Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
FrannyLee

Innlegg: 19951
FrannyLee
13.12.17 12:59
Aguero16: Å spille for Everton og spille for United er to helt forskjellige ting. Eneste likhetstrekket er at begge laga er fotballklubber. Press og forventinger (pris) er noe han aldri var plaget med i Everton. Han slapp å tenke konsekvens når han bommet på store sjanse. Alt i alt, Lukaku spilte stort sett med selvtillit, fordi det var ingen som prøvde å bryte den ned. Nå er det enormt med mennesker som prøver å knekke han. Supportere og media som dei fremste forkjemperene. Jeg syns United bruker han feil. Men han er ikke så dårlig som mange skal ha det til. Enkelte blir fort hakkemat når ting går dårlig. Ofte di samme som går igjen. Den som bør hakkes på er han som setter opp taktikken. Har en Lukaku på topp, så må en bruke det Lukaku er god på. Han må få innlegg i boks når han er rettvendt. Han er generelt en bra spiller rettvendt. Ok rask, fysisk monster og har bevist at han kan score mål utallige ganger.

Prøver vel å si det samme som du uten å få det helt frem. Forøvrig enig med Zabaleta i den Tevez diskusjonen her oppe. Min yndlingsspiller i den nye Cityeraen sammen med DeJong og Kompany.

John||Locke

Innlegg: 12232
John||Locke
13.12.17 13:00
Eddie.x: Dette er rett og slett tull.

Okay, da så!


-Pat

Aguero16

Innlegg: 4698
Aguero16
13.12.17 13:16
FrannyLee: Tevez

Den beste førsteforsvareren i PL historien. Tror vi aldri får sett noen bedre heller. Og selvsagt hadde ikke Tevez dårlig touch.

Aveirinha

Innlegg: 29502
Aveirinha
13.12.17 13:18

Jeg synes faktisk touchen til Lukaku er temmelig krise, noe som var forventet, men han var flinkere til å maskere dette i starten. Og det er klart at mål dekker jo over de negative trekkene. Synes han f.eks. bruker altfor lang tid på å få ballen under kontroll når han får tilsendt pasninger over bakkehøyde. Men det er klart det er litt vanskelig når man stiller med to lecablokker som fottøy. Flikkene hans er faktisk ganske bra.

Mot City var det en situasjon hvor han hadde passert motstander for så å kuke det helt til da han skulle føre ballen rett fremover mot målområdet til City. I stedet så det som han ufrivillig øvde seg på sikksakk-testen med ball. 

(Innlegget ble redigert 13.12.17 13:24)

Aveirinha

Innlegg: 29502
Aveirinha
13.12.17 13:21
Aguero16: Og selvsagt hadde ikke Tevez dårlig touch.

I United var den minst på Lukaku-nivå. Generelt var han langt unna det han leverte i City-drakta for oss, noe som gjorde overgangen ekstra smertefull (i tillegg den generelle neandertaloppførselen).  

Så kan man jo diskutere hva som utgjør en god førsteforsvarer. Berbatov hadde vel f.eks. flere interceptions/match enn det Tévez hadde, men Tévez ble jo hyllet før å jage fortapte baller 24/7 og kaste hodet sitt først inn i dueller samtidig som Berbatov var lat og uinteressert.*

*Ikke meningen å lage en ny diskusjon med de to karene som tema, bare brukt som et eksempel for å illustrere poenget. 

(Innlegget ble redigert 13.12.17 13:25)

Eddie.x

Innlegg: 1341
Eddie.x
13.12.17 13:22
Aveirinha: Mot City var det en situasjon hvor han har passert motstander for så å kuke det helt til da han skulle føre ballen rett fremover mot målområdet til City. I stedet så det som han ufrivillig øvde seg på sikksakk-testen med ball.

Samme hendelse irriterte meg veldig, og det oppsummerer Lukakus ballbehandling ganske greit. 

John||Locke

Innlegg: 12232
John||Locke
13.12.17 13:24
Aguero16: Den beste førsteforsvareren i PL historien.

Regelrett elendig. Totalt clueless hva posisjonering angår og evnet ikke å presse slik at han satt alternativet i pasningsskyggen. Det var helt jævlig å se på hvor dum han var.

Blant de som kanskje ikke  kan så mye fotball, så lot man seg  sannsynligvis trollbinde av intensiteten og arbeidsinnsatsen. For den var rå.

Men dessverre ikke nok, da han brukte 95% av energien sin helt feil. 


-Pat

(Innlegget ble redigert 13.12.17 13:24)

Aguero16

Innlegg: 4698
Aguero16
13.12.17 13:26
Aveirinha: I United var den minst på Lukaku-nivå. Generelt var han langt unna det han leverte i City-drakta for oss, noe som gjorde overgangen ekstra smertefull (i tillegg den generelle neandertaloppførselen).

Godt mulig. Jeg tenker på tiden i City når jeg nå skriver om han. Husker han ikke så mye fra United tiden faktisk. I City var han stjerne. I United var han en av mange. 

Eddie.x

Innlegg: 1341
Eddie.x
13.12.17 13:27
John||Locke: Men dessverre ikke nok, da han brukte 95% av energien sin helt feil.

Ikke så ulikt en viss spanjol blant våre egne rekker. 

Aguero16

Innlegg: 4698
Aguero16
13.12.17 13:29
John||Locke: Regelrett elendig.

Carlos Tevez var elendig førsteforvarer? Eg teller til 10, og tenker at denne meningen skal selvsagt du få lov til og ha. Du satt nok klistret og såg Tevez på sitt beste i City mens du slet deg i håret du kanskje ikke har, over hvor elendig han var.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
13.12.17 13:29
Eddie.x: Ikke så ulikt en viss spanjol blant våre egne rekker.

Synes De Gea gjør det greit.

John||Locke

Innlegg: 12232
John||Locke
13.12.17 13:43
Aguero16: Carlos Tevez var elendig førsteforvarer? Eg teller til 10, og tenker at denne meningen skal selvsagt du få lov til og ha. Du satt nok klistret og såg Tevez på sitt beste i City mens du slet deg i håret du kanskje ikke har, over hvor elendig han var.

Hva er en god førsteforsvarer? En som vinner ballen, avskjærer pasningsalternativer og som tvinger motstanderen til å spille på en annen måte en de vil. Tevez stryker på alt det der. Han løper mye og feil, og dette setter de uinnvidde veldig stor pris på.

Det neste påstanden er vel at Crouch er en veldig god hodespiller? Per centimeter er han elendig.


-Pat

(Innlegget ble redigert 13.12.17 13:46)

Aguero16

Innlegg: 4698
Aguero16
13.12.17 13:46
John||Locke: Hva er en god førsteforsvarer? En som vinner ballen, avskjærer pasningsalternativer og som tvinger motstanderen til å spille på en annen måte en de vil. Tevez stryker på alt det der. Det neste påstanden er vel at Crouch er en veldig god hodespiller? Per centimeter er han elendig.

Tevez stryker på å vinne ballen? Der avslutter vi denne diskusjonen like fort som den startet. Ha en fin dag

Slikkepott

Innlegg: 14795
Slikkepott
13.12.17 13:59
Aguero16: Eg teller til 10,

Satan du er flink

John||Locke

Innlegg: 12232
John||Locke
13.12.17 14:04
Aguero16: Tevez stryker på å vinne ballen? Der avslutter vi denne diskusjonen like fort som den startet. Ha en fin dag

Antar at du er helt uninteressert i objektiv statistikk? For dette er virkelig ikke noe å diskutere. Men fakta er kanskje ikke like viktig som din mening? Du har kanskje noen "alternative fakta" til oss?

Men greit, jeg blir med på å avslutte denne. Takk for praten og lykke til videre.


-Pat

(Innlegget ble redigert 13.12.17 14:05)

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
13.12.17 14:04
Slikkepott: Satan du er flink

Du hørte hva han sa; ha en fin dag, mister.

Aguero16

Innlegg: 4698
Aguero16
13.12.17 14:16
John||Locke: Men fakta er kanskje ikke like viktig som din mening?

Jeg ønsker følgende før vi avslutter helt:

Alt av objektiv statistikk du har på at Carlos Tevez har en dårlig første touch.

For du har vel stats på det? Eller har du bare en mening om det og da er ikke fakta så viktig?

Lala20

Innlegg: 2344
Lala20
13.12.17 15:01
TheRedDevils: Samtidig så tar det tid å bygge opp noe form for vinnermentalitet etter årene med utrensing av gamle helter, pluss opprydding fra Moyes og Van Gaal.
Moyes satte klubben i et stort problem når han bad ledelsen om å signe opp Rooney på ny kontrakt. Van Gaal spedde på med alskens rare spillerkjöp.

Det er veldig lett å finne argumenter for eget syn, og ignorere argumenter for det motsatte. Akkurat som det er en opplest vedtatt sannhet om at det United-laget som Ferguson (og Moyes) etterlot seg var råttent, og måtte bygges opp på nytt. Mens det laget som Conte tok over (som hadde 12-14-12 sesongen før) liksom bare var å finjustere.

Se på Rosenborg. Var det plutselig sånn at Kåre Ingebrigtsen hadde alle forutsetninger på plass når han kom inn, eller var det en perfekt match for Rosenborg akkurat da. Som gjorde at han klarte å omforme overlegne ressurser i seriegull, noe som forgjengerne bare delvis klarte.

Er dritlei sutring over manglende kvalitet i United-stallen de siste årene, og hvor vanskelig det er for f.eks Mourinho å få tak i alle de kvalitetene han trenger for å kunne kjempe om ligatittelen.

Ting snur fort i fotball. 15.januar 2017 knuste Everton Manchester City 4-0, og Guardiola, Stones med flere ble totalt avkledd og latterliggjort. Ingen tvil om at Mourinho med de kjøpene han har gjort har fått alt det han trenger for å skape en ligavinner. Om han lykkes gjenstår å se, men tror ikke sjansen for å lykkes blir større jo mer tid som går ("det tar tid å bygge"), tvert i mot.

 

TheRedDevils

Innlegg: 25828
TheRedDevils
13.12.17 15:27
Lala20: Er dritlei sutring over manglende kvalitet i United-stallen de siste årene, og hvor vanskelig det er for f.eks Mourinho å få tak i alle de kvalitetene han trenger for å kunne kjempe om ligatittelen. Ting snur fort i fotball. 15.januar 2017 knuste Everton Manchester City 4-0, og Guardiola, Stones med flere ble totalt avkledd og latterliggjort. Ingen tvil om at Mourinho med de kjøpene han har gjort har fått alt det han trenger for å skape en ligavinner. Om han lykkes gjenstår å se, men tror ikke sjansen for å lykkes blir større jo mer tid som går ("det tar tid å bygge"), tvert i mot.

Angående det du skrev om å argumentere for sitt eget syn.

Du sier först at Mourinho fikk det han trengte for å skape en ligavinner.

1) Han fikk ikke vingspilleren som stod med på lista overlevert til woodward i april. Listen hadde flertallet alternativer ifölge Mourinho selv. 

2) United har også motstandere i ligaen, og City var et underpresterende og bedre lag på papiret enn United allerede för Pep fikk alt han peket på i sist vindu. 

3) United har i tillegg til å ta seg videre fra CL gruppen tatt langt flere poeng denne ligasesongen enn på tilsvarende tid i fjor.

Angående troppen han tok over så ja, mye måtte gjöres med den., og jeg mener at det fortsatt tar tid å rydde opp det siste rotet som ble gjort.

(Innlegget ble redigert 13.12.17 15:28)

mjordan23

Innlegg: 19168
mjordan23
13.12.17 15:58
FrannyLee: Det viktigste in my way of thinking er at Pep hadde måttet ta hensyn til midtbanen deres på en helt annen måte med Pogba på på bekostning av eget spill mest sannsynlig.

Vil tro at Guardiola hadde vært opptatt av å stenge rom for Pogba når City mister ball. Å la Pogba få tid til å slå de forløsende pasningene er ganske kritisk for motstander, PP ser det meste av muligheter for gjennombrudd har også blitt bedre å bruke fysikken for å ta vare på ballen denne sesongen. Han er så og si uerstattelig i dagens tropp. 

jback

Innlegg: 18281
jback
13.12.17 16:56
TheRedDevils: Hadde united värt bedre om vi hadde hentet Diego Costa og Fabinho for de samme pengene vi brukte på Lukaku?

hehe, Diego Costa er vel ikke akkurat kjent for sitt første touch.

GreySerpent

Innlegg: 29018
GreySerpent
13.12.17 17:03
Magiii: Lukaku kan selvfølgelig ikke sammenlignes med f. eks Berbatov..

Ingen kan det.  :)

Hetfield

Innlegg: 20471
Hetfield
13.12.17 17:07
GreySerpent: Ingen kan det. :)

Bulgareren var rett og slett "fabulous" når han hadde dagen på banen.

En av de mest naturlig begavede teknisk og ballbehandlings-messige spillerne vi har hatt i nyere tid.

 

(Innlegget ble redigert 13.12.17 17:22)

TheRedDevils

Innlegg: 25828
TheRedDevils
13.12.17 17:12
jback: hehe, Diego Costa er vel ikke akkurat kjent for sitt første touch.

Bare det er jo tegn på at han har det;) ville fort blitt "skrytevideo" på YT hvis ikke.

GreySerpent

Innlegg: 29018
GreySerpent
13.12.17 17:13
Hetfield: Bulgareren var rett og slett "fabulous" når han hadde dagen på banen. En av de mest naturlige begavede teknisk og ballbehandlings-messige spillerne vi har hatt i nyere tid.

Det var rett og slett en nytelse å se han behandle ball.

jback

Innlegg: 18281
jback
13.12.17 17:16

Er noen fotballsupportere som er eksperter på å konkludere om en spiller er god nok eller ikke etter få kamper. Ganske merkelig når man vet hvor fort ting kan snu i fotball.

Det er ganske mange spisser som ser helt ubrukelige til tider. For tidlig å konkludere med noe som helst.

jback

Innlegg: 18281
jback
13.12.17 17:20
TheRedDevils: Bare det er jo tegn på at han har det;) ville fort blitt "skrytevideo" på YT hvis ikke.
Hetfield

Innlegg: 20471
Hetfield
13.12.17 17:23
jback: Er noen fotballsupportere som er eksperter på å konkludere om en spiller er god nok eller ikke etter få kamper. Ganske merkelig når man vet hvor fort ting kan snu i fotball.

Mange på RedCafe som fikk en skikkelig bomerang i trynet når Lindelof fikk hodet på plass :)

TheRedDevils

Innlegg: 25828
TheRedDevils
13.12.17 17:45
jback: ok

Stoler mer på egne öyne enn en slik jalla-"undersökning" som det der. 

Costa var mer en navn som ble brukt (derav ut av det blå) for å statuere et eksempel på hvor mye mer man kunne fått får pengene, ...enn at jeg nödvendig önsker meg brasilianeren. Jeg vet at det frister deg å dra denne videre på costa, men pröv å les hva jeg skriver.

Jeg mener at det bör väre mulig å få funnet gode spillere der ute som ikke nödvenigvis er på förstesidene på sporten. Så navn er ikke förste prio hos meg.

Men som jeg skrev tidligere idag, får vi på plass et forsvar som klarer mer på egen hånd i tillegg til midtbane, vingtype, så föler jeg iallefall at de kritiske possisjonene er fikset.

Å ha en back på venstresiden som behersker begge veier godt. En stopper som gjerne er litt sjef, tar ansvar og kan lede/styre de andre. En man på sentral midtbane som gjör at det ikke blir sånne mangler som nå, og vingtypen med innleggsfoten som skaper en mer naturlig bruk av Lukaku blandt annet.

Og jeg er fortsatt fan av rotering, så snakker på bakgrunn av egne önskemål her....

(Innlegget ble redigert 13.12.17 17:55)

SuperJoeCole

Innlegg: 7021
SuperJoeCole
13.12.17 18:22
John||Locke: For meg blir dette i samme gata som at Ashley Young er en spesielt ille filmer. Det ble sagt så ofte at plutselig trodde alle på det. Problemet er bare at det ikke er sant.

Eventuelt at han filmet tidligere, og har gitt seg nå.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg