Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
14.11.17 20:18
den_glade_gris: Ja, under Mou er det virkelig ungdomssatsing på høyt nivå.De har scoret mål, men spiller ikke en fotball som vi bør være fornøyd med. Kynisme som mot Liverpool. Er det "the United way" eller Junaited som dere unga sier. Runkeshowet kan du ta på gutterommet ditt selv.

Ja, har ikke en helg haug med akademispillere fått debuten sin under Mou? Mctommy fikk jo CL-debut mot Benfica. Jeg regner med du også var veldig kritisk mot SAF da han også i enkelte kamper var defensiv? 

Ja, vi unge sier "junaited way", dere voksne står på tribunen og roper skjellsord til spillere. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
14.11.17 20:30
Samey_FU: dere voksne står på tribunen og roper skjellsord til spillere.

Det forekommer dessverre. Selv har jeg aldri gjort det. Jeg prøver å backe opp spillerne under kamp uansett hvor dårlig  de presterer. Jo dårligere jo mer støtte faktisk fra min side.

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8289
14.11.17 20:34

Slik som Anderson da eller, grisen?

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
14.11.17 20:35
den_glade_gris: Det forekommer dessverre. Selv har jeg aldri gjort det. Jeg prøver å backe opp spillerne under kamp uansett hvor dårlig  de presterer. Jo dårligere jo mer støtte faktisk fra min side.

Stemmer det ja, du var moden nok til å vente etter kamp for å skjelle ham ut. Stort av deg. Det kreves en mann med stor M for å rope "get back to fucking brazil you lazy bastard", til en kar i 20-årene. 

THE JUNAITED WAY

(Innlegget ble redigert 14.11.17 20:35)

Lezah
LezahInnlegg: 64193
14.11.17 20:38

Samey har droppet boikotten av VGD for alvor nå.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
14.11.17 20:41
den_glade_gris: Alle skjønner at det er vanskeligere å få et godt resultat mot gode lag.

Vel, det var akkurat en gjøk som nettopp skrev at han ikke så hva kampprogrammet hadde med "saken" å gjøre. Saken = Dårligere United-prestasjoner. Men hvis du bare snakka ut av ræva, og ikke mente det du sa, så det det fint det. Men ikke lat som du ikke skrev det.

"Alle ser også at spillerne ikke er like mye på hugget som tidligere i sesongen."

- Jeg er usikker. Vi spilte tross alt ganske elendig selv om vi scoret mange mål og tok masse poeng. Jeg ser ikke noen stor forskjell i intensiteten fra da til nå. Så "alle" ser ikke dette. Men tipper veldig mange er veldig bestemt på at de ser det. På samme måte som veldig mange er helt sikre på at de kan vin, men så greier de ikke engang å smake forskjell på rød og hvit med bind foran øynene. Ikke bare tror folk flest at de har ekstremt mye bedre peiling enn hva de har, men mennesker er jo også dritgode på confirmation bias. Det å at mennesker leter etter observasjoner som bekrefter tesen, er like gammelt som menneskeheten selv. Hvis man først har fått seg en skrudd tese, så gjør man også skrudde observasjoner av ting som ikke er der, for å bekrefte denne tesen.

" Hva det skyldes har jeg ikke konkludert med."

- Hehe, du skrev "bare" dette:

Det pisset med PSG nå viser jo bare hva slags type han er. Lagets form har falt etter dette. Spillerne må bli påvirket av å ha en manager som flørter med andre klubber under sin kontrakt periode, men han er mer opptatt av seg og sitt enn United.

Hvis du ikke mente å konkludere med det, så er jo det bra. At du er en slimål som lyver om hva du har skrevet, er mindre bra. Skuffende å se en slik gummiryggrad hos en "true red".

"Ellers så kan du stikke den korrelasjonen og kasualiteten din opp i ræva. Du blir ikke noe smartere av disse ordene selv om du prøver hardt."

- Du jobber virkelig for å ta rollen som rednecken i denne diskusjonen. "That town guy is using them big words again, but I is smarter than him. I use my brains!"

"Disse ordene" er altså noe man lærer på ungdomsskolen. Men viktigere enn ordene, er det å formidle budskapet om at vi mennesker hele tiden er på let etter sammehenger. Dette medfører (beviselig) at mange ser sammenhenger der det ikke er sammenhenger. Det at A skjer før B, betyr ikke at A skyldes B. Du mener at PSG-ryktet (A) gjorde at United-formen (B) ble dårligere, fordi det kom før formenduppen. Selv tror jeg det er mer sannsynlig at de dårligere prestasjonene kom fordi vi plutselig møtte vanskeligere motstand. Hvorfor? Ikke bare fordi jeg har annonsert at dette kom til å skje helt siden sesongstarten, fordi jeg så hvor elendige vi var, selv om vi scoret mange mål, men også fordi det er logisk. Som du selv så treffende sa det: "Alle skjønner at det er vanskeligere å få et godt resultat mot gode lag."

"Har jeg forresten forvrengt ting for å skade Mourinho?"

- Hvem av dere diskuterer jeg med nå? Han som sa dette:

Det pisset med PSG nå viser jo bare hva slags type han er. Lagets form har falt etter dette. Spillerne må bli påvirket av å ha en manager som flørter med andre klubber under sin kontrakt periode

Eller han som sa dette:

Hva det [lagets form, Pat.anm]skyldes har jeg ikke konkludert med.

Først konkluderer du med det, og så sier du at du ikke har konkludert med det. Vel, den ene i persongalleriet ditt har i hvert fall forvrengt situasjonen. Du vet, han som later som profesjonelle og garvede fotballspillere ikke får konsentrert seg ordentlig, fordi de er redd for at de får en manager om 8 måneder. 

Det er nok av ting man kan ta Mourinho på, uten at man trenger å ty til fantastiske konklusjoner, løgner eller å gjøre seg til idiot. Men det å gjøre seg til idiot er kanskje greia di, nå som du mener at jeg ikke burde bruke vanskelige ord som "korrelasjon" og "kausalitet", selv om det er 100% relevant for diskusjonen og argumentet mitt? Beklager, men jeg orker ikke å dumbe down for bermen som krampeaktig står på kamp og roper ut "you fookin' wanka!".


-Pat

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
14.11.17 20:44
John||Locke: "you fookin' wanka!".

loooooooooooooooooool

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
14.11.17 20:47
Samey_FU: Ja, har ikke en helg haug med akademispillere fått debuten sin under Mou? Mctommy fikk jo CL-debut mot Benfica. Jeg regner med du også var veldig kritisk mot SAF da han også i enkelte kamper var defensiv?

McTominlay er det vel har fått sjansen ellers er det jo tynt. Jeg regner ikke treningskamper som ordentlige kamper. Det ligger i ordet trening. Synes f.eks det er feil å kjøpe en Lindeløf når vi har unge spillere selv som Fosuh-Mensah bl.a. SAFs filosofi var helt annerledes enn Joses. Vi hadde et godt organsiert angrepsspill, men vi hadde en mer fosiktig tilnærming borte i enkelte europacupkamper. Noen bussparkeringer kan jeg ikke huske.

Vi skal uansett legge den tiden bak oss. Vi kan huske tilbake på den med glede og det vi husker først og fremst er et god kollekktiv som jobbet hardt sammen med en offensiv satsing samt en manager som ga unge spillere muligheten og utviklet dem til å bli toppspillere. Den kommer ikke tilbake, men jeg vil ha noe annet enn Joses tankegang og han er ikke rett mann for United.

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
14.11.17 20:52
den_glade_gris: Noen bussparkeringer kan jeg ikke huske.

Ja men at du ikke husker det, betyr ikke at det ikke har skjedd. Da bekrefter du jo bare at du har blitt senil. Du husker ikke kampen mot Barcelona på Camp Nou i 2008? 

Uniteds angrep under SAF var ikke noe komplekse greier. Stort sett var den basert på individuelle ferdigheter og kantspill. 

lsklars
lsklarsInnlegg: 95678
14.11.17 22:13

Lukaku scorer igjen for Belgia. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20455
14.11.17 22:21

Nja. Man Utds angrep under Ferguson var nesten naivt villig til å skape overtall på siste tredjedel av banen. Det var en av de viktigste årsakene til at en gruppe ganske average spillere kunne se veldig bra ut. Dette kombinert med en og to verdensklassespillere (offensivt).

(Innlegget ble redigert 14.11.17 22:24)

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
14.11.17 22:46
TheBelfastBoy: Nja. Man Utds angrep under Ferguson var nesten naivt villig til å skape overtall på siste tredjedel av banen.

Ja, helt klart, var bare for og poengtere at det offensive i United ikke nødvendigvis var så veldig kompleks under SAF. Opplever at mange hele veien refererer til det offensive under SAF, når sannheten egentlig er at det var langt langt flere kamper hvor man grinda og grinda, fremfor spilte glitrende offensiv fotball. 

Folk sitter også med en godfølelse etter en 1-0 seier hvor man scorer i det 85. minutt, og glemmer fort hvor kjedelig kampen egentlig var før scoringen. Litt som de første kampene i år. 

(Innlegget ble redigert 14.11.17 22:51)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6826
14.11.17 23:47

Griezmann troller på insta. Legger ut bilde av seg selv og Øzil, med det teite tommeltrikset sitt + bilde av en kokk/servitør= ball. Så da kommer begge to til sommeren, evt i januar helt sikkert..
Nå er det igjen.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17789
14.11.17 23:58
AxelRudi: Nå er det igjen.

kanskje , men

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17789
15.11.17 00:02
Samey_FU: Uniteds angrep under SAF var ikke noe komplekse greier. Stort sett var den basert på individuelle ferdigheter og kantspill.

Eg tror dette er en sannhet med store modifikasjoner. Det meste under SAF ble gjort med ei veldig distinkt plan bak. Alle viste sine roller til fingerspissene. Og ikke minst ble briefet så de viste nøyaktig hva som møtte dem i samtlige kamper. To sider av samme sak egentlig.

wig1
wig1Innlegg: 3396
15.11.17 09:54
Mc_lovin: Slik som Anderson da eller, grisen?

Det er under oppvarming eller etter kamp selvsagt. Da er det bare å gyve løs. Svina må jo få høre det!!!!111!

Personlig liker jeg best å herje på twitter. Lager meg en fake konto og hetser spillerne og deres familiemedlemmer på det groveste.

(Innlegget ble redigert 15.11.17 09:59)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
15.11.17 12:50

Greit nok at man sammenligner Mou med LAF, men jeg synes forskjellene er så enorme at Mourinho kommer veldig dårlig ut. 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20371
15.11.17 12:53

Laf?

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
15.11.17 12:59

Lord. Sir er ikke helt nok. 

xytheon
xytheonInnlegg: 18891
15.11.17 13:01
TheUnitedWay: Lord. Sir er ikke helt nok.

Er det ikke omvendt?

bennymilkshake
bennymilkshakeInnlegg: 1060
15.11.17 13:27

Alle kan bli lord. Bare å kjøpe ei litta meter eller to med jord på det rektige stedet

lsklars
lsklarsInnlegg: 95678
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17789
15.11.17 13:49
lsklars: Farvel Fellaini?

Mou vil vel neppe gi dette fra seg uten sverdslag vil jeg tro?

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
15.11.17 13:59

Ikke i mi bok 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
15.11.17 14:20

For et lag vi hadde fått med Øzil og Griezmann. 

            Matic  Pogba

Griezmann   Øzil   Martial 

                 Lukaku

Fantastisk. Har alt disse spillerne, mye fart, styrke og kreativitet.

Dux1
Dux1Innlegg: 33815
15.11.17 14:21
lsklars: Farvel Fellaini?

Jeg kommer ikke til å grine. Har alltid anerkjent Fella når han har bidratt for oss og vært imot all hetsen (også fra egne fans!). Men han har også frustrert meg noe grådig. I tillegg til at han definitivt ikke er en spillertype jeg er fan av, eller ser i United-drakta.

Selg!

Edit: Går rykter om at Mou evt vil erstatte Fella med Shakthars Fred...

(Innlegget ble redigert 15.11.17 14:32)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
15.11.17 14:33
Dux1: Jeg kommer ikke til å grine. Har alltid anerkjent Fella når han har bidratt for oss og vært imot all hetsen (også fra egne fans!). Men han har også frustrert meg noe grådig. I tillegg til at han definitivt ikke er en spillertype jeg er fan av, eller ser i United-drakta. Selg!

Klar tale fra Dux her. Dette er Dux som vi liker å se ham, en handlingens mann som ikke tolererer slakk linje. Jeg ser for meg Dux når han ringer til Toyota Fredrikstad for å klage på noe med Avensisen. Masse roping og skriking og trusler om nedleggelse mm.

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
15.11.17 16:30
FrannyLee: Eg tror dette er en sannhet med store modifikasjoner. Det meste under SAF ble gjort med ei veldig distinkt plan bak. Alle viste sine roller til fingerspissene. Og ikke minst ble briefet så de viste nøyaktig hva som møtte dem i samtlige kamper. To sider av samme sak egentlig.

Hva har dette med et kompleks og flott angrepsspill å gjøre? 

missChance
missChanceInnlegg: 55207
15.11.17 16:32

Marcos Rojo skal spille for U23 i kveld mot Athletic Bilbao! Sees på MUTV fra 19.30. 

 

Kent
KentInnlegg: 126470
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg