Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Lezah
LezahInnlegg: 64235
01.02.18 08:54

Ser dere United i reprise?

Messi98
Messi98Innlegg: 368
01.02.18 08:59

Noen som kan forklare meg hvorfor Fellaini ble byttet ut igår?

grock19
grock19Innlegg: 83988
01.02.18 08:59

Lov å håpe på bedre start på kampen, vel? 

Er jo sjelden det starter så dårlig. 

(Innlegget ble redigert 01.02.18 09:00)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18862
01.02.18 09:03
Aguero16: Etter mitt syn, som for øvrig ikke er det beste, så var det midtbanen som var problemet til Man Utd i denne kampen. Ikke forsvaret og ikke angriperene. Midtbanen er totalt fraværende. Pogba og Matic var utvilsomt i mine øyne dem to svakeste. Dette burde Mou gjort noe med ganske så raskt.

Problemet med midtbanen er strukturen, ikke spillerne nødvendigvis. I praksis er det kun Matic som er habil defensivt (tar med Lingard også siden han spilte sentralt). Mourinho sendte utpå et lag som er for dårlig balansert og når det gjøres helt elementære feil defensivt så blir det umulig å vinne. 

Blir litt merkelig å single ut midtbanen, det sviktes over hele linja i går. Begge målene er latterlig enkle og som en følge av konsentrasjonssvikt, timingen på de gjør også at kampen blir som den blir utover. Vi henger bra med de første 30, men etter 0-2 virker det som at alt går i svart for spillerne. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18862
01.02.18 09:03
Messi98: Noen som kan forklare meg hvorfor Fellaini ble byttet ut igår?

Han var/ble skadet. 

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4206
01.02.18 09:31
mjordan23: Blir litt merkelig å single ut midtbanen

Når ting ikke fungerer, så er det som oftest en grunn til det. Grunnen er det mange oppfatninger av. Det fungerer ikke sånn at her var vi dårlige og det er alle som svikter. 

Problemet starter som regel en plass, og det forplanter seg. Og jeg leser at en del folk i diverse forum som poengterer det samme som meg, uten at jeg sier det er fasit.

Ja en kan si strukturen og ikke nødvendigvis spillerene. Men en kommer seg ikke unna med det. Det er spillerene som spilte og manageren som valgte å spille sånn. Og da må vi vurdere ut i fra det. 

Det er opplagt at det er flere plasser det "svikter" i går. Men min oppfatning er at midtbanen var problemet. Og det er egentlig Mou sin feil, og spillerene som skulle utføre jobben. Pogba og Matic var etter min mening dei to svakeste på banen. Vær gjerne uenig i det. Men midtbanen er den plassen en må vinne før å kontrollere kampen. Der sviktet det i går. Og United klarte aldri å komme inn i det.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6724
01.02.18 09:40
Lezah: Ser dere United i reprise?

Hehe...:-)

Lezah
LezahInnlegg: 64235
01.02.18 09:44
iustitia_pro_XCVI: Hehe...:-)

Altså er bare nysgjerrig. City spilte relativt samtidig så alternativene er liksom ikke mange, men jeg syns det virker rart. 

(Innlegget ble redigert 01.02.18 09:46)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18862
01.02.18 09:48
Aguero16: Når ting ikke fungerer, så er det som oftest en grunn til det. Grunnen er det mange oppfatninger av. Det fungerer ikke sånn at her var vi dårlige og det er alle som svikter.  Problemet starter som regel en plass, og det forplanter seg. Og jeg leser at en del folk i diverse forum som poengterer det samme som meg, uten at jeg sier det er fasit. Ja en kan si strukturen og ikke nødvendigvis spillerene. Men en kommer seg ikke unna med det. Det er spillerene som spilte og manageren som valgte å spille sånn. Og da må vi vurdere ut i fra det.  Det er opplagt at det er flere plasser det "svikter" i går. Men min oppfatning er at midtbanen var problemet. Og det er egentlig Mou sin feil, og spillerene som skulle utføre jobben. Pogba og Matic var etter min mening dei to svakeste på banen. Vær gjerne uenig i det. Men midtbanen er den plassen en må vinne før å kontrollere kampen. Der sviktet det i går. Og United klarte aldri å komme inn i det.

Ser man på kampen i går, er det mer en helhetlig svikt enn bare midtbanen. Markeringssvikten på det første målet, selvmålet og få skapte sjanser (3 totalt er det vel) er en grei indikasjon på at det underpresteres over hele linja. 

Jeg er ikke enig i at Pogba/Matic var de to svakeste på banen, men kan lett peke ut 6-7 andre som var like "dårlige". Man hadde helt klart trengt en Herrera som støtte defensivt sammen med Matic og det ville ha frigjort Pogba i større grad offensivt. Tror nok det er veien å gå i toppkampene. Når man skal kjøre Lingard sentralt også, blir det for lett defensivt. Mulig det kan fungere hjemme mot topplagene, men borte blir det for tynt. 

Man skal heller ikke undervurdere timingen på målene og effekten det hadde på kampen og spillerne. Syns det var tydelig at man hadde intensjoner om å angripe Tottenham fra start av i kampen og var ikke redd for å spille ball, noe som man dessverre har sett en tendens til i andre storkamper. Men når man får ett mål i mot etter 1 minutt så ødelegger det mye og ett påfølgende selvmål blir jo nesten drepen for selvtilliten og tro på seier. Helt tydelig at det påvirket spillerne i stor grad. Når man i tillegg tar ut Pogba er vi ikke i nærheten av å skape sjanser de siste 30 minuttene. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6724
01.02.18 09:51
Lezah: Altså er bare nysgjerrig. City spilte relativt samtidig så alternativene er liksom ikke mange, men jeg syns det virker rart.

Jepp. Skjønte det og veldig forståelig at du lurer. Snodig å sitte å se på andre kamper mens ditt eget lag cruiser mot suverent seriegull....:-) 

Men jeg vet ikke engang om City kampen ble vist så det vil jo da selvsagt være forklaringen kom jeg til å tenke på.

Lezah
LezahInnlegg: 64235
01.02.18 09:55
iustitia_pro_XCVI: Men jeg vet ikke engang om City kampen ble vist så det vil jo da selvsagt være forklaringen kom jeg til å tenke på.

Har man nett så kan det løses i dag.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4206
01.02.18 10:14
Lezah: Altså er bare nysgjerrig. City spilte relativt samtidig så alternativene er liksom ikke mange, men jeg syns det virker rart.

Greit det. City på PC og "toppkampen" på TV. Grei kombinasjon siden City ikke ble vist på TV og kampen som ble vist var av interesse. 

Håper dette var forståelig før han andre som også lurte felt på dette.....

Dux1
Dux1Innlegg: 33831
01.02.18 10:26
CryniX: Tottenham er det beste laget i 90 minutter

Det var de ikke. Etter 0-1 var faktisk United best i ca 20 min, og skapte en del sjanser.

Både Lingard, Martial og Lukaku burde scoret i matchen.

Resten av kampen var et skammens kapittel sett med United-øyne...

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17822
01.02.18 10:28
iustitia_pro_XCVI: Hehe...:-)

Nå ser en vel opp igjen alle kamper en femten seksten ganger for å analysere dem??

(Innlegget ble redigert 01.02.18 10:28)

Lezah
LezahInnlegg: 64235
01.02.18 10:48
Aguero16: Håper dette var forståelig før han andre som også lurte felt på dette.....

Veldig. At man orker/gidder/prioriterer slik er opp til den enkelte. 

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6724
01.02.18 10:49
Aguero16: Greit det. City på PC og "toppkampen" på TV. Grei kombinasjon siden City ikke ble vist på TV og kampen som ble vist var av interesse.
Håper dette var forståelig før han andre som også lurte felt på dette.....

Jeg lurte ikke fælt. Jeg syntes det var litt snodig og det synes jeg det fremdeles er, men hver sine måter å følge laget sitt på.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6724
01.02.18 10:53
FrannyLee: Nå ser en vel opp igjen alle kamper en femten seksten ganger for å analysere dem??

Nei, det har jeg verken tid eller interesse av. Selv ikke eget lag. Men hører vel ikke hjemme her dette.

jback
jbackInnlegg: 18274
01.02.18 10:55
mjordan23: Problemet med midtbanen er strukturen, ikke spillerne nødvendigvis.

Jeg kan aldri tro Pogba følger instruksene til Mourinho. Det er umulig å få en struktur når vi har en spiller som er så ute av posisjon gang på gang.

At han ble byttet ut når vi lå under er vel et tegn på at Mourinho ikke var spesielt glad i Pogba under den kampen. Problemet er at Pogba "jukser" i posisjoneringen i nesten hver kamp han spiller i en duo sentralt.

Pogba må høyere i banen, virker ikke som det ligger i hans natur å være "fastlåst".

Kanskje det var bra vi ble så rundspilt til tider i går. En pliktoppfyllende spiller som kan dekke rom må inn sammen med Matic i slike kamper. Da er vel Herrera det mest naturlige valget.

jback
jbackInnlegg: 18274
01.02.18 11:06

Ellers var det merkelig at Lingard ble byttet ut. Var rimelig stor forskjell på han og for eksempel Martial når det kom til innsats. Martial blør ikke akkurat for drakten.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17822
01.02.18 11:14
jback: Jeg kan aldri tro Pogba følger instruksene til Mourinho. Det er umulig å få en struktur når vi har en spiller som er så ute av posisjon gang på gang. At han ble byttet ut når vi lå under er vel et tegn på at Mourinho ikke var spesielt glad i Pogba under den kampen. Problemet er at Pogba "jukser" i posisjoneringen i nesten hver kamp han spiller i en duo sentralt. Pogba må høyere i banen, virker ikke som det ligger i hans natur å være "fastlåst". Kanskje det var bra vi ble så rundspilt til tider i går. En pliktoppfyllende spiller som kan dekke rom må inn sammen med Matic i slike kamper. Da er vel Herrera det mest naturlige valget.

Så kan en jo spørre om hvorfor Mou ikke ser dette , eller rettere har sett det for lenge siden.

Det "alle andre" tydligvis ser med ett halv øye. Det er han som er Fotballmannen med stor F.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11241
01.02.18 11:19
jback: Jeg kan aldri tro Pogba følger instruksene til Mourinho. Det er umulig å få en struktur når vi har en spiller som er så ute av posisjon gang på gang. At han ble byttet ut når vi lå under er vel et tegn på at Mourinho ikke var spesielt glad i Pogba under den kampen. Problemet er at Pogba "jukser" i posisjoneringen i nesten hver kamp han spiller i en duo sentralt.

Sant. 

Samtidig er det kollektive presset og avstandene mellom ledd til tider vanvittige å se på. Lurer på om det er noe kommunikasjon bak der i det hele tatt. Mangler en dirigent i forsvaret og sentralt på midtbanen.

Eventuelt må man som flere er inne på flytte inn en ekstra mann og spille 4-3-3, da Matic og Pogba ikke dekker store nok rom sammen. 

jback
jbackInnlegg: 18274
01.02.18 11:34
-Joachim-: Samtidig er det kollektive presset og avstandene mellom ledd til tider vanvittige å se på. Lurer på om det er noe kommunikasjon bak der i det hele tatt. Mangler en dirigent i forsvaret og sentralt på midtbanen.

Jupp. Dog ikke rart avstandene mellom leddene blir så store til tider når en spiller er såpass ute av posisjon gang på gang på en så vital plass. Dominoeffekt.

Fikk litt City-vibber av det vi gjorde i går(ikke denne sesongen). Der den sentrale midtbanen til City gang på gang var ute av posisjon(ofte Yaya som dasser rundt og ga fra seg rom) og gjorde arbeidsoppgavene til forsvaret ekstremt krevende.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6216
01.02.18 11:40
jback: Jeg kan aldri tro Pogba følger instruksene til Mourinho. Det er umulig å få en struktur når vi har en spiller som er så ute av posisjon gang på gang.

De hadde jo en rimelig heftig diskusjon minutter før Pogba ble byttet ut i går. Så ut som det var en viss uenighet om posisjonering(?).

 

Edit: Link til hendelsen.

(Innlegget ble redigert 01.02.18 11:41)

jback
jbackInnlegg: 18274
01.02.18 11:43
glycinello: De hadde jo en rimelig heftig diskusjon minutter før Pogba ble byttet ut i går. Så ut som det var en viss uenighet om posisjonering(?).

La jeg ikke merke til, men Mourinho er ikke dum så han ser selvsagt det vi ser. Så mest sannsynlig var det ang det.

Pogba viste hvor magisk han er for ikke mange kamper siden, da hadde han han friere rolle.

Som sagt er kanskje denne kampen en blessing in disguise.

jback
jbackInnlegg: 18274
01.02.18 11:49

Jones og Smalling har sine mangler, men blir helt håpløst og single ut forsvaret etter en slik kollektiv svikt. Var det 8.9 km Martial "sprang" i går? Ikke at jeg er så opptatt av antall km, men Martial spurter ikke akkurat hjemover når han mister ballen som f.eks vi så fra Son og Alli.

lsklars
lsklarsInnlegg: 95858
01.02.18 11:53

Forventer at spillerne slår grusomt tilbake mot Huddersfield til helga. Noe annet er totalt uakseptabelt. 

jback
jbackInnlegg: 18274
01.02.18 11:57
lsklars: Forventer at spillerne slår grusomt tilbake mot Huddersfield til helga. Noe annet er totalt uakseptabelt.

3-0 mot Leicester
1-4 mot West Ham
2-0 Stoke
0-3 mot Liverpool

Mulig det dårligste laget i PL for tiden.

Lezah
LezahInnlegg: 64235
01.02.18 11:58

At CFC tapte hjelper litt, og neste helg møter Pool Spurs slik at noen der får seg en smell. Vi MÅ reise oss og levere på et annet nivå lørdag. Ellers blir jeg så sint at jeg spyr i mi bok.

lsklars
lsklarsInnlegg: 95858
01.02.18 11:59
Lezah: Ellers blir jeg så sint at jeg spyr i mi bok.

Bibelen? 

Lezah
LezahInnlegg: 64235
01.02.18 12:04
lsklars: Bibelen?

Nei, fasiten.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg