Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
missChance
missChanceInnlegg: 55172
19.07.18 15:33
jback: Pogba sitt store problem var alle junior-feilene han gjorde. Vi så en annen mentalitet i Pogba under mesterskapet. Han jukset ikke defensivt og gjorde ting enklere fremover på banen.

Laget har ikke fungert helt, og for meg har det virket som om Pogba har prøvd - eller ønsket - å gjøre alt, og dermed ikke lykkes helt med noe. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
19.07.18 15:34
missChance: Laget har ikke fungert helt, og for meg har det virket som om Pogba har prøvd - eller ønsket - å gjøre alt, og dermed ikke lykkes helt med noe.

Godt og enkelt forklart, syns jeg. 

jback
jbackInnlegg: 18263
19.07.18 15:36
missChance: Laget har ikke fungert helt, og for meg har det virket som om Pogba har prøvd - eller ønsket - å gjøre alt, og dermed ikke lykkes helt med noe.

Er nok en faktor som spiller inn ja.

Det statiske spillet har vært som en rocke-konsert uten trommer.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20417
19.07.18 15:55
GreySerpent: Han er derimot et produkt av tiden han lever i, hvor instagram og utseende betyr noe. Jeg syns det er tåpelig å vektlegge den tiden han bruker på dette som et argument for hva som skjer på banen. Alle kan ikke være Scholes eller Carrick.

Jeg prater ikke om dette nå. Snarere tvert i mot har jeg i senere tid påpekt at dette ikke har påpekt prestasjonene hans under VM.

Under sesongen trakk jeg imidlertid frem konkrete situasjoner hvor han sviktet, og hvor jeg ikke hadde inntrykk av at de svake prestasjonene var knyttet til Pogbas kvaliteter, men hans holdninger. Jeg så aldri at du kom på banen for å diskutere disse situasjonene. Det er kanskje enklere å konstruere en stråmann hvor du får tviholde på mer spekulative faktorer, og diskutere rundt disse? (I likhet med ordet "sabotør, som jeg heller ikke har brukt, eller?). For all del, jeg foretrekker at man ligger litt lavere når man faktisk ikke presterer, men det er ikke dette det handler om.

Jeg liker heller ikke den konstante uroen som knytter seg til Paul Pogbas fremtid. Midt i forrige sesong var agenten hans ute å tilbød Paul Pogba til en rekke klubber. Dette ble bekreftet av treneren til vår nærmeste rival. Paul Pogba gjorde svært lite, utover et fjasete bilde som kan tolkes hvordan man måtte ønske (og jeg vet hvordan du ønsker å tolke), for å dementere ryktene. Alvorlighetsgraden til ryktene burde tilsi en langt mer ryddig og tydelig reaksjon på de sosiale mediene som han har er blitt så glad i.

Jeg håper at Paul Pogba kommer på banen tidlig dersom ryktene om hans fremtid fortsetter i sommer. Vi bør slippe at vi går inn i sesongen med usikkerhet og utenomsportslig prat om vår viktigste brikke.

Alt i alt synes jeg du fremstår fryktelig biased. Både til Pogba og til Mourinho. Alt som går galt i klubben er Mourinhos feil. Pogba kan ikke klandres for noe. Dersom prestasjonen til Pogba ikke er bra nok skyldes det instruksjonene til treneren. Dersom hodet til Pogba ikke er på plass skyldes det at han nylig mistet faren, og man skal tydeligvis ikke kunne stille spørsmål ved det. Du sier at du tror Pogba "genuint bryr seg om klubben" og fansen. Beklager, men slike utsagn gjør at jeg har store problemer med å tro at du klarer forholde deg noenlunde objektiv til fyren.

Jose Mourinho har forresten også mistet faren i løpet av det siste året. I tillegg har konen blitt operert to ganger for kreft i løpet av tiden han har vært i Man Utd. Skal vi gi han litt ekstra slack, da mener du? Eller er den type empati forbeholdt gullgutten, og ikke den onde?


Forresten kan man si mye om Didier Deschamps, men han har vært i en EM-finale, en VM-finale og en CL-finale (med Monaco!) som trener før han har bikket 50. Jeg tror heller ikke det er særlig mange trenere som vet bedre hva som kreves rent taktisk av en sentral midtbanespiller på det øverste nivået. 

(Innlegget ble redigert 19.07.18 15:57)

sharpix
sharpixInnlegg: 8684
19.07.18 15:58
missChance: Ellers lurer jeg på hvordan George Best ville ha blitt bedømt i dag! Raske biler, raske misser og champagne og medieoppmerksomhet.

Tipper han aldri hadde blitt noe stort i dagens fotball. Hadde sikkert blitt ansett som et stort talent, men som én som dessverre falt av lasset alt for tidlig pga. hard livsstil.

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 26132
19.07.18 16:07

Spent på om egoet til Mourinho tåler at Pogba oppnådde noe under en annen manager. Kanskje vi får se en big bust up dirigert av Mourinho som ender med at Pogba selges i januar.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
19.07.18 16:09
TheBelfastBoy: Alt i alt synes jeg du fremstår fryktelig biased. Både til Pogba og til Mourinho. Alt som går galt i klubben er Mourinhos feil. Pogba kan ikke klandres for noe. Dersom prestasjonen til Pogba ikke er bra nok skyldes det instruksjonene til treneren. Dersom hodet til Pogba ikke er på plass skyldes det at han nylig mistet faren, og man skal tydeligvis ikke kunne stille spørsmål ved det. Du sier at du tror Pogba "genuint bryr seg om klubben" og fansen. Beklager, men slike utsagn gjør at jeg har store problemer med å tro at du klarer forholde deg noenlunde objektiv til fyren.

Godt mulig jeg er biased. Men jeg har ingen problemer med å innrømme at Pogba leverte ustabilt fra og med det røde kortet mot Arsenal. Oftere svak enn god. 
Min mening er at Pogba (og talenter som Martial) er fremtiden. Mourinho er det ikke. 

Jeg vet ikke hvorfor Pogba leverte varierende, men Miss hadde en forklaring jeg kjøper. United har som lag ikke fungert på 2 år.
120 % av dette legger jeg på Mourinho. 

Jeg har null tro på at Mourinho er mannen for United. Han har allerede startet unnskyldningene ang neste neste sesong. Han er bekymret fordi flere spillere ikke blir endel av oppkjøringen. Dette gjelder alle lag!
Men, romantikeren i meg håper jeg tar feil, og at Mou er rett mann for klubben og finner løsningen. Jeg tør sette penger på at det ikke skjer, men håpet er der. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20417
19.07.18 16:15
GreySerpent: United har som lag ikke fungert på 2 år. 120 % av dette legger jeg på Mourinho.

Beskrivende.

Dux1
Dux1Innlegg: 33804
19.07.18 16:23

Og nettopp derfor var denne drikkekulturen noe av det første SAF til tak i som United-manager! For den eventyrlige suksessen vi fikk oppleve under skotten ville ALDRI kommet dersom han hadde vært feig og latt det skure og gå....

missChance
missChanceInnlegg: 55172
19.07.18 16:23
sharpix: Tipper han aldri hadde blitt noe stort i dagens fotball. Hadde sikkert blitt ansett som et stort talent, men som én som dessverre falt av lasset alt for tidlig pga. hard livsstil.

Slett ikke umulig. Det kreves nok mer av fotballspillerne i dag på mange måter.  Da er nok hårfarging og Instagram-poster litt en litt sunnere måte å få utløp for livsgleden på.

missChance
missChanceInnlegg: 55172
19.07.18 16:26

Dette var jo ikke noe særskilt for United. Fotballspillere rent generelt var ikke englebarn og perfekte før heller - tvert om. Om noen instagramposter og hårfarging, mote og biler er det verste de finner på, skal en være glad for det.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
19.07.18 16:27
TheBelfastBoy: Beskrivende.

Hvem mener du har ansvaret for det planløse opplegget United holder på med? 
Det var faktisk mer plan bak det LvG holdt på med.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
Kent
KentInnlegg: 126449
19.07.18 16:38

Lenge siden du har fremhevet LvG nå. Det var på tide . 

Dux1
Dux1Innlegg: 33804
19.07.18 16:41

Det har jeg heller ikke påstått! Poenget var at SAF tok grep som sørget for et United hvor kun seriøse spillere fikk plass. Om det var alkohol eller moter er forsåvidt uinteressant. 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
19.07.18 16:41
GreySerpent: LvG

Tidenes dårligste manager i Manchester United. 

Å sammenligne han med Mou burde ført til deportering ut av landet.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25347
19.07.18 16:44

For mange tullinger i stallen nå. Noen dårlige resultater nå, så kan det bli åpen konflikt mellom Mou og en av de største primadonnaene. Går det ikke veien fra sesongstart så kan det bli stygt. 

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12522
19.07.18 16:53
Dux1: Skjønner du ikke at håret som sådan er ett eksempel - en metafor om du vil -  på alt utenomsportslig fokus? Det er nesten skremmende at du, og enkelt andre her inne, ikke fatter at dette må sees i et litt bredere perspektiv.

Jeg orker ikke denne tåpelige diskusjonen enda en gang. Ikke glem at jeg vant 14-0 forrige gang vi var inne på temaet. 

Om du først skal bruke en artikkel for å fremheve poenget ditt, så bør du finne noe bedre enn det du postet. Som jeg skrev: 

"Pogba fikk for øvrig fløyet frisøren sin fra London til Russland under VM. Kan også legge til at Pogba var blå i håret to uker før kampen mot city, selv om det ikke passer inn i virkeligheten til enkelte av motstanderne hans. 

Deschamps har nok bedt Pogba gjøre ting enklere på banen, men jeg nekter å tro at han har bedt ham om å fremstå enklere i klesstilen og på håret. Under VM går vel spillerne stort sett kun "uniformert" uansett."

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20417
19.07.18 18:20

Hva legger du i å gjøre ting enklere på banen egentlig?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
19.07.18 19:16
Kent: Lenge siden du har fremhevet LvG nå. Det var på tide .

Hvor fremhevet jeg LvG?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
19.07.18 19:36
Dux1: https://www.vg.no/sport/fotball/i/G1mkj6/pogbas-forvandling-forbloeffer-har-endret-seg-totalt Men jeg antar du vet bedre enn Deschamps også?

Dette stod også i artikkelen:

Han legger samtidig til at han mener synet på Pogba også har endret seg. Griezmann sikter til at kompisen tidligere fikk mye kritikk for ikke å score nok mål og levere nok målgivende pasninger, men at han nå bader i ros uten et målpoeng i VM.

 

– Det er ikke nødvendigvis spillet hans som har endret seg så mye. Det er dere (journalistene) som har endret dere. Kommentarene og kritikken er borte selv om antall mål er som før, mener Griezmann.

Det er hovedpersonen selv enig i. Han viser til at han ble kritisert etter en treningskamp mot Italia før VM, fordi han ikke var avgjørende nok i angrep, men at dette har gitt seg nå.

– Folk snakker ikke lenger om at jeg må score mål. Jeg fyller rollen min som midtbanespiller og bidrar i forsvar, og jeg tror folk endelig bedømmer meg som det jeg er; en midtbanespiller. Jeg gjør det samme som før, men det jeg hører nå, er positivt, sier Pogba.


(Innlegget ble redigert 19.07.18 19:37)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
19.07.18 19:38
TheBelfastBoy: (I likhet med ordet "sabotør, som jeg heller ikke har brukt, eller?

Det er sant. Din påstand var at "vi" ble holdt gissel av Pogba.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
19.07.18 19:44
wazzzza: Tidenes dårligste manager i Manchester United.

Tøv.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
19.07.18 19:52

Slutt å spam, Grey.

CryniX
CryniXInnlegg: 12909
19.07.18 20:19
El_Mojo: Jeg lar tvilen komme deg til gode, og regner derfor med at du glemte meg i farten. Når det kommer til det fotballfaglige ligger jeg tross alt tre-fire hakk over samtlige andre på VGD, i tillegg til at jeg til enhver tid er den eneste innehaveren av fasit i enhver diskusjon.

Kan verifisere dette.

Boka hans er jæææævla svær.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20417
19.07.18 20:21

«Nærmest holdt gissel». Vi får se. Pogba har muligheten til å være den samlende lederen vi trenger. Det ansvaret har han foreløpig ikke tatt, og da vi trengte han som mest sviktet han som lagspiller. Denne sesongen håper jeg han han er krystallklar på at han ønsker å bli, gjøre alt for klubben og drar oss i riktig retning.

Men hva om han gjør det motsatte, Grey? Er det faren som er unnskyldningen hans? Eller kanskje Pogba er den gode helgenen som forsøker å redde oss fra den onde? Mannen som ofrer seg for å bli kvitt denne ubrukelige ondskapen? Jeg kan se for meg noen spinne dette narrativet. 

Når det er sagt skal tom jeg akseptere dersom Pogba er ryddig og profesjonell, og tar det rett etter sesongslutt 2019. Mino Raiola burde en lojal klubbspiller sparke umiddelbart.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20417
19.07.18 20:22

Hva står det i kap om Hoilett?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
19.07.18 20:37
TheBelfastBoy: «Nærmest holdt gissel». Vi får se. Pogba har muligheten til å være den samlende lederen vi trenger. Det ansvaret har han foreløpig ikke tatt, og da vi trengte han som mest sviktet han som lagspiller. Denne sesongen håper jeg han han er krystallklar på at han ønsker å bli, gjøre alt for klubben og drar oss i riktig retning. Men hva om han gjør det motsatte, Grey? Er det faren som er unnskyldningen hans? Eller kanskje Pogba er den gode helgenen som forsøker å redde oss fra den onde? Mannen som ofrer seg for å bli kvitt denne ubrukelige ondskapen? Jeg kan se for meg noen spinne dette narrativet.

En sak har alltid 2 sider. Ofte velger folk det ene eller andre alternativet.

Jeg håper det samme som deg. At han er sitt ansvar bevisst og viser dette. 
Jeg legger ikke skylden på farens dødsfall. Jeg har skrevet flere ganger at etter karantenen for det røde så var han oftere svak enn god på banen. Hvor 2. omgangen mot City er frustrerende, fordi man ser hva som bor i ham, men ikke stabilt. Noe av det råeste jeg ser er når han bare "vasser" forbi spillere som om de var gresstrå. 
Farens dødsfall KAN være en forklaring på det ustabile spillet. Jeg vet ikke. 

Jeg håper Pogba viser seg som den spilleren jeg tror han er. 

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28244
19.07.18 20:42
TheBelfastBoy: l, og tar det rett etter sesongslutt 2019.

Var ikke du hellig overbevist om at Pogba forlater oss denne sommeren? 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20417
19.07.18 20:45

Hm, jeg mener såpass mye rart at jeg snart ikke husker lenger. Men jeg tror jeg sa at ryktene om Savic kun kunne stemme dersom Pogba forlot oss?

Jeg tror ikke han forlater oss denne sommeren pt hvertfall. Da har vi virkelig rotet det til. Skal Pogba noen gang bli solgt må det skje tidlig i vinduet.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg