Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
qbah
qbahInnlegg: 49575
01.02.18 12:05
Lezah: og neste helg møter Pool Spurs

Neste helg? Det er torsdag i dag kis. Deprimerende dag dette, men det får da være måte på.

madi_balboa
madi_balboaInnlegg: 4644
01.02.18 12:06
lsklars: Bibelen?

Mener nok kokkens verktøykasse, trur eeeeeg

jback
jbackInnlegg: 18263
01.02.18 12:06
Lezah: Nei, fasiten.

Bibelen?

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
01.02.18 12:07
-Joachim-: Eventuelt må man som flere er inne på flytte inn en ekstra mann og spille 4-3-3, da Matic og Pogba ikke dekker store nok rom sammen.

Sentrallinja vår består av store, tunge folk (Jones/Smalling, Matic/Pogba, Lukaku). Rask bevegelighet og distribusjon er et savn, etter min mening. Å bruke Pogba-Matic sammen er rett og slett uheldig.

Da hadde det vært bedre å satt inn en litt mer fotrapp Herrera ved siden av Matic og skjøvet Pogba lenger opp i banen (riktignok har formen til Herrera stinket en god stund nå, men det kan også komme av mangel på tillit og at fyren trenger spilletid for å booste formen). 

Lukaku? Blir ikke klok på den fyren der! Historisk sett en målfarlig herremann, men har et balltouch på barneidrettsnivå! Å se den belgiske bamsen ta imot en ball er lik bingo. Får han med seg ballen denne gangen? Neh... Det samme kan man si om duellspillet i luftrommet. Fyren eier jo ikke timing!

Han er et forbanna frustrerende fotballemne. Jeg blir gal av å se ham spille til tider. Å spille med en enslig spiss som ikke holder mål verken i duellspill eller ballmottak er rett og slett meningsløst!

Den ene som setter tempo og initiativ sentralt er Lingard. En direkte spiller med fart. Deilig befriende. Da skjer det noe. Det løpes og det kombineres.

Jeg har sagt det lenge, og gjentar: 4231-formasjonen blir for baktungt og treigt med disse spillerne på laget. Jeg kan være enig i at 433-alternativ ville fungert bedre: Matic som anker på midten, Pogba og Herrera/Lingard som indreløpere.

Mourinhos forkjærlighet for fysisk sterke spillere i sentrallinja kan medføre at tempo og rask distribusjon blir nedprioritert. Ja, vi blir mer robuste og tøffe, men det må balanseres med hurtige og fotrappe spillere i hver lagdel. Ikke minst, som du er inne på, for å dekke store rom i et spill som stadig blir hurtigere... 

(Innlegget ble redigert 01.02.18 12:09)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
01.02.18 12:11
jback: Jeg kan aldri tro Pogba følger instruksene til Mourinho. Det er umulig å få en struktur når vi har en spiller som er så ute av posisjon gang på gang. At han ble byttet ut når vi lå under er vel et tegn på at Mourinho ikke var spesielt glad i Pogba under den kampen. Problemet er at Pogba "jukser" i posisjoneringen i nesten hver kamp han spiller i en duo sentralt. Pogba må høyere i banen, virker ikke som det ligger i hans natur å være "fastlåst". Kanskje det var bra vi ble så rundspilt til tider i går. En pliktoppfyllende spiller som kan dekke rom må inn sammen med Matic i slike kamper. Da er vel Herrera det mest naturlige valget.

Svakhetene i Pogbas spill er jo defensiv posisjonering og disiplin. Konsekvensen av det er jo at mot gode lag må man komponere midtbanen litt annerledes. Liten tvil om at Pogba liker å "være overalt", men det er klart at det har en konsekvens med mindre strukturen i laget er tilpasset hans kvaliteter og manglene han har. 

Når han i tillegg har en venstreback på sin side som ikke er helt stødig i posisjoneringen han heller, blir balansen i laget deretter. 

Er enig i at Herrera vil være ett naturlig valg i toppkamper. Sammen med Matic er han den stødigste mannen defensivt, hvis man ikke regner med Carrick. 

jback
jbackInnlegg: 18263
01.02.18 12:14
mjordan23: Når han i tillegg har en venstreback på sin side som ikke er helt stødig i posisjoneringen han heller, blir balansen i laget deretter.

Skjønner ikke helt hvorfor Young plutselig har tatt plassen til Shaw igjen. Vi må begynne å tenke langsiktig.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38867
01.02.18 12:22

Jeg er jo en nøytral person her. Mitt favorittlag i England fra gammelt av kaver nede i League One. 

Men jeg skrev noe i gårsdagens kamptråd som jeg kan gjenta her:

United er for svake i forsvar. Det forplanter seg i hele laget. Det er mange verdensklassespillere i Uniteds stall, men ingen av dem befinner seg i forsvarsroosteren. Det en en god del helt OK spillere, men det holder rett og slett ikke for å vinne ligaen. 

I tillegg savner laget en sjef i forsvar. Det har man ikke hatt siden Vidic, og før der Ferdinand. Når Steve Bruce forsvant fikk man samme problem. Ferguson hentet da Jaap Stam. Når Staam forsvant hentet man Ferdinand. 

Alle store lag har en sjef i forsvarsrekka. Ramos, Terry, Kompany, Tony Adams, Puyol, Maldini, Cannavaro osv.

Men nå er det nesten hipp som happ hvem som spiller av Smalling, Bailly, Jones, Rojo eller Lindelöf. Det er noe potensiale hos Bailly og svensken, men det er et stykke opp til det nivået de burde ha for å være der en stopper hos en så stor klubb skal være. Og ingen har pondusen eller evnene til å være sjefen med stor S.

Og på backplass har man omskolerte kantspillere og en litt smålubben Shaw som aldri har nådd dit man hadde håpet. Mye pga skader.

Det er så merkelig at man bruker milliarder på å forsterke det offensive spillet når problemene ligger lenger bak på banen. 

My two cents. 

(Innlegget ble redigert 01.02.18 12:25)

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
01.02.18 12:34
PapaSmurf: I tillegg savner laget en sjef

- I tillegg savner laget en sjef i forsvar.

Laget savner en sjef. Basta!

(Innlegget ble redigert 01.02.18 12:35)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
01.02.18 12:35

Skuffende at Mourinho er så naiv som han var med uttaket i går. Man burde nok ofret Lingard (Lukaku vrakes aldri).

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
01.02.18 12:38
TheUnitedWay: Skuffende at Mourinho er så naiv som han var med uttaket i går.

Jeg var stort sett helt enig med uttaket, jeg, når vi først skulle spille 4231. Var litt usikker på Young framfor Shaw, men førstnevnte har spilt så godt i det siste, så det var ikke noe uromoment. Var litt mer skeptisk til Pogba som dyptliggende mb med Matic, men eneste stedet han kunne spille hvis man ikke skulle ofret Lingard...

(Innlegget ble redigert 01.02.18 12:41)

Lezah
LezahInnlegg: 64173
01.02.18 12:44
qbah: Neste helg? Det er torsdag i dag kis. Deprimerende dag dette, men det får da være måte på.

Beklager forvirringen uttalelsen min kan ha skapt, ja.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4143
01.02.18 12:47
iustitia_pro_XCVI: Jeg syntes det var litt snodig og det synes jeg det fremdeles er, men hver sine måter å følge laget sitt på.

TV2 Sumo viste kun en kamp i går direkte. Det var attpåtil toppkamp mellom Tottenham og Manchester United. En kamp som er av stor interesse før alle fotball interesserte. 

Jeg satt i sofaen og hadde denne på TV`en. Samtidig så fant jeg en relativt god stream som jeg såg Manchester City - West Brom på. Med en Pc på fanget og en kamp på Tv`en så hadde jeg det helt topp. Helt fantastisk faktisk.

Men du mener altså at dette er merkelig av en City supporter. Hva var det du reagerte på her? Burde jeg kun sett City og heller slått av Tv`en? Burde jeg kun sett City, og heller hatt et annet program på Tv`en?

Kan en altså "ta" en person her på hvordan vedkommende følger laget sitt på? Du syns det er snodig, altså, du mener dette er merkelig måte og følge laget sitt på. 

Nei innerst inne så er nok ikke dette så voldsomt merkelig. Helt normalt vil jeg tro. Men du så vel ditt snitt til og kaste deg på noe. Bra jobbet. Du var heldig med den!

(Innlegget ble redigert 01.02.18 12:53)

qbah
qbahInnlegg: 49575
01.02.18 12:55
Dux1: Pogba uenig med Mourinhos taktiske valg?

Akkurat slik det skal være. To personer som bryr seg om klubben og hvordan laget fremstår. Synd Pogba ikke evnet å vise det frem ute på banen spillmessig i går.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6695
01.02.18 12:57
Aguero16: Kan en altså "ta" en person her på hvordan vedkommende følger laget sitt på? Du syns det er snodig, altså, du mener dette er merkelig måte og følge laget sitt på.
Nei innerst inne så er nok ikke dette så voldsomt merkelig. Helt normalt vil jeg tro. Men du så vel ditt snitt til og kaste deg på noe. Bra jobbet. Du var heldig med den!

Ta en chill-pill dude.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4143
01.02.18 12:59
iustitia_pro_XCVI: Ta en chill-pill dude.

Hø hø hø, nå var du "snodig". Takk for kampen. Ding ding.

Kælighet
KælighetInnlegg: 11757
01.02.18 13:03
Dux1: Pogba uenig med Mourinhos taktiske valg?

Lurt av han å dekke for munnen slik at såkalte munnavlesere ikke kunne slenge ut spekulasjoner som fakta gjennom såkalte "munnavlesningseksperter".

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17746
01.02.18 13:11
qbah: Akkurat slik det skal være. To personer som bryr seg om klubben og hvordan laget fremstår.

Mener du virkelig dette. Under kamp , foran tusenvis av mennesker på tribunen og millioner via andre remelier.

Dette er medarbeidersamtale materiale eller spillermøte i plenummateriale.

Kælighet
KælighetInnlegg: 11757
01.02.18 13:12
FrannyLee: Dette er medarbeidersamtale materiale eller spillermøte i plenummateriale.

Ikke bra for symbiosen.

qbah
qbahInnlegg: 49575
01.02.18 13:14
FrannyLee: Dette er medarbeidersamtale materiale eller spillermøte i plenummateriale.

Jeg ble usikker på valg av materiale her nå. Jeg foretrekker uansett treverk.

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6695
01.02.18 13:26
Aguero16: Hø hø hø, nå var du "snodig". Takk for kampen. Ding ding.

Jeg synes det er snodig å sitte å se på laget sitt på en pc, mens man følger med på en annen kamp. Hadde det vært siste serierunde og man er avhengig av andre resultat osv. så hadde jeg forstått det. Ellers så er jeg (jeg) mest opptatt av eget lag til enhver tid.

Kan jeg få lov til å mene dette uten at jeg er ute etter å ta noen? Skrev jeg ikke i mitt innlegg at det var helt greit, selv om jeg altså synes dette er snodig?

Så ja, ta noen piller av noe slag så du slipper å føle deg forfulgt døgnet rundt. Herregud som du gjør deg til.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6202
01.02.18 13:42
FrannyLee: Mener du virkelig dette. Under kamp , foran tusenvis av mennesker på tribunen og millioner via andre remelier. Dette er medarbeidersamtale materiale eller spillermøte i plenummateriale.

Drama queen! Vinnermentalitet!

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4143
01.02.18 13:44
iustitia_pro_XCVI: Jeg synes det er snodig å sitte å se på laget sitt på en pc, mens man følger med på en annen kamp.

PC var eneste alternativet til å se City. Å gjøre to ting samtidig er ikke noe alle klarer. Det forstår jeg. Ha en fin dag.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
01.02.18 13:48

Fatter ikke hvorfor det er så lite fokus på å forsterke forsvaret. Lagdelen skriker etter en sjef. Det er der vi må bruke store summer. Send monsterbud på Alderwereild, Hummels/Boateng, Varane/Ramos, Chiellini, Romagnoli, Skrinar eller Koulibaly.

Saliph
SaliphInnlegg: 22986
01.02.18 13:50

Den siste timen i går er noe av det verste jeg har sett av United etter SAF. Ikke bare spilte hver og en helt hjelpeløst ræva, vi tapte alt av fysiske dueller, var for sent til hver eneste ball, og hadde null kollektivt samspill. Rett og slett en total mangel på fightervilje i hele laget, vi var aldri i nærheten av å komme inn i kampen igjen. Det må være den mest behagelige timen Spurs har spilt denne sesongen.

(Innlegget ble redigert 01.02.18 13:51)

Lezah
LezahInnlegg: 64173
01.02.18 13:51
Saliph: Den siste timen i går er noe av det verste jeg har sett av United etter SAF. Ikke bare spilte hver og en helt hjelpeløst ræva, vi tapte alt av fysiske dueller, var for sent til hver eneste ball, og hadde null kollektivt samspill. Rett og slett en total mangel på fightervilje i hele laget, vi var aldri i nærheten av å komme inn i kampen igjen. Det må være den mest behagelige timen Spurs har spilt i år.

Løsningen er å kaste penger på forsvarere jmf Geers` andre-profil. Jeg er med på den. Alt løser seg med litt pengebruk. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17746
01.02.18 13:52
Jack_Daniels: Tråden fylt til randen av kreftsvulster igjen. Frem med cellegiften!

Å skrive noe slik på ett debattforum er så hinsides at det er ikke ord som dekker det.

Men likevel overasker det ikke noen vil jeg tippe , og da er det noe som er hakke galt.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
01.02.18 13:53
jback: Skjønner ikke helt hvorfor Young plutselig har tatt plassen til Shaw igjen. Vi må begynne å tenke langsiktig.

Tror fort at Shaw kan være ett bedre valg defensivt i toppkampene. Young tror jeg passer i kamper vi "skal" vinne. Da kan han bruke offensive kvalitetene sine i større grad også.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22511
01.02.18 13:56
iustitia_pro_XCVI: Kan jeg få lov til å mene dette uten at jeg er ute etter å ta noen? Skrev jeg ikke i mitt innlegg at det var helt greit, selv om jeg altså synes dette er snodig? Så ja, ta noen piller av noe slag så du slipper å føle deg forfulgt døgnet rundt. Herregud som du gjør deg til.

Aguero har jo tatt rollen som dramaqueen nummer 1 i denne tråden, så det er ikke lett å skrive noe til ham uten at han ser på det som personlig kritikk.

Det positive er jo at han kan ha en stor fremtid som rosablogger :)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 4143
01.02.18 13:58
KingAnderson: Aguero har jo tatt rollen som dramaqueen nummer 1 i denne tråden, så det er ikke lett å skrive noe til ham uten at han ser på det som personlig kritikk.
Det positive er jo at han kan ha en stor fremtid som rosablogger :)

Jøss. Ok

Klikk for å gå tilbake til toppen