Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
jback
jbackInnlegg: 18250
31.01.18 23:18
John||Locke: Hva har det å si hvem som spiller hvor offensivt, når det er null bevegelse og null plan?

Hvem som spilte hvor osv var langt fra det som tapte kampen for oss i kveld. Trist å se klasseforskjellen på det kollektive både med og uten ball.

Eddie.x
Eddie.xInnlegg: 1171
31.01.18 23:19
John||Locke: Hva har det å si hvem som spiller hvor offensivt, når det er null bevegelse og null plan?

Virker som om folk ikke forstår det. Du kan hente Messi til dette laget og vi vil uansett spille sørgelig fotball.

DennisB
DennisBInnlegg: 14544
31.01.18 23:21
Retnuh_Flim: Vi tar de 5 neste. 3 greie + pool og chelsea

Hvilke kamper i PL er greie? Chelsea gikk på en kjempesmell på brua i dag. Bånnlaget slo Pool og Arsenal i de to siste.

Fatter ikke at noen i det hele tatt kan tenke i de baner. Det smeller jo både her og der.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
31.01.18 23:22
Eddie.x: Virker som om folk ikke forstår det. Du kan hente Messi til dette laget og vi vil uansett spille sørgelig fotball.

Venter bare på at Lukaku skal få skylden her, fordi han er "for lite involvert". Akkurat som det er hans skyld.

Mot dårligere lag kan denne dritten fungere. Noen heldige mål her og der, og vips så står det 4-0, og alt er bare fryd og gammen. 

Er det noen som forstår hvordan Mourinho egentlig ønsker at vi skal spille fotball? Jeg forstår fortsatt ikke hva planen er.


-Pat

jback
jbackInnlegg: 18250
31.01.18 23:23

Der Dembele og Dier fulgte løpene fulgte Matic og spesielt Pogba ballen. Pogba driver å løper etter ballen som en hund til tider, ganske merkelig å se på. Enorme rom oppstår.

Vi ma ha inn en til sentralt med tanke på hvor offensiv Pogba er i stilen i slike kamper. Mot dårligere lag ser vi ikke like tydelig problemene med Matic - Pogba sentralt.

(Innlegget ble redigert 31.01.18 23:24)

Kælighet
KælighetInnlegg: 11679
31.01.18 23:24
John||Locke: Venter bare på at Lukaku skal få skylden her, fordi han er "for lite involvert". Akkurat som det er hans skyld.

Jeg har allerede tatt en for laget. Ikke gitt han skylda, men dratt en sammenlikning med Kane.

You´re welcome.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6447
31.01.18 23:25
Kælighet: Ny kontraktforlengelse først, plan etterpå.

hva slags plan? Kan han ikke komme med en plan uten å skrive kontrakt først.  Eierne må da se hva hva vi presterer mot de beste lagene. Det er møkkadårlig hver gang. Egon Olsen hadde alltid en plan og den gikk i dass hver gang. Egon Jose bør vekk. Det er sirup, det er ingen plan. Det er ingen undomssatsing. Det er ingenting. NOTHING AT ALL.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19847
31.01.18 23:25
John||Locke: Mot dårligere lag kan denne dritten fungere. Noen heldige mål her og der, og vips så står det 4-0, og alt er bare fryd og gammen.

Bevegelser uten ball har vært et problem, helt tilbake fra SAFs siste år.

Ikke blitt det dugg bedre under Mou heller..

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
31.01.18 23:26
John||Locke: Hva har det å si hvem som spiller hvor offensivt, når det er null bevegelse og null plan?

Jesse gjorde en bedre jobb i midten.. og trekket til Mourinho fungerte ikke.. var bare det jeg skulle frem til. Men ja.. ellers enig i det du skriver.

ST10
ST10Innlegg: 23153
31.01.18 23:27

Mye jeg kam si her, men må bare si at det er sykt at vi ikke går for 4-3-3 i matcher som denne (eller generelt). Pogba er konstant ræv i toppkamper i denne formasjonen. Også sykt at vi i 2018 mot Spurs borte fortsatt har spillere som alle kom før 2011 i forsvarsrekka. Merkelig at Young startet da han blir avslørt defensivt mot gode lag, noe vi så etter 10 min. 

Var egentlig ganske positiv til kjøpet av Lukaku på forhånd, men nå begynner det mer og mer å irritere meg. Det skjer jo aldri, men man kunne nesten solgt han til sommeren uten å hentet erstatter og rullert mellom Sanchez, Rash og Martial der fremme. 

(Innlegget ble redigert 31.01.18 23:28)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
31.01.18 23:31
ST10: Mye jeg kam si her, men må bare si at det er sykt at vi ikke går for 4-3-3 i matcher som denne (eller generelt). Pogba er konstant ræv i toppkamper i denne formasjonen. Også sykt at vi i 2018 fortsatt har spillere som alle kom før 2011 i forsvarsrekka. Merkelig at Young startet da han blir avslørt defensivt mot gode lag, noe vi så etter 10 min.  Var egentlig ganske positiv til kjøpet av Lukaku på forhånd, men nå begynner det mer og mer å irritere meg. Det skjer jo aldri, men man kunne nesten solgt han til sommeren uten å hentet erstatter og rullert mellom Sanchez, Rash og Martial der fremme.

All fokus på salg og kjøp etter en slik kamp, mener jeg er fundamentalt galt. Det siste som feiler dette laget er gale enkeltspillere. Det er en gal (i dobbel forstand) manager.

Akkurat de samme spillerne kunne levert helt andre prestasjoner på en annen dag i et annet system. Da hadde man ikke engang nevnt kjøp og salg. 

Er det noe som helst som tyder på at en "rullering av Sanchez, Rash og Martial" fremfor Lukaku, hadde hatt noe å si idag? 


-Pat

qbah
qbahInnlegg: 49243
31.01.18 23:31

Så lenge vi starter kamper med komishowet Smalling og Jones sammen spiller det liten rolle hvem som spiller fremover og med hvilken plan. Dødfødt hele greia.

Aldri sett en midtbane bli overkjørt så jævlig, begge veier. At Pogba og Matic klarer nada og mister enkle baller er ikke trenerens feil. Dårlig balansert lag er derimot hans ansvar.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6447
31.01.18 23:34
ST10: Var egentlig ganske positiv til kjøpet av Lukaku på forhånd, men nå begynner det mer og mer å irritere meg. Det skjer jo aldri, men man kunne nesten solgt han til sommeren uten å hentet erstatter og rullert mellom Sanchez, Rash og Martial der fremme.

Greit forslag, men det skjer nok ikke. Yndlingen til Jose dette. Jeg sa han kom til å score mange mål, men ikke mot topplagene. Synes han har scoret for lite selv mot de dårlige lagene. Når han får kvalitetsmotstand blir han avslørt med teknikk som en gyngehest.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
31.01.18 23:35
qbah: Så lenge vi starter kamper med komishowet Smalling og Jones sammen spiller det liten rolle hvem som spiller fremover og med hvilken plan. Dødfødt hele greia.

Rar påstand. Er det stoppernes skyld at vi ikke scorer i dag?

Om uttalelsen din skulle gitt noen som helst mening, hadde du lagt vekt på at det spiller veldig stor rolle hvem som spiller fremover, og med hvilken plan, når man faktisk starter med komishowet Smalling og Jones bak. Her må det jobbes klokt for å veie opp for de målene man er nødt til å slippe inn!


-Pat

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20002
31.01.18 23:40

DennisB: det er klart. Men det er så sjukt fett å være han som, om 5 kamper, tippet rett. 

ST10
ST10Innlegg: 23153
31.01.18 23:40

At Mou er den største klovnen oppi her er det liten tvil om, men det at han ikke har noen plan er noe vi alle vet om på forhånd.

qbah
qbahInnlegg: 49243
31.01.18 23:42

Vanskelig å gardere seg mot hjerneblødninger hos Jones og konstant voldtektsmann-touch hos Lukaku. Vi spilte oss til flere muligheter nær 16m til Spurs, men knota det til i avgjørende situasjoner med elendige valg og dårlige mottak. Det som skuffer mest er kollektiv kollaps på 2-0 hvor vi ikke virker å prøve en gang. 

ChrisPalm
ChrisPalmInnlegg: 3845
31.01.18 23:46

Dette er jo standard. Midtbane 2'er med Pogba fungerer aldri aldri mot godeglag som presser høyt,   spesielt ikke mot en mb 3'er. Kan ikke fatte og forstå hva Mou driver med. Og null niks samspill, trener de ikke angrep med ball? 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18691
31.01.18 23:52
ChrisPalm: Dette er jo standard. Midtbane 2'er med Pogba fungerer aldri aldri mot godeglag som presser høyt,   spesielt ikke mot en mb 3'er. Kan ikke fatte og forstå hva Mou driver med. Og null niks samspill, trener de ikke angrep med ball?

Slik jeg ser det er det en slags treer der Pogba og Lingard har "indreløper"-roller og Matic i hovedsaklig det defensive ansvaret. Det blir nok dessverre litt for tynt med tanke på at både Lingard og Pogba ikke er spesielt gode defensivt. En Herrera fra start må nok vurderes i toppkampene for å få mer disiplin og struktur defensivt. 

Når man i tillegg prøver å stå høyt med backene blir det for ubalansert og Young er ikke så sterk bakover at han mestrer en slik rolle mot ett såpass godt lag som Tottenham.

Å gi fra seg to slike mål tidlig i en toppkamp er en dødssynd og det er synd fordi det virker som gutta er på fra start av rent spillemessig. Dessverre gjør vi så mye elementære feil defensivt at det er til å grine av i dag. 

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
31.01.18 23:53
John||Locke: Rar påstand. Er det stoppernes skyld at vi ikke scorer i dag? Om uttalelsen din skulle gitt noen som helst mening, hadde du lagt vekt på at det spiller veldig stor rolle hvem som spiller fremover, og med hvilken plan, når man faktisk starter med komishowet Smalling og Jones bak. Her må det jobbes klokt for å veie opp for de målene man er nødt til å slippe inn!

Men alt av spill begynner jo bakfra, det skjønner jo du også.. så du trenger ikke latterliggjøre andre sine meninger av den grunn. 

Tror du ikke Mourinho sender spillerne ut på banen med en klar plan om hvordan de skal spille osv? Jeg vet det ikke ser sånn ut, men selvfølgelig gjør han det... Og når vi gang på gang prøver å spille oss ut bakfra, så er det jo nettopp fordi spillerne har fått beskjed om det. Og som kommentatorene var inne på og som vi selv fikk se på de få sjansene vi skapte, så kom jo disse når vi nettopp klarte å spille oss gjennom det høye presset til Spurs. Noe vi kunne klart bedre og mange flere ganger med bedre midtstoppere. 

Når vi triller ballen i forsvaret, frem og tilbake, så er vi hele tiden i overtall.. allikevel endte balltrillingen (alt for ofte) med tilbakespill til DDG.. og dette må faktisk Jones og Smalling ta på sin kappe. Selvfølgelig skal flere involveres, men hadde disse to vært bedre med ballen i beina.. så hadde vi spilt oss fri bakfra flere ganger og skapt mer. 

(Innlegget ble redigert 31.01.18 23:53)

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29462
31.01.18 23:57
Mc_lovin: Ligagullet er tapt og topp 4 tar vi uansett.

Er vel fort det som er problemet. Spillerne gidder ikke?

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
01.02.18 00:01
MrManUtd: Er vel fort det som er problemet. Spillerne gidder ikke?

Før kampen sa jeg også at topp 4 klarer vi lett, men etter dagens kamp blir nesten litt usikker. Vi sliter veldig mot de andre topplagene. 

Bra vi har en liten luke ned til Spurs.. hvis ikke hadde jeg faktisk vært pessimist. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6447
01.02.18 00:09
MrManUtd: Er vel fort det som er problemet. Spillerne gidder ikke?

 Å gidde dreier seg om å elske klubben du spiller for og manageren. Du må elske spillerne du spiller sammen med. Du må ha et samhold. Som Gary Neville sa det anngående class of 92. Vi elsket hverandre og stod på for hverandre til til siste slutt. Det dreier seg om ting som å ta et et returløp så du får blodsmak i munnen for å hjelpe kameraten. Neville var ikke noe teknisk vidunder men et rødt hjerte som banket utenfor trøya. Er det det vi mangler?

Jeg har aldri hatt tro på å skrive sjekker så blekket spruter, men det må jo være en mellomting. Da dreier det som om å få de rette typene, men å satse på unge spillere har jeg tro på. I dag var det største problemet at vi ble overkjørt av et bedre kollektiv som jobbet hardere og bedre for hverandre og ja de hadde en bedre offensiv plan, men basic er å jobbe sammen og det hardt. Vinne ballen og vite hva en skal gjøre med den sammen. Vi tapte fortjent for et ungdommelig Spurs med framtiden foran seg. Vi får ikke til noe mot topplagene. Arsenalseieren var dritflaks.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16901
01.02.18 00:10
qbah: Så lenge vi starter kamper med komishowet Smalling og Jones sammen spiller det liten rolle hvem som spiller fremover og med hvilken plan. Dødfødt hele greia. Aldri sett en midtbane bli overkjørt så jævlig, begge veier. At Pogba og Matic klarer nada og mister enkle baller er ikke trenerens feil. Dårlig balansert lag er derimot hans ansvar.

Men det første her er jo en konsekvens av det siste du skriver i stor grad iallefall.

CryniX
CryniXInnlegg: 12726
01.02.18 00:41

Fullstendig utkjempet. Tottenham er det beste laget i 90 minutter og vi skaper én sjanse. Elendig inngang til kampen, hva blir sagt i garderoben før match for å sørge for så lite engasjement på banen?

Sanchez og Lingard er de eneste som virker å i det hele tatt prøve å vinne kampen, resten står til stryk.

Det mest frustrerende er hvor stillestående og tregt vi spiller med ballen i laget. Vi skal alltid lalle oss fremover i banen og la motstander organisere seg. Sad!

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
01.02.18 05:56

Whoscored har Sanchez og Young som banens dårligste med 5.9. Er dere enig her?

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6548
01.02.18 06:06

"Ufattelig å se, at med 0-2 i sekken og man må frem, så er da ingen andre enn han som er interesserte i å stå høyt å forsøke å vinne ball. Ikke en gang når han roper på å flytte etter, er den noen som bryr seg."

Så ikke kampen, men dette høres veldig merkelig ut. Burde ikke denne beskjeden komme fra benken om man var interessert i å stå høyere? Det er da ikke Alexis som bestemmer hvor man legger presshøyden uansett så rett han måtte ha? 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
01.02.18 06:59
iustitia_pro_XCVI: Så ikke kampen, men dette høres veldig merkelig ut. Burde ikke denne beskjeden komme fra benken om man var interessert i å stå høyere? Det er da ikke Alexis som bestemmer hvor man legger presshøyden uansett så rett han måtte ha?

Sånn går det når man spiller control/structured med close down sometimes.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16901
01.02.18 07:53
gurglebassen: Sånn går det når man spiller control/structured med close down sometimes.

sakt de hæle tia og ripe i beNgalakken for mOU JA.

(Innlegget ble redigert 01.02.18 07:54)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3796
01.02.18 08:45

Etter mitt syn, som for øvrig ikke er det beste, så var det midtbanen som var problemet til Man Utd i denne kampen. Ikke forsvaret og ikke angriperene. Midtbanen er totalt fraværende. Pogba og Matic var utvilsomt i mine øyne dem to svakeste. Dette burde Mou gjort noe med ganske så raskt.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg