Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
glycinello
glycinelloInnlegg: 6104
07.02.18 11:31
Dux1: £375 000 i uka for verdens beste keeper? Gi ham det han ønsker og få ham til å signere livstidskontrakt!

Altfor lite. Burde vært minimum £575.000. Synd kilden er The Sun.

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10987
07.02.18 11:35
missChance: Every time Pogba goes over to young Alex, Alex does a dab and Pogba does one in return. If you’re offended, you’re the one with the issue, not the guy trying to make a kid smile.     Brenn ...

Folk har seriøse problemer. Vet ikke om det er misunnelse eller hva det er, det får folk som denne JFT svare for selv..

Patetisk.

 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
07.02.18 11:36
missChance: Jeg merker at du ikke gir mye mening nå. Reagerte du på "brenn" - som ikke var så veldig alvorlig ment? Og hvilke gensere???  Jeg kan ikke huske at jeg har blitt "krenket" over gensere?

Jeg reagerte ikke på "brenn", for jeg forstod at du mente det høyst billedlig og ikke ønsker at mennesker skal brenne for meningene sine. 

Jeg snakker om gensere med tekst som ikke brune mennesker kan være modell for, fordi det angivelig er krenkende. (Tør ikke engang tenke på hvor krenkende det hadde vært om de ikke hadde fått lov til å være det!)

Min kommentar er var myntet på at det er underlig å dra "don't get offended"-kortet i denne sammenhengen, når man selv er en del av det åpenbare generelle problemet med folk som blir "offended" - og da helst på vegne av andre. I den debatten bidro du sterkt til å bygge oppunder den stygge og patetiske krenkelseskulturen hvor man skal lage ofre der de ikke finnes.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
07.02.18 11:40
fugletitteren: Folk har seriøse problemer. Vet ikke om det er misunnelse eller hva det er, det får folk som denne JFT svare for selv.. Patetisk.

Jeg tipper at JFT_96 ikke var klar over de særs formildende omstendighetene rundt Pogbas handling.

I seg selv så hører det jo ikke så bra ut å komme tullende ut av en minnestund. På samme måte som folk ville reagert om noen lo og fjaset på vei ut av kirken etter en begravelse.

Jeg syns det er cirka ti ganger verre å tolke JFT_96s nokså uskyldige innlegg verst mulig (etter at det plutselig foreligger en forklaring), enn hva det er kommentere at det fremstår som ganske smaksløst å dabbe ut av en minnestund.


-Pat

(Innlegget ble redigert 07.02.18 11:40)

missChance
missChanceInnlegg: 54931
07.02.18 11:40
John||Locke: Jeg snakker om gensere med tekst som ikke brune mennesker kan være modell for, fordi det angivelig er krenkende. (Tør ikke engang tenke på hvor krenkende det hadde vært om de ikke hadde fått lov til å være det!) Min kommentar er var myntet på at det er underlig å dra "don't get offended"-kortet i denne sammenhengen, når man selv er en del av det åpenbare generelle problemet med folk som blir "offended" - og da helst på vegne av andre. I den debatten bidro du sterkt til å bygge oppunder den stygge og patetiske krenkelseskulturen hvor man skal lage ofre der de ikke finnes.

Eh, nå sa jeg vel aldri at jeg syntes det var krenkende. Jeg hadde ingen problemer med genseren i seg selv. Typisk VGD-tolkning. Jeg PÅPEKTE kun at andre som har en annen historie enn oss på VGD, kanskje kunne se det på en annen måte, og at de må få lov til det - fordi de nettopp ser andre historiske trekk og sider ved det. 

At du velger å henge deg på et par halvpsykoer der, får stå for din regning.

 

Igjen typisk VGD - alt skal tolkes i verste mening.

 

Edit: Ellers var det jo morsomt og ganske interessant å se hvor mange som ble krenket og rent ut rasende over at noen følte seg krenket over den genseren ... 

(Innlegget ble redigert 07.02.18 11:46)

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10987
07.02.18 11:43

Trangen etter å få kastet ut noe oppgulp overgår langt på vei villigheten til å se hva som kan ligge bak. Veldig forutsigbart. Rimelig platt.  

(Innlegget ble redigert 07.02.18 11:44)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
07.02.18 11:48
missChance: Eh, nå sa jeg aldri at jeg syntes det var krenkende. Jeg hadde ingen problemer med genseren i seg selv. Typisk VGD-tolkning. Jeg PÅPEKTE kun at andre som har en annen historie enn oss på VGD, kanskje kunne se det på en annen måte, og at de må få lov til det - fordi de nettopp ser andre historiske trekk og sider ved det.

Du hadde problemer med at en brun, ung gutt hadde en genser med en påskrift som inneholdt ordet "monkey". Du ga støtte til de totalt irrasjonelle reaksjonene "antirasistene" kom med, når de lekte kjempekrenket og påstod at dette var rasisme. Noe det helt åpenbart ikke var. Da liker jeg bedre budskapet ditt i innlegget du skrev 11:02. Slutt å bli krenka, slutt å vær et jævla offer, slutt å la deg krenke på vegne av andre, slutt å være et persilleblad. "Brenn" hvis du er et slikt svakt og umoralsk menneske.

De eneste rasistene i gensersaken, er forresten de som ser en "brun person" og ordet "monkey" og tenker i andre baner enn de hadde gjort hvis de så en "gul/hvit/rød/lilla person" og ordet "monkey".


-Pat

Dux1
Dux1Innlegg: 33705
07.02.18 11:49
glycinello: Altfor lite. Burde vært minimum £575.000

Han kan bli verdens best betalte fotballspiller for min del. Bare han blir...

missChance
missChanceInnlegg: 54931
07.02.18 11:51
John||Locke: Du hadde problemer med at en brun, ung gutt hadde en genser med en påskrift som inneholdt ordet "monkey".

Nei, det hadde jeg ikke, og det har jeg fremdeles ikke. Det jeg hadde problemer med, var hvor krenket og rasende noen klarte å bli over at andre, som kanskje selv har opplevd å bli kalt ape i en rasistisk sammenheng, ble krenket. For jeg mener at jeg ikke kan dømme de som har opplevd rasismen på kroppen fordi jeg er så heldig ikke å ha opplevd den selv, skjønt jeg har sett hva den gjør med mennesker. 

At du var en av de som må tillegge andre noe mer i blodtåka, var jeg ikke klar over. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13867
07.02.18 12:00

Hadde aldri trodd at dette ville bli noe jeg kunne kommentere i noens klubbtråd, men den genser-reklamen fra H&M var da vitterlig ekstremt dårlig gjennomtenkt. 

Jeg skjønner hvor du vil hen JL, men det blir for enkelt å skulle utelukke de hundrevis av årene med rasisme mot mennesker med mørk hud, og de negative assosiasjoner som henger ved ord som "ape" som følge av dette. 

Enkelt og greit usmakelig og upassende av H&M, og de kunne ha unngått det hele bare ved å bytte genser på de to barna. 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29480
07.02.18 12:02

Fint om dere kan starte deres egen motetråd om dere vil diskutere det nyeste i kolleksjonen til H&M.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
07.02.18 12:03
fugletitteren: Trangen etter å få kastet ut noe oppgulp overgår langt på vei villigheten til å se hva som kan ligge bak. Veldig forutsigbart. Rimelig platt.

Jeg mener du møter deg selv litt i døra her. La meg forklare hvorfor.

JFT_96, Liverpool-supporteren, leser at Pogba kommer dabbende ut av en minnestund. Han syns dette virker ganske lite gjennomtenkt, og kommenterer det på VGD. Han gjør seg skyldig i at han ikke undersøker saken videre for å se det er "formildende" omstendigheter. Videre ser jeg det som mindre sannsynlig er at han hadde kommentert dette om setting hadde vært en annen og det f.eks. var en West Ham-spiller som gjorde noe lignende. Så jeg tipper United/Liverpool-rivaleriet spiller inn her!

Uansett vil jeg påstå at han handlet i "god tro" (hvis min teori stemmer), da jeg også instinktivt ville reagert (ikke nødvendigvis med innlegg på VGD, men jeg hadde gjort meg noen tanker), om en person kom dabbende ut av en minnestund. Så da sitter vi kanskje med et scenario hvor JFT_96 noe, ser et bilde, tror på fremstillingen, og deler sine tanker på VGD. 

Nå som forhistorien til dabbingen ser ut til å være kjent (jeg må være forsiktig her, for hvis det kommer frem et nytt element i historien, kan man tydeligvis bli halshugget), tipper jeg JFT_96 respons er at saken nå stiller seg helt annerledes.

Og så over til deg. Du kommer på banen etter at de formildende omstendighetene i Pogbagate er kjent, og antyder at Liverpool-supporteren er misunnelig og du beskriver han og/eller saken som "patetisk". Når jeg så forsøker å nyansere det hele, ved å si at JFT_96 sannsynligvis ikke kjente til den delen av saken du gjorde, da du valgte å involvere deg, så svarer du:

Trangen etter å få kastet ut noe oppgulp overgår langt på vei villigheten til å se hva som kan ligge bak.

Hvor langt har du selv gått i å se hva som kan ligge bak JFT_96s uttalelse? Han satt ikke med det fulle bildet og har absolutt gjort seg skyldig i at han ikke undersøkte saken videre selv, men er ikke dette dekkende for 99,8% av alle innlegg skrevet på Fotball - Premier League gjennom tidene?

Oppsummert kan man si at JFT_96 fant en bit info, ga totalt faen i mulige formildende forklaringer, og skrev et innlegg på VGD. Så reagerte fugletitteren på innlegget, ga totalt faen i mulige formildende forklaringer, og skrev et innlegg på VGD.

Som du selv skriver: "Veldig forutsigbart. Rimelig platt."

Like forutsigbart som at en Liverpool-supporter slenger seg på når han/hun/det har muligheten til å kritisere United- og United-spillere (ofte på svært sviktende underlag), er det at United-supportere kritiserer Liverpool-supportere, så fort man får muligheten. Problemet er bare at det ser litt teit ut når man selv begår akkurat de samme feilene man kritiserer andre for å begå. :-)


-Pat

missChance
missChanceInnlegg: 54931
07.02.18 12:03
Machine_Head: Enkelt og greit usmakelig og upassende av H&M, og de kunne ha unngått det hele bare ved å bytte genser på de to barna.

Jeg tror jeg skrev i den tråden at H&M ikke beregnet sitt publikum der. I et marked med et stort antall fargete kunder, risikerer man at det tas imot på en annen måte enn i et overveiende "hvitt" marked.

missChance
missChanceInnlegg: 54931
07.02.18 12:05
MrManUtd: Fint om dere kan starte deres egen motetråd om dere vil diskutere det nyeste i kolleksjonen til H&M.

Den er grei :)

Måtte bare svare på beskyldningen!

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16438
07.02.18 12:06

"I never enjoyed playing at Anfield!"

| Wayne Rooney Q&A | Monday Night Football

Interessant det Wayne Rooney forteller om Ferguson, om personalbehandling, hvordan United spilte på under Ferguson.

Dette er Masterclass for fotballtrenere og livet generelt...
Ydmykhet og respekt.

Link

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
07.02.18 12:09
Machine_Head: Enkelt og greit usmakelig og upassende av H&M, og de kunne ha unngått det hele bare ved å bytte genser på de to barna.

Dette er en helt ekstrem uttalelse. Jeg tar 100% avstand fra denne typen tankegods.

Det at du åpenbart tenker i rasistiske baner betyr heldigvis ikke at alle andre gjør det.

Det å si at H&M gjør noe "usmakelig og upassende" betyr i klartekst at de med vilje plasserte genseren på den brune gutten fordi den inneholdt ordet "monkey". For det er vel ikke usmakelig og upassende hvis det er tilfeldig at genseren havnet på akkurat den modellen? Jeg syns genserfargen matchet hans utseende og hudfarge ganske bra. Som vel er noe av poenget når man prøver å vise frem produktene sine på en best mulig måte?

For hva er det som etter alle solemerker har skjedd her? Jo, fotografen, eller motefolka som har styrt dette, har ikke engang tenkt på at ordet monkey ikke bør stå på en genser båret av en brun person, fordi... DE IKKE ER FUCKINGS RASISTER!

Hvor mange tusen år i fremtiden bør motehus få rasistiske forbud mot at enkelte raser ikke kan bære plagg med enkelte ord? Hører du hvor skrudd dette er?

Tror det er best å avslutte denne diskusjonen i denne tråden, slik MrManUtd hinter om. Personlig har jeg lite problemer med off-topic i en tråd som for det meste inneholder middelmådige innlegg, men vet at folk (inkl. Mod) blir veldig krenka over det, så tror det er best å la være. :-)


-Pat

(Innlegget ble redigert 07.02.18 12:10)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
07.02.18 12:13
CapoConsigliere: "I never enjoyed playing at Anfield!"

Spilte stort sett ræv, så det forstår jeg godt.

Jeg så intervjut i går, og det er interessant å få ytterligere insight når det gjelder hvordan Ferguson styrte skuta. Artig at han trakk frem Nani som moteksempel.

Det mest interessante var etter min mening at Rooney gjentok sitt ønske om å bli manager. Han får helt sikkert sjansen et eller annet sted, men hva slags nivå kan han til slutt havne på? PL?


-Pat

missChance
missChanceInnlegg: 54931
07.02.18 12:15

Anthony Martial, kommende tobarnsfar for øvrig (lykke og bedre prestasjoner er kanskje forbundet?), er Uniteds Månedens spiller.

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66346
07.02.18 12:22
John||Locke: For hva er det som etter alle solemerker har skjedd her? Jo, fotografen, eller motefolka som har styrt dette, har ikke engang tenkt på at ordet monkey ikke bør stå på en genser båret av en brun person, fordi... DE IKKE ER FUCKINGS RASISTER

--- Familien må flytte pga de sterke reaksjonene og foreldrene blir angrepet (verbalt) av folk som mener de reagerer feil (!) 

Lille Liam vet heldigvis ingenting om det som skjer....

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
07.02.18 12:29
John||Locke: Det mest interessante var etter min mening at Rooney gjentok sitt ønske om å bli manager. Han får helt sikkert sjansen et eller annet sted, men hva slags nivå kan han til slutt havne på? PL?

Det er veldig vanskelig å forestille seg Rooney som manager. Jeg måtte gni meg i øya da jeg så Giggs på benken som trener, men Rooney vil ta dette et steg videre.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24382
07.02.18 12:32
John||Locke: JFT_96s nokså uskyldige innlegg

Nå har vel de fleste her inne sett hvilket nivå denne brukeren bruker å ligge på.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24382
07.02.18 12:39
Machine_Head: Hadde aldri trodd at dette ville bli noe jeg kunne kommentere i noens klubbtråd, men den genser-reklamen fra H&M var da vitterlig ekstremt dårlig gjennomtenkt.  Jeg skjønner hvor du vil hen JL, men det blir for enkelt å skulle utelukke de hundrevis av årene med rasisme mot mennesker med mørk hud, og de negative assosiasjoner som henger ved ord som "ape" som følge av dette.  Enkelt og greit usmakelig og upassende av H&M, og de kunne ha unngått det hele bare ved å bytte genser på de to barna.

Blir man kvitt rasisme med slikt tankesett? 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24382
07.02.18 12:44
mcdermott: av folk som mener de reagerer feil

Poolsupportere? :P

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
07.02.18 12:45
gurglebassen: Det er veldig vanskelig å forestille seg Rooney som manager. Jeg måtte gni meg i øya da jeg så Giggs på benken som trener, men Rooney vil ta dette et steg videre.

Giggs virker oppegående og kan f.eks. forme normale setninger. Jeg har heller aldri hørt han bruke ordet "horriblest", slik Rooney gjør i dette intervjuet. Så hos waliseren kan det bo en manager for alt jeg vet. Synd personen er avskum.

Det er litt vanskelig å vurdere det i 2018, når man har vent seg til situasjonen, men det var ikke så mange som hadde sett for seg Solskjær som manager heller. (Eller f.eks. Beckham som kaptein da han først ble utnevnt til det på landslaget). Nå skal det sies at Solskjær heller ikke har virket uintelligent (slik Rooney gjør), men det hadde jo vært veldig gøy om Rooney overrasket oss alle og faktisk ble en ålreit manager. 


-Pat

(Innlegget ble redigert 07.02.18 12:50)

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
07.02.18 12:46

Tror dere Thiago Alcantara blir United-spiller?

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
07.02.18 12:49

Alexis Sanchez dømt til 16måneders fengsel 

"Sanchez repaid the money, plus intrests, and admitted going through foreign companies to hide his image rights money from the government.

The forward, who declared through videoconference from London accepted eight months in prison for two different crimes against the tax authorities. He will not have to go in if he does not commit any other offences in the next two years."


Han har altså fått en betinget dom på 16 måneder for skattegreier i Spania, men gjelder denne også i England? Og er det noen som vet hva er "mildeste" han kan gjøre før dommen blir gjort ubetinget?

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29480
07.02.18 12:51
John||Locke: Personlig har jeg lite problemer med off-topic i en tråd som for det meste inneholder middelmådige innlegg

I utgangspunktet ikke jeg heller, men veien er kort fra klær til gardiner og lysestaker. Tenker vi må sette grensen et sted!

Her er for øvrig en video av Pogbas dabbing for de interesserte.

missChance
missChanceInnlegg: 54931
07.02.18 12:59
MrManUtd: Her er for øvrig en video av Pogbas dabbing for de interesserte.

Det er Alex Nield - samme gutten som sørger for at bussen med alle spillerne må vente mens Mata er borte og hilser på ham :)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18805
07.02.18 13:04
rivaldo: Han har altså fått en betinget dom på 16 måneder for skattegreier i Spania, men gjelder denne også i England? Og er det noen som vet hva er "mildeste" han kan gjøre før dommen blir gjort ubetinget?

Tror det er ubetinget fengsel for dommer som settes til 24 måneder eller mer. 

Ellers så er vel den skatteklinsjen mange av stjernene i Spania har havnet i, mest rådgivere/advokater sin skyld. Har forstått det slik at det er denne Beckham-loven har skapt mange av problemene. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24382
07.02.18 13:09
mjordan23: Ellers så er vel den skatteklinsjen mange av stjernene i Spania har havnet i, mest rådgivere/advokater sin skyld.

Da er det vel strengt tatt de som skulle vært straffet!?

Skulle vært gjerne vært foruten noe slikt på Alexis. Mer fyring til bålet for ABu'ene. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg