Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
21.01.18 11:29
dennismufc: Du er så tryhard pattegutt

Tryhard? 

Var enkelt å se hvem som dårlig ut av denne diskusjonen. Det var ikke Pat. 

sharpix
sharpixInnlegg: 8686
21.01.18 12:08

Ser man det.

Mikhy blir 29 år i dag.

Gratulerer!


(Btw. Hvis det er slik at han allerede er i Arsenal i dag så kan vi kanskje trekke fra utlegget for bursdagskake (ca. £ 20?) fra den totale overgangs/lønnssummen for byttehandelen med AS.

Alle monner drar osv ...)

missChance
missChanceInnlegg: 55187
21.01.18 12:16
sharpix: Ser man det. Mikhy blir 29 år i dag. Gratulerer!
(Btw. Hvis det er slik at han allerede er i Arsenal i dag så kan vi kanskje trekke fra utlegget for bursdagskake (ca. £ 20?) fra den totale overgangs/lønnssummen for byttehandelen med AS. Alle monner drar osv ...)

Vi bytter en 29-åring mot en som nesten er 30! Eller i hvert fall 29 år og én måned! Skandale.

Eller noe sånt.

 

Og ja, han er i London, så kaka går på Arsenal!

Hvor er forresten spekulasjonene om hvor mye han koster Arsenal?  

glycinello
glycinelloInnlegg: 6204
21.01.18 12:32
missChance: Hvor er forresten spekulasjonene om hvor mye han koster Arsenal?

Han blir vel Arsenals best betalte spiller, men det er United som betaler. Leste på twitter at han skal tjene 500k i uka.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11408
21.01.18 13:11
rivaldo: Var enkelt å se hvem som dårlig ut av denne diskusjonen. Det var ikke Pat.

Det er dessverre slik når man ikke forholder seg til hva som skjer, men kun er opptatt av fordommer mot avsender. På den måten blir folk som Jesse Lingard, Marouane Fellaini og JohnLocke ganske stygt behandlet.


-Pat

jback
jbackInnlegg: 18263
21.01.18 13:23

Sannheten er vel at det er få stoppere som er bedre enn Jones og Smalling i en mot en situasjoner i PL. Perfekte Mourinho-stoppere på mange måter.

Bailly som noen mener er vår beste stopper er vel den som står for flest feil i en kamp.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
21.01.18 13:31
John||Locke: På den måten blir folk som Jesse Lingard, Marouane Fellaini og JohnLocke ganske stygt behandlet.

Lingaard er en strålende spiller, burde være fast på laget deres i en 433 som indreløper sammen med Pogba og Matic bak. 

Mourinho sverger vel til 4231, og da blir et Sanchez-kjøp dårlig nytt for han? Han vil vel få sine minutter, men han burde vært bankers i en topp11. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17749
21.01.18 14:46
jback: Sannheten er vel at det er få stoppere som er bedre enn Jones og Smalling i en mot en situasjoner i PL. Perfekte Mourinho-stoppere på mange måter. Bailly som noen mener er vår beste stopper er vel den som står for flest feil i en kamp.

Det var bra det var du skrev dette og ikke jeg eller eventuelt  -Pat.

Da hadde det blitt rispudding på pukkelen.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
21.01.18 14:53
jback: Bailly som noen mener er vår beste stopper er vel den som står for flest feil i en kamp.

Nå er vel en mot en situasjoner den største styrken til Bailly, kanskje PL`beste i slike situasjoner. Tror ikke det er uten grunn at han er førstevalget til Mou på stopperplass for å si det slik. 

Aveirinha
AveirinhaInnlegg: 29502
21.01.18 14:57
John||Locke: Hadde Smalling en dårlig kamp i dag? Syns både Young, Smalling og Jones var gode, hvor sistnevnte var den beste.

Jeg synes ikke Smalling hadde en spesielt god kamp i går., men heller ikke spesielt dårlig. Vanligvis er han temmelig solid, men i går rotet han det litt til ved enkelte anledninger. Synes han spredte en god del usikkerhet bak der. 

Young var også ikke så solid som vanlig. Særlig frem til situasjonen hvor han driblet seg gjennom på kanten og nesten scoret. Mulig det er taktikk og Luke Shaws inntreden, men jeg irriterte meg enormt at han ikke én eneste gang kom på overlapp da Martial hadde ballen mot backen og hans sikring. Jones' sitt offensive løp i andreomgang var vel kanskje matchens eneste overlap fra Uniteds side? 

Jones var majestetisk. 

qbah
qbahInnlegg: 49577
21.01.18 15:12

Fasit i mi bok. Enkelt og greit oppsummert, uten usaklig personlig agenda og/eller henvisninger til uinteressante spillerbørser.

Det er håp.

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
21.01.18 15:21

Bailly er for mye skadet og må selges asap. Selv om han er topp klasse

jback
jbackInnlegg: 18263
21.01.18 15:22
Aveirinha: Synes han spredte en god del usikkerhet bak der.

Smalling var på ingen måte verdens beste i går.

Vi kommer dog til å bli straffet mot bedre motstand om vi fortsetter som nå. Matic var ofte veldig alene foran forsvaret iom Pogba var til tider veldig høyt oppe i banen. Heldigvis var ikke Burnley gode nok til å utnytte rommene foran og rundt Matic.

Heldigvis har vi forsvarspillere som er gode en mot en som vinner omtrent alle 50/50 dueller.

le_professeur
le_professeurInnlegg: 3409
21.01.18 15:24

Det blir spennende å se hvilken versjon av Sanchez dere får. Den effektive som pøser inn mål eller balltap versjonen. Tror dere får førstnevnte, men håper selvsagt på sistnevnte. 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11408
21.01.18 15:29
Aveirinha: Synes han spredte en god del usikkerhet bak der.

Hva legger du i det med å "spre usikkerhet"? At supportere sitter med hjertet i halsen, men at det ikke blir noe mer enn generell frykt for at han skal gjøre feil, men at det ikke skjer?

Årsaken til at jeg personlig syns Jones var best i går, var fordi Smalling hadde en cockup i først, samt at Jones hadde raidet som automatisk gir han ett poeng på børsen! (Eller ble det for mye "uinteressant spillerbørs" for enkelte nå?)


-Pat

(Innlegget ble redigert 21.01.18 15:30)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
21.01.18 15:31
Aveirinha: Jeg synes ikke Smalling hadde en spesielt god kamp i går., men heller ikke spesielt dårlig. Vanligvis er han temmelig solid, men i går rotet han det litt til ved enkelte anledninger. Synes han spredte en god del usikkerhet bak der.  Young var også ikke så solid som vanlig. Særlig frem til situasjonen hvor han driblet seg gjennom på kanten og nesten scoret. Mulig det er taktikk og Luke Shaws inntreden, men jeg irriterte meg enormt at han ikke én eneste gang kom på overlapp da Martial hadde ballen mot backen og hans sikring. Jones' sitt offensive løp i andreomgang var vel kanskje matchens eneste overlap fra Uniteds side?  Jones var majestetisk.

Stort sett enig. 

Dog, Bailly savnes i forsvaret. Smalling har dessverre en tendens til å ta ut litt for mye dybde til tider, noe som ikke er ideelt når man har en ganske dyp forsvarslinje fra før av. Bailly er langt flinkere til å bryte foran å ta duellene langt høyere opp i banen med agressiviteten sin. Det er også litt av forklaring på hvorfor vi sliter med litt for mye strekk i lagdelene, spesielt mellom midtbane og forsvar. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17749
21.01.18 15:38
mjordan23: Dog, Bailly savnes i forsvaret. Smalling har dessverre en tendens til å ta ut litt for mye dybde til tider, noe som ikke er ideelt når man har en ganske dyp forsvarslinje fra før av. Bailly er langt flinkere til å bryte foran å ta duellene langt høyere opp i banen med agressiviteten sin.

Men tror du ikke det første er etter instruks og ett pluss i instruksjonsboka til Mou mens det andre er ett sjansespill som Mou ikke er SÅ happy med?

(Innlegget ble redigert 21.01.18 15:38)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11408
21.01.18 15:39
mjordan23: Dog, Bailly savnes i forsvaret. Smalling har dessverre en tendens til å ta ut litt for mye dybde til tider, noe som ikke er ideelt når man har en ganske dyp forsvarslinje fra før av. Bailly er langt flinkere til å bryte foran å ta duellene langt høyere opp i banen med agressiviteten sin. Det er også litt av forklaring på hvorfor vi sliter med litt for mye strekk i lagdelene, spesielt mellom midtbane og forsvar.

Det er ikke ofte Smalling bryter foran. Jeg vet ikke om det er taktikk, eller om det bare er spillertypen, men Smalling er ganske mye mindre aggressiv enn både Bailly og Jones. Det kan dog være litt risky med to spillere som veldig gjerne vil bryte, men sånt går seg til når de får nok kamper sammen.

Smalling er, overraskende for mange, vår sterkeste hodespiller av stopperne, hvis man skal tro på statistikken (og det skal man visst bare hvis man er enig i den). Følger dog at BJ er såpass sterke at det ikke er noen krise.


-Pat

jback
jbackInnlegg: 18263
21.01.18 15:41

Men Jones har virkelig vært god denne sesongen. Herlig innstilling og har hatt mange avgjørende taklinger og blokkeringer.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
21.01.18 15:43
John||Locke: Det er ikke ofte Smalling bryter foran. Jeg vet ikke om det er taktikk, eller om det bare er spillertypen, men Smalling er ganske mye mindre aggressiv enn både Bailly og Jones. Det kan dog være litt risky med to spillere som veldig gjerne vil bryte, men sånt går seg til når de får nok kamper sammen. Smalling er, overraskende for mange, vår sterkeste hodespiller av stopperne, hvis man skal tro på statistikken (og det skal man visst bare hvis man er enig i den). Følger dog at BJ er såpass sterke at det ikke er noen krise.

Er nok bare spillertypen. Bailly er langt mer aggressiv i stilen enn Smalling. 

Ikke overrasket over at Smalling er bra på hodet, han er den høyeste av stopperne og ganske atletisk. 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
21.01.18 15:47
le_professeur: Det blir spennende å se hvilken versjon av Sanchez dere får. Den effektive som pøser inn mål eller balltap versjonen. Tror dere får førstnevnte, men håper selvsagt på sistnevnte.

Vi skal ha i mente at Sanchez frem til nå har spilt for lag der det angripes mye, med forbehold om Udinese-tiden som for meg er ukjent.

Nå skal han til et lag der det er lite bevegelse og angrepene ser veldig tilfeldige ut.

Hvis jeg skal tippe vil jeg si at han vil virkelig komme til sin rett på kontringer. Han har også et veldig bra frispark, så der vil han sikkert bli brukt også.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
21.01.18 15:48
FrannyLee: Men tror du ikke det første er etter instruks og ett pluss i instruksjonsboka til Mou mens det andre er ett sjansespill som Mou ikke er SÅ happy med?

Nei, de er ganske forskjellige som spillertyper. Trenger ikke å være ett større sjansespill å være aggressiv i stilen kontra å rygge for langt bak. Når man ser hvor mye rom vi til tider gir fra oss mellom midtbane og forsvar, er det liten tvil om at det er aggressiviteten vi savner. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17749
21.01.18 15:53
mjordan23: Nei, de er ganske forskjellige som spillertyper. Trenger ikke å være ett større sjansespill å være aggressiv i stilen kontra å rygge for langt bak. Når man ser hvor mye rom vi til tider gir fra oss mellom midtbane og forsvar, er det liten tvil om at det er aggressiviteten vi savner.

Jeg og du er helt klart enig i dette , men jeg er faktisk ikke helt sikker på om Mourinho er.

Og dette påstår eller tror jeg rather pga at dette hadde selvsagt blitt skreket inn i øret hans ved høve om han falt for dypt om ikke resten av forsvaret var instruert tilsvarende.  Det er ikke logisk at en  spiller faller ut av og ned bak linja som en regel og likevel får fortsette å spille.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13014
21.01.18 15:53
John||Locke: -Pat

Jeg liker at du tror at det hjelper å sitere 2 linjer og skrive en 3/4 A4 side.

 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11408
21.01.18 16:09
Slikkepott: Jeg liker at du tror at det hjelper å sitere 2 linjer og skrive en 3/4 A4 side.

Jeg vet jo at det ikke hjelper mtp. selvransakelsen og "ærligheten" din, men det hjelper jo åpenbart når det kommer til de som leser vekslingen. Påstanden din er godt tilbakevist.

Men ja, dette er et prakteksempel på perler for svin. Men heldigvis er det også andre her som leser dette.


-Pat

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13014
21.01.18 16:24
John||Locke: Påstanden din er godt tilbakevist.

Hehe, nei.

 

sharpix
sharpixInnlegg: 8686
21.01.18 16:29
missChance: Hvor er forresten spekulasjonene om hvor mye han koster Arsenal?

Who cares! Hva Arsenal må betale er jo ikke viktig ...

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24777
21.01.18 16:46

Jo det er viktig fordi alle vil at Man Utd skal være den slemme syndebukken :-(

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24900
21.01.18 16:47
mjordan23: Ikke overrasket over at Smalling er bra på hodet

Han er god til å treffe ballen med hodet. Hvor ballen havner etter den forlater hodet hans er litt bingo. Derfor mener jeg at hodestyrken hans er overdrevet. 

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
21.01.18 17:08
JFT_96: Jo det er viktig fordi alle vil at Man Utd skal være den slemme syndebukken :-(

Av reaksjonene å bedømme, så skaper iallefall klubben liv der ute. 

Men dette er ikke noe nytt. Hadde vært verre om man var en middelhavsfarer som ingen brydde seg om.

Klikk for å gå tilbake til toppen