Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Rome77
Rome77Innlegg: 10063
02.01.18 18:24
Ruudiculous: Mitt inntrykk er at blant den tiden i løpet av konferansen som Mourinho brukte på å prate om Scholes, så gikk minst halvparten til å hylle ham for den fantastiske spilleren han var og betydningen han har hatt for klubben

Du må jo ta med at han er klassisk passiv-aggressiv når han sier dette også da. Skryter søvnig av at han var en god spiller og kommer med syrlige i stikk til alt annet/fremhever egen fortreffelighet. Prosentregningsdelen var jo spesielt severdig...

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
02.01.18 18:25
Ruudiculous: Men media og sosiale medier er selvfølgelig lynraskt ute med å rette fullt fokus mot bare det negative som ble sagt ("Mourinho LANGET ut mot Scholes!" o.l.). Og folk, desverre inkludert haugevis av United-supportere, biter rett på manipuleringen.

Som jeg skrev i går. All kritikk av Mourinho er "god" kritikk, pressen er ikke sen i å utnytte dette.  

De vet at stor del av fansen kun leser overskrifter för de gjör seg opp en mening.

(Innlegget ble redigert 02.01.18 18:27)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
02.01.18 18:31
Kristwic7: Hent han,Steele og Phelan tilbake i trenerteamet.

Nja Phelan ser jeg virkelig ikke noe grunn å hente. 

Kent
KentInnlegg: 126089
02.01.18 18:33
Rome77: En tittel Dimi er fornøyd med tro?

Sikkert hentet fra Sport Bible.

Blant alle andre er han en United-legende.

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
02.01.18 18:35
Kent: Blant alle andre er han en United-legende.

Jeg tenkte også på at når du har kultstatus i en klubb som er "litt" større en fulham så er det rart han blir stuck med den tittelen...

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1042
02.01.18 18:37
FrannyLee: Men hvorfor ikke bare si ingen kommentarer , jeg gjør min jobb og han gjør sin , finito finale.

Det ville selvfølgelig vært en langt mer stille, nøytral og kanskje mer "sympatisk" måte å gjør det på.

Men selv er jeg glad for at Mourinho er den han er og viser sin personlighet, som han alltid har gjort.

Så kan Ancelotti få fortsette å være den han er og vise sin personlighet.

missChance
missChanceInnlegg: 54644
02.01.18 18:41
FrannyLee: , jeg gjør min jobb og han gjør sin , finito finale.

Fordi det ikke var Mourinho det hovedsakelig gikk på, men Pogba. Det er bra at manageren forsvarer spillerne sine. Og får fokus over på seg selv.  

Nesten så man skulle tro han hadde lært av Ferguson ...

 

(Innlegget ble redigert 02.01.18 18:51)

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1042
02.01.18 18:49
Rome77: Du må jo ta med at han er klassisk passiv-aggressiv når han sier dette også da. Skryter søvnig av at han var en god spiller og kommer med syrlige i stikk til alt annet/fremhever egen fortreffelighet.

Dette handler vel om hva man selv leser (eller ønsker å lese) ut fra det man ser.

Jeg refererte til det konkrete som ble sagt.

Og selv synes jeg Mourinho spilte den samme rollen som har har gjort under 90% av alle tidligere pressekonferanser og kampintervjuer, samme om han har pratet om andre eller seg selv: Cocky, halvinteressert og gjerne litt småsur.

...for som svært mange av de som kjenner ham godt, har spilt under ham eller jobbet tett med ham sier, så er det hele bare en rolle han tar på seg når han kommuniserer med media - og lite forenlig med hvordan han er som privatperson.

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
02.01.18 18:54
Ruudiculous: Jeg refererte til det konkrete som ble sagt.

Og av samme grunn som at humor og ironi ofte ikke går så bra på nettet så forteller ikke den konkrete teksten hele historien...

Er forøvrig helt enig i at det selvsagt vil farges av egne synspunkt, men at det var et greit stikk til Scholes er jeg ikke i tvil om, og som sådan har det jo en viss nyhetsverdi også.

knthz
knthzInnlegg: 2959
02.01.18 20:14
Kent: Blant alle andre er han en United-legende.

En av de aller største, selvsagt. Ah, jeg savner Gudfaren vår. Geniet over alle geni.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
02.01.18 20:29
TheRedDevils: Jeg vil si at du er enda mer forutsigbar angående samme person, forstår du hvor jeg vil hen?

Jada, og det er flere årsaker til at jeg aldri ville ha Jose som vår manager. Jeg støtter klubben og skal klare å svelge det meste han kommer med av uttalelser. Det er verre med måten vi spiller på og jeg tror hans filosofi rett og slett har gått ut på dato. Det er nye trender og det er positive trender med mye offensiv fotball og tankegang hos klubber som Liverpool og City bl.a. De klarer å stå høyt i banen med et utrolig godt kollektivt press og har gode bevegelsesmønstre.

Jeg irriterer meg over at vi ikke er oppe der. Vi, selveste Manchester United. Tuftet på få fram gode unge spillere og offensiv fotball. Jeg liker heller ikke personlighten. Synes han er en arrogant sutrekopp som takler motgang dårlig. Klagingen over at han bare har to spisser er jo piss. Rashford er den fødte spiss, men har blitt brukt på kant. Det er ikke hans beste posisjon. Martial kan også brukes som spiss. Det beviste han senest i går.

Ellers at vi ga Z en ny sjanse var jeg sterkt imot. Han skal tross alt lønnes og tar opp en plass. Han trosset legevitenskapen og skulle liksom være en løve. 7 måneder. En korsbåndskade tar 9 og du lever farlig til det har gått minst ett år. Det skal lite til. For ei megatabbe og satse på en løve. Kua  skal være klar igjen, men det bekymrer meg. Jeg tror vi ender tilbake til det ensidige og Pogba lengre bak.

Staheten til Jose lar seg nok ikke rokke med. Han har jo hatt suksess med dette før. Da må det være sånn. Vi får se. Er du fornøyd med hvordan vi framstår? Jeg tenker på kamper som mot City og Liverpool. Jeg synes det pinlig, flaut og er ikke oss verdig. Jose er den ansvarlige, men jeg håper som du at vi gjør det godt. Ble iallfall glad i 2 omg i går, men gjorde spillerne opprør? Jose kom tidlig ut og så litt opgitt ut. La dem få det som de vil uttrykk?? Det må ha gått en kule varmt i garderoben. Vi så et helt annet lag.

beardman
beardmanInnlegg: 2791
03.01.18 04:39

 

                    Ra/Z  -  Lukaku                            

                         Lingard

                 Pogba        Herrera?

        Shaw           Matic           Valencia

                  Bailly    -    Jones?                      

                         De Gea

 

4-3-1-2 eller 4-4-2 diamant om du vil.

Offensive backer som holder bredden, Matic og Herrera defensive på midten, Pogba box-to-box med litt friere tøyler, Lingard som løper i mellomrommet og ingen vet hvem som skal markere han, og to spisser hvor f.eks Rash og Lukaku kan tilby litt forskjellige kvaliteter. Zlatan kan komme inn med X-faktor.

 

(Evt. noen andre inn for Jones?, og f.eks Fellaini inn for Herrera?)

Selmorder
SelmorderInnlegg: 3327
03.01.18 05:13

Blir mye med Pogba og Lingard i fri rolle fremover, tror jeg. Zlatan og Lukaku sammen på topp har jeg null tro på. Synes ikke det er lag-uttakene som har svekket United mest i høst. 

beardman
beardmanInnlegg: 2791
03.01.18 06:18
Selmorder: Blir mye med Pogba og Lingard i fri rolle fremover, tror jeg. Zlatan og Lukaku sammen på topp har jeg null tro på

Begge løper jo mye, og med Matic og Herrera bak dem igjen burde jo det være nok.

De trenger jo ikke være hengende spisser begge to akkurat, for å si det sånn. Og Pogba skal ikke være en "fri 10er", mer en 8er med littegranne friere tøyler enn han har i dag, samtidig som han fortsatt har ansvar.

Hva med Lukaku og Rash sammen? Eller Zlatan og Rash sammen når Lukaku hviles? Dere har jo Martial også.

 

4-4-2 diamant er jo ikke kjent for å være en sååå offensiv formasjon, ganske vanlig vil jeg tro.

Kan jo også justere backene etter dette, hvor høyt de skal stå. Trenger ikke ha begge offensivt samtidig heller.

 

(Innlegget ble redigert 03.01.18 06:19)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
03.01.18 08:53
den_glade_gris: Er du fornøyd med hvordan vi framstår? Jeg tenker på kamper som mot City og Liverpool. Jeg synes det pinlig, flaut og er ikke oss verdig. Jose er den ansvarlige, men jeg håper som du at vi gjør det godt. Ble iallfall glad i 2 omg i går, men gjorde spillerne opprør?

Denne troppen trenger ytterligger litt tid, og resultatene er ok, så er det helt greit for min del. Minus rotet bak da, og da tenker jeg på de enkleste ting som förer til at vi gjerne gir motstander dobbel/trippelsjanser. 

Til ligastart neste sesong bör troppen väre satt. Håper at spillere som Pereira, Mensah, og Tunazebe alle få spilletid i den. Jeg har sansen for enda litt mer rotasjon, så spilletid bör det väre mulig å få. 

Tviler på at det var noe opprör. Intervju av Pogba Lingard etter kampen tyder på annet. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41398
03.01.18 09:02
den_glade_gris: Jada, og det er flere årsaker til at jeg aldri ville ha Jose som vår manager. Jeg støtter klubben og skal klare å svelge det meste han kommer med av uttalelser. Det er verre med måten vi spiller på og jeg tror hans filosofi rett og slett har gått ut på dato. Det er nye trender og det er positive trender med mye offensiv fotball og tankegang hos klubber som Liverpool og City bl.a. De klarer å stå høyt i banen med et utrolig godt kollektivt press og har gode bevegelsesmønstre.

Synes forøvrig også tidligere Mourinho-lag var mer underholdende å se på enn hans siste versjon av Chelsea og nå Man Utd. Laget med Lampard, Robben, Cole og Drogba i viktige roller synes jeg var det beste laget han har bygd så langt. Real M var såklart også bra, men skulle bare mangle etter den abnorme pengebruken sommeren 2009.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3880
03.01.18 09:08
TheRedDevils: Denne troppen trenger ytterligger litt tid, og resultatene er ok

Tid til hva? Så lenge Mourinho er der, så vil ikke dere opptre så mye annerledes er jeg redd. den glade gris har mange gode poeng. Resultatene til United er ok ja. Men måten United spiller kan ikke glede mange. Under Ferguson var dere fantastiske.

missChance
missChanceInnlegg: 54644
03.01.18 09:26
Aguero16: Under Ferguson var dere fantastiske.

I ettertid blir alt rosenrødt ...

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
03.01.18 09:33
Aguero16: Tid til hva?

Få ut siste rest av tapermentalitet?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17154
03.01.18 09:46
TheRedDevils: Få ut siste rest av tapermentalitet?

I mitt hode er det manageren som skaper vinnermentalitet. Og motsatt.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
03.01.18 10:11
FrannyLee: I mitt hode er det manageren som skaper vinnermentalitet.

Ser for meg at Pep kunne skapt vinnere av et forsvar bestående av Richard Dunne, Frank Sinclair, Titus Bramble og Gary Doherthy.

(Innlegget ble redigert 03.01.18 10:23)

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
03.01.18 10:31

Noen andre enn meg som har lykkes å redigere et innlegg 12 min senere noen gang? Har VGD endret mulighetene?

(Innlegget ble redigert 03.01.18 10:31)

ChrisPalm
ChrisPalmInnlegg: 3845
03.01.18 10:40

Jeg tror mye av nøkkelen til United fremover er en konsistent 3'er på midten med dagens spillere.

Vi er markant bedre, og vi får brukt styrken til flere. Så er det den pågående diskusjonen hvorvidt vi er bedre med et "fluid" angrep som bytter posisjoner kontinuerlig kontra slik vi spiller med Lukaku på topp.

Av en eller annen grunn ender vi opp med "pumpefotball" mot Lukaku, som verken har hold-up egenskaper eller er spesielt god til å sende presise pasninger generelt.

Lezah
LezahInnlegg: 63825
03.01.18 11:01
ChrisPalm: Jeg tror mye av nøkkelen til United fremover er en konsistent 3'er på midten med dagens spillere.

Mhm, mast om det en stund. Problemet er at vi ikke har tropp til det egentlig. Carrick er ferdig, Fella skadet og på utgående. Da har vi igjen de tre som spilte sist. Blind som nødløsning. Pereira og TFM kan spille midtbane selv om det nok kun er førstnevnte som vil bli brukt der. Han spiller mest ving for tiden i Spania. Da vil vi uansett fremdeles ha behov for friske ben inn på midten. Helst to par.

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
03.01.18 11:06

Skal bli godt å få Fellaini tilbake fra skade.. samtidig håper jeg vi snart får se Carrick igjen. Matic har absolutt levert varene denne sesongen, men også han trenger hvile.. 

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
03.01.18 11:27
Lezah: Han spiller mest ving for tiden i Spania.

Tror du att det er plassen han får spille, hvis han blir å finne i troppen neste år? Er vel endel kjappere enn Mata, er han ikke?

Lezah
LezahInnlegg: 63825
03.01.18 12:12
TheRedDevils: Tror du att det er plassen han får spille, hvis han blir å finne i troppen neste år? Er vel endel kjappere enn Mata, er han ikke?

Umulig å si. Med JM aner jeg ikke hva en evt plan for gutten vil være, egentlig.

Spilte mer sentralt for oss da han var i Akademiet. Fikk stadig beskjed om at han falt for mye dypt for å bli involvert i alt som skjedde når han "egentlig skule" ligge høyere i banen. Det mest naturlige for ham er en rolle sentralt hvor han kan slå pasninger og drive fremover. Men har gode innlegg og slikt. Raskere enn Mata er han ja. Ville helst sett ham sentralt uansett, men må roe ned taklingene.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 23742
03.01.18 13:03
TheRedDevils: Få ut siste rest av tapermentalitet?

Haha

Ringer du spåtelefoner også?

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
03.01.18 13:17
Lezah: Med JM aner jeg ikke hva en evt plan for gutten vil være, egentlig.

Ikke godt å si, men mener å huske at han ville beholde han för sesongen ihvertfall. 

Det er som alltid mye som spiller inn i tillegg til spilleregenskapene (personlighet, vil spilleren bli selv osv), men håper at han blir og aksepterer en roteringsrolle etter sommeren. 

(Innlegget ble redigert 03.01.18 13:22)

Klikk for å gå tilbake til toppen