Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TheBelfastBoy

Innlegg: 21075
TheBelfastBoy
09.11.17 18:40

Jeg synes Mourinho har opptrått profesjonelt og uproblematisk. Han er kanskje i overkant ærlig, men det skal man ikke holde mot han? Vi kan heller ikke laste han for at media koker spiker på en suppe.

Når det er sagt tviler jeg ikke på at Mourinho ikke gidder prøve å konkurrere med Man City. Han og Pep er like på den måten. Begge trenger mest ressurser for å vinne. Kun en kan få det.

Henter vi en ny trener håper jeg vi unngår gamle helter (class of92) og gamle ringrever (Ancelotti). Jeg håper vi går for en ung trener med riktig personlighet. Det siste er flåsete, men det var dette som ble undervurdert da vi ansatte Moyes.

Fra et fotballperspektiv mener jeg han må ha bevist at han kan sette opp et forsvar. Jeg har til gode å se trenere som ikke evner dette lykkes på det øverste nivået. Deretter håper jeg at man kan finne en som er mer fleksibel taktisk enn Mourinho, og mer villig til å utvikle unge spillere.

Jardim ser ut som det beste tilgjengelige alternativet, men jeg har ingen formening om han som type og hvordan han vil fikse presset i en klubb som Man Utd.

(Innlegget ble redigert 09.11.17 18:41)

Thpe

Innlegg: 35209
Thpe
10.11.17 00:02
Aguero16: Jeg håper spillere som Foden og Diaz har en framtid i City

Foden er helt eksepsjonell da. Gud bedre for en spiller.

AxelRudi

Innlegg: 7665
AxelRudi
10.11.17 02:33

Ser Bierhoff har sagt at Goretzka er klar for PL til sommeren. Håper for guds skyld det er oss. Kanskje vi henter en gratis og sparer litt penger der. Samma med Øzil.

Aguero16

Innlegg: 4690
Aguero16
10.11.17 07:56
Thpe: Foden er helt eksepsjonell da. Gud bedre for en spiller.

Ja han er meget god. Foden og Diaz vil nok ikke gjøre som Sancho tror jeg. Klubben har nok planer for disse to gutta.

Dux1

Innlegg: 34643
Dux1
10.11.17 09:54
TheBelfastBoy: Vi kan heller ikke laste han for at media koker spiker på en suppe.

Ikke laste, men det er viktig at han (og klubben) går ut og avklarer offentlig hva som faktisk er sant og ikke. Vi vet jo at PSG har vært i dialog med Mendes. Det i seg sjøl skaper ikke akkurat ro rundt spekulasjonene. Så lenge ryktene ser ut til å øke i styrke, blir det uro som ikke er til fordel for verken klubben eller spillerne. Derfor tror jeg Mourinho er tjent med å ta opp temaet.

 

mjordan23

Innlegg: 19163
mjordan23
10.11.17 10:12
TheBelfastBoy: Jardim ser ut som det beste tilgjengelige alternativet

Kunne vært ett veldig spennende valg med tanke på spillestil, relativt ung er han også. Sarri hadde også vært fristende, Napoli spiller fin og offensivt fotball. 

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
10.11.17 10:42

Pleier dere å hilse/gjøre en gest når du møter en kis i United-utstyr på gata?

dukke

Innlegg: 20
dukke
10.11.17 11:16
gurglebassen: Pleier dere å hilse/gjøre en gest når du møter en kis i United-utstyr på gata?

Nei.

Lezah

Innlegg: 64795
Lezah
10.11.17 11:16
gurglebassen: Pleier dere å hilse/gjøre en gest når du møter en kis i United-utstyr på gata?

Jeg skyter høyrearmen på skrå oppover, med flat hånd, og brøler "Black Power".

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
10.11.17 11:24
Lezah: Jeg skyter høyrearmen på skrå oppover, med flat hånd, og brøler "Black Power".

Høres ut som du og Bacary kan stifte en klubb.

Magiii

Innlegg: 5093
Magiii
10.11.17 13:10
lsklars: Pogba med ny frisyre igjen

Yikes..

Justice 96

Innlegg: 50762
Justice 96
10.11.17 14:01
gurglebassen: United-utstyr

Nei. Men om vedkommende er mindreårig (som det vanligvis er, siden voksne mennesker ikke bruker slikt) blir det bekymringsmelding til barnevernet. 

(Innlegget ble redigert 10.11.17 14:06)

Jallaskar

Innlegg: 9715
Jallaskar
10.11.17 14:24
gurglebassen: Pleier dere å hilse/gjøre en gest når du møter en kis i United-utstyr på gata?

Nei, men jeg pleier å vise ræva til folk i Liverpool-utstyr.

glycinello

Innlegg: 6545
glycinello
10.11.17 14:28
mjordan23: Kunne vært ett veldig spennende valg med tanke på spillestil, relativt ung er han også. Sarri hadde også vært fristende, Napoli spiller fin og offensivt fotball.

Jeg håper styret tar en avgjørelse basert på verdier neste gang en manager skal ansettes. Det er kanskje romantisk/klisjèaktig/ av meg, men spillestil, ungdomsarbeid og langsiktig tenking er kriterier jeg skulle ønske de ville vektlegge mer enn noe annet neste gang vi skal ha manager.

Det virker litt som at de har tenkt navn og tidligere resultater mer enn hva klubben tradisjonelt sett har stått for de siste to ansettelsene.

Thpe

Innlegg: 35209
Thpe
10.11.17 15:12

Burde prøve oss på Jorginho i Napoli. Nydelig spiller. Blant verdens beste pasningsspillere.

Nainggolan uttalte dette for en stund siden:

"The most difficult opponent I’ve faced this season? I would say Jorginho of Napoli, but probably not for the reasons that you think,” Nainggolan told the club’s official website. “He always plays very narrow, with one metre passes.

“It’s hard to keep up and try to stop his actions. You get tired because he distributes the ball very quickly, but he also remains virtually stationary. You have to have lots of energy to keep up with the ball and dampen his intentions. It can be difficult at times."

(Innlegget ble redigert 10.11.17 15:13)

Lezah

Innlegg: 64795
Lezah
10.11.17 15:17
glycinello: Det er kanskje romantisk/klisjèaktig/ av meg, men spillestil, ungdomsarbeid og langsiktig tenking er kriterier jeg skulle ønske de ville vektlegge mer enn noe annet neste gang vi skal ha manager.

Helt enig. Problemet er retningen fotballen går generelt, og vi har jo folk som rett ut gir faen i f.eks historie og kultur som en av årsakene til at de holder med United. For dem er vi bare en toppklubb de holder med og da er pokaler og råaste spellerane etc pri 1. Styret vil nok også fort tenke mer på håndfaste ting som nye sponsorer i Saudi-Arabia og forhåpentligvis nytt PL-gull til enhver pris. Frykter jeg.

Folk som tenker i de baner du skisserer kan da bli avfeid som wanna be top reds osv, men faen heller. (Her har jeg lenge forsøkt å formulere min mening om dem, men uansett om jeg er forsiktig eller smører tykt på virker det såpass bedritent av meg at jeg hadde blitt utestengt)

Jeg fikk lyst på en øl nå.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
10.11.17 15:20

Sprit.

Hetfield

Innlegg: 20390
Hetfield
10.11.17 15:51
glycinello: Jeg håper styret tar en avgjørelse basert på verdier neste gang en manager skal ansettes. Det er kanskje romantisk/klisjèaktig/ av meg, men spillestil, ungdomsarbeid og langsiktig tenking er kriterier jeg skulle ønske de ville vektlegge mer enn noe annet neste gang vi skal ha manager.

Den filosofien funker jo i flere andre klubber. Men så er spmet om dagens styre har tålmodighet til dette da..

 

 

mjordan23

Innlegg: 19163
mjordan23
10.11.17 17:13
glycinello: Jeg håper styret tar en avgjørelse basert på verdier neste gang en manager skal ansettes. Det er kanskje romantisk/klisjèaktig/ av meg, men spillestil, ungdomsarbeid og langsiktig tenking er kriterier jeg skulle ønske de ville vektlegge mer enn noe annet neste gang vi skal ha manager. Det virker litt som at de har tenkt navn og tidligere resultater mer enn hva klubben tradisjonelt sett har stått for de siste to ansettelsene.

Enig her. Veldig viktig å få inn en trener med en bevist offensiv grunnfilosofi, etter min mening skal alltid United hovedsaklig spille offensiv og attraktiv angrepsfotball. Ungdomsarbeidet skal bestandig ligge der, uansett hvem som er trener. 

Når man ser tilbake på tiden etter SAF, hadde vi antageligvis hatt null å tape på å gi Giggs sjansen. Man ser jo at man store klubber har lykkes med å ansette gamle helter, selv om ingenting naturligvis er sikkert. 

TheRedDevils

Innlegg: 25828
TheRedDevils
10.11.17 17:34
mjordan23: Man ser jo at man store klubber har lykkes med å ansette gamle helter, selv om ingenting naturligvis er sikkert.

Akkurat det var vel oppe sist gang Giggs var aktuell, og mener å huske at det var veldig mange fler som misslykkes totalt.

Jakten på den offensive treneren blir vel like suksessartet som når Norge skulle oppgradere semb med åge hareide. Ok kanskje ikke så ille.

Men man må nok kaldt regne med at klubben harver rundt 7-10 plass i et par sesonger, for å kunne se hvilken rettning det bärer med "nykommeren".

Da nytter det ikke å klage etter 4-5 mnd når hverken resultater eller den store satsingen på unge spillere er der,i brist/press pga uteblivende resultater. Sjansene for at nettopp dette skjer er vel forholdsvis stor.

(Innlegget ble redigert 10.11.17 17:35)

WaltonBreckRd

Innlegg: 16156
WaltonBreckRd
10.11.17 18:01

Jeg vil tro det er en god del offensive talentfulle trenere som kunne fått til en god del mer enn hva Mourinho har så langt med dette United-mannskapet. Du må vel ha fått med deg at helten din har prestert langt under forventning så langt. Spesielt når det kommer til underholdningsverdi.

mjordan23

Innlegg: 19163
mjordan23
10.11.17 18:03
TheRedDevils: Akkurat det var vel oppe sist gang Giggs var aktuell, og mener å huske at det var veldig mange fler som misslykkes totalt. Jakten på den offensive treneren blir vel like suksessartet som når Norge skulle oppgradere semb med åge hareide. Ok kanskje ikke så ille. Men man må nok kaldt regne med at klubben harver rundt 7-10 plass i et par sesonger, for å kunne se hvilken rettning det bärer med "nykommeren". Da nytter det ikke å klage etter 4-5 mnd når hverken resultater eller den store satsingen på unge spillere er der,i brist/press pga uteblivende resultater. Sjansene for at nettopp dette skjer er vel forholdsvis stor.

Selvfølgelig er det mange som mislykkes, men det handler vel litt om å videreføre grunnprinsippene i klubben. Det er lettere å akseptere at man forsøker spille offensiv fotball og mislykkes, enn å oppleve typer med en stil alà LvG. Det er total mismatch. 

I en klubb som United vil det jo alltid være ett visst krav om resultater, men resultatene vi har hatt i ligaen de siste årene viser jo at man høyst sannsynlig hadde tapt lite på å være litt original i ansettelse av manager. En klubblegende ved roret hadde nok fått litt mer tid enn den gjengse manager, dersom det var nok positive tegn. 

GreySerpent

Innlegg: 28964
GreySerpent
10.11.17 18:32
Bentekinho: Er det ikke lov å komme med sannheter? Mourinho skal i rettssak, Evra sparket noen i hodet. Allmenn informasjon det. Jeg spør bare hvorfor det er så aksept for dette i Man U?

Man er uskyldig inntil det motsatte er bevist. 

Evra sparket ingen i hodet da han var i United. 

GreySerpent

Innlegg: 28964
GreySerpent
10.11.17 18:36
Lezah: (Her har jeg lenge forsøkt å formulere min mening om dem, men uansett om jeg er forsiktig eller smører tykt på virker det såpass bedritent av meg at jeg hadde blitt utestengt)

Omtrent her jeg ligger også. 

Skål...

Bentekinho

Innlegg: 1702
Bentekinho
10.11.17 18:36

Ja, Mourinho er nok uskyldig, haha.

Nope, men husker en jury som avla straff til Suarez basert på troverdigheten til Evra... Ingen beviser altså. Uskyldig inntil det motsatte er bevist?

GreySerpent

Innlegg: 28964
GreySerpent
10.11.17 18:39
Bentekinho: basert på troverdigheten til Evra

Vi andre må forholde oss til reglene og lovene i den virkelige verden, selv om du ikke gjør det. 

 

missChance

Innlegg: 56863
missChance
10.11.17 18:44

Suarez innrømte da selv at han hadde løyet under høringen og at det ikke var så vennskapelig som han prøvde å påstå. Så han felte vel i grunn seg selv, da ...

Bentekinho

Innlegg: 1702
Bentekinho
10.11.17 18:56
missChance: Suarez innrømte da selv at han hadde løyet under høringen og at det ikke var så vennskapelig som han prøvde å påstå. Så han felte vel i grunn seg selv, da ...

Det samme gjorde Evra. Han løy om hvor mange ganger Suarez sa negrito. Uansett en diskusjon jeg ikke gidder å ta igjen. Suarez sa et dumt ord, Evra snitcha, det klikka for media og andre hjernedøde idioter.

Synd han ikke ga Evra en omgang juling i stedet, men så er jo Suarez uskyldigheten selv i forhold.

(Innlegget ble redigert 10.11.17 18:56)

Kent

Innlegg: 128823
Kent
10.11.17 18:58

Kan dere slutte å diskutere rasisten her?

Klubbtråden vår skal ikke assosieres med slikt svineri.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg