Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
07.11.17 20:38

"Man har en stor gjeld og betjene også noe som City slipper. De blå har et helt lands investeringsfond de kan "ta" av.."

Gjelden er stor, men kan vel ikke en gang regnes som en byrde slik klubben drar inn penger. Men som Belfastboy skriver så har dere eiere som søker profitt og jeg skjønner at man allerede med eksempelet Perisic da har sett overganger som stopper på grunn av det økonomiske. 

Dette vil selvsagt aldri skje i City nei. Er en komplett lekeklubb hvor økonomiske konsekvenser av store investeringer ikke behøves å diskuteres en gang. Legg til at pengene som brukes er fra det råtneste og mest korrupte regimet i verden.

(Innlegget ble redigert 07.11.17 20:40)

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13966
07.11.17 20:57
Makatelli: Både United og City brukte i netto 1.5 milliarder i sommer. Forskjellen er at City kjøpte bedre spillere for de pengene.

Joda, men City har brukt enorme penger lenge, og hadde i utgangspunktet en meget god stall før sommeren. Så de har bare tettet noen få hull, helt vanvittig den pengebruken som pågår. Og pep? Null respekt for trenere som stort sett lykkes i klubber som kjøper seg til suksess, la han styre Stoke og se hva han får til da, mest sannsynlig ikke en eneste dritt. Se bort fra de gode gamle City supporterne som var dette lenge før araberpakket kom inn med stjålede penger og ødelagte PL totalt etter at Chelsea startet dette her, så er det en skam de som våger å ta på seg denne dopskjorten som Citydrakta idag symboliserer.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10394
07.11.17 21:18
F.R.O.G: Joda, men City har brukt enorme penger lenge, og hadde i utgangspunktet en meget god stall før sommeren.

Akkurat det samme kan man si om United. De var en av favorittene til å vinne ligaen før forrige sesong og brukte masse penger, og de var en av favorittene før denne sesongen og brukte masse penger. Jeg ser helt ærlig ikke noe forskjell annet enn at City har vært flinkere med kjøpene sine. United har på papiret en veldig sterk stall med massevis av gode alternativer i alle posisjoner. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 23726
07.11.17 22:30
Makatelli: Akkurat det samme kan man si om United. De var en av favorittene til å vinne ligaen før forrige sesong og brukte masse penger, og de var en av favorittene før denne sesongen og brukte masse penger.

Når du har så stor mangler i forståelsen for fotball, så ser jeg ikke poenget med å følge med i det hele tatt.

Thpe
ThpeInnlegg: 34710
07.11.17 22:44
gurglebassen: Tullegutten, vi må vente til de har blitt verdensstjerner først.

Kjedelig. De blir vanvittig gode.

Thpe
ThpeInnlegg: 34710
07.11.17 22:44
Makatelli: United har på papiret en veldig sterk stall med massevis av gode alternativer i alle posisjoner.

??????????

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10394
07.11.17 23:17
Thpe: ??????????

Keepere: De Gea og Romero.

Høyrebacker: Valencia, Darmian.

Midtstoppere: Bailly, Smalling, Lindeløf, Jones, (Rojo).

Venstrebacker: Young, Blind, Shaw, (Rojo).

Sentralmidtbane/DM/B2B: Matic, Herrera, Fellaini, Pogba. 

Angrepspillere/vinger/offensiv midtbane: Rashford, Martial, Mkhitaryan, Lingard, Mata.

Spisser: Lukaku, Zlatan (Martial, Rashford).

Skal du si meg til at dette laget ikke har bra bredde i alle posisjoner? City sitt lag er bedre, men United har brukt omtrent like mye penger. Da er det deres egen feil hvis de fortsatt ikke når opp til de lyseblå. 

k90
k90Innlegg: 640
08.11.17 00:24
Bentekinho: Hold deg til tema

Du er noe for deg selv. Har aldri sagt at verken tidligere enn nåværende united spillere er engler. Men du prater som dere kun har hatt spillere med rent rulleblad på laget. Helt greit at du nekter å svare på hans spørsmål om Heysel. Men er en grunn til at juve fansen viste dere fingeren når dere prøvde dere med en "unnskyldning" med den tifoen..

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15283
08.11.17 05:05
Saliph: Jeg skal svare på dette, hvis du svarer på hvorfor det er aksept for å drepe både egne og andres supportere i Liverpool.

Bare sånn vi er dessverre :( 

Dere sparker og jukser, vi biter og dreper.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17150
08.11.17 07:03
Makatelli: Både United og City brukte i netto 1.5 milliarder i sommer. Forskjellen er at City kjøpte bedre spillere for de pengene.

Eller at Pep bruker sine tropper\brikker mer rett så han opptimaliserer sine tropper til å munne ut i ett bedre sluttprodukt.

Det er vel derfor han har den standingen blandt fotballekspertene som han har idag. Og dette selv om grassrota på den andre siden av hekken roper til de blir hese om pengebruk Og det første avsnittet her er også den ubestritte sannheten i mi kokebok :-)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
08.11.17 09:01
FrannyLee: Eller at Pep bruker sine tropper\brikker mer rett så han opptimaliserer sine tropper til å munne ut i ett bedre sluttprodukt.

Han har värt langt mer aggresiv på markedet, og byttet ut mer og omsatt det i unge gode spillere. Jeg mener at også vi skulle gjort noe av det samme.

I innkjöp har vel Pep brukt en milliard mer enn JM, og mye av det er vel finansiert av det han har solgt.

Hadde det blitt bråk om vi hadde solgt en Rashford (Iheanacho), De Gea (Hart) osv, ja det ville det. Nå ville jeg ikke solgt disse uansett, men det finnes andre å ta av, og en ny/ekstra offensive spiller hadde iallefall inngått i troppen.

(Innlegget ble redigert 08.11.17 09:12)

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
08.11.17 10:22

Interessant å lese Stuart Mathiesons insideartikler om Sir Alex sett i lys Mourinhos kobling mot PSG og ikke minst hans spillefilosofi...

https://www.united.no/nyhetsarkiv/ferguson-brukte-samme-taktikk-som-mourinho/

https://www.united.no/nyhetsarkiv/alex-skrek-og-bar-seg-og-sa-faktisk-opp-jobben-som-united-manager/

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3880
08.11.17 10:32
iustitia_pro_XCVI: Dette vil selvsagt aldri skje i City nei. Er en komplett lekeklubb hvor økonomiske konsekvenser av store investeringer ikke behøves å diskuteres en gang. Legg til at pengene som brukes er fra det råtneste og mest korrupte regimet i verden.

Er du kommet her og nå? Blir du aldri lei av å knuse glasshus? Kan vi ikke heller diskutere Liverpool litt da? Denne "offerklubb" nummer 1 i England/Verden.. Er det litt synd i Liverpool i dag? Har det skjedd noe felt med klubben din igjen? Jeg mener alle klubber i neste runde burde varme opp med Liverpool t-skjorter der det stod "Pray for Liverpool". Neste år gutten min, neste år. Sånn, da skriver jeg ikke mer til deg her på denne tråden. Dette forsøpler tråden til Manchester United fansen, og det setter di ikke pris på. Ha en fin dag. #klemogkos#

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
08.11.17 10:40
Dux1: https://www.united.no/nyhetsarkiv/ferguson-brukte-samme-taktikk-som-mourinho/ https://www.united.no/nyhetsarkiv/alex-skrek-og-bar-seg-og-sa-faktisk-opp-jobben-som-united-manager/

Kun for medlemmer :(

Thpe
ThpeInnlegg: 34710
08.11.17 10:42
Makatelli: Skal du si meg til at dette laget ikke har bra bredde i alle posisjoner? City sitt lag er bedre, men United har brukt omtrent like mye penger. Da er det deres egen feil hvis de fortsatt ikke når opp til de lyseblå.

Bredden er grei, men "veldig sterk stall med massevis av gode alternativer"? Det er det ikke. Venstrebacken er heller syltynn i ren og skjær kvalitet. Høyreback minus Valencia er stusselig. Midtbanen mangler litt. 

Andreas Pereira er en type jeg føler vi mangler i stallen. Bare å hente hjem igjen.

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
08.11.17 10:52
Magiii: Kun for medlemmer :(

Sånn er det ;)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6582
08.11.17 11:00

"Er du kommet her og nå? Blir du aldri lei av å knuse glasshus? Kan vi ikke heller diskutere Liverpool litt da? Denne "offerklubb" nummer 1 i England/Verden.. Er det litt synd i Liverpool i dag? Har det skjedd noe felt med klubben din igjen? Jeg mener alle klubber i neste runde burde varme opp med Liverpool t-skjorter der det stod "Pray for Liverpool". Neste år gutten min, neste år. Sånn, da skriver jeg ikke mer til deg her på denne tråden. Dette forsøpler tråden til Manchester United fansen, og det setter di ikke pris på. Ha en fin dag. #klemogkos#"

Jøss. Med all konkurranse som finnes i så henseende på vgd så makter du å framstå som den absolutt minst smarte.

Hva i svarte, mørkeste, huleste er det for noe totalt irrelevant babbel du evner å lire av deg?

Er du så usannsynlig frekk at du forsøker å sette LFC i samme bås som City?

Fordi DU selv ikke evner/føler for å erkjenne hva som har skjedd med konkursboet prinsene fra verdens verste regime overtok for sin egen fornøyelse sin skyld? Det er jo ikke slik at deres eget folk kunne trengt milliardene som spys utover City.... Ikke tenk på det.

Kan du ikke slå en paralell med FSG på det siste avsnittet der? Sånn at vi uvitende virkelig får øynene opp for så like eiere LFC og City har....

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
08.11.17 11:05

BBC: Mourinho må selge før han kan kjøpe

PSG og styreformann Al-Khelafi sitter vel og gnir seg godt i hendene over denne artikkelen :)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
08.11.17 11:16
Dux1: PSG og styreformann Al-Khelafi sitter vel og gnir seg godt i hendene over denne artikkelen :)

Jeg også :)

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
08.11.17 11:20
gurglebassen: Jeg også :)

Hehe. Egentlig synes jeg det er deilig å lese om klubber som faktisk har rammevilkår og må tenke budsjett. Nå er ikke United av de verst stilte bare for å understreke det åpenbare, men selv de må tenke drift.

Hva Mourinho tenker om dette i lys av PSG-interessen er jo et eget tema ;)

missChance
missChanceInnlegg: 54620
08.11.17 11:20

Kan dere krangle og spamme i en annen tråd enn Uniteds klubbtråd?

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3880
08.11.17 11:22
missChance: Kan dere krangle og spamme i en annen tråd enn Uniteds klubbtråd?

Ja. Jeg beklager. Som jeg skrev i første meldingen så ville jeg ikke ha noe diskusjon her. Men vi er som et gammelt ektepar. Jeg er mannen. Og du vet hvordan enkelte damer er iblant. Tante rød på besøk osv. Han skal få siste svar. Og jeg kan tenke meg at han er meget sint nå. 

sharpix
sharpixInnlegg: 8665
08.11.17 11:47
missChance: Kan dere krangle og spamme i en annen tråd enn Uniteds klubbtråd?

Nei nei nei! Ikke bryt de opp nå, dette begynner jo å minne veldig om denne scenen. :D

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17150
08.11.17 12:38
Makatelli: Skal du si meg til at dette laget ikke har bra bredde i alle posisjoner? City sitt lag er bedre, men United har brukt omtrent like mye penger. Da er det deres egen feil hvis de fortsatt ikke når opp til de lyseblå.

City har nok muligens sterkere stall per dato , men samtidig så synest jeg at Uniteds "fall" post SAF eksempifiserer bedre enn noe at hvem som faktisk sitter med tømmene nok har mer å si enn de fleste mener.

Og jeg skjønner jo at dette blir noe drøvtygging fra mi si side, men igjen , jeg synst fortsatt det er rart at enkelte i mi bok kan benekte det helt åpenbare.

Og on a sidenote . Jeg ser det er linket til en BBC artikkel lenger oppe her at Mou må selge før han kan kjøpe. Dette var selvsagt sverdet SAF levde under i stor grad under sin regjeringstid også , men han hadde evner til å skape mye av lite men var nok rimelig frustrert mer enn en gang , men viste samtidig at for kollektivet sin del i de store bildet så laget han aldri bølger rundt dette men gjorde den jobben han var satt til . Og med suksess, fordi han hadde noe som andre ikke hadde i den grad som han.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3880
08.11.17 12:48

Rashford, Martial, Herrera, Mata, Micky, Valencia, Shaw (i form), Pogba. (kanskje glemt noen) Dette tror jeg er spillere som Pep lett hadde formet enda bedre, og ikke minst, di hadde fått lov og brukt styrkene sine. Og sluppet å tenkt på trygge rammer og bare defensive oppgaver. Rashford hadde vært enorm i City.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
08.11.17 12:53
FrannyLee: Dette var selvsagt sverdet SAF levde under i stor grad under sin regjeringstid også

Han fikk desto mer innen han vant sin förste titel 6 sesonger senere.  I dagens markedet ville han lett värt sparket innen 1991.

(Innlegget ble redigert 08.11.17 12:56)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
08.11.17 12:54
Aguero16: Rashford hadde vært enorm i City.

Hvordan hadde Ihanacho värt? 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19860
08.11.17 13:00
Dux1: BBC: Mourinho må selge før han kan kjøpe PSG og styreformann Al-Khelafi sitter vel og gnir seg godt i hendene over denne artikkelen :)

Bør få 50 mill tilsammen for Shaw, Mhki og Darmian neste sommer.

Legg på Zlatan og Carrick så har man spart endel i lønnsutgifter også.

Dog er det flere i tilegg som er på utgående kontrakt og fort kan bli både sluppet eller forlenget+solgt.

Ny ryddesjau får man lav odds på uansett tror eg..

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
08.11.17 13:09
Hetfield: Bør få 50 mill tilsammen for Shaw, Mhki og Darmian neste sommer.

Tviler på at Mhki er til salgs, men om så burde vi få en god del mer enn 50.

Shaw ble kjøpt for £27m året før det tok helt av, så han kan og bør vi berge pengene på. Etter Dux-kalenderen er han et spedbarn og engelsk. Gode, engelske sidebacker koster penger.

Mhki bør vi klare å få 30-40 for, men han er ikke til salgs. 

Darmian vil ha ett år igjen av kontrakten neste sommer, så der må vi ta til takke med 15 eller 20 mill. Han er fast på et av de bedre landslagene og er en solid speller.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
08.11.17 13:13
gurglebassen: Gode, engelske sidebacker koster penger.

Idag er han vel bare engelsk.

Jeg regner med at både Miki og Shaw forsvinner senest til sommeren. Annet ville overraske veldig.

 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg