svakere laget ligger for øvrig tre plasser og 9 poeng bak oss på tabellen, det er ikke snakk om et non-league lag eller lag fra lavere divisjoner. Det er ikke engang snakk om en nedrykkskandidat i toppdivisjonen.

Det er naivt å tro at man ikke tar hensyn til motstanderens fremste styrke når de er et av de beste lagene - om ikke det aller beste i ligaen på området, uavhengig om vi i utgangspunktet er et mye bedre fotballag. Wenger nektet å vike fra sine prinsipper mot WBA, vi så hvordan det gikk…

Jeg regnet med at jeg ikke fortjente et svar i dine øyne. Vi er i 2017 nå, jeg foreslår at du kommer deg ned fra pidestallen din før du fryser ihjel der oppe.

(Innlegget ble redigert 25.03.17 18:29)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25814
25.03.17 18:30
glycinello: men er virkelig WBA et "langt svakere lag" enn oss?

De er svake og ikke minst feige nok til at vi skal ta de greit på eget gress.  Er et annet lag borte.

Lezah
LezahInnlegg: 61297
25.03.17 18:31
CryniX: Jeg regnet med at jeg ikke fortjente et svar i dine øyne.

Du er jo også en direkte useriøs herre uten takt og tone/formuleringsevne, så det er deg tilpass.

CryniX
CryniXInnlegg: 11106
25.03.17 18:40
Lezah: Du er jo også en direkte useriøs herre uten takt og tone/formuleringsevne, så det er deg tilpass.

I have a knack for it.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25814
25.03.17 18:44
caliblue: WBA borte er passive og uten bakromstrussel. Selv ikke om de ligger under kommer de med helhjertede forsøk. United vil ha mye ball og blir stående høyt med hele laget mens de forsøker å trenge inn gjennom forsvarsmuren. Nå syns jeg ikke all verden om Blind som stopper, men skal han først spille stopper må dette være den PL-kampen hele sesongen som passer han best. Mens hver støttepasning tilbake til Smalling ville føltes som en liten taktisk seier for Pulis på sidelinja.

Så sant så sant.  

En Smalling, Jones som kødder seg med ball uten fremdrift i de bakre rekker, øker poengsjansen til WBA i denne kampen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg