Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
CryniX
CryniXInnlegg: 12726
12.12.17 18:30
Magiii: Før Mourinho kom så rotet han fælt, men han har spilt seg bra opp. Er du ikke enig i at han storspilte med Jones i fjor? Fyren er blitt mye roligere med ball (og i hodet generelt) og har en ganske så bra fot.

Dette er omtrent stikk motsatt inntrykk av hva jeg sitter med og som jeg tidlig uttrykte under LVG, særdeles i etterkant av hans første byderby der han hadde fire tønner flaks.

Han var solid i fjor, stort sett i kamper han ikke burde vært på banen i utgangspunktet men heller sonet karantene for et par skandaløse involveringer. Fyren er så langt unna en spillende stopper man kommer. Han stresser med en gang han får ballen i beina og gjør elendige pasningsvalg.

Thpe
ThpeInnlegg: 34693
12.12.17 18:34
TheBelfastBoy: Det mest frustrerende? At Lukaku er nøyaktig like dårlig som fryktet og at vi aldri klarer angripe en svakhet i motstanderen (slik LvG faktisk kunne finne på å gjøre).

Og vår spillestil er ikke akkurat til hjelp for han heller. 

Men jeg er helt sikker på at han begynner å score igjen! Utvilsomt.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
12.12.17 18:36
CryniX: flere presterte å argumentere for at det sågar var grunnen til at han spilte elendig. Altså, hvor blåst…

Om noen faktisk har gjort det, så er jeg enig. Men har som sagt ikke sett disse selv.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19893
12.12.17 18:36

At Lukaku er en målskorer er like opplagt som at han er en svært begrenset spiller.

CryniX
CryniXInnlegg: 12726
12.12.17 18:48
TheRedDevils: Om noen faktisk har gjort det, så er jeg enig. Men har som sagt ikke sett disse selv.

Nei, hvis ikke jeg husker feil argumenterte du for at han heller burde brukt tiden på egentrening. 

Thpe
ThpeInnlegg: 34693
12.12.17 18:53
TheBelfastBoy: At Lukaku er en målskorer er like opplagt som at han er en svært begrenset spiller.

Ja, da kan vi like godt forsøke å spille han god ;)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
12.12.17 19:08
CryniX: Nei, hvis ikke jeg husker feil argumenterte du for at han heller burde brukt tiden på egentrening.

Om man ikke presterer på banen så håper jeg at man ligger lavt og jobbe enda hardere i kulissene til man gjör det, det er min mening ja.

Rett og slett fordi jeg setter united höyt og skulle önske at spillerne bryr seg om det samme. 

Men det er ikke det samme som å si at spilleren er dårligere pga av tiden han bruker på annet. 

(Innlegget ble redigert 12.12.17 19:08)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16900
12.12.17 19:44
mjordan23: Veldig viktig å PRØVE ja ;)

Men er ikke dette litt for mye the Mourinho way også. Åprøve å gjøre det vanskelig for motstander ? Eller å ta litt for mye hensyn til motstander uansett og å stole for lite på egen struktur og spillerbevegelser\spill. Litt for mye balansert den destruktive opp mot den konstruktive veien.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16900
12.12.17 19:59
missChance: Problemet for oss United-supportere (i hvert fall en god del av oss) er at vi ikke ønsker et lag bestående av bare "navn". Vi ønsker å være tro mot tradisjonen, ha engelske spillere, slitere og noen store navn. Og samtidig spille feiende flott fotball og vinne. Så blir vi sittende med en hel gjeng leiesoldater som ikke har den stoltheten og vinnermentaliteten vi alltid har skrytt av at sitter i veggene på Old Trafford. Som ikke spiller med hjertet utenpå drakta og vet hvor viktig det er å slå byrivalen og Liverpool. Som ikke blør innvendig når det blir tap. Jeg får helt mark når f.eks. Lukaku står og klemmer på venner fra det belgiske landslaget og andre venner i tunnellen før kampen. Eller som tidligere når flere av våre spillere går og klemmer på Chelsea-spillerne etter et tap på Stamford Bridge. Skjønt - jeg tror akkurat de lærte leksen sin.

Vi er ikke så ofte enige , men dette kan jeg ramme inn og henge over senga :-)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 22695
12.12.17 20:20
CryniX: Likevel, at man prøver å bruke SoMe-eskapader som en legitim grunn til å legge for hat et av de største talentene vi har hatt i akademiet…? Jeg er særdeles lite interessert i hva dabbegenerasjonen gjør på sosiale medier, men dette her er faen meg Depay-var-ræva-fordi-han-prioriterte-sosiale-medier på repeat. Angel Gomes er 17 år. Angel Gomes liker et bilde på internett. Angel Gomes sender deler av fansen (som applauderte motstanderens manager av banen etter kampslutt) i harnisk. Jeg tilstår at det kanskje ikke er det glupeste man kunne gjort, men gutten har antakeligvis forstått at det sender feil signaler utad. Antakeligvis. Jeg synes det er vanskelig å komme på en situasjon der man har tatt mindre ball og mer mann.

Å like det bildet er uansett idiotisk. Fremstår ikke lynende intelligent ved å gjøre det. 

Jeg driter i hvor mye tid de bruker på sosiale medier. Men de har allikevel et visst ansvar over HVA de gjør på disse sosiale mediene.

(Innlegget ble redigert 12.12.17 20:20)

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
12.12.17 20:24

Kan vi alle fastslå at Herrera er elendig? Overhodet ikke kvalitetene som skal til for å spille på et høyt nivå. I en grei spiller å ha i stallen, men ellers er han HESTAKUG

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1039
12.12.17 20:24

Spent på hvordan innsatsen og prestasjonene til Zlatan vil bli ut sesongen.

Hovedgrunnen til at han i det hele tatt kom til United var jo fordi han ville avslutte karrieren med å gjøre det han gjorde nesten hver eneste sesong i Nederland, Spania, Italia og Frankrike: Vinne ligagull. Og muligens sette rekord for gull i flest av de forskjellige europeiske toppdivisjonene (vet ikke hva den rekorden er, eller hvem som har den.)

Men hvordan vil motivasjonen være nå som han, som 36-åring, for andre sesong på rad - og denne sesongen attpåtil uten å ha rukket å selv få sette noe som helst preg - allerede før nyttår ser at sannsynligheten for engelsk ligagull er svært liten?

(Innlegget ble redigert 12.12.17 20:25)

missChance
missChanceInnlegg: 54294
12.12.17 20:25
FrannyLee: Vi er ikke så ofte enige , men dette kan jeg ramme inn og henge over senga :-)

Så skal det sies at fotballromantikk ikke gir trofeer lenger. 

Supporterne må nok enten senke ambisjonene eller godta at det er slik.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18690
12.12.17 20:28
FrannyLee: Men er ikke dette litt for mye the Mourinho way også. Åprøve å gjøre det vanskelig for motstander ? Eller å ta litt for mye hensyn til motstander uansett og å stole for lite på egen struktur og spillerbevegelser\spill. Litt for mye balansert den destruktive opp mot den konstruktive veien.

Man kan si mye om Mourinho, men han har stort sett en klar plan med det han driver med. At det kan bli ekstremt til tider er vel åpenbart, men det er jo sånn han er. Resultatene hans backer jo opp at han har peiling, selv om det ikke alltid er like festlig å se hvordan han legger opp kampplanen til enhver tid.

Mot Guardiola har han dessverre hatt en tendens til å gå helt til de ytterste grenser taktisk for å vinne og som oftest endt opp med ett uønsket resultat. Så ja, i enkelte kamper tar han helt klart for mye hensyn til motstander og spillet blir deretter. Men han "prøver" ikke å gjøre det vanskelig for motstander, han GJØR det vanskelig for motstander. 

Lezah
LezahInnlegg: 63756
12.12.17 20:46
missChance: Så skal det sies at fotballromantikk ikke gir trofeer lenger.

Lite er mer uromantisk på noe vis enn hvordan en del toppklubber har blitt det de er i dag. Når an leser folk skrive at de driter i hvor pengene kommer fra vet man hvor enkelte mennesker legger lista.

Sånn ellers; når kan vi forvente at Manchester United skal ha noe annet enn lange baller og destruktiv faenskap å stille med mot topplag? JM har ført oss denne veien, er det slik han vil det skal være?

jback
jbackInnlegg: 18250
12.12.17 20:49

Skal vi fortsette å slå lange ball mot god motstand er man nesten avhengig av å starte med Fellaini.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16900
12.12.17 20:51
jback: Skal vi fortsette å slå lange ball mot god motstand er man nesten avhengig av å starte med Fellaini.

Eller iallefall begynne med ett distinkt\bestemt bevegelsesmønster rundt duellen og selv da er en avhengig av noget tilfeldighet.

missChance
missChanceInnlegg: 54294
12.12.17 20:52
Lezah: Sånn ellers; når kan vi forvente at Manchester United skal ha noe annet enn lange baller og destruktiv faenskap å stille med mot topplag? JM har ført oss denne veien, er det slik han vil det skal være?

Jeg er redd for at det ikke bare er Mourinho, men kvalitet på spillere i forhold til hverandre/samhandling mellom dem, osv. som også er med.

En ser jo de gangene Mourinho prøver å gå mer offensivt ut, faller laget ganske fort sammen.

Imho.

jback
jbackInnlegg: 18250
12.12.17 20:54
FrannyLee: Eller iallefall begynne med ett distinkt\bestemt bevegelsesmønster rundt duellen og selv da er en avhengig av noget tilfeldighet.

Selvsagt, men nå tenkte jeg mer på at det er få som er bedre enn Fellaini i å få lange baller under kontroll med en mann i ryggen.

Lezah
LezahInnlegg: 63756
12.12.17 20:57
missChance: Jeg er redd for at det ikke bare er Mourinho, men kvalitet på spillere i forhold til hverandre/samhandling mellom dem, osv. som også er med.

Samhandling er jo noe man trener på. Det er noe av det viktigste man driller. Det gjør vi tilsynelatende ikke. Vi er flinke til å forsvare oss til tider, men offensivt er det opp til spillerne selv å finne på noe. Spillerne er mer enn bra nok til å levere noe annet. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16900
12.12.17 21:02
jback: Selvsagt, men nå tenkte jeg mer på at det er få som er bedre enn Fellaini i å få lange baller under kontroll med en mann i ryggen.

Merkelig nok så er det vel ingen? smilefjes

missChance
missChanceInnlegg: 54294
12.12.17 21:25
Lezah: Spillerne er mer enn bra nok til å levere noe annet.

Men så er det noen av spillerne som mistet all selvtillit under van Gaal. Jeg syntes det så ut til å bedre seg i fjor, men nå ...

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 22695
12.12.17 21:26
missChance: Men så er det noen av spillerne som mistet all selvtillit under van Gaal.

He? Hvilke spillere?

Lezah
LezahInnlegg: 63756
12.12.17 21:31
missChance: Men så er det noen av spillerne som mistet all selvtillit under van Gaal. Jeg syntes det så ut til å bedre seg i fjor, men nå ...

Og noen som Rash og Martial fikk all verden spilletid og tillit. Vi har ikke noe mønster. Det er basicen i fotball. Vi kan gruse dårligere lag pga at vi er bedre spiller for spiller. Etter det sliter vi fordi vi ikke har noen ordentlig, i all fall konstruktiv, plan.

jback
jbackInnlegg: 18250
12.12.17 21:40

Jeg lurer på hvor mye det hemmer f.eks Rashford offensivt med tanke på hvor stort defensivt ansvar han har. Vi ligger til tider såpass lavt at det blir lang vei frem når vi først får tak i ballen.

Vi har ikke akkurat trege spillere i forsvar heller og mange av de har sine styrker i 1 mot 1 situasjoner. Så vi burde ha gode forutsetninger til å stå høyere med laget.

Jeg føler det er flere av spillerne som ikke får spille på sine styrker.

glycinello
glycinelloInnlegg: 5876
12.12.17 21:42
missChance: Og - herregud, jeg hadde fortrengt dette. Angel Gomes liker det ...

Leste et rykte av kilden "en venn av en venn" om at han er enig med ny klubb. Akkurat det er nok pisspreik, men tviler på han blir lenge i klubben om han er så misfornøyd med situasjonen som han gir uttrykk for. Er vel ikke så lenge siden han likte en tweet om at han burde skifte klubb for å få spilletid heller.

hillier
hillierInnlegg: 4344
12.12.17 21:55

Egentlig er det et under at jeg ikke er en rød djevel. Jeg vokste opp med historier om '58 og George Best. Ferguson sine lag definerte fotballen i 2 tiår. Første gang jeg leste om laget som vant i' 68 falt det noen tårer. Poetisk rettferdighet. Jeg er enig med FrannyLee. Man utd skal spille offensiv angrepsfotball. Da er det jo komisk at samme "artigkar" forsvarer drittlaget i blått som spilte hjørnefotball i 8 minutter på slutten. Trist å se på old Trafford når de samtidig dominerte kampen. Også trist å se så mange fantastiske blå mancs gi komplett faen i at en fascist har kjøpt dem opp og pumper dem full av penger. Alt for å vinne. Jeg er Arsenalfan. En av de som fortsatt elsker Wenger. Som legger ned forholdet til klubben om den feite jævelen fra Russland tar over. Som beundrer de røde for måten de støttet Moyes på. Måten de støttet LvG på. I motsetning til så mange andre fans av store lag. Evige fiender. Evig beundring. 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19847
13.12.17 00:00

Del 2 av dagens pressekonferanse:

- Journoene gjorde alt de kunne for å grave etter hva som skjedde med Lukaku i spillertunnelen etter kampen sist.

- Mou tok en liten mini-rant om manglende respekt for Bournemouth før han forlot lokalet.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6447
13.12.17 00:15

Klarer vi top 4? Det er vel det som er spørsmålet nå og vi har enda ikke kommet til jul. Vi har ingen snarvei inn til det forgjettede selskap denne sesongen. Stallen vår er sterk, men spillemessig mot topplagene er det nitrist. Ja, vi slo Arsenal, men må takke vår eminente keeper. Vi ble til tider rundspilt akkurat som vi ble mot City og delvis Liverpool. Chelsea fikk vi et fortjent tap.Har vi ikke gode nok spillere? Er det fittas taktikk at vi skal legge oss som ei billig hore og bli voldtatt gang på gang og håpe på noen få enkeltstående reisninger i løpet av en kamp.

Jeg tror jeg sjelden har vært så forbannet etter en kamp som da jeg gikk ut i den kalde Manchesterkvelden på Søndag. Og jeg var ikke alene.jeg har plass ved siden av en far og sønn fra Manchester. Aldri har jeg hørt sønnen så gal. Dette svidde langt inn i sjela og  de som skal møte hverdagen der så er det nok tøffere. Jeg var til stede da vi røk 6-1 mot City også, men dette var på en måte verre. Da åpnet vi forsvaret og gikk all inn for å ta igjen deres ledelse med en mann utvist.

Nå var det lange baller mot en ensom nier som er sterk som en okse, men teknikk som en gyngehest. Fyren har oppfylt akkurat det jeg fryktet. Han kan score en del mot dårligere lag og gjerne en haug i slengen, men faller helt igjennom mot de beste lagene.Og det er akkurat her jeg tror vi kan ryke. Klarer vi ikke mer spillemessig så blir det mer bank å få. Vi er Manchester United og på OT er vi som skal styre og ta tak i det uansett motstander.

Vi kan ryke, men ikke på at vi ikke har nok guts eller prøver og spille god fotball. Å drive slå lange polere i blinde opp mot en alenespiss er ikke bra nok Jose. Jeg ville aldri ha deg. Jeg tror du er gått ut på dato. Det er statisk, det er defensivt. Det er kjedelig. Det er ikke United. Og stadig flere har fått nok av shiten som blir servert som ikke er United. Stoltheten vår har snart fått nok og når vi hele tiden blir minnet om bussen og sangene fra feststemte motstandere så er det snart på tide at det er du som skal parkeres.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10087
13.12.17 00:31
den_glade_gris: Klarer vi top 4?

Ja. Jeg tror vi har god mulighet til sølv, gullet er nok bare til å glemme. City virker uovervinnelige, ikke ulikt det United drev med under SAF.

Men noe bedring i toppkampene tror jeg ikke på. Fikk heldigvis knapt sett kampen på søndag, men forstår at den var akkurat som forventet med Mourinho bak roret. Gleder meg til den dagen han er ferdig, det er rett og slett en enorm mismatch mellom klubb og manager.

Og fy faen; Ander Herrera må selges. Hva i alle dager har skjedd? God i fjor, men i år viser jo han virkelig hvor mye han overpresterte forrige sesong. Totalen hans for United er veldig dårlig. Alt for begrenset.

(Innlegget ble redigert 13.12.17 00:32)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg