Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Kristwic7

Innlegg: 46179
Kristwic7
18.12.17 00:12
Grendall4United: 3 poeng. Hurra. Spillet er helt jævlig. Det kan ikkje være lenge før vi går skikkelig på trynet nå. Det er faktisk en prestasjon å levere slik dritt med det mannskapet Mourinho har til rådighet. Midtbanen og frem spiller til stryk.

Svært avhengige av Pogba og De Gea.. Utenom de 2 er det fryktelig tynt dessverre.

rivaldo

Innlegg: 2139
rivaldo
18.12.17 09:23
GreySerpent: Arrester meg gjerne, men jeg mener å huske at United under Mourinho har 0 avslutninger på mål mot Liverpool.

Lukaku hadde ihvertfall en avslutning på mål i sist kamp som Mignolet reddet. 

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
18.12.17 09:25
rivaldo: Lukaku hadde ihvertfall en avslutning på mål i sist kamp som Mignolet reddet.

Mignolet > Lukaku

Jallaskar

Innlegg: 9734
Jallaskar
18.12.17 09:30
GreySerpent: Arrester meg gjerne, men jeg mener å huske at United under Mourinho har 0 avslutninger på mål mot Liverpool.

Det stemmer ikke, det har vært hele 5 (!)  avslutninger på mål i de 3 kampene.

Magiii

Innlegg: 5098
Magiii
18.12.17 10:45
Ruudiculous: Heldigvis er det en og annen som er litt mer på bølgelengde med hva jeg selv ser og tenker.

Hvem i all verden er han siste fyren? Han sier at Mourinho prøvde å vinne mot Liverpool borte blant annet. Gjorde han? 

Ja, vi skal være fornøyde med 2. plass.. med tanke på hvordan vi har fremstått denne sesongen - og vi kunne faktisk ledet ligaen om ikke City hadde vært helt insane denne sesongen.. men om man tar en titt på det som skjer i kampene osv. så kan man umulig være like optimistisk. Ja, vi har vært uheldige med karantene og skade på Pogba, men å nevne Carrick og Fellaini blir ikke helt rett, da de begge er gode spillere å ha i stallen. 

Noen kamper kan Fellaini briljere i, mens andre bør han ikke starte. Savnet av Carrick har faktisk vært minimalt.. med tanke på hvordan Matic har fremstått. 

Aguero16

Innlegg: 4698
Aguero16
18.12.17 11:02
Ruudiculous: så ser man fortsatt at det fremste som finnes blant tradisjoner og kultur, både blant spillere og fans, i den triste og patetiske lille klubben, er å slenge dritt om naboen.
Den bola og nyrike lillebroren som vet innerst inne at uansett hva han gjør så vil storebror alltid være størst egentlig.

Litt drittslenging mellom klubbene hører hjemme det. Såpass må vi tåle i begge leirer. 

 

Dux1

Innlegg: 34682
Dux1
18.12.17 11:18
Aguero16: Litt drittslenging mellom klubbene hører hjemme det. Såpass må vi tåle i begge leirer.

Helt klart. Såpass må United-fansen tåle. Er ikke akkurat slik at vi bare har vært ydmyke til tåspissene selv etter år med suksess... 

Det er jo også med å skape ekstra temperatur mellom klubbene når de møtes ;)

(Innlegget ble redigert 18.12.17 11:19)

CryniX

Innlegg: 13369
CryniX
18.12.17 11:58
Dux1: Helt klart. Såpass må United-fansen tåle. Er ikke akkurat slik at vi bare har vært ydmyke til tåspissene selv etter år med suksess...  Det er jo også med å skape ekstra temperatur mellom klubbene når de møtes ;)

Enig.

Om noe burde det gå en god faen i spillerne i returen, at man kan benytte det som et motivasjonsverktøy og faktisk unngå å bli overkjørt på Etihad også.

ChrisPalm

Innlegg: 3846
ChrisPalm
18.12.17 12:01

Tynn suppe, og det er skremmende hvor avhengig man er av Pogba. Forøvrig en spiller som motsandersupportere mener underpresterer og skuffer. Da har de ikke sett hvor dårlige vi er uten(!).

Vi visste hva vi fikk med Mourinho, og mange er fornøyd med det.

- Mou har ingen angrepstaktikk annet enn å kontre et annet lag i ubalanse. Samspillet i laget  når man har possession er begredelig.

- Det viser seg gang på gang at vi spiller bedre når vi ligger under og tar større risiko. Dessverre er risiko alt Mou forsøker å unngå til enhver tid.

- Mange henviser til LvG når de forsøker å forsvare "best uten ball" taktikken til Mourinho. Men her finnes en mellomting, i tillegg til dette har vi bedre spillere i dag enn under LvG.

- Vi går inn i alle kamper med en underdog taktikk der vi ligger bakpå og baserer alt på kontringer. I en så defensiv tilnærming må likevel vår keeper ut i aksjon dobbelt(!) så mange ganger som de andre topplagene. Hvordan kan man argumentere med at dette er riktig fremgangsmåte når vi kun henger med fordi vi har en bedre keeper enn de andre lagene?

- Hvor bærekraftig er dagens United under Mou og hans filosofi? Jeg undrer på hvor mange nye supportere vi får om dagen som ikke er presset av sin far/bror til å ikle rødt

EndOfGreatness

Innlegg: 2664
EndOfGreatness
18.12.17 12:44
GreySerpent: Arrester meg gjerne, men jeg mener å huske at United under Mourinho har 0 avslutninger på mål mot Liverpool.

Det stemmer. Scoringen til Zlatan, f.eks. var egentlig på vei over, men ble presset under tverrliggeren av bl.a. gravtasjonskraften, og telles dermed ikke som skudd på mål.

(Innlegget ble redigert 18.12.17 12:45)

Thpe

Innlegg: 35214
Thpe
18.12.17 13:13

En spiller jeg halvveis har glemt er Mateo Kovacic i Real Madrid.

No-brainer om han er tilgjengelig.

Jack_Daniels

Innlegg: 28657
Jack_Daniels
18.12.17 13:36

Han er jo mer skadeutsatt enn Gareth Bale.

Hetfield

Innlegg: 20471
Hetfield
18.12.17 14:23
Thpe: En spiller jeg halvveis har glemt er Mateo Kovacic i Real Madrid. No-brainer om han er tilgjengelig.

Milevis bedre enn frauden Renato Sanchez hvertfall. Bare atletiske ferdigheter der igården.

 

Hetfield

Innlegg: 20471
Hetfield
18.12.17 14:25

http://www.goal.com/en-gb/news/van-gaal-wants-revenge-on-man-utd-as-he-waits-on-job-offers/1b4kja1xcny6t1q177syvq2gfh

Sånn smått Moyes-takter i bitterhet av LvG nå. Er Woody virkelig en så utspekulert type asså?

(Innlegget ble redigert 18.12.17 14:26)

Thpe

Innlegg: 35214
Thpe
18.12.17 15:23
Jack_Daniels: Han er jo mer skadeutsatt enn Gareth Bale.

Så da ikke helt for jævlig ut dette her?

Ruudiculous

Innlegg: 1087
Ruudiculous
18.12.17 16:16
ChrisPalm: Det viser seg gang på gang at vi spiller bedre når vi ligger under og tar større risiko. Dessverre er risiko alt Mou forsøker å unngå til enhver tid.

Gang på gang, faktisk. Det er bare fem kamper denne sesongen (seks om man regner med supercup mot Real) hvor vi har ligget under.** Og med unntak av sluttminuttene av førsteomgangen mot City, og muligens da vi snudde til 1-2 mot Stoke, så har ikke det - ut fra mitt syn - vært noen voldsomt stor forskjell på angrepspillet kontra ellers i kampene når det har vært 0-0 eller vi har ledet. Jeg mener i alle fall ikke at vi spilte noe merkbart bedre fotball verken da Huddersfield ledet 2-0 eller 2-1 i over en time, eller siste halvtimen mot Chelsea. Basel-kampen så jeg ikke, men da var det vel bare fire-fem minutter igjen av hele kampen i det vi havnet under.


"Vi går inn i alle kamper med en underdog taktikk der vi ligger bakpå og baserer alt på kontringer. I en så defensiv tilnærming må likevel vår keeper ut i aksjon dobbelt(!) så mange ganger som de andre topplagene. Hvordan kan man argumentere med at dette er riktig fremgangsmåte når vi kun henger med fordi vi har en bedre keeper enn de andre lagene?"

"ALLE kamper" ... du har tydeligvis bare sett kampene mot City og Liverpool. For satan for en defensiv inngang vi hadde på Emirates, da vi presset frem feil i Arsenals bakre rekker og ledet 2-0 etter ti minutter ... eller flesteparten av de andre kampene hvor det faktisk er vi som for det meste har måttet prøve å spille oss gjennom en kompakt og lavtliggende motstander fra første spark på ballen.

Ellers så er keeperen også en del av laget. Og en keeper har også lov til å være en god og viktig matchvinner - og en stor bonus å ha f.eks. denne sesongen når vi fremover har scoret flere mål enn alle utenom det laget som ligger på plassen over oss. Kom vel frem en statistikk for ikke så lenge siden som viste at Tottenham er PL-laget som har tatt flest poeng de siste tre sesongene. Men det er ingen som diskrediterer deres prestasjoner fordi de fremst på banen har hatt ligaens mestscorende spiller ... hvorfor skulle man det? Han er jo en del av laget han også.


"Hvor bærekraftig er dagens United under Mou og hans filosofi? Jeg undrer på hvor mange nye supportere vi får om dagen som ikke er presset av sin far/bror til å ikle rødt"

Manchester United har jo på et vis klart å beholde klodens største supporterskare selv etter de tre sesongene med van Gaal og Moyes hvor normen var å le av oss, hvor det var flust med elendige resultater, elendige tabellplasseringer, langt mer elendig fotball på det jevne enn det som har vært på det jevne under Mou, og bare ett eneste trofé ble vunnet. Og nå som den nye manageren allerede har doblet den troféfangsten, og i tillegg ser ut til å styre oss mot en bedre ligasesong enn noen som helst av de fire foregående, så burde det vel kunne opprettholdes videre.

 

** = Men folk må for Guds skyld ikke gi litt kred til Mourinho for å gjøre oss til et lag det er vanskelig å ta ledelsen mot, og dermed naturligvis vanskelige å unngå tap mot også, siden vi har scoret (som oftest minst to) i alle utenom tre kamper, så langt. Nei, vi burde nok gå tilbake til det langt mer solide under f.eks. Treble-sesongen (og egentlig haugevis av andre kamper under Fergie) hvor vi urovekkende ofte ikke gjorde noe annet enn å gjøre det vanskelig for oss selv ved å havne under, for så å måtte iverksette slitsomme og neglebitende snuoperasjoner.

Hetfield

Innlegg: 20471
Hetfield
18.12.17 16:55
Ruudiculous: Nei, vi burde nok gå tilbake til det langt mer solide under f.eks. Treble-sesongen (og egentlig haugevis av andre kamper under Fergie) hvor vi urovekkende ofte ikke gjorde noe annet enn å gjøre det vanskelig for oss selv ved å havne under, for så å måtte iverksette slitsomme og neglebitende snuoperasjoner.

Det skjedde endel at man havnet under, men samtidig hadde man også innstillingen til å snu disse kampene da.

Er ikke lett å se det i Mous nåværende utgave av United, som er for nonchalante når man tar ledelsen med to mål, og driter på seg når man får en i baken.

HengeTrynet

Innlegg: 26464
HengeTrynet
18.12.17 17:01
Ruudiculous: Nei, vi burde nok gå tilbake til det langt mer solide under f.eks. Treble-sesongen (og egentlig haugevis av andre kamper under Fergie) hvor vi urovekkende ofte ikke gjorde noe annet enn å gjøre det vanskelig for oss selv ved å havne under, for så å måtte iverksette slitsomme og neglebitende snuoperasjoner.

Jeg går gjerne tilbake til Treble-sesongen...Fins jo ikke noe bedre enn å ligge under for så snu kampen i en heseblesende snuoperasjon. Det er slikt som skaper entusiasme og sterke følelser.

Hetfield

Innlegg: 20471
Hetfield
18.12.17 17:05

Kamptrådene var stor underholdning i mange av snuoperasjonene til SAF de siste åra.

Bokstavelig talt fra helvete til himmelen.

TheRedDevils

Innlegg: 25828
TheRedDevils
18.12.17 17:21

Fergie var ikke fest hele veien han heller, folk glemmer det.

Fremfor alt tok det tid för det ble noe i det hele tatt, og heldigvis fikk han tid uten å bli sparket, så det rakk å vende.

Jeg mener at det er små detaljer som skal til för det kan svinge for det laget vi har nå. Jeg trodde JM ville väre mer brutal med det han tok over av spillere fra Van Gaal, men han har gjort det fansen ville, nemlig å satse videre på det som var.  Spörs om det var det lureste.

Et par utskiftninger, så blir dette bra. 

Forsvaret må strammes opp, Smalling og co behöver at laget ligger lavt for å ha en reel sjanse. Sentral midtbane må få inn litt friskt blod + en innleggsfot.

Rundt venstrebacken mener jeg at Shaw har denne sesongen ut på seg som en siste sjanse. Klarer han å stable på plass sollide spill ut sesongen, så greit.

 

ChrisPalm

Innlegg: 3846
ChrisPalm
18.12.17 17:25
Ruudiculous: "ALLE kamper" ... du har tydeligvis bare sett kampene mot City og Liverpool. For satan for en defensiv inngang vi hadde på Emirates, da vi presset frem feil i Arsenals bakre rekker og ledet 2-0 etter ti minutter ... eller flesteparten av de andre kampene hvor det faktisk er vi som for det meste har måttet prøve å spille oss gjennom en kompakt og lavtliggende motstander fra første spark på ballen. Ellers så er keeperen også en del av laget. Og en keeper har også lov til å være en god og viktig matchvinner - og en stor bonus å ha f.eks. denne sesongen når vi fremover har scoret flere mål enn alle utenom det laget som ligger på plassen over oss. Kom vel frem en statistikk for ikke så lenge siden som viste at Tottenham er PL-laget som har tatt flest poeng de siste tre sesongene. Men det er ingen som diskrediterer deres prestasjoner fordi de fremst på banen har hatt ligaens mestscorende spiller ... hvorfor skulle man det? Han er jo en del av laget han også.

Det skulle selvfølgelig være alle kamper mot topp 6 PL.

Kan du fortelle meg hva i all verden som er positivt med vårt banespill ved å påpeke at vi har en ekstremt god keeper?

De Gea har 51 kvalifiserte redninger i år, neste keeper fra topp 6 har 25 (Curtois)

Ser man på antall nøkkelpasninger ligger vi på 9 plass totalt i PL i år. Det forteller at vi ikke spiller oss frem til nok sjanser, men er effektive når vi først får dem.
Vi har altså 20% (29) færre enn neste fra topp 6 (CFC).
Vi er avhengig av enkeltprestasjoner og jeg vil tippe det er pga manglende vilje til å sende folk opp i banen for å skape overtall.

Vi har også færrest skudd på mål av topp 6.

Her er det bare å fortsette, disse tallene bekrefter bare det elendige banespillet jeg nevner over.

Det er derimot fantastisk å komme med "Keeperen er en del av laget" som en bortforklaring på hva vi driver med utpå matta. Ja, hvor gode hadde vi da vært med 10 utespillere som også skaper sjanser på lik linje med de andre lagene vi kjemper mot.

Finurlig nok kom jeg over noen merkverdige tall; United har altså dårligst taklings % i hele PL denne sesongen, og ligger også lavest på % vunnede dueller av topp 6.

 

Når det gjelder delen der vi tar risiko og forbedrer spillet vårt, isærs om vi havner under. Det er de siste minuttene det er snakk om her.
Mou ofrer aldri balansen i laget før han absolutt må

 

(Innlegget ble redigert 18.12.17 17:34)

Slikkepott

Innlegg: 14795
Slikkepott
18.12.17 18:02

Link ?

GreySerpent

Innlegg: 29018
GreySerpent
18.12.17 18:36
Ruudiculous: 0-0

I stedet for at du skriver side opp og side ned med svada, så kan du skrive at du driter i hvordan laget spiller, bare man får poeng. 

Og det er ikke kun mot topp 6 laget har sett ut som søppel. 

ChrisPalm

Innlegg: 3846
ChrisPalm
18.12.17 19:05
Slikkepott: Link ?

Squawka, bare å klikke rundt på teamstats

(Innlegget ble redigert 18.12.17 19:06)

Slikkepott

Innlegg: 14795
Slikkepott
18.12.17 19:13
ChrisPalm: Squawka, bare å klikke rundt på teamstats

ty

missChance

Innlegg: 56881
missChance
18.12.17 19:39

United-spillerne er på julebesøk på Royal Manchester Children's Hospital.

Olivia, 6 år, er ganske fornøyd :D

Ander er imponert over de ansatte.

GreySerpent

Innlegg: 29018
GreySerpent
18.12.17 20:49
missChance: Olivia, 6 år, er ganske fornøyd :D

Herlig bilde. Hun er for ung til å forstå hvor stort det bilde egentlig er. 

Children's hospital. Skulle ønske jeg levde i en verden hvor slike sykehus var unødvendige.

Slikkepott

Innlegg: 14795
Slikkepott
18.12.17 20:51
GreySerpent: Herlig bilde. Hun er for ung til å forstå hvor stort det bilde egentlig er.

Hun ? Er det ikke Antoine Griezmann ? 

GreySerpent

Innlegg: 29018
GreySerpent
18.12.17 20:54
Slikkepott: Hun ? Er det ikke Antoine Griezmann ?
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 16:00)

Kent

Innlegg: 129305
Kent
18.12.17 20:59

Jeg skulle ønske jeg var rik og at United spilte festfotball hver helg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg