Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17364
08.11.17 21:33
TheUnitedWay: Belfastboy blir eid i denne debatten

Han og Pat er vel de som har mest peiling hos dere sammen med han storblåseren fra Bergen. Men det handler lite om å eie eller å bli eid , det handler om meninger uten en fast fasit.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
08.11.17 22:16
FrannyLee: Han og Pat er vel de som har mest peiling hos dere sammen med han storblåseren fra Bergen.

Å kontre asslicking med det samme blir bare flaut, uavhengig av status til de forskjellige debattantene.

Enig i det siste du skriver i samme innlegg, rundt det å delta i en debatt kontra å leke fasit. Bra svar til han du postet innlegget til.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17364
08.11.17 22:46
TheRedDevils: Å kontre asslicking med det samme blir bare flaut, uavhengig av status til de forskjellige debattantene.

Som skrevet , ingen fasit der heller , bare ei personlig mening. Som selvsagt kan forandre seg.

Å være faststøpt i ei mening er vel ofte det største problemet når en deltar i ett diskusjonstema. Over tid iallefall. Alt er i bevegelse.

CryniX
CryniXInnlegg: 12844
09.11.17 02:49
jback: Hva med LvG?

Valencia under Moyes var en udugelig back som jeg og andre frustrerte supportere ville kaste sporenstreks på dør.

Valencia under LVG utviklet seg raskt til å bli en habil back og i retrospekt var det nok en korrekt avgjørelse å selge Rafael, selv om sistnevnte var en publikumsfavoritt.

Valencia under Mourinho har utviklet seg til å bli PLs stabilt beste høyreback, leverer sjeldent average kamper og er sammen med De Gea kritiske spillere i forsvaret vårt.

Jeg vet ikke helt hvem som fortjener kudos av LVG og Mourinho (antakeligvis begge), jeg er bare sjeleglad han har tatt disse stegene. Bare synd han begynner å dra på årene og man snart må begynne å tenke på en erstatter. TFM kunne jo vært et alternativ, Tuanzebe det samme, men jeg føler liksom ikke høyreback er deres beste posisjoner. Nederlenderen mener jeg er midtbanespiller i en slags Moussa Dembélé-rolle og Tuanzebe ser jeg mer for meg som midtstopper. Kimmich hadde vært drømmen, men den er det jo bare å glemme…

(Innlegget ble redigert 09.11.17 02:53)

CryniX
CryniXInnlegg: 12844
09.11.17 03:10
AxelRudi: Den der artikkelen er tvilsom, den kan umulig stemme i heletatt.
Første året Jose kom sparte vi inn store mengder lønn ved f eks rooney 325k i uka, schweini 225k i uka, schneiderlin 100k i uka, depay samme, valdes 80k i uka, og januzaj 70k i uka. Pluss masse annet ræl som blackett, mcnair, varela, w.keane, powell, osv.
Det tilsvarer ca en mill pund i uka i lønn. Greit at Zlatan fikk 300k i uka da han kom, men han sitter nå med 1/3del.
Pogba, Lukaku har en del med sine 290, og 200k mens Mhiki har 140k. Matic har 120k.
Lindeløf og Bailly har 75k hver.
Det tilsvarer også ca en mill i lønn.. Så hvordan skal vi liksom ha økt med 14%?
At vi nå ikke kan kjøpe før vi selger gir virkelig ingen mening, når man vet at styret ikke klarte å skaffe mer enn 3 av de 4 Jose ønsket i sommer, da Perisic glapp...
I call bullshit.

Ja, vi har spart inn mye under Mourinho på spillersalg. Vi har kanskje ikke fått så veldig mye i ren overgangssum, men lønnskostnadene vi har frigitt er betydelige. Vi det samme skjedde sommeren 2015 under LVG, igjen betydelige lønnskostnader spart. Og som du påpeker har vi hentet inn en del spillere som har utjevnet det andre veien igjen, samtidig som vi fremdeles går i overskudd. Så har vi kontraktsfornyelser med lønnsøkninger og eventuelle lojalitetsbonuser/sign-on-fee.

Det er heller ikke uvanlig at enkelte spillere, oftest de litt yngre, får inkludert en klausul om årlig lønnsøkning i sine kontrakter. Rashford og Tuanzebe kan kanskje være eksempler, uten at jeg vet for a fact om de har det eller ei. Jeg er usikker på om man også fører utbetalte prestasjonsbaserte bonuser til spillerne som lønnsutgifter, men det gir i det minste mening. I fjor vant vi LC og EL samtidig som vi kvalifiserte oss til CL, noen bonuser må jo ha blitt utbetalt.

Jeg tviler ikke et sekund på at vi har økt med 14%, det høres i grunn logisk ut, samtidig som det også er en varsellampe. Jeg husker ikke eksakt makssummen lønnskostnadene til klubber i PL kan øke fra sesong til sesong - mener det enten er £7.5m eller £15m, men vi beveger oss inn i et territorie der vi absolutt må begynne å tenke oss om mtp. økonomi. "Er det økonomisk forsvarlig å hente Perisic?" for eksempel…

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3937
09.11.17 07:39
Lezah: Når du snakker om kjempejobben Pep hadde fått gjort med Rashford, snakker du om Rashford per dags dato eller guttungen som våren 2016 begynte å få spilletid pga skader?

Snakker om per dags dato. Rashford har fortsatt nok fortsatt mye å jobbe med. Og jeg tror han hadde passet perfekt inn i Pep sin måte og spille på.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3937
09.11.17 07:42
El_Mojo: Mtp. hvor ubrukelig Valencia var i flere sesonger før Mourinho kom inn, så sliter jeg voldsomt med å se hvor mye bedre han kunne blitt under Pep. Har vært enorm under portugiseren.

Mulig du misforstod, men jeg mener ikke at Pep hadde gjort Valencia bedre under han enn under Mourinho nå. Jeg mener Valencia hadde passet perfekt inn i måten Pep ønsker å spille på. Han er god offensivt, bra defensivt, god med ball og hurtig.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
09.11.17 08:35
Aguero16: Snakker om per dags dato. Rashford har fortsatt nok fortsatt mye å jobbe med. Og jeg tror han hadde passet perfekt inn i Pep sin måte og spille på.

Til tross for at det blir helt hypotetisk og egentlig litt sci-fi-aktig så ser jeg ikke helt hvem Rashford hadde danka ut av City. Muligens Sterling, men selv han ser ut som en demigud nå.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3937
09.11.17 08:53
gurglebassen: Til tross for at det blir helt hypotetisk og egentlig litt sci-fi-aktig så ser jeg ikke helt hvem Rashford hadde danka ut av City. Muligens Sterling, men selv han ser ut som en demigud nå.

Handler ikke om å danke ut noen egentlig. Poenget mitt var at Rashford passer perfekt i Pep fotball mener jeg. Og hadde han vært i City, så hadde han nok fått spilletid. Pep roterer jo han og. Men dette blir egentlig mye viss og vass. Jeg er bare svak for Rashford, og jeg er seriøst glad for at Mourinho sverger til store og tunge oppspillspunkt istedenfor små og raske spillere med stor bevegelse. 

Lezah
LezahInnlegg: 63932
09.11.17 09:16
Aguero16: Snakker om per dags dato. Rashford har fortsatt nok fortsatt mye å jobbe med. Og jeg tror han hadde passet perfekt inn i Pep sin måte og spille på.

At Pep kan jobbe videre med talenter andre har fått opp på et bra nivå tviler jeg heller ikke på. Det gjelder også en haug andre managere.

Hvem blir førstemann han fra eget akademi han får til å bli noe tess, altså bli en del av tropp/lag? Det er mengder med kvalitet i akademiet som ikke får noe som ligner på en sjanse. Selge/låne dem ut og så kan Pep work his magic?

 

(Innlegget ble redigert 09.11.17 09:16)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3937
09.11.17 10:02
Lezah: Hvem blir førstemann han fra eget akademi han får til å bli noe tess, altså bli en del av tropp/lag?

Er flere der som trener fast med troppen. Er vel Diaz og Foden som er nærmest og som blir spådd lysende karriere. Det Pep uttaler seg om denne saken er at ligaen reservelaget spiller i er for dårlig nivå på. Han mener vel at det bør gjøres som i Spania og Tyskland. Der er vel reservelaga med i seriesystemet sånn jeg har forstått det. Når og hvor mye disse får spille i år er usikkert. Og dette med sjanser spillere på akademiet får i City, er noe supporterene er misfornøyd med. Det var vi under Mancini og Pellegrini også. Håper Pep etter hvert vil gi dem flere sjanser på førstelaget. 

Lezah
LezahInnlegg: 63932
09.11.17 10:46
Aguero16: Er flere der som trener fast med troppen. Er vel Diaz og Foden som er nærmest og som blir spådd lysende karriere. Det Pep uttaler seg om denne saken er at ligaen reservelaget spiller i er for dårlig nivå på. Han mener vel at det bør gjøres som i Spania og Tyskland. Der er vel reservelaga med i seriesystemet sånn jeg har forstått det. Når og hvor mye disse får spille i år er usikkert. Og dette med sjanser spillere på akademiet får i City, er noe supporterene er misfornøyd med. Det var vi under Mancini og Pellegrini også. Håper Pep etter hvert vil gi dem flere sjanser på førstelaget.

Å trene med førstelaget kan en 16-åring gjøre i rykk og napp. Hvis det ikke er mtp spilletid er det grei erfaring men ikke noe mer i lengden.

Dere kan kanskje ikke få i pose og sekk. Sheiken vil ha pokaler og flashy shit, det er morsommere da å hente Gabriel Jesus enn å bruke tid på å få frem en local lad ala Rash.

(Innlegget ble redigert 09.11.17 10:50)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3937
09.11.17 12:23
Lezah: Å trene med førstelaget kan en 16-åring gjøre i rykk og napp.

Disse trener ikke i rykk og napp. Di trener fast, og er inkludert i alt førstelaget gjør. Når en henter unge spillere så er det alltid litt "risky". Men Jesus var vel i kategorien safe, han var trossalt fast på Brasil og regnet som et av verdens største talent i sin alder. 

Men titler er viktig ja, og i City som i mange andre klubber så handler det å ta vare på sjanser en får. Rashford var vel både heldig å dyktig når han fikk muligheten. Det var vel store skadeproblemer i tidspunktet han slo til. Sånn er det av og til. Det handler om å være klar når muligheten kommer.

Lezah
LezahInnlegg: 63932
09.11.17 12:50
Aguero16: Di trener fast, og er inkludert i alt førstelaget gjør.

Utenom å spille :P

Vi får se. Jeg ser akademikamper og da en del av Citys, noe jeg vet mange lyseblå ikke gjør. Potensielle kvalitetsspillere der, men det tør jeg tippe en god del penger på blir i andre klubber i tilfellet.

Poenget var at i mine øyne (I mi kokebok+en sangtekst!11! på Cityisk) blir det rart å snakke om hvilken syk jobb Pep teoretisk kunne gjort med et United-produkt når han selv har til gode å gi egne talenter en egen sjanse. Å påstå at han kunne fortsette noe andre har påbegynt er ikke noe nødvendigvis spektakulært imponerende.

(Innlegget ble redigert 09.11.17 12:54)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3937
09.11.17 13:20
Lezah: Utenom å spille :P
Vi får se. Jeg ser akademikamper og da en del av Citys, noe jeg vet mange lyseblå ikke gjør. Potensielle kvalitetsspillere der, men det tør jeg tippe en god del penger på blir i andre klubber i tilfellet.
Poenget var at i mine øyne (I mi kokebok+en sangtekst!11! på Cityisk) blir det rart å snakke om hvilken syk jobb Pep teoretisk kunne gjort med et United-produkt når han selv har til gode å gi egne talenter en egen sjanse. Å påstå at han kunne fortsette noe andre har påbegynt er ikke noe nødvendigvis spektakulært imponerende.

Uten å spille ja. Du har helt rett i det.

Hele poenget mitt var at Rashford hadde passet bra inn i dagens City. Og måten City spiller på passer typer som Rashford. Og jeg tror at Pep hadde utviklet Rashford. Ikke at det er noe imponerende, siden Rashford allerede er av høg kvalitet. Men tanken var at Rashford som spiller, hadde passet bedre inn i City enn i United, når vi tar utgangspunkt på hvordan dei ønsker å framstå på banen.

Jeg håper spillere som Foden og Diaz har en framtid i City. Men så vet jeg også hvordan City handler inn verdensstjerner istedenfor å gi en unggutt sjansen. Noe av planene til City med å hente unge spillere, er å utvikle dei, låne dei ut og selge dei med god fortjeneste. Få prosent som kommer gjennom så lenge City fortsetter med å handle inn. Men Pep har jo uttalt at City ikke skal og kan handle inn så mange og så dyrt kvart år. Så håpet og planen er at akademiet, som for øvrig kanskje er verdens beste pr i dag, vil fostre talenter som Diaz og Foden i framtiden, og at dei får mulighet på førstelaget i form av spilletid og ikke bare trening.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
09.11.17 14:25

More like Aguero14, amirite

Dux1
Dux1Innlegg: 33707
09.11.17 14:28

Eskalerer disse ryktene og spekulasjonene bør Mourinho gå ut og redegjøre for framtiden sin.

Dette skaper ikke bare uro internt, men det handler også om å planlegge neste sesong. Vi kan ikke ha en manager som sår tvil om ambisjonene og motivasjonen.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19865
09.11.17 14:33

Han gikk "nuclear" mye tidligere enn fryktet.

Huff og huff..

glycinello
glycinelloInnlegg: 6104
09.11.17 14:39

Vi har vistnok kommet til enighet med Benfica om talentet Umaro Embalo.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19865
09.11.17 14:42
CryniX: Valencia under Moyes var en udugelig back som jeg og andre frustrerte supportere ville kaste sporenstreks på dør. Valencia under LVG utviklet seg raskt til å bli en habil back og i retrospekt var det nok en korrekt avgjørelse å selge Rafael, selv om sistnevnte var en publikumsfavoritt.

LvG fikk også mye ut av flere spillere (Symbiose-trioen med Young, Fellaini og Herrera b.la, på våren 2015 fikk storlagene ofte problemer når de synkroniserte presset sitt) som Mou har klart å videreføre.

Det skal hollenderen ha for.

Dux1
Dux1Innlegg: 33707
09.11.17 14:42
Hetfield: Han gikk "nuclear" mye tidligere enn fryktet.
Huff og huff..

Om ikke nuclear, så er det ikke særlig tillitsvekkende at agent Mendes bekrefter samtaler med PSG...

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10167
09.11.17 15:36

Mata var også svært god under LvG når laget fungerte. 

FiftyShadesOshea
FiftyShadesOsheaInnlegg: 33
09.11.17 15:36

Dersom Mourinho forsvinner til sommeren, blir jeg ikke veldig lei meg. Dessverre. Jeg synes fotballen han står for er statisk og kjedelig, og mangler tempo og energi. Ja, vi vant 2 trofeer forrige sesong, men jeg har en følelse av at vi dessverre ikke har sjanse til å ta noen i år. 

Og hvis Mourinho drar etter sesongen, så er det flere managere jeg hadde likt å se i United. Drømmen er å gi Giggs og Scholes hovedansvaret, men det er vel et par år til de er klare for det. 

jback
jbackInnlegg: 18260
09.11.17 15:38

Mourinho bør si unnskyld til fansen.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10167
09.11.17 15:46

Forsvinner Mourinho etter denne sesongen uten noe å rope hurra for vil han gå ned som verre enn LvG etter min mening. 

missChance
missChanceInnlegg: 54935
09.11.17 15:56

MEN:
Paul Pogba could be back with the United squad for the Newcastle game following the international break.

The Frenchman trained with the Reserves yesterday according to reports in ESPN.

Marcos Rojo and Michael Carrick were also in training and could make their return next week too.

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1042
09.11.17 16:14
missChance: MEN:
Paul Pogba could be back with the United squad for the Newcastle game following the international break.

Skal ikke forvente at han vil være rett tilbake på nivået han holdt under sesongens første kamper, men vil være sinnsykt digg om han er i startelleveren allerede mot Newcastle. Bare tilstedeværelsen hans kan gi laget et lite løft.

Ser også at Matic har fått slippe å bli med Serbia til andre siden av jordkloden, og får to ukers hvile i stedet.

KBA
KBAInnlegg: 2714
09.11.17 16:20
TheUnitedWay: Forsvinner Mourinho etter denne sesongen uten noe å rope hurra for vil han gå ned som verre enn LvG etter min mening.

Synes Mourinho har gjort en god jobb og ryddet i del opp i kaoset som ble skapt under LvG sin ledelse. Fortsatt litt opprydding som skal til, men synes klubben spillermessig har tatt riktig vending under Mourinho.

Alt rundt synes jeg han kan spare seg for, og PSG-tullet på nåværende tidspunkt er utrolig merkelig. Virker stadig mer sikkert at han ender opp i Paris. Så får vi håpe at neste manager er en argentiner i sin beste alder, som blir her i mange år fremover!

Mourinho var dog det vi trengte akkurat nå, og neste manager vil ha bedre arbeidsvilkår enn både det Moyes, LvG og Mourinho hadde når de tok over. Fortsatt lenge igjen av sesongen, hvordan den ender er umulig å si. Selv om City virker fryktelig sterke. 

 

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6045
09.11.17 17:44

Hvorfor er Mou det vi trengte?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17364
09.11.17 17:47
Yourexperiencemaydiffer: Hvorfor er Mou det vi trengte?

Må jo være for å mene at han var mest kapabel til å pull oil on trouble waters. Og steady the ship der og da. Tror nok uansett andre kunne gjort det like bra, og bedre??

(Innlegget ble redigert 09.11.17 17:48)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg