Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29057
14.02.18 13:36
Machine_Head: når dere selv har en manager som ofte setter dere opp til å parkere bussen (unnskyld term-bruken, enkleste å bruke) før storkampene i det hele tatt har begynt.

Enig at det er litt merkelig av Mourinhos største fan å bruke akkurat dette mot Poch.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12881
14.02.18 13:42
MrManUtd: Enig at det er litt merkelig av Mourinhos største fan å bruke akkurat dette mot Poch.

Vet at han ikke har mye til overs for Mourinho altså, så det har ikke noe med saken å gjøre. Bare stusset litt på at det ble tatt ut en såpass "liten" bit av Poch som skulle hakkes på, når han er langt der oppe på å gå ut med en positiv innstilling og til å få laget sitt til å spille god, angripende fotball. At han da tok av Kane med et kvarter igjen å spille i en kamp mot Arsenal ser jeg på som relativt ubetydelig i den store sammenheng, eller symbiose om du vil.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 8597
14.02.18 13:43

"Skjønner hvor du vil hen JL, men litt merkelig å hakke på Poch for en igrunn ganske liten detalj, når dere selv har en manager som ofte setter dere opp til å parkere bussen (unnskyld term-bruken, enkleste å bruke) før storkampene i det hele tatt har begynt."

- Hva har Mourinho med denne diskusjonen og Poch å gjøre? 

"Jeg tror Pochettino ville vært en fryktelig stor oppgradering for dere kontra Mourinho, og noe av det beste dere kunne fått. Derfor jeg også håper det ikke skjer, hehe."

- Okay.

"Skal du hakke på fyren kan du heller ta for deg det at han mer eller mindre har innrømmet at han vil at spillerne sine skal dive."

- Ser heller ikke hvor relevansen er her. Hvorfor trekke filming inn i denne diskusjonen?


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 8597
14.02.18 13:46
Machine_Head: Vet at han ikke har mye til overs for Mourinho altså, så det har ikke noe med saken å gjøre. Bare stusset litt på at det ble tatt ut en såpass "liten" bit av Poch som skulle hakkes på, når han er langt der oppe på å gå ut med en positiv innstilling og til å få laget sitt til å spille god, angripende fotball. At han da tok av Kane med et kvarter igjen å spille i en kamp mot Arsenal ser jeg på som relativt ubetydelig i den store sammenheng, eller symbiose om du vil.

Hvis du tror denne diskusjonen handler om spillestil, hvor stor risiko man tar defensivt eller attraktiviteten i spillet, så tar du feil.

Min kritikk av Poch er at jeg kan se for meg at han ikke er en av de store vinnertypene. Jeg baserer det hele på én situasjon og jeg kalte det selv en paranoid teori.

Jeg syns det sier en del når man gir opp 15 minutter før slutt, i et North London derby. Det hadde verken Mourinho, Klopp eller Ferguson gjort. Det ligger ikke i deres natur.


-Pat

lsklars
lsklarsInnlegg: 69422
John||Locke
John||LockeInnlegg: 8597
14.02.18 13:51
lsklars: Tanker?

Tok det som en melding direkte til meg og ble glad.


-Pat

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26413
14.02.18 14:00
John||Locke: Jeg syns det sier en del når man gir opp 15 minutter før slutt, i et North London derby. Det hadde verken Mourinho, Klopp eller Ferguson gjort. Det ligger ikke i deres natur.

Det er fordi ingen av dem ville rørt hverken Arsenal eller Tottenham-jobbene med en ildtang - høhøhøhøhø

Syntes kritikken virker overdreven. Selv om alt du skriver skulle stemme, så er det altså en avgjørelse, en detalj, som du bruker til å trekke en dom over mannen. Det blir litt som å bruke svake enkelt-avgjørelser som Ferguson gjorde til å trekke en avgjørelse. "Han droppet Berbatov til CL-finalen i 2011, og hadde heller Owen på benken - han var feig, og skjønte ikke fotball". Eller whatever det er man kritiserer han for etter Everton - Man Utd 3-3-kampen han er svak på ingame-management. 

Poeng: Om det så skulle stemme at Poch tok av Kane fordi han ble feig eller ikke hadde vinner-mentaliteten på plass, så er det fortsatt bare en avgjørelse. 

(Innlegget ble redigert 14.02.18 14:09)

missChance
missChanceInnlegg: 50260
14.02.18 14:07
-k9b_: illtang

FFS! 

Ildtang! :D

Magiii
MagiiiInnlegg: 4674
14.02.18 14:13
lsklars: Håper vi selger Smalling, Blind og Darmian til sommeren.

Støttes, men har ingen problemer med at Blind blir. Herlig klubbspiller. 

Ellers er jeg spent på hva som skjer med Rojo. Burde få noen sjanser snart.. spesielt med tanke på hvordan midtstopperne leverer om dagen. Om han ikke får sjanser, så kan det fort være at vi må ta farvel med han også. 

Blir spennende å se hvem som kommer inn!

Kiedis
KiedisInnlegg: 9362
14.02.18 14:18
John||Locke: Min kritikk av Poch er at jeg kan se for meg at han ikke er en av de store vinnertypene. Jeg baserer det hele på én situasjon og jeg kalte det selv en paranoid teori.

Uten å gi mer kredibilitet til dette farlige tankegodset ditt enn det fortjener, så stemmer det nok i det minste at Pochettino ikke er manisk, intens og Nordlie-aktig på samme måte som Pep, Conte og Mourinho, der de sliter ut omgivelsene i løpet av to-tre sesonger.

Det er kanskje en forutsetning for å være en tittelgrossist nå for tiden.

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
14.02.18 14:23
John||Locke: Kan du se for deg at Ferguson hadde forringet sine sjanser for poeng borte mot City, med 15 minutter igjen av kampen, på den måten? Uansett hva som måtte skje 72 timer senere.

Kanskje han ville hatt större sukess i europa hvis han gjorde dette? 

Ferguson gjorde mye fint han, men er ikke noe fan av å bruke han som fasit på alle områder. Han gjorde endel rart han også.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 8597
14.02.18 14:26
Kiedis: Uten å gi mer kredibilitet til dette farlige tankegodset ditt enn det fortjener, så stemmer det nok i det minste at Pochettino ikke er manisk, intens og Nordlie-aktig på samme måte som Pep, Conte og Mourinho, der de sliter ut omgivelsene i løpet av to-tre sesonger. Det er kanskje en forutsetning for å være en tittelgrossist nå for tiden.

To ting:

I) Jeg syns ikke tankegodset er "farlig", selv om det jo er nokså enkelt.
II) For å være i den ypperste verdenstoppen blant managere, ser det ut til at man kanskje bør connecte med litt crazy. Jeg ser ikke for meg at Poch gjør det, på godt og vondt. Derfor fremsatte jeg at han kanskje ikke hadde vinnerskallen som skal til for å være blant de virkelig store.


-Pat

(Innlegget ble redigert 14.02.18 14:26)

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12881
14.02.18 14:38
John||Locke: Hvis du tror denne diskusjonen handler om spillestil, hvor stor risiko man tar defensivt eller attraktiviteten i spillet, så tar du feil. Min kritikk av Poch er at jeg kan se for meg at han ikke er en av de store vinnertypene. Jeg baserer det hele på én situasjon og jeg kalte det selv en paranoid teori. Jeg syns det sier en del når man gir opp 15 minutter før slutt, i et North London derby. Det hadde verken Mourinho, Klopp eller Ferguson gjort. Det ligger ikke i deres natur.

Ok, føler dog ikke at Pochettino har hatt nok tid til å faktisk vise om han er en av de store vinnertypene eller ikke. Han overser et lag som var langt under "the big dogs" i ligaen når han fikk jobben, og bare det at han nå har en tropp som er istand til å gå toe to toe med andre storlag er vel et poeng som heller i den retning at han kanskje har den vinnermentaliteten som trengs?

Angående det siste du skriver så var det jo for ikke så altfor lenge siden at Klopp tok av Salah i det 67ende minutt mot Everton, da vi ledet 1-0. Rooney satte 1-1 ti minutter senere og kampen endte også slik, og Klopp ble av mange slaktet for avgjørelsen, selv da han avslørte at Mo slet med en hamstring som han var redd for at skulle forverres. Han er da fortsatt en vinnertype han?

Kiedis
KiedisInnlegg: 9362
14.02.18 14:40
John||Locke: To ting:I) Jeg syns ikke tankegodset er "farlig", selv om det jo er nokså enkelt.II) For å være i den ypperste verdenstoppen blant managere, ser det ut til at man kanskje bør connecte med litt crazy. Jeg ser ikke for meg at Poch gjør det, på godt og vondt. Derfor fremsatte jeg at han kanskje ikke hadde vinnerskallen som skal til for å være blant de virkelig store.

Vi er nok egentlig enige.

Karakteristikken av tankegodset (byttene mot Arsenal) var egentlig ment som lettbent flåseri, mest siden jeg er av oppfatningen at Kane fremstod som ganske tydelig hemmet i perioden etter skaden mot Palace, men at siden vurderingen er subjektiv, så har det lite for seg å prøve å overbevise deg om at byttet var fornuftig nok.

Så jeg tror fort at du er inne på noe vedr. Pochettinos mentale helse, men at Arsenal-episoden ikke burde være det som gav grobunn for vurderingen.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 8597
14.02.18 14:43
-k9b_: Syntes kritikken virker overdreven. Selv om alt du skriver skulle stemme, så er det altså en avgjørelse, en detalj, som du bruker til å trekke en dom over mannen. Det blir litt som å bruke svake enkelt-avgjørelser som Ferguson gjorde til å trekke en avgjørelse. "Han droppet Berbatov til CL-finalen i 2011, og hadde heller Owen på benken - han var feig, og skjønte ikke fotball". Eller whatever det er man kritiserer han for etter Everton - Man Utd 3-3-kampen han er svak på ingame-management.  Poeng: Om det så skulle stemme at Poch tok av Kane fordi han ble feig eller ikke hadde vinner-mentaliteten på plass, så er det fortsatt bare en avgjørelse.

Jeg er smertelig klar over at det er et ekstremt tynt datagrunnlag. Jeg forstår at min teori skaper reaksjoner. Men noen gang føler man virkelig at man ser et menneske, om du skjønner? Jeg følte jeg gjorde det da jeg så en slagen mann, 20 minutter for tidlig, i sesongens viktigste kamp. Der tror jeg jeg så jeg en flik relevant personlighet.

Jeg mener det er enkelte handlinger man ikke trenger å se mange ganger, for å kunne si noe om de som utfører dem. Dette kan være et slikt eksempel. Hvis det skulle stemme at man gir opp NDL 15 minutter før slutt, fordi man har CL om tre dager, så syns jeg det sier en hel del. Da sier det noe om hodet og mentaliteten. Det er veldig pragmatisk, og sannsynligvis for pragmatisk.

Når det gjelder Ferguson, så hadde ikke det valget noe med feighet å gjøre. Det handlet om taktisk impotens fra en sta og bestemt faen. "Sta og bestemt" hjalp Ferguson til suksess og alle er enig i at han var det. Dette var kun et symptom. At han mista det helt taktisk de siste årene, det ga oss blant annet noen flaue CL-opplevelser. Det er heller ikke en særlig kontroversiell påstand. Jeg har derfor null problemer med at man ser på menneskers handlinger, som f.eks. dette, og ser det i en større sammenheng. 

Når det gjelder Poch, så kan han jo mangle den store vinnermentaliteten, og likevel prestere. Til og med Ranieri greide jo å vinne noe stort til slutt, selv om jeg heller ikke mener at han var en utpreget vinnerskalle. Pochettino har allerede vist hva han kan få til med lag, så han vil sannsynligvis bli en manager å regne med. Men blir han en av de virkelig store? Jeg har (dessverre) mine tvil.


-Pat

(Innlegget ble redigert 14.02.18 14:44)

glycinello
glycinelloInnlegg: 4576
14.02.18 14:43
lsklars: Tanker?

Plenty.

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6155
14.02.18 14:44

Det går ganske kraftige rykter om Ku ut og Kane inn nå. Kane spiller som kjent for knapper og glansbilder i London, skarve £100k / uke er ikke mye i dagens marked. 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4463
14.02.18 14:46
SuperJoeCole: Det går ganske kraftige rykter om Ku ut og Kane inn nå. Kane spiller som kjent for knapper og glansbilder i London, skarve £100k / uke er ikke mye i dagens marked.

Stakkars Kane, blir en ny hverdag. "Hvor er alle sammen?".

John||Locke
John||LockeInnlegg: 8597
14.02.18 14:48
SuperJoeCole: Det går ganske kraftige rykter om Ku ut og Kane inn nå. Kane spiller som kjent for knapper og glansbilder i London, skarve £100k / uke er ikke mye i dagens marked.

Hvor er disse kraftige ryktene?


-Pat

SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6155
14.02.18 14:50
John||Locke: Hvor er disse kraftige ryktene?
SuperJoeCole
SuperJoeColeInnlegg: 6155
14.02.18 14:51
John||Locke: Pat

Hadde du byttet Ku mot Kane? Du er vel blant de som er positive til den fotballstuderende belgieren?

John||Locke
John||LockeInnlegg: 8597
14.02.18 14:54
SuperJoeCole: Hadde du byttet Ku mot Kane? Du er vel blant de som er positive til den fotballstuderende belgieren?

Jeg hadde byttet Lukaku mot Kane, ja. Like raskt som jeg badde byttet Mourinho mot Poch.

Jeg er forresten ikke spesielt positiv til Lukaku og jeg ønsket han aldri klubben. Jeg skiller meg bare fra endel folk ved at jeg ikke har han som hakkekylling. Han forskjellsbehandles helt sinnssykt.

Det "morsomme" er jo at flere av de som syns det var veldig bra med Lukaku inn, er mest kritiske nå. De visste med andre ord ikke hva slags spiller Lukaku var engang.


-Pat

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 66724
14.02.18 14:58
Machine_Head: Ok, føler dog ikke at Pochettino har hatt nok tid til å faktisk vise om han er en av de store vinnertypene eller ikke. Han overser et lag som var langt under "the big dogs" i ligaen når han fikk jobben, og bare det at han nå har en tropp som er istand til å gå toe to toe med andre storlag er vel et poeng som heller i den retning at han kanskje har den vinnermentaliteten som trengs?

Det er interessant at Pochettino har nøyaktig samme vinstprosent som Tottenham-manager som André Villas-Boas hadde før ham, 55%. Villas-Boas fikk vel sparken som et direkte resultat av denne herlige kampen, men Tottenham har ikke oppnådd voldsomt mye bedre resultater under Pochettino.

 

(Innlegget ble redigert 14.02.18 14:59)

lsklars
lsklarsInnlegg: 69422
14.02.18 15:00
SuperJoeCole: troverdige Express

:)

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12881
14.02.18 15:05
Artaxerxes: Det er interessant at Pochettino har nøyaktig samme vinstprosent som Tottenham-manager som André Villas-Boas hadde før ham, 55%. Villas-Boas fikk vel sparken som et direkte resultat av denne herlige kampen, men Tottenham har ikke oppnådd voldsomt mye bedre resultater under Pochettino.

Dette finner jeg ikke særlig mer interessant enn de taperne som kommer (har for det meste gitt seg nå heldigvis) med tall som viste at Klopp hadde samme seiersprosent som det Rodgers hadde i den og den tidsperioden. Hvis man ikke ser bak tallene så kan ting bli fryktelig snevert og uekte.

Ble til OT dette, beklager den.

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 66724
14.02.18 15:13
Machine_Head: Dette finner jeg ikke særlig mer interessant enn de taperne som kommer (har for det meste gitt seg nå heldigvis) med tall som viste at Klopp hadde samme seiersprosent som det Rodgers hadde i den og den tidsperioden. Hvis man ikke ser bak tallene så kan ting bli fryktelig snevert og uekte.

Nå er jo Klopps vinstprosent litt høyere enn den Rodgers hadde, men ikke mye, dog en god del lavere (nesten 52%) enn den Villas-Boas/Pochettino hadde/har. 

Det har jo en del å si hvor stor andel av kampene man klarer å vinne - Pep er jo oppe i 69% for Man City, mens Mourinho har 61% i Man Utd - men det er som du sier andre faktorer som teller også.

 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19041
14.02.18 15:14
John||Locke: Jeg er forresten ikke spesielt positiv til Lukaku og jeg ønsket han aldri klubben. Jeg skiller meg bare fra endel folk ved at jeg ikke har han som hakkekylling. Han forskjellsbehandles helt sinnssykt.

Det beroliger meg da jeg var litt bekymret for din mentale helse etter rosen av han i kjølvannet av City-kampen :)

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 66724
14.02.18 15:24
John||Locke: Jeg hadde byttet Lukaku mot Kane, ja.

Det hadde jo vært morsomt å se Mourinho gjøre Kane til en helt ordinær spiss ...

Jeg er for eksempel ganske sikker på at Salah ikke ville vært i nærheten av toppscorertittelen denne sesongen om han hadde spilt for Man Utd.

(Innlegget ble redigert 14.02.18 15:24)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4463
14.02.18 15:28
Artaxerxes: Jeg er for eksempel ganske sikker på at Salah ikke ville vært i nærheten av toppscorertittelen denne sesongen om han hadde spilt for Man Utd.

Hehe, det er nok vi alle enige om ja. Kane hadde heller ikke vært i toppen under Mourinho.

Jeg tror gladelig Ed Woodward hadde blæsta 200-250 millioner pund på Kane, hvis han mente det var det som skulle til. En potensiell engelsk megastjerne globalt - enda større enn hva han er nå.

Dux1
Dux1Innlegg: 31554
14.02.18 15:54

Selg Lukaku, kjøp Kane. Hurra! Så enkelt! Så greit!

Mange trodde vi hadde signert Messias i Alexis Sanchez. Så taper vi to av de siste tre kampene med chileneren på laget (uten at jeg gir ham skylden for det). 

Kanskje det ikke er så enkelt?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Andre tjenester