Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6783
12.12.17 14:32
John||Locke: To flere poeng i sin sesong nummer 2.

Det er ikke særlig intelligent, eller spesielt smart å sammenlikne antall poeng fra en sesong til en annen.

Kun de dummeste og mest infantile debattantene unnlater å ta høyde for antall kamper, cuper, motstandere, vær osv når de sammenlikner prestasjoner fra sesong til sesong. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18825
12.12.17 14:35
Eddie.x: Personlig klarte jeg aldri å oppfatte hva slags fotballfilosofi Moyes hadde. Slik jeg forstod det, så tilpasset Moyes gameplanen etter hver motstander. Det er klart at tilpasninger må til, men en klubb av Uniteds kaliber bør ha en klar filosofi. Moyes hverken var eller er dyktig nok manager for en toppklubb. Det var heller ingen ting som tydet på dette før han ble ansatt. Han leverte middels prestasjoner, med et middels lag som Everton. Mourinho leverer bedre resultater, men fotballen har vært kjedelig. Jeg trodde Mourinho skulle overraske, Real Madrid leverte mye bra og underholdende fotball under Mou, dog har det vist seg at det ikke er tilfelle så langt hos oss.

Enig, Moyes hadde knapt noen egen filosofi hverken offensivt eller defensivt. Det hele virket ekstremt tilfeldig og lite gjennomtenkt fra hans side. Tiden hans og LvG`s (minus hans evne til å gi de unge sjansen) er egentlig bare å glemme. 

Under Mourinho kan vi iallefall i enkeltkamper se glimt at i tiden under SAF. Problemet med JM er at når toppkampene kommer, blir han veldig ekstrem i tilnærmingen med dyptliggende lag og kontringsspill som ofte ikke fungerer. 

Totalt sett dog, kan man vel si at de som sitter i styre og stell ikke akkurat har vist seg duganes til å finne managere som spiller "The United way". Og jeg føler meg ikke akkurat trygg på at de gjør det etter Mou heller.....

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11271
12.12.17 14:41
SuperJoeCole: Kun de dummeste og mest infantile debattantene unnlater å ta høyde for antall kamper, cuper, motstandere, vær osv når de sammenlikner prestasjoner fra sesong til sesong.

For Untied så er ligaen bread and butter og vil alltid prioriteres høyt.

Angående intelligens (som jeg for øvrig syns det er rart at du kommer trekkende med), så er det lettere å forholde seg til få variabler, når det uansett må veldig mye spekulasjon til. Jeg er i hvert fall ikke kapabel til, på stående fot, å hoste opp plausible modeller som tar høyde for skader, antall kamper, fokus osv., som igjen skal oversette dette i pluss- og minuspoeng. Derfor forholdt jeg meg til et par objektive ting. Antall poeng man hentet og antall penger man har brukt.

Det overrasker meg for øvrig ikke om man i den irrasjonelle iveren for å ta Moyes (i samme gata som man tidligere har tatt en rekke andre spillere), vil hevde at Moyes hadde en usedvanlig lett sesong, med veldig enkelt fokus, færrest cuper, dårligste motstandere osv. Det er nettopp denne typen uredelighet som preger diskusjoner rundt Moyes. Stygg og urettferdig demonisering.


-Pat

(Innlegget ble redigert 12.12.17 14:42)

missChance
missChanceInnlegg: 55001
12.12.17 14:44
mjordan23: Enig, Moyes hadde knapt noen egen filosofi hverken offensivt eller defensivt.

Det er jo ikke helt sant, da. Han ønsket jo at United skulle prøve å gjøre det vanskelig for motstanderen.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14750
12.12.17 14:45
SuperJoeCole: Det er ikke særlig intelligent, eller spesielt smart å sammenlikne antall poeng fra en sesong til en annen.

Uavhengig av om man sammenligner med poengsum eller tabellplassering så står poenget til JLocke, altså at til tross for enorme investeringer i stallen siden Moyes, så har resultatene kun vært marginalt bedre i ligaen. I løpet av de siste 4 årene (1 under Moyes, 2 under LvG og en under Mourinho) så har United kun en gang klart topp 4, og da "kun" 4.plassen. 

Personlig syns jeg hvis man bruker begge som variabler for å se etter fremskritt/tilbakegang, så kan man danne seg et godt bilde om hvordan klubben har gjort det sammenlignet med tidligere år og andre lag, samt hva som kreves poengmessig for å klatre på tabellen. Husker ikke om det var i fjor eller i forifjor jeg skrev et langt innlegg hvor jeg brukte variansen til disse to variablene til å beskrive hvor vanvittig jevn Wenger var i prestasjonene (over 10 år eller noe) sammenlignet med alle andre topplag i PL. Jeg slang også noen lignende tall for United da, og Moyes sine tall er på ingen måte en ekstrem outlier, hvis man ser på årene etter Fergurson. Kombinerer man dette med ressurser brukt så presterte han pretty much helt på det jevne med hva Mourinho og LvG har gjort siden.

(Innlegget ble redigert 12.12.17 14:48)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11271
12.12.17 14:48
FrannyLee: Det rare er vel at noen ikke har trukket fram dette poenget du trekker frem her for lenge siden? Allerede under antiMoyeskampens hete. Eller rettere "bli kvitt Rooney kampanjen her inne"  Eller trakk du det muligens inn og fram da også?

Alle halvveis oppegående har nevnt dette hundrevis av ganger. Noen er dessverre så enkle at de tror virkeligheten er som FM. I det ene øyeblikket byr man på en spiller, i det andre øyeblikket forhandler man kontrakt for keepertreneren til U18-laget. Dernest går man til styret og spør om man kan få en feederklubb. Når man har fått den godkjenningen, er det bare å starte reisen verden rundt for å finne riktig klubb! Brått kommer man på at man kan ha syv speidere, men har bare seks, så da starter man å ringe rundt for å skaffe den siste. Man har sikkert noe gammel rask i adresseboken. Og oppi alt dette, glemmer man sikkert å be laget "fokusere på offensiv bevegelse" i neste kamp.


-Pat

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
12.12.17 14:51

LvG også ute i media idag og sier han har lite til overs for Woodward, som ikke var villig til å avskjedige han på en verdig måte (Kona fikk nyss i at han var i ferd med å få sparken, i heisen med Woodwards familie)

Mou får også det glatte lag, men akkurat den kritikken klarer jeg ikke ta seriøst, fra en mann som selv sto for en enda kjedeligere og uproduktiv spillestil i sin tid her.

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/12/11/louis-van-gaal-lays-jose-mourinho-boring-football/

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11271
12.12.17 14:56
Hetfield: Mou får også det glatte lag, men akkurat den kritikken klarer jeg ikke ta seriøst, fra en mann som selv sto for en enda kjedeligere og uproduktiv spillestil i sin tid her.

Hjertens enig. Det er nok få (andre enn United-supportere) som heller vil se United enn City i dag. Under hans tid, var det enda færre!


-Pat

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
12.12.17 14:59
Wellewinhio: altså at til tross for enorme investeringer i stallen siden Moyes, så har resultatene kun vært marginalt bedre i ligaen.

Samtidig så tar det tid å bygge opp noe form for vinnermentalitet etter årene med utrensing av gamle helter, pluss opprydding fra Moyes og Van Gaal. 

Moyes satte klubben i et stort problem når han bad ledelsen om å signe opp Rooney på ny kontrakt. Van Gaal spedde på med alskens rare spillerkjöp.

Jeg tror vi er på vei tilbake og er litt arbeid unna å väre der. Ville värt katastrofalt å bytte manager enda en gang nå.

Det stod taper skrevet med store bokstaver i pannen til Moyes. Ikke hadde han draget på markedet for en klubb av denne störrelsen, og beordret vel bla Ferdinand til å se på video av Jagelka for å bli en bedre spiller. 

(Innlegget ble redigert 12.12.17 15:05)

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
12.12.17 15:06
John||Locke: Hjertens enig. Det er nok få (andre enn United-supportere) som heller vil se United enn City i dag. Under hans tid, var det enda færre!

Der har han rett.. (Guardiola4Life, ut med Mou)

Han har et poeng i at Mous stil ofte er kjedelig også, men det blir dritsnålt når det kommer fra LvG av alle lissom..

 

(Innlegget ble redigert 12.12.17 15:07)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18825
12.12.17 15:23
missChance: Det er jo ikke helt sant, da. Han ønsket jo at United skulle prøve å gjøre det vanskelig for motstanderen.

Veldig viktig å PRØVE ja ;) 

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10989
12.12.17 15:29

Man skal ha bra skylapper på om man ikke ser at United har tatt steg på alle fronter etter at Moyes ble skittet ut.

Sportslig ga kontrakten til Rooney lite mening, kommersielt derimot var den nok ganske viktig og riktig på det aktuelle tidspunktet.

Dog synd at man ikke fikk solgt han videre til en klubb og liga som la bra med penger på bordet. Men men hyggelig å se han fikse et poeng på Anfield i helgen om ikke annet..

 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11271
12.12.17 15:40
fugletitteren: Man skal ha bra skylapper på om man ikke ser at United har tatt steg på alle fronter etter at Moyes ble skittet ut.

Hvor mange milliarder steg mener du vi har tatt? Hadde ikke overrasket meg om det korresponderte ganske godt med antall vi faktisk har investert!

Og forresten, løft denne debatten et stykke opp av gjørma. Ingen (så vidt jeg har sett) har påstått at man ikke har "tatt steg", så hvorfor later du som om noen har gjort det? Forhold deg til det som blir skrevet uten å tillegge andre meninger de ikke har.


-Pat

F_Brandy
F_BrandyInnlegg: 10207
12.12.17 15:47
fugletitteren: Sportslig ga kontrakten til Rooney lite mening, kommersielt derimot var den nok ganske viktig og riktig på det aktuelle tidspunktet.

Eller en god mulighet for Moyes å virkelig begynne på nytt. Hadde jo erstattet trenerteamet allerede, så hvorfor ikke spillergruppen? At den trengte store utskiftninger var det liten tvil om. Aldrende gjeng med flere nøkkelspillere på hell.

Sier ikke at det hadde gått bra om han gjorde ting annerledes, eller fikk på plass folk han ønsket seg, men det hadde definitivt ikke skadet. 

Van Gaal investerte, men var ikke særlig god til det. Mye av grunnen til at pengebruken har vært unødvendig stor over denne oppbyggingsperioden.

Det har vært den største styrken til Mou, og som du sier, det har vært klar fremgang.

missChance
missChanceInnlegg: 55001
12.12.17 16:07

Problemet for oss United-supportere (i hvert fall en god del av oss) er at vi ikke ønsker et lag bestående av bare "navn". Vi ønsker å være tro mot tradisjonen, ha engelske spillere, slitere og noen store navn. Og samtidig spille feiende flott fotball og vinne. Så blir vi sittende med en hel gjeng leiesoldater som ikke har den stoltheten og vinnermentaliteten vi alltid har skrytt av at sitter i veggene på Old Trafford. Som ikke spiller med hjertet utenpå drakta og vet hvor viktig det er å slå byrivalen og Liverpool. Som ikke blør innvendig når det blir tap.

Jeg får helt mark når f.eks. Lukaku står og klemmer på venner fra det belgiske landslaget og andre venner i tunnellen før kampen. Eller som tidligere når flere av våre spillere går og klemmer på Chelsea-spillerne etter et tap på Stamford Bridge. Skjønt - jeg tror akkurat de lærte leksen sin.

(Innlegget ble redigert 12.12.17 16:08)

Aveirinha
AveirinhaInnlegg: 29502
12.12.17 16:08

Det er mange år siden et tap har smertet så mye som det på søndag. Som andre er inne på, så ikke nødvendigvis på grunn av resultatet i seg selv, men på måten det skjedde på. Glem at de scoret på to svake involveringer defensivt fra oss. Og drit i at Lukaku gjorde en bedre Heskey-imitasjon enn hva Heskey ville klart selv. Selv om det er vanskelig å se bort i fra den drøyt svake matchen av belgieren. (Oddsen for at han sloss på Citys side utenfor garderobene etter matchen er vel heller lav.)

Men vi tapte matchen før kampen startet med den taktiske tilnærmingen. De eneste positive fra søndagens match var Lingard (ikke at han var spesielt enorm han heller) og at Matic i andreomgang viste at det faktisk er mulig for en United-spiller å holde på ballen under press. 

Vi startet altså med de fire spillerne de fleste ville se i de offensive posisjonene fra start. En løperekke som tilsier fart, teknikk (ikke Lukaku, selvsagt) og agressivitet. I stedet fikk vi servert tidenes hoof-oppvisning, en taktikk tilpasset spillere med minimum 3,05m på strømpelesten og som trives med å inneha en frykt for nærkontakt over tid med den lille lærkula. Med andre ord finnes det svært få av disse spillerne på dagens fotballhimmel. Og nærmeste røde mottaker for det smått absurde og mildt sagt lite innstilte fotballskytset? Giganten Jesse Lingard. Marcos Rojo hadde visstnok oppsiktsvekkende 39% pasningstreff i omgangen han spilte. Som midtstopper! Og det er helt tydelig at dette var en tilfeldig slagplan, for det ble gjort minimalt med forsøk fra sidelinja for å endre på den mislykkede taktikken underveis. Og da vi etter hvert klarte å få til noe som kunne minne om offensivt spill, så ble Lingard av alle byttet ut - som igjen ødela rytmen vår. Mourinho får mye skryt for å gå løs på mentalt skjøre hakkekyllinger som Shaw og MickyT, men store navn som leverer under pari skal selvsagt beskyttes. 

Jeg har egentlig mistet trua på Mourinho. Ikke at jeg nødvendigvis vil ha han sparket nå, ettersom jeg sliter med å finne gode alternativer, men samtidig tviler jeg sterkt på at vi noengang vil nå toppen under portugiserens ledelse. Til det er fotballen for destruktiv og lite effektiv. Og ikke minst er vel ikke pengebruken spesielt bærekraftig. À propos pengebruken - jeg ser virkelig ikke poenget med å kaste mer penger på problemet. Til det har empirien så langt vist oss en marginal positiv effekt - om det er noen i det hele tatt. En bedre manager ville fått mye mer ut av dagens, på papiret, veldig talentfulle stall. 

Til slutt var ikke City så jævla imponerende. Ei heller virker laget spesielt utilnærmelig til tross for en enda drøyere pengebruk. Men Guardiolas fotballfilosofi har få problemer med å takle Mourinhos forutsigbare rope-a-dope-taktikk. Og samtidig fremstår laget svært vanskelig å stå imot over nitti minutter for svakere lag enn United. Men samtidig var det imponerende å se hvor godt drillet City-spillerne var til å spille seg ut av press og skaffe seg rom. Og teknisk fremstod de flere lysår foran United-laget, noe Pep skal ha skryt for. Sikkert hyggelig for Guardiola å bli klappet av banen av Stretford End, for han er jo en særs imponerende manager når han får frie tøyler, men det må også tolkes som et stikk til Mourinho og det han står for. 

(Innlegget ble redigert 12.12.17 16:14)

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6783
12.12.17 16:16
John||Locke: Angående intelligens (som jeg for øvrig syns det er rart at du kommer trekkende med), så er det lettere å forholde seg til få variabler, n

Inspirasjonen til å dra inn intelligens i innlegget har jeg fått fra deg :-)

- intelligens

- hvem som er oppegående

- folk som er enkle

- dumme supportere

osv.

Velprøvd hersketeknikk du bruker der.

 

Nå følger jeg ikke United veldig tett, men ser en og annen kamp. Har du mange meningsfeller (uten at dette er noe bevis hverken for eller imot) når det kommer til om Moyes skulle få blitt lengre?

Cobi
CobiInnlegg: 58251
12.12.17 16:17
Aveirinha: Rojo hadde visstnok oppsiktsvekkende 39% pasningstreff i omgangen han spilte. Som midtstopper!

Måtte inn og sjekke dette, og det stemmer. 38,9 %. Men så var hele 11 av 18 pasningsforsøk lange baller da, hvorav 1 (!) traff. Da er det nesten verre med Lukakus 37,5 % pasningstreff, hvor samtlige pasningsforsøk var korte pasninger. Selvsagt forskjell på spiss og forsvarer, men likevel.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6783
12.12.17 16:20
Aveirinha: Til slutt var ikke City så jævla imponerende. Ei heller virker laget spesielt utilnærmelig til tross for en enda drøyere pengebruk. Men Guardiolas fotballfilosofi har få problemer med å takle Mourinhos forutsigbare rope-a-dope-taktikk. Og samtidig fremstår laget svært vanskelig å stå imot over nitti minutter for svakere lag enn United. Men samtidig var det imponerende å se hvor godt drillet City-spillerne var til å spille seg ut av press og skaffe seg rom. Og teknisk fremstod de flere lysår foran United-laget, noe Pep skal ha skryt for. Sikkert hyggelig for Guardiola å bli klappet av banen av Stretford End, for han er jo en særs imponerende manager når han får frie tøyler, men det må også tolkes som et stikk til Mourinho og det han står for.

Det hånlige "Mouirinho-blikket" på slutten av kampen, kombinert med påstander som flaks og dommerhjelp kan jeg kjenne meg igjen i. 

Plutselig børster han støv av konspirasjonsteoriene sine, skjeller ut fansen, selger de Gea eller gjør noe annet dumt.

Mannen bør legge opp snarest.

Aveirinha
AveirinhaInnlegg: 29502
12.12.17 16:21
Cobi: samtlige pasningsforsøk var korte pasninger

*Dribleforsøk

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6783
12.12.17 16:21
Cobi: Måtte inn og sjekke dette, og det stemmer. 38,9 %. Men så var hele 11 av 18 pasningsforsøk lange baller da, hvorav 1 (!) traff. Da er det nesten verre med Lukakus 37,5 % pasningstreff, hvor samtlige pasningsforsøk var korte pasninger. Selvsagt forskjell på spiss og forsvarer, men likevel.

Kanskje Drillo bør hyres inn som ekspertkommentator under United-kamper?

F_Brandy
F_BrandyInnlegg: 10207
12.12.17 16:25

I tillegg kan han ikke forsvare seg 1v1. Den situasjonen når Jesus knapt gjør et utslag, og Rojo ender på ræva, det går ikke. Dårlig duellspiller også.

Den verste jeg noen gang har sett i United-drakt. Jeg forstår ikke hvordan han ser ut til å være i nærheten av et førstevalg. Mye innsats da....

Skuffende at det ikke ligger en Rojo passing masterclass ute. Liten homage til kongen Bebe også.

(Innlegget ble redigert 12.12.17 16:36)

Aveirinha
AveirinhaInnlegg: 29502
12.12.17 16:25
Cobi: Måtte inn og sjekke dette, og det stemmer. 38,9 %. Men så var hele 11 av 18 pasningsforsøk lange baller da, hvorav 1 (!) traff.

Men takk. Elleve klareringsforsøk i retning Ederson, altså. Jeg mistenker at det ene som fant frem til medspiller var scoringen til Rashford, men den gikk jo innom både Otamendi og Delph på veien. En utsøkt taktisk manøver av Mourinho. Som garantert kommer til å forsvare seg med at han jo "startet med de alle ville se fra start". 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11271
12.12.17 16:31
SuperJoeCole: Velprøvd hersketeknikk du bruker der.

Det var høyst relevant ut ifra de innleggene jeg kommenterte som var uintelligente og fordummende. Det at jeg ikke lager avanserte modeller på stående fot er ikke det.

"Jeg tar igjen med akkurat det samme selv om settingen er en helt annen" funker sjelden bra. Nesten frista til å si at det virker litt "uintelligent".


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11271
12.12.17 16:35
SuperJoeCole: Har du mange meningsfeller (uten at dette er noe bevis hverken for eller imot) når det kommer til om Moyes skulle få blitt lengre?

Det er godt du har med den parentesen, for er det noe jeg stoler veldig lite på, så er det den jevne fotballsupporter. 

Nå skal det sies at jeg ikke argumenterer for at Moyes burde få blitt lenger. Påstanden min er at jeg tror han hadde gjort det minst like bra som den dritten vi har måttet slite med, om han kunne forsterket laget like mye. (Snakker ikke da om de samme spillerne, men de samme midlene.)

Jeg mener dog at han burde få sittet ut sesongen. Men alt i alt var det kanskje greit at Giggs fikk prøve seg litt, slik at vi forhåpentligvis aldri risikerer at han blir United-manager.

Jeg mener det er amatørmessig av en klubb å sparke en manager etter åtte måneder. Har man bommet SÅ JÆVLIG på ansettelsen, så burde de som var ansvarlig for den også kastes på dør.


-Pat

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
12.12.17 16:37
John||Locke: Men alt i alt var det kanskje greit at Giggs fikk prøve seg litt, slik at vi forhåpentligvis aldri risikerer at han blir United-manager.

Takk gudene for det..

Ble lite imponert over hans taktiske "evner" på bakrommet med Butt og co i Life of Ryan.

(Innlegget ble redigert 12.12.17 16:38)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11271
12.12.17 16:40
missChance: Problemet for oss United-supportere (i hvert fall en god del av oss) er at vi ikke ønsker et lag bestående av bare "navn". Vi ønsker å være tro mot tradisjonen, ha engelske spillere, slitere og noen store navn. Og samtidig spille feiende flott fotball og vinne. Så blir vi sittende med en hel gjeng leiesoldater som ikke har den stoltheten og vinnermentaliteten vi alltid har skrytt av at sitter i veggene på Old Trafford. Som ikke spiller med hjertet utenpå drakta og vet hvor viktig det er å slå byrivalen og Liverpool. Som ikke blør innvendig når det blir tap. Jeg får helt mark når f.eks. Lukaku står og klemmer på venner fra det belgiske landslaget og andre venner i tunnellen før kampen. Eller som tidligere når flere av våre spillere går og klemmer på Chelsea-spillerne etter et tap på Stamford Bridge. Skjønt - jeg tror akkurat de lærte leksen sin.

Dette syns jeg er godt oppsummert og beskriver mine egne følelser bra.

Jeg merker dog at kreftsvulstmuppetsupporterne blir flere og flere. De ønsker et slags galacticos og kunne ikke gitt mer faen i spillestil, underholdning, historie - alt handler om trofeer.

Det er ekstremt frustrerende å se at man vil kaste Jesse på dør, låne ut Rashford, selge Fellaini (en av de svært, svært få vi hadde som virkelig blødde for drakta og alltid ga 100%) og heller kjøpe navn. Det er det stikk motsatte av hva denne klubben historisk har stått for. Men nå skal det sies at det åpenbart sitter noen kreftsvulstmuppeter sentralt i United også, ettersom man gikk for Mourinho. Mourinho er jo en diamentral motseting til Manchester United. (Selv om han har vært KJEMPEFLINK siden han har brukt egenproduserte Rashford.)

(Edit: Angående Fellaini. Det var jo åpenbart ikke han som var/er problemet i United - det er bokstavelig talt alt annet. Manglende innsats, guts og never say die-holdning. Det at man mener at United ikke skal spille med typer som Fellaini, løses ikke ved å selge Fellaini. NÅR VI HAR MANAGERE SOM BRUKER TYPER SOM FELLAINI. Da får man til helvete heller angripe mangeren, enn spilleren som er lojal og gir alt, hvert eneste sekund han er på banen.)


-Pat

(Innlegget ble redigert 12.12.17 16:43)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15457
12.12.17 16:47
John||Locke: De ønsker et slags galacticos og kunne ikke gitt mer faen i spillestil, underholdning, historie - alt handler om trofeer.

Enter TheRedDevils. 

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6783
12.12.17 16:49
missChance: Jeg får helt mark når f.eks. Lukaku står og klemmer på venner fra det belgiske landslaget og andre venner i tunnellen før kampen. Eller som tidligere når flere av våre spillere går og klemmer på Chelsea-spillerne etter et tap på Stamford Bridge. Skjønt - jeg tror akkurat de lærte leksen sin.

Dette er noe av det som irriterer meg mest med dagens fotball. Det forbanna vennskapet mellom det som burde være bitre rivaler.

Mer av dette.

 

jback
jbackInnlegg: 18263
12.12.17 16:49

Håper Shaw får prøve seg i morgen. Det han presterte for en uke siden er vel noe av det bedre vi har sett av en en United-spiller på den posisjonene denne sesongen.

Redd for at Mourinho selger han. Han vil fort blomstre i en annen klubb, så sitter vi her og lurer på hvorfor i helvete vi solgte han.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg