Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
22.01.18 19:49

Legenden Sanchez er klar dere.

daoooo
daooooInnlegg: 26678
22.01.18 19:53

Gøy med Sanchez, men klarer ikke helt å slippe tanken på at han burde blitt hentet da han gikk til Arsenal. Skjønner ikke hvor vi var hen da.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
22.01.18 19:54
daoooo: Gøy med Sanchez, men klarer ikke helt å slippe tanken på at han burde blitt hentet da han gikk til Arsenal. Skjønner ikke hvor vi var hen da.

Ferguson som sov i timen. Har vært keen på Sanchez siden tiden i Udinese.

ST10
ST10Innlegg: 23397
22.01.18 19:58
TheRedDevils: Ferguson som sov i timen.

Han gikk til Arsenal etter Fergusonæraen. Det ble en fallen engel fra Argentina istedet den sommeren.

Kent
KentInnlegg: 126353
22.01.18 19:59
TheRedDevils: Ferguson som sov i timen. Har vært keen på Sanchez siden tiden i Udinese.

Var i militæret med en med chilenske aner i 2010.

Under hele VM maste han om at United burde hente Sanchez.

UnitedThom
UnitedThomInnlegg: 597
22.01.18 20:04
Kent: Var i militæret med en med chilenske aner i 2010. Under hele VM maste han om at United burde hente Sanchez

Var i barnehagen med en med argentinske aner i 1975, hele dagen maste han om en tenåringsgutt som hette Diego, og at United burde hente han....

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
22.01.18 20:09
daoooo: Gøy med Sanchez, men klarer ikke helt å slippe tanken på at han burde blitt hentet da han gikk til Arsenal. Skjønner ikke hvor vi var hen da.

Kan ha med at United endte sesongen på 7.plass sesongen i forkant. Ser heller ikke for meg at Sanchéz hadde valgt United fremfor Arsenal på det daværende tidspunktet. 

CryniX
CryniXInnlegg: 12871
22.01.18 20:15

Jeg vet ikke helt hvorfor, men dette er en overgang jeg ikke klarer å fyre meg spesielt mye opp over, til tross for at det selvfølgelig er en marquee signing.

Det er noe med dette kjøpet som gir meg de samme følelsene som rundt Pogba-overgangen for halvannet år siden; den gang mente jeg at han var en bra fit mtp. spillertype og -profil, men var overbevist om at klubben kunne brukt fordelt ressursene bedre ift. de daværende manglene i stallen. I ettertid kan det jo sees på som et varp slik markedet (og Pogba som spiller) har utviklet seg, så jeg håper selvfølgelig jeg tar like feil denne gangen.
Det sagt, jeg ser en del risiko:

- Alexis har sutret om en overgang i lengre tid, og City har tilsynelatende vært hans førstevalg (hele veien?). Worst case scenario er at vi ender opp med en ny Di María, dog betrakter jeg det som usannsynlig all den tid Alexis har et vinnerinstinkt og er en konkurransemann til tusen.

- Økonomi. Nå er det veldig sprikende tall på akkurat dette punktet og ingen vet riktig hvordan det hele er strukturert, men det virker å være en dyr avtale either way. 
Ja, vi får ham "gratis" og kvitter oss i det minste med en fast utgift i form av Mkhitaryan andre vei (dog må vi vel ut med en saftig engangssum for å "tvinge" han ut av klubben på en slik måte), men Alexis kommer til å ligge på omtrent det dobbelte av Mkhitaryan. Bedre spellær og skal ha bedre lønn selvfølgelig, men jeg er lite fan av å gi denne type kontrakter, spesielt der de ved slutten av kontrakten i utgangspunktet skal være på vei ned fra sin peak. Sanchez fyller 34 litt etter kontraktslutt, dog har vel agenten pushet på for å sikre sin klient en siste skikkelig kontrakt mens han fremdeles er på toppnivå. Har vi vært villige til å gi lengre kontrakt enn City? Jeg har ikke fulgt særlig mye med her. 
Med mindre vi selger før 20/21-sesongen sparkes i gang tror jeg vi ender med liten videresalgsverdi også. I bunn og tror jeg vi må erkjenne at det er en dyr avtale.

- Posisjon. Primært har han spilt venstrekant de siste årene der vi i utgangspunktet har Martial og til en viss grad Rashford. Jeg vil ikke ha inn en spiller som "stjeler" verdifulle utviklingsmuligheter for disse to, de er by far de største angrepstalentene vi har.
Han har også blitt brukt som spiss i Arsenal, men det er en posisjon jeg mener å ha lest han ikke liker å spille. Også som spiss mener jeg Rashford burde fått mer spilletid, til en viss grad Martial også, samtidig som vi allerede har Lukaku og Zlatan, dog er ikke de to sistnevnte spillere jeg liker og/eller mener ikke er gode nok.
Sanchez kan spille som 10er, men jeg er dønn ærlig når jeg mener Lingard ikke fortjener å oppgraderes slik han spiller for tiden. Samtidig mener jeg Mata og i mindre grad Pogba/Fellaini gir oss bredde.
Da står vi igjen med høyrekanten. Hvor mye har AS spilt høyrekant, og hvor lenge er det siden han fikk et godt run? Vårsesongen 15/16 for Arsenal, flere i klubbtråden deres mener han presterte bedre under den perioden enn han gjorde som venstrekant, men jeg likevel litt skeptisk.
Summa summarum mener jeg vi burde hentet en renspikka høyrekant. Det er så latterlig åpenbart at det er høyrekanten som må forsterkes i angrepet vårt slik stallen ser ut pdd. Jeg liker Mata og han presterer ok and whatnot, men å påstå at behovet for en spiss/10er/venstrekant er mer prekært enn å forsterke "hans" posisjon mener jeg er idioti. Hvis Sanchez i så måte blir brukt lite som høyrekant mener jeg vi, i likhet med under Pogba-overgangen, kunne fordelt ressursene bedre. Blir han derimot brukt som høyrekant ser jeg logikken i det

Blir AS brukt som høyrekant ser jeg logikken i overgangen, men skal jeg være helt ærlig hadde jeg hypotetisk sett heller tatt f.eks Mahrez eller Lucas Moura - ikke nødvendigvis en av disse to, men i det minste en spiller som åpenbart hadde blitt tiltenkt som høyrekant. Hvem, spør du? Aner ikke, svarer jeg.

Det sagt, jeg må jo erkjenne kvalitetene til Alexis. Det er ikke til å stikke under en stol at vi henter en spiller som er på nest øverste hylle (reserverer top shelf quality til Messi). Håper han klarer å levere tilsvarende det han har levert i Arsenal, eller kanskje til og med enda bedre. Rent kvalitativt hever han utvilsomt nivået betraktelig, spesielt siden en elendig Mkhitaryan uten selvtillit forsvinner. Den kommersielle verdien hans er nok også merkbar.

Før han har etablert seg i troppen og vi har sett ham i aksjon gir jeg denne overgangen en 6/10, med forbehold om at det kan synke litt eller stige betraktelig. H8 me bitches.

(Innlegget ble redigert 22.01.18 20:16)

missChance
missChanceInnlegg: 54999
22.01.18 20:18
CryniX: - Alexis har sutret om en overgang i lengre tid, og City har tilsynelatende vært hans førstevalg (hele veien?).

Sure, they had contacted Sanchez’s camp in early September and been given some encouragement as well as quoted figures, and then again in December, but that was really just to find out the lie of the land, ifølge Independent.

Han har kanskje holdt mulighetene sine åpne.

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
22.01.18 20:21

Kvalmt, men ventet bare på det. 

jback
jbackInnlegg: 18263
22.01.18 20:35

Tipper begge klubber blir forsterket.

Ser ikke bort i fra at Pogba og Alexi Sanchez kan få en bra link sammen.

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
22.01.18 20:37

"It was my dream to play for Man Utd"

 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6515
22.01.18 20:40
wig1: Nå som Sanchez etter alle solemerker er klar, hvordan stiller vi et toppet lag på midten/angrep?

Jeg er spent på hvordan to egoer som vil ha mye ball offensivt fungerer sammmen. Jeg synes Pogba har vært god når han har fått mye ball offensivt. Sanchez holdt taktpinnen i Arsenal og han gestikulerte fælt hvis ting ikke gikk innom han. En utrolig god spiller med et enormt ego. Har vi råd til to sånne og hvordan påvirker det Pogba og laget. Jeg er skeptisk og likte ikke dette kjøpet. Vi burde klare en top 4 med den troppen vi har. Ny mann inn kan slå begge veier og Mou tenker vel nå CL. 29 år med kjempelønn og enormt ego. Liker det ikke.

Gledet meg over at Wilson goalet i helgen og mithcell hadde en meget god kamp i Edinburghderbiet. Dette er to spillere jeg har stor tro på. Jeg vil tro Sanchez går til høyre. Hadde gjerne sett han rullert litt med kua. I toppkamper har jeg mer tro på Sanchez som toppspiss. Jeg tror Lingard vil bli ekstra viktig med sin enorme løpskraft og ærlige arbeid nå da vi har to store egoer på banen.

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1045
22.01.18 20:57
missChance: Sure, they had contacted Sanchez’s camp in early September and been given some encouragement as well as quoted figures, and then again in December, but that was really just to find out the lie of the land, ifølge Independent. Han har kanskje holdt mulighetene sine åpne.

Det er uansett merkelig at så mange fullstendig avfeier eller ikke engang overveier et tenkt scenario der Sanchez hadde lyst til City etter at de viste interesse i det forrige vinduet, men endret ønske da det i dette vinduet viste seg at United også var interessert.

Ikke utelukkende basert på penger - sånn som media, twitter, pundits og blablabla gnåler ustanselig om - men i større grad fordi det er snakk om Manchester United. En mulighet til å heller få spille for en klubb av en helt annen historisk størrelse enn både City og Arsenal, som også er den største klubben i verden per dags dato, foran flere hjemmetilskuere enn noen andre i ligaen (med unntak av Spurs i 6-7 ligakamper til). Og siden han allerede har spilt under en av dem, mulighet til å spille under den andre av den nyere tids to mestvinnende managere - som har sørget for fremgang i United i løpet av hans halvannen sesongs lange tid, så langt.

Man er ikke nødt til å ha Guardiolas pikk så langt ned i halsen at alt handler om å få puste, og man dermed mister evnen til å tenke over at det kan finnes spillere som ikke nødvendigvis tror at det vil være stas å spille for de lyseblå.

(Innlegget ble redigert 22.01.18 20:58)

missChance
missChanceInnlegg: 54999
22.01.18 21:01
Ruudiculous: Det er uansett merkelig at så mange fullstendig avfeier eller ikke engang overveier et tenkt scenario der Sanchez hadde lyst til City etter at de viste interesse i det forrige vinduet, men endret ønske da det i dette vinduet viste seg at United også var interessert.

Jeg tror det var litt hipp som happ, jeg. Som han sier i intervjuet trenger spillere noen gang å føle seg viktige og elsket, og det formidlet United. Amor! :)

(Innlegget ble redigert 22.01.18 21:02)

Kent
KentInnlegg: 126353
22.01.18 21:03
den_glade_gris: Jeg er skeptisk og likte ikke dette kjøpet.

Har du noen gang vært fornøyd med et kjøp?

(Innlegget ble redigert 22.01.18 21:03)

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
22.01.18 21:05
Kent: Har du noen gang vært fornøyd med et kjøp?

Må ha vært under LvG.

Han forguder den frauden..

Mikey666
Mikey666Innlegg: 903
22.01.18 21:06
Ruudiculous: Man er ikke nødt til å ha Guardiolas pikk så langt ned i halsen at alt handler om å få puste, og man dermed mister evnen til å tenke over at det kan finnes spillere som ikke nødvendigvis tror at det vil være så stas å spille for de lyseblå.

You really know how to paint a picture!

missChance
missChanceInnlegg: 54999
22.01.18 21:07
Kent: Har du noen gang vært fornøyd med et kjøp?

*Har du noen gang vært fornøyd?

 

(Jeg rettet litt for deg ...)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24588
22.01.18 21:10
TheRedDevils: https://twitter.com/twitter/statuses/955500480582500353

Dæven, den var fin. Enkelt og vakkert.

F_Brandy
F_BrandyInnlegg: 10207
22.01.18 21:11

Tror det blir bra. Uansett om det ikke skulle gjøre det, så blir det ikke verre enn det Mkhi har vist i år.

Håper sistnevnte får en opptur også. 80% sikker på at Sanchez kommer til å spille som 10er. 

missChance
missChanceInnlegg: 54999
22.01.18 21:13

Annen video.

Liker fonten på navnet.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20326
22.01.18 21:21

Dersom vi spiller 4231 tror jeg du har rett. Men jeg sitter med en følelse av at vi får se mer til 433.

Mikeyy9
Mikeyy9Innlegg: 8261
22.01.18 21:26

Tror Alexis fint kan spille høyreving i 4-3-3, mindre defensivt ansvar enn i 4-2-3-1.

Herrera/ny - Matic - Pogba
Alexis - Lukaku/Rashford - Rashford/Martial

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20326
22.01.18 21:28

Jeg tviler på at Sanchez blir plassert på høyrekanten (selv om har spilt der endel tidligere i karrieren). Da tror jeg nesten det er mer sannsynlig at Lukaku spiller der.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24588
22.01.18 21:28
missChance: Liker fonten på navnet.

Virkelig bra.

Mikeyy9
Mikeyy9Innlegg: 8261
22.01.18 21:33
TheBelfastBoy: Jeg tviler på at Sanchez blir plassert på høyrekanten (selv om har spilt der endel tidligere i karrieren). Da tror jeg nesten det er mer sannsynlig at Lukaku spiller der.

Hva tror du da? At han skal spille spiss og Lukaku benkes eller venstrekant og Martial/Rashford benkes? Eventuelt Martial eller Rashford på høyrekanten, men det virker ikke veldig sannsynlig slik Mourinho har holdt på i år.

Det er ingen tvil om at det er høyrekanten som er svakest, og derfor ville kanskje en Mahrez-type vært bedre. Men man sier ikke nei til en slik mulighet, og da må man gjøre det beste ut av det. Hva som er det beste får Mourinho avgjøre.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
22.01.18 21:35

TBB har frontet tidligere at han vil se Lingard spille sentralt på midten.

Mulig vi får se det nå i 4-3-3.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12921
22.01.18 21:37

Martial scorer og leverer assists for tiden, blir ikke benket med det første.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg