Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Thpe
ThpeInnlegg: 34783
23.01.18 19:35

Hvordan ser deres ønskede lineup ut?

Jeg sliter litt med hvordan man skal anvende Rashford, Martial, Alexis, til dels Lingard - uten at Pogba blir trukket dypere evt. mye benk på et par av disse.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
23.01.18 19:43

Beste 11er. 

                 De Gea

Valencia   Bailly   Rojo   Shaw

                  Matic

        Herrera      Pogba

 Alexis        Lukaku   Martial

Giggsy11
Giggsy11Innlegg: 9142
23.01.18 19:44
Thpe: Hvordan ser deres ønskede lineup ut? Jeg sliter litt med hvordan man skal anvende Rashford, Martial, Alexis, til dels Lingard - uten at Pogba blir trukket dypere evt. mye benk på et par av disse.

                     DDG
Valencia   Bailly   Jones   Shaw
              Pogba   Matic
  Alexis         Lingard     Martial
                    Lukaku

Ser for meg denne i et par kamper, der Rash får minutter på bekostning av Martial noen ganger (og naturligvis Smalling for Bailly så lenge han er skadet). Veldig vanskelig dette med Pogba synes jeg.. Lite lyst til at Lingard skal måtte vike slik han har spilt.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
23.01.18 19:44
Behmann: Det jeg mener er at United får pengene sine fra den skitne lille jødefamilien Glazer.

Har du levd under en stein de siste 12 åra?

Hvordan i alle dager fikk du inntrykk av at Glazer pumper inn penger i klubben når man har en gjeld som de har påført oss, og de tar ut penger fra klubbens inntekter for å betjene den, og tar ut utbytte til egen lomme i ny og ne?

Kanskje greit og ha noe håndfast som har rot i virkeligheten før du skal "kritisere" klubben..

 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
23.01.18 19:47
Lezah: Ahahaha, Glazerne spyr inn penger i klubben ja :D Fy faen så jævlig mye dumt en får lest her inne.

Når de går tom for virkelige ting og ta klubben på, så drar de ut fantasier som like godt kunne hørt hjemme under en LSD-trip.

Er det rart man blir oppgitt av utenforstående "besøk" her innimellom ?

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
23.01.18 19:50
Giggsy11: DDG
Valencia   Bailly   Jones   Shaw
              Pogba   Matic
  Alexis         Lingard     Martial
                    Lukaku Ser for meg denne i et par kamper, der Rash får minutter på bekostning av Martial noen ganger (og naturligvis Smalling for Bailly så lenge han er skadet). Veldig vanskelig dette med Pogba synes jeg.. Lite lyst til at Lingard skal måtte vike slik han har spilt.

Skal ikke blande meg inn i denne diskusjonen utover at Alexis har hatt sin styrke i å drive innover og skyte. Det kan han sjelden gjøre fra høyresiden.

Litt forutsigbart kanskje, så å starte han fra høyresiden kan være en idè, men jeg ser ikke helt for meg at han kommer til sin rett derfra. Han vil vel sjelden bli en bakromsangriper hos dere.

(Innlegget ble redigert 23.01.18 19:52)

CryniX
CryniXInnlegg: 12871
23.01.18 19:50
Thpe: Hvordan ser deres ønskede lineup ut? Jeg sliter litt med hvordan man skal anvende Rashford, Martial, Alexis, til dels Lingard - uten at Pogba blir trukket dypere evt. mye benk på et par av disse.

Uff, det er så mange faktorer som spiller inn her at det er vanskelig å komme med et konkret svar. Form, motstander, skadesituasjon, kampplan etc. sørger for at vi sjeldent kan stille toppet uansett… Men vi kan jo gjøre et forsøk.

Kan med hell kjøre Lingard ned som indreløper som flere har vært inne på, han har utvilsomt motoren til det. Ikke den beste duellspilleren på midten, men utvilsomt en irriterende klegg man ikke får kvittet seg med så enkelt. Dessuten kompenserer Pogba og Matic greit for Jesses manglende fysikk.

433 med anker - DDG; Valencia, Bailly, Jones, Shaw; Matic, Pogba, Lingard/Herrera/Fellaini; Sanchez, Rashford, Martial

Synes det laget ser ganske komplett ut. For å ta det siste steget mener jeg vi bør få inn en dynamisk midtbanespiller og en midtstopper som behersker å spille fotball. På sikt også erstattere/rotasjonsalternativer for aldrende spillere.

KBA
KBAInnlegg: 2714
23.01.18 19:52
Behmann: Det jeg mener

White-trash kulturen lever i beste velgående i Norge også skjønner jeg.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
23.01.18 19:58

4-2-3-1 alt.:

Sanchez Lingard Mata

Sanchez Mata Lingard

Martial Sanchez Lingard

Martial Sanchez Mata

 

 

 

Må bli et av disse hvis han ikke skal spille høyre (PS: Tok ikke med Rashford pga nåværende form)

Hvem frister mest blant folket?

 

 

(Innlegget ble redigert 23.01.18 20:00)

Thpe
ThpeInnlegg: 34783
23.01.18 19:59
CryniX: Uff, det er så mange faktorer som spiller inn her at det er vanskelig å komme med et konkret svar. Form, motstander, skadesituasjon, kampplan etc. sørger for at vi sjeldent kan stille toppet uansett… Men vi kan jo gjøre et forsøk. Kan med hell kjøre Lingard ned som indreløper som flere har vært inne på, han har utvilsomt motoren til det. Ikke den beste duellspilleren på midten, men utvilsomt en irriterende klegg man ikke får kvittet seg med så enkelt. Dessuten kompenserer Pogba og Matic greit for Jesses manglende fysikk. 433 med anker - DDG; Valencia, Bailly, Jones, Shaw; Matic, Pogba, Lingard/Herrera/Fellaini; Sanchez, Rashford, Martial Synes det laget ser ganske komplett ut. For å ta det siste steget mener jeg vi bør få inn en dynamisk midtbanespiller og en midtstopper som behersker å spille fotball. På sikt også erstattere/rotasjonsalternativer for aldrende spillere.

Stort sett enig, og jeg sitter med de samme tankene. Lingard funker som indreløper.

Jeg er også veldig fristet til å pushe Alexis - Rashford - Martial i front, i en eller annen konstellasjon. Lukaku.. hmmf. Vanskelige greier.

Tror Lindelöf kan bli den midtstopperen.. men ser gjerne Milinkovic-Savic inn på midten.

(Innlegget ble redigert 23.01.18 19:59)

CryniX
CryniXInnlegg: 12871
23.01.18 19:59
DennisB: Skal ikke blande meg inn i denne diskusjonen utover at Alexis har hatt sin styrke i å drive innover og skyte. Det kan han sjelden gjøre fra høyresiden. Litt forutsigbart kanskje, så å starte han fra høyresiden kan være en idè, men jeg ser ikke helt for meg at han kommer til sin rett derfra.

Har diskutert denne problemstillingen med et par i Arsenal-tråden. Bla. RamsherE og JMAFC mener han presterte bedre som høyrekant under vårsesongen 15/16 enn han har gjort som venstrekant, 10er eller spiss. Tanker?

Jeg ser jo poenget i at hans største styrke som innoverkant, men registrerer at han leverte kurante tall på høyresiden også. Jeg husker knapt United-kamper fra den tiden, even less Arsenal sine, men mitt inntrykk av Sanchez basert på nevnte diskusjoner og artikler som denne er at han var fenomenal.

Jeg vet at han selv liker best å spille på venstresiden eller inne sentralt, og at han er lite fan av å bli brukt som spiss.

F_Brandy
F_BrandyInnlegg: 10207
23.01.18 20:01
Hetfield: Martial Sanchez Lingard Martial Sanchez Mata

Har mest tro på en av disse.

CryniX
CryniXInnlegg: 12871
23.01.18 20:04
Thpe: Stort sett enig, og jeg sitter med de samme tankene. Lingard funker som indreløper. Jeg er også veldig fristet til å pushe Alexis - Rashford - Martial i front, i en eller annen konstellasjon. Lukaku.. hmmf. Vanskelige greier. Tror Lindelöf kan bli den midtstopperen.. men ser gjerne Milinkovic-Savic inn.

Vel, han spilte etter hva jeg kan forstå indreløper mot Burnley nå sist. Ikke hans beste kamp, men early days etc…

Er primært den trioen jeg også ønsker å se, dog er jeg veldig klar på at Martial bør brukes som venstrekant og Rashford som spiss. Lukaku har jeg aldri hatt sansen for og følgende utelatt fra laget mitt, selv om jeg ser at det er utopi at Rashford skal kapre plassen hans permanent pdd.

Lindelöf hadde jeg faktisk rent glemt, flaut nok. Ja, han kan utvikle seg til å bli en solid fyr. Treg start, men synes han har vist mental styrke ved å reise kjerringa slik han har gjort. Milinkovic-Savic har jeg knapt sett i aksjon, men han tikker jo mange bokser ift. hvilken spillertype han er. Kunne utvilsomt vært en spennende signering.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6131
23.01.18 20:14
CryniX: Jøss, Phil Neville har fått jobb som landslagssjef for Englands damelandslag. Den så jeg ikke komme…

#Metoo.

Han får ha lykke til. Vips så er han den neste United-manageren;)

DennisB
DennisBInnlegg: 15419
23.01.18 20:14
CryniX: Har diskutert denne problemstillingen med et par i Arsenal-tråden. Bla. RamsherE og JMAFC mener han presterte bedre som høyrekant under vårsesongen 15/16 enn han har gjort som venstrekant, 10er eller spiss. Tanker?

Ser den, men sine aller beste prestasjoner har han utvilsomt hatt som venstrekant, men da før han for ofte begynte å gå seg fast, og ble relativt lett å lese. Det var begrenset med kamper han spilte fra høyresiden, så jeg synes grunnlaget blir for dårlig. Synes han var ganske på det jevne.

Jeg tror han vil få en ny boost med nye medspillere, og ikke gå seg inn i blindgater som han ofte gjorde for oss det siste året. Men det at han fra høyresiden ikke kan utnytte fart og trekke innover for å skyte, er et minus. Han har jo knapt et venstre skuddbein. I så fall vil han trolig oftere skyte fra litt dårligere vinkel.

Som spiss kunne han være et alternativ, men han vil aldri bli en "stillestående" 9`er. Om dere ikke har ytterligere en spiss på banen, så blir det til at han trekker seg for ofte ut av posisjon.

Vi brukte Alexis som spiss hovedsaklig da vi hadde Walcott til å overlappe når Alexis vandret nedover i banen. Noe som var effektivt nok, og vi hadde fjorårssesongens beste periode da. Men da Walcott sluknet, funket det ikke lenger.

(Innlegget ble redigert 23.01.18 20:16)

glycinello
glycinelloInnlegg: 6131
23.01.18 20:21

Lol! Presentasjonen sin det.

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20211
23.01.18 20:44
fugletitteren: Det deiligste med denne overgangen, er utvilsomt hvor mye irritasjon den skaper.

Spesielt når det er de bittre megaklovnene Piers morgan, Jamie Carragher og Martin Kewon. Denne gruppen med has-beens (Carragher er vel en has-never-been) har vel ca 30 i IQ. På deling. 

 

At Manchester United legenden Michael Owen går ut og sier det han gjør overrasker meg dog. Men han sier ufattelig mye rart også.

chelsea8
chelsea8Innlegg: 31385
23.01.18 21:17
wig1: Ifølge denne siden tjener Hazard det dobbelte av Cahill. Gode gamle Gary har vært i klubben like lenge som Eden og har bare 16 ligakamper mindre spilt. (179 og 195) Jeg kjenner jeg blir forbanna på vegne av Cahill.

Jeg tror du har noen skruer løs. Cahill har vært mange år i klubben og er kaptein hos Chelsea. Han har en lønn som er helt der oppe med for eks. Morata og Azpilicueta. 

Problemstillingen her er jo hvis Ballon d'Or-gamlingen Dzeko kommer inn i januar og tjener 3-4 ganger det Azpilicueta og Cahill får utbetalt. Da kan en lure på hvilke tanker Hazard og Courtois gjør om egen lønning.

AlainDelon
AlainDelonInnlegg: 2627
23.01.18 22:37
grock19: Akkurat i denne saken er det jo faktisk slik at det er rapporter om "moderat" toppstjernelønn som ikke rimer med andre opplysninger man har, om de astronomiske Lønnskravene som gjorde at Bayern og Juvebtus trakk seg ut og til slutt City. Det er vel ingen som påstår at det luktet United hele veien, som at Sanchez hadde bestemt seg for at det var dem han ville til?   Ellers kan jo f eks når Woodward eller andre fra United briefer pressen og sier at han "bare" får en lønn som det som nevnes her, teknisk sett være riktig og ingen løgn, selv om snittbetaling over kontraktstiden hadde vært betydelig høyere. Så lenge man ikke sier noe om sign on. (Er vel ei heller noen som ville nektet på lavere lønn, høyere SoF. Penger på konto bedre enn penger i fremtiden. Høyere nåverdi har det også.)

Er det så voldsomt megetsigende at Bayern og Juventus trakk seg ut? Juventus er ikke akkurat lønnsledende, og Bayern har vel alltid fremstått som mer økonomisk stringente enn United. Er plutselig dette en nyhet? Stopp pressen!

Er hva City sier er grunnen til at de trakk seg ut, om de gjorde det, spesielt interessant? Eller troverdig?

Det er ingen som påstår at det luktet United hele veien, men det er jo ofte en ganske upålitelig fremgangsmåte å lukte seg frem via tabloidartikler uansett da.

Sign-on fees er jo ganske vanlig. Men det er vel og ganske vanlig å ikke fordele sign-on fees utover lønnskostnaden i pressegjengivelsene. Bortsett fra denne gangen, da. Det er jo to separate ytelser, og den ene relaterer seg mer til spillerens kontraktssituasjon ved overgangstidspunktet. Så det gir ikke nødvendigvis mening å kombinere de. Spesielt hvis det ikke gjøres konsistent.

Snittbetaling over kontraktstid - er dette den nye harmoniserte pressestandarden for lønnsreportasjer? Fikk ikke med meg memoet.

Hvis du skal kukk-aggregere alt i et agendaistisk sammensurium, hva med verdimålingen på Mkhitaryan? Hva fikk Feite-Raiola og hvem måtte punge ut?

9289
9289Innlegg: 226
23.01.18 22:43

@Thpe

Ønsker faktisk å se denne lineupen fra midten og frem.

Alexis Martial Rashford

Pogba Matic Lingard

(Innlegget ble redigert 23.01.18 22:44)

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3845
23.01.18 23:14

Reaksjonene etter Alexis overgangen er bare ett greit bevis på at United er verdens største klubb. Måten fans av andre lag går sammen for å rævsleike hverandre mest mulig og komme med tulleting som f.eks hvor mye Alexis har tjent på 17 år i United.

Artig med Arsenal fansen som klikker i vater over at deres beste spiller drar til United, må jo kanskje begynne å se at det er Wenger og co det er noe galt med når han er den 8 hundrede klassespilleren som forlater Arsenal siden Ashley Cole banet vei for de som kom etter han når han dro til Chelsea.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
24.01.18 03:41

Lulz. Men det er jo mobbing av Phil. Vi må ikke mobbe.

Leedelse_United
Leedelse_UnitedInnlegg: 2803
24.01.18 07:21

Hvilken kanal viser Yeovil- Manchester United.

missChance
missChanceInnlegg: 54999
24.01.18 07:51
KongOjo: Reaksjonene etter Alexis overgangen er bare ett greit bevis på at United er verdens største klubb.

Samtidig går dette helt under radaren, 'cause City is a massive club ...

"Kevin De Bruyne commits future to the club until 2023 with five-year-contract

Manchester City will pay the star £280,000-a-week but it could rise to £350,000" (Mail, igjen.)missChance
missChanceInnlegg: 54999
24.01.18 07:51
Leedelse_United: Hvilken kanal viser Yeovil- Manchester United.

Viasat 4

Dux1
Dux1Innlegg: 33761
24.01.18 07:57
DennisB: Ser den, men sine aller beste prestasjoner har han utvilsomt hatt som venstrekant, men da før han for ofte begynte å gå seg fast, og ble relativt lett å lese

Har ikke giddet å sjekke, men hadde ikke Sanchez en god periode for dere før nyttår? I hvilken posisjon spilte han da (for det meste)?

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4015
24.01.18 08:02
Dux1: I hvilken posisjon spilte han da (for det meste)?

Mener han har ligget mye ute til venstre, og vandret innover i banen

wig1
wig1Innlegg: 3360
24.01.18 08:38
chelsea8: Jeg tror du har noen skruer løs. Cahill har vært mange år i klubben og er kaptein hos Chelsea. Han har en lønn som er helt der oppe med for eks. Morata og Azpilicueta. Problemstillingen her er jo hvis Ballon d'Or-gamlingen Dzeko kommer inn i januar og tjener 3-4 ganger det Azpilicueta og Cahill får utbetalt. Da kan en lure på hvilke tanker Hazard og Courtois gjør om egen lønning.

Jeg ser sarkasmen min ikke var tydelig nok, noe jeg selvsagt tar på min kappe. Med utgangspunkt i din fenomenale teori om ansiennitet er den nye måten å regne ut lønn på, burde Cahill og Hazard stille likt ikke sant?

Men det er vel uansett ikke det vi er her for å diskutere. Hvis du leter godt nok finner du sikkert en artikkel der lønnen hans er høyere. Jeg har troa. ABU er jo tross alt religion, ikke en interesse.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg