Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Saliph
SaliphInnlegg: 22957
01.05.17 20:01
TheBelfastBoy: Rafael, Jones, Smalling, Anderson, Giggs på 40, Scholes på 38, Cleverley, Nani, Young, Kagawa og Buttner. Valencia som kantspiller. Spillere som fikk spilletid i Ferguson siste sesong (og PL-gull). Veldig mye middelmådig. Noe under det. Mange av de opplevde vi som svært gode. Først og fremst pga et glimrende kollektiv. Det samme kan du si om hver eneste årgang Ferguson vant med. I dag er vi nærmere motsatt. Vi har veldig mange gode spillere som vi opplever som dårlige pga et dårlig kollektiv. Det vi imidlertid mangler som Ferguson hadde var et par-tre enkeltspillere som kunne avgjøre kamper for oss. Robin van Persie og Wayne Rooney. Vi har ingen på det nivået i dag. Tottenham i år gir litt assosiasjoner til en gammel Man Utd-årgang. Mange prater om den rivende utviklingen til Kane, Alli og Eriksen, men stallfyllets utvikling er like betegnende. Spillere som Walker og Rose blir med ett sett på som veldig bra spillere. Men når Trippier og Davis kommer inn leverer de på samme nivået. Jeg hørte ikke en eneste rope om Wanayama som var tilnærmet gratis, men han har vært en av deres beste spillere i år. Se hvilken statusendring Dembele og Dier har fått i Spursleiren. Toby anses av flere som PLs beste stopper, heller ikke han var en noen Man Utd-supportere pratet om for snaue to år siden. Det er noe av det samme i Chelsea.

Enig i at problemet vårt først og fremst er kollektivt. Men hva er da løsningen? Vi er på vår tredje manager på 4 år, og selv om vi har hatt en del spillemessig fremgang denne sesongen så har resultatene vært forbausende like, og vi har ikke vært i nærheten av å kjempe om tittelen i noen av årene. Jeg tror ikke at å sparke Mourinho kommer til å løse noe særlig nesten uansett hvem vi erstatter ham med, ikke om vi fortsetter med den samme grunnmuren i spillergruppa. På ett eller annet tidspunkt må denne vanvittige underpresteringen få konsekvenser for de såkalte kontinuitetsbærerne i klubben, og det er derfor jeg vil røske ut spillere som Rooney, Carrick, Jones og Smalling. Når middelmådighet har blitt normaltilstand er det på tide å gjøre noe litt mer drastisk, slik jeg ser det. Vi kan ikke være bekjent med det vi har levert på banen de siste årene, og spillerne må få vite nettopp det.

Uansett spent på å se hvem som faktisk forlater klubben i sommer, tipper det fort kan bli en del. Mourinho skjønner nok at jobben hans fort kan avhenge av en betydelig bedring neste sesong, og vil sikkert kvitte seg med de han føler han ikke kan stole på.

(Innlegget ble redigert 01.05.17 20:02)

wingswest
wingswestInnlegg: 10948
01.05.17 20:33
Saliph: Jeg tror ikke at å sparke Mourinho

Det ville vært totalt galskap å sparke Mou. Antallet poengtap på hjemmebane er helt krise, og sjansesløsingen er den letteste forklaringen. Vi har ikke evnet å punktere kamper, og har spilt motstandernes keepere gode gang på gang. 

Zlatan har bøttet inn mål, og det må vi ikke glemme. Men det er noen kamper hvor det virkelig ikke har stemt foran mål, og det største problemet er at vi ikke har hatt nok målscorere. Det er ingen bak Zlatan som har tatt ansvar.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10909
01.05.17 20:34

Er det egentlig fasit att det har vært så vanvittig til underprestering da. ?

Er det ikke heller att SAF var ett geni og fikk LAGET til å overprestere hvert år . Nå er dere i samme karusellen som the rest der det spriker veldig i prestasjonene som hos alle andre.

Wenger er vel fortsatt den som ligger helt klart nærest ved å klare å holde ett rimelig steady run helt frem til nå.

Saliph
SaliphInnlegg: 22957
01.05.17 20:55
FrannyLee: Er det egentlig fasit att det har vært så vanvittig til underprestering da. ?

Ut fra hvor United som klubb skal ligge, selvfølgelig. Fire sesonger uten å være i nærheten av tittelen og (sannsynligvis) tre av dem ute av topp 4 er ikke i nærheten av godt nok. Særlig ikke med tanke på den vanvittige pengebruken.

(Innlegget ble redigert 01.05.17 20:55)

Trening
TreningInnlegg: 1490
01.05.17 21:00

Ja

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
01.05.17 21:25
Yourexperiencemaydiffer: Hvem mener du bør ut?

Disse bør iallefall være bankers -> Zlatan, Young, Fellaini, Blind, Jones, Rooney.......Smalling, Carrick og Darmian er jeg heller ikke imot å la gå nå egentlig. 

Regner også til 95% at De Gea forsvinner i sommer.

(Innlegget ble redigert 01.05.17 21:25)

molster
molsterInnlegg: 8966
01.05.17 22:00

Og der ble helgen en komplett fiasko. Ha en fortsatt fin kameratdag.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17213
01.05.17 22:01

All den tid vi har de beste kortene på hånd skjønner jeg ikke helt hvorfor vi skal "gidde" å selge. Vi har mulighet til å forlenge til 2020 med de Gea. Da vil vi kunne selge han for nøyaktig like mye neste år.  Da vil jeg tro vi gjør det. Spesielt siden vi ved å vente et år antakelig vil ha flere gode alternativer som kan erstatte han (per i dag er det uhyggelig få).

Jeg tror Griezmann vil gjøre underverker om han kommer. Han er latterlig god, og vil antakelig kunne ha like stoet impact som van Persie hadde. Bare i flere år.

Det som virker vanskelig er å få inn en typisk Mourinho spiss. Jeg ser ikke for meg at Lukaku er hans "type". Man bruker kanskje ikke £80-100 mill på en spiller man har en "bedre enn ingenting"-holdning til. Morata er nok drømmespissen til Mourinho, men jeg ser ikke for meg at Real Madrid slipper han nå.

Saliph
SaliphInnlegg: 22957
01.05.17 22:07
TheBelfastBoy: All den tid vi har de beste kortene på hånd skjønner jeg ikke helt hvorfor vi skal "gidde" å selge. Vi har mulighet til å forlenge til 2020 med de Gea. Da vil vi kunne selge han for nøyaktig like mye neste år. Da vil jeg tro vi gjør det. Spesielt siden vi ved å vente et år antakelig vil ha flere gode alternativer som kan erstatte han (per i dag er det uhyggelig få).

Tror du ikke de Gea fikk en gentleman's agreement da han signerte kontrakten om at vi ville selge dersom Real prøvde seg igjen? Dersom han er fast bestemt på å dra (noe jeg tror de fleste av oss lett hadde hatt forståelse for) tror jeg nok vi selger.

Vi får i det minste en bra sum for ham denne gangen.

Har for øvrig ønsket Griezmann lenge, og kommer han spretter jeg champisen. Ekstremt effektiv, bevegelig, glimrende nærteknikk og voldsomt rykk - alt vi desperat har behov for. Kan bli mange fine franske åpninger med Pogba, Griezmann og en Martial tilbake i form.

(Innlegget ble redigert 01.05.17 22:13)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
01.05.17 22:14
TheBelfastBoy: All den tid vi har de beste kortene på hånd skjønner jeg ikke helt hvorfor vi skal "gidde" å selge. Vi har mulighet til å forlenge til 2020 med de Gea. Da vil vi kunne selge han for nøyaktig like mye neste år.  Da vil jeg tro vi gjør det. Spesielt siden vi ved å vente et år antakelig vil ha flere gode alternativer som kan erstatte han (per i dag er det uhyggelig få). Jeg tror Griezmann vil gjøre underverker om han kommer. Han er latterlig god, og vil antakelig kunne ha like stoet impact som van Persie hadde. Bare i flere år. Det som virker vanskelig er å få inn en typisk Mourinho spiss. Jeg ser ikke for meg at Lukaku er hans "type". Man bruker kanskje ikke £80-100 mill på en spiller man har en "bedre enn ingenting"-holdning til. Morata er nok drømmespissen til Mourinho, men jeg ser ikke for meg at Real Madrid slipper han nå.

Jeg kan bare ikke se for meg at De Gea blir et år til. Real må da være ute etter keeper nå, og våres man vil sikkert hjem nå etter å i stort sett ha vært klar sist år. Dama vil også han han til den spanske hovedstaden, noe annet ville vært rart.

Håper virkelig ikke at vi ender opp med Lukaku ihvertfall, da tror jeg vi sliter veldig.  Han må gjerne gå å erstatte Costa om vi får en Morata eller enda bedre Belotti (har god følelse på at han ville blitt en hit).

missChance
missChanceInnlegg: 48286
01.05.17 22:16
Saliph: Tror du ikke de Gea fikk en gentleman's agreement da han signerte kontrakten om at vi ville selge dersom Real prøvde seg igjen? Dersom han er fast bestemt på å dra (noe jeg tror de fleste av oss lett hadde hatt forståelse for) tror jeg nok vi selger.

MEN bringer rykter om at Romero forsvinner også. Det ville jo si to keepere inn i tillegg til alle de andre spillerne vi trenger.

Saliph
SaliphInnlegg: 22957
01.05.17 22:16
missChance: MEN bringer rykter om at Romero forsvinner også.

Merkelig i så fall, har jo vært solid backup, med mindre han vil dra selv?

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
01.05.17 22:20
Saliph: med mindre han vil dra selv?

tipper det er grunnen isåfall. var uansett ikke tenkt som førstekeeper, så ikke noe drama i det egentlig.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 17213
01.05.17 22:22

Jeg liker også Belotti svært godt.

missChance
missChanceInnlegg: 48286
01.05.17 22:26
Saliph: Merkelig i så fall, har jo vært solid backup, med mindre han vil dra selv?

Vil til Inter Milan, allegedly...

Skal ha kjøpt hus i Milano. Men - det er italienske rapporter, da. 

 

BlackenedJustice
BlackenedJusticeInnlegg: 20036
01.05.17 22:38
TheBelfastBoy: Tottenham i år gir litt assosiasjoner til en gammel Man Utd-årgang. Mange prater om den rivende utviklingen til Kane, Alli og Eriksen, men stallfyllets utvikling er like betegnende. Spillere som Walker og Rose blir med ett sett på som veldig bra spillere. Men når Trippier og Davis kommer inn leverer de på samme nivået. Jeg hørte ikke en eneste rope om Wanayama som var tilnærmet gratis, men han har vært en av deres beste spillere i år. Se hvilken statusendring Dembele og Dier har fått i Spursleiren. Toby anses av flere som PLs beste stopper, heller ikke han var en noen Man Utd-supportere pratet om for snaue to år siden.

Fasit.

System > alt annet.

wingswest
wingswestInnlegg: 10948
01.05.17 22:48
Saliph: noe jeg tror de fleste av oss lett hadde hatt forståelse for

Jeg har forståelse for om han ønsker seg tilbake til Madrid, men ikke for å spille for Real. Da forringer han statusen både i United og i Atletico.

F_Brandy
F_BrandyInnlegg: 9776
01.05.17 22:49
BlackenedJustice: System > alt annet.

Om du har et velfungerende system med årets Sunlun lag klarer en ikke å bryte inn i topp 7.Forøvrig TBB, ikke litt skeptisk til Bellottis teknikk? Sett ekstremt lite, men synes det virket fryktelig rotete.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 41380
01.05.17 22:50

Irriterende hvor mange man skal brenne for så å se på liverpool som scorer på første sjansen.. Et tilfeldig brassespark som bare suser inn.

wingswest
wingswestInnlegg: 10948
01.05.17 22:58

Liverpool er vel så godt som klar for CL nå. Da blir det en kamp mellom oss og City for fjerdeplassen. Og ser man på programmet så er det ikke veldig kontroversielt å lansere City som storfavoritter.

Mikeyy9
Mikeyy9Innlegg: 8206
01.05.17 23:25
wingswest: Liverpool er vel så godt som klar for CL nå. Da blir det en kamp mellom oss og City for fjerdeplassen. Og ser man på programmet så er det ikke veldig kontroversielt å lansere City som storfavoritter.

Liverpool er helt forferdelige offensivt uten Mané og er egentlig heldig at de får med seg alle poengene i dag. Tipper de går på minst én smell.

wingswest
wingswestInnlegg: 10948
01.05.17 23:30
Mikeyy9: Liverpool er helt forferdelige offensivt uten Mané og er egentlig heldig at de får med seg alle poengene i dag. Tipper de går på minst én smell.

Jeg tror de tåler en smell. Vi vinner neppe alle resterende kampene våre. Selv om jeg faktisk føler meg tryggere med toppkamper enn mot dårligere lag.

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 12228
02.05.17 01:01
Mikeyy9: Liverpool er helt forferdelige offensivt uten Mané og er egentlig heldig at de får med seg alle poengene i dag. Tipper de går på minst én smell.

Det tror jeg faktisk de har råd til. Tar de 6 av 9 poeng, klarer de CL. City og Liverpool er klare favoritter til topp 4. Vinneren av Arsenal - United er fremdeles med i kampen, men føler meg ganske trygg på at City og Liverpool tar 3. og 4. plassen. Ser egentlig ikke at United kan avgi flere poeng. 10 av 12 poeng holder neppe.

missChance
missChanceInnlegg: 48286
02.05.17 09:04

MEN om Shaw:

He is due to have a scan, but the Telegraph report club sources believe the left back has kicked his last ball this term and faces four weeks out of action.

Kvernis
KvernisInnlegg: 6954
02.05.17 09:24

Young og Fellaini bør beholdes. Holder ikke høy kvalitet men de innehar en viktig backup-rolle. Shaw bør få en siste sesong for å bevise at han har noe her å gjøre. Darmian er jeg usikker på. Kommer det et bra bud bør vi selge, men i likhet med Smalling så finnes det andre i klubben som bør ut før de.

Rooney, Jones, Zlatan, Carrick, Blind er de som bør ut fortest mulig. Rooney og Zlatan sier seg selv. Carrick holder ikke mål lengre og vi kan ikke ha spillere i klubben bare for hva det symboliserer. Blind har aldri imponert meg og holder ikke nivået. Det er soleklart. Jones med sin kjeksekropp bør ut så for det jævla vinduet åpner.

Smalling er jeg faktisk mer usikker på. Mariekjeks og det der, men føler virkelig han har noe å bidra med. Gråter ikke om han drar, men det bør være andre spillere som drar før han.

Får ikke noen bra følelse når jeg ser på troppen vi har til disposisjon(når alle er skadefrie). Store, store svakhetstegn. Om Zlatan og Rooney ute så sitter vi igjen med Martial, Rashford og Wilson der fremme. Fantastiske talenter, men skal de virkelig bære oss i de kommende sesongene? Midtbanen er fryktelig svak, og vi har ikke alderen på vår side.Lingard og Pogba de yngste med 24. Sitter fortsatt med et håp at Pereira virkelig slår igjennom og blir en bra spiller for oss. Bør være mer involvert den kommende sesongen.

(Innlegget ble redigert 02.05.17 09:34)

antonsen_86
antonsen_86Innlegg: 10524
02.05.17 09:37
Kvernis: Den store klovnen har uttalt seg. Makan til fyr, altså. Har aldri sett noen som er så cocky, men som er så forferdelig dårlig til å spille fotball. Realitycheck? Kjenner en del folk over grensen som virkelig ikke forstår Guidetti. Var bra i noen år i BP, men så fort han ble solgt derifra til utlandet har det bare vært rævva.

Ja, dette her var virkelig spark under beltestedet fra svensken.

missChance
missChanceInnlegg: 48286
02.05.17 12:14
Kvernis: Fy søren som jeg savner denne fyren..

Se min post på forrige side :D

Kvernis
KvernisInnlegg: 6954
02.05.17 12:29
missChance: Se min post på forrige side :D

Haha! Den hadde jeg ikke fått med meg. Fantatisk type altså. En av få spillere som kunne fått tatt meg =)

missChance
missChanceInnlegg: 48286
02.05.17 12:53
Kvernis: Haha! Den hadde jeg ikke fått med meg. Fantatisk type altså.

Instagram-kontoen hans er en gullgruve! :)

 

Resten unnlater jeg å kommentere ... :D

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg