Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
12.08.18 23:25

Sånn skulle Pogba og ha svart. Det er sånn som Mendy folk skal ta slikt. Både Pep og Mourinho var spot on på det de sa. 

Men ingen av de kjente journalistene bruker dette som et angrep på Mendy som de gjorde med det Mourinho sa om Pogba. Hykleri kalles det.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
12.08.18 23:28

Nå er det mye rart i tråden her.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
12.08.18 23:30
Dux1: e latterliggjør og bagatelliserer debatten.  Hvor mange kjente og tunge fotballnavn må til før man innser at for mye utenomsportslig fokus kan påvirke innsatsen på banen!

Du er seriøs og.

CryniX
CryniXInnlegg: 12942
12.08.18 23:33
Dux1: Peps fokus på Mendy og sosiale medier er jo interessant - sett i lys av at enkelte her inne latterliggjør og bagatelliserer debatten.  Hvor mange kjente og tunge fotballnavn må til før man innser at for mye utenomsportslig fokus kan påvirke innsatsen på banen!

I grunn ikke, debatten er fremdeles like meningsløs og lite fruktbar som tidligere. Vi vet ikke hvor mye tid de bruker på SoMe, når de bruker SoMe etc. til å bastant konkludere med noe verken den ene eller andre veien. Vi har rett og slett ikke noe å underbygge noen påstand med - med mindre noen her inne ruger på noe upublisert forskning om profesjonelle fotballspilleres twitterbruk eller lignende. Ikke vet vi om Pogba (presumptivt en av de i stallen som bruker mest tid på SoMe) faktisk bruker mer tid enn, tja… skal vi si Eric Bailly? Innleggsraten til Pogba er naturligvis høyere, men vi aner ikke hvem som browser mest mellom innleggene. 

På samme måte kan jeg komme med en påstand om at f.eks Lezah har brukt mer tid på VGD enn deg, siden han har skrevet 60k innlegg siden 2004 mot dine 30k siden 2003. Jeg aner jo ikke hvem som faktisk har brukt mye tid på å lese mellom hvert innlegg dere skriver, ergo jeg har ikke forutsetningene til å komme med påstanden.

Utenomsportslig fokus kan påvirke innsatsen på banen er jeg selvfølgelig helt med på, men jeg er fundamentalt uenig i at sosiale medier er den store, stygge ulven som noen ser ut til å (ville?) tro den er. For å komme med mitt eget postulat vil jeg tro kosthold, treningsvilje og tilfredshet med egen situasjon er større "killere" for fotballkarrierer enn sosiale medier.

CryniX
CryniXInnlegg: 12942
12.08.18 23:35
John||Locke: Og forresten, hvis du fortsatt ikke forstår xG eller ser verdien i det, så ta gjerne diskusjonen - i Notepad.

For de som lider av teknofobi kan også røyksignaler benyttes.

(Innlegget ble redigert 12.08.18 23:36)

Dux1
Dux1Innlegg: 33814
13.08.18 09:19
CryniX: jeg er fundamentalt uenig i at sosiale medier er den store, stygge ulven som noen ser ut til å (ville?) tro den er.

Ingen som har sagt at det er den store, stygge ulven. Men en del av ulveflokken? Ja!

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.08.18 09:23

Endel rykter om at Darmian er klar til å dra hvert øyeblikk. Kona hans venter i Italia. Young på hb neste kamp, så er vel Valencia klar igjen.

Dux1
Dux1Innlegg: 33814
13.08.18 09:26
Pogba6: Endel rykter om at Darmian er klar til å dra hvert øyeblikk.

Nå må vi få sett å bli kvitt den derre fyren.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.08.18 09:31

Ja, herregud så mye dritt LvG kjøpte. Darmian, Blind, Schneiderlin, Schweinsteiger osv. Der ser man og eksempler på hva slags spillere Mourinho overtok.

Aveirinha
AveirinhaInnlegg: 29502
13.08.18 10:02

Til tross for seier, så har det ikke vært mye positivitet å spore denne åpningshelgen. Spesielt ikke etter Citys og Liverpools maktdemonstrasjoner. 

Pogbas uttalelser er latterlige, men var bare et tidsspørsmål før Mourinhos elendige mediahåndtering ble fulgt av et slikt utbrudd fra vår største stjerne. Samtidig er timingen fra Pogba mildt sagt uheldig etter olivergrenen Mourinho strakte ut med tildelingen av kapteinsbindet og ubetinget skryt etter matchen. 

Selv om vi sugde offensivt igjen, så viste i hvert fall midtbanekonstellasjonen prov på underholdende samspill. Fred spilte en middels match, men samtidig likte jeg veldig stilen hans. Mulig vi er blitt så sulteforet på offensiv tankegang at selv den minste fremoverrettede pasningen utløser orgasme, men ser lovende ut for brassen hvis han får luket bort mange av de unødvendige Alexis-balltapene. 

Og så Pereira da, omtrent den eneste grunnen til at jeg gledet meg til sesongstart. For en gjennomført deilig spiller. Det er noe Xavi og Scholes over roen med ballen og evnen til å orientere seg under press. Selvsagt laaangt igjen til de spillerne, men kriminelt om ikke han blir satset på stort på i klubben. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.08.18 10:09

Wishing James Wilson the best of luck for his loan spell with Scottish Premiership side Aberdeen. 

 

More details: manutd.co/KIi

Herregud, kan man ikke få denne middelmådigheten vekk permanent?

Dux1
Dux1Innlegg: 33814
13.08.18 10:24
Aveirinha: Fred spilte en middels match, men samtidig likte jeg veldig stilen hans. Mulig vi er blitt så sulteforet på offensiv tankegang at selv den minste fremoverrettede pasningen utløser orgasme, men ser lovende ut for brassen hvis han får luket bort mange av de unødvendige Alexis-balltapene.

Fred må få litt tid på seg (som alle andre). Nytt land, ny liga og ny klubb. Han er definitivt en spillertype vi trenger, og kan komme til å gi oss en ny dimensjon spillemessig.

Debuten mot Leicester var, som du er inne på, helt middels ok. Tydelig at han var uvant med det høye tempoet som er i PL. Men han har egenskaper som egner seg for high tempo-spill. Det trengs bare litt kalibrering ;)

wig1
wig1Innlegg: 3396
13.08.18 14:32

Rooney, antagelig inspirert av landet han nå spiller fotball i, kjørte en Hollywood avslutning på søndagens fotballkamp. Imponerende talking og pasning, selv om keeperen ikke akkurat gjorde en god job.

Magiii
MagiiiInnlegg: 5039
13.08.18 14:34

Noen her som har sett match på Stamford Bridge før? Hvordan skaffet dere billetter? 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
13.08.18 15:13
Aveirinha: Og så Pereira da, omtrent den eneste grunnen til at jeg gledet meg til sesongstart. For en gjennomført deilig spiller. Det er noe Xavi og Scholes over roen med ballen og evnen til å orientere seg under press. Selvsagt laaangt igjen til de spillerne, men kriminelt om ikke han blir satset på stort på i klubben.

Slike typer gror ikke akkurat på trær og er ofte sentrale på de aller beste lagene, så her kan det være at vi har litt flaks. Ser han har kontrakt til 30.6.19 + opsjon på 1 ett år, så det bør vel vurderes å gi han ny kontrakt i løpet av høsten. 

Foreløpig ser det ut til at han hovedsaklig er nr.2 bak Matic i den dype rollen, blir spennende å se hva som skjer når serberen er tilbake.  

CryniX
CryniXInnlegg: 12942
13.08.18 15:15
Magiii: Noen her som har sett match på Stamford Bridge før? Hvordan skaffet dere billetter?

Racistweb.net

CryniX
CryniXInnlegg: 12942
13.08.18 15:28
Dux1: Ingen som har sagt at det er den store, stygge ulven. Men en del av ulveflokken? Ja!

Det er likegyldig om guttane spiller Angry Birds eller browser instagram mens de sitter i bilen, slapper av foran tv-en eller på dritern. Problemet kommer først når det går ut over fokus og prestasjoner på banen og treningsfeltet. Poenget var like fullt at vi ikke aner omfanget og konsekvensene av SoMe-bruk, likevel konkluderer mange med at det er en alvorlig problemstilling.

Personlig synes jeg en sak som dette i utgangspunktet er verre, uten at jeg skal påstå at han presterte bedre/dårligere av den grunn. Men gud hvor enkelt det er å kritisere!

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.08.18 15:30

Matic er sterkere i kroppen, bedre duellspiller, mer disiplinert og masse erfaring, så i toppkampene så kommer han til å spille og det må han og. Det var mye pga Matic at vi var så gode i toppkampene.

Pereira er jo god, men ble litt vel opphauset. Slike kamper som han hadde på fredag hadde Matic drøssevis av forrige sesong uten at man lagde noe stort ståhei med det. Mulig Pereira kan ta fast over for Matic om noen år, men enn så lenge er Matic langt foran i kvalitet.

missChance
missChanceInnlegg: 55199
13.08.18 15:34
CryniX: Det er likegyldig om guttane spiller Angry Birds eller browser instagram mens de sitter i bilen, slapper av foran tv-en eller på dritern. Problemet kommer først når det går ut over fokus og prestasjoner på banen og treningsfeltet. Poenget var like fullt at vi ikke aner omfanget og konsekvensene av SoMe-bruk, likevel konkluderer mange med at det er en alvorlig problemstilling. Personlig synes jeg en sak som dette i utgangspunktet er verre, uten at jeg skal påstå at han presterte bedre/dårligere av den grunn. Men gud hvor enkelt det er å kritisere!

Vi har jo også hatt både noen Ronaldo- og noen Rooney-episoder selv som er atskillig verre enn at en spiller farger håret hos frisør og legger ut ... hva? Et bilde eller to per dag i snitt - og snaut nok det? Martials kjærlighetsliv skapte også overskrifter en stund og fikk av noen skylden for svake prestasjoner.

Ander Herrera legger forresten ut "historier" på sin Instagram nærmest hver dag og noen ganger flere ganger om dagen. Men ingen klager på ham :D

(Innlegget ble redigert 13.08.18 15:35)

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 26149
13.08.18 15:57
wig1: Rooney, antagelig inspirert av landet han nå spiller fotball i, kjørte en Hollywood avslutning på søndagens fotballkamp. Imponerende talking og pasning, selv om keeperen ikke akkurat gjorde en god job.

Haha, det der er jo spinnvilt!

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24916
13.08.18 16:09
wig1: Rooney, antagelig inspirert av landet han nå spiller fotball i, kjørte en Hollywood avslutning på søndagens fotballkamp. Imponerende talking og pasning, selv om keeperen ikke akkurat gjorde en god job.

Wow, et lite snev av Rooney fra 8 tiden.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.08.18 16:13

Råflott den nye hjemmegarderoben forresten.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.08.18 16:49

United have already started sounding out candidates and potential support staff for the DOF role. Some interesting names here

 

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-sporting-director-football-monchi-fabio-paratici-domenico-teti-ed-woodward-a8489861.html

robins
robinsInnlegg: 7847
13.08.18 18:08

Man så allerede mot Leicester hva Pereira tilfører som Matic ikke gjør. Tillater Pogba - først og fremst, å stå høyere i banen. Pereira både vil i større grad ha ball og er bedre enn Matic på å distribuere den. Og som nevnt, veldig god under press - og her har vi velg egentlig slitt mot samtlige 19 lag i pl. Med en gang det kjøres et godt høyt press, så er vi rett og slett ikke gode nok til å spille det av. 

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28255
13.08.18 18:18

Pogba til Manutd.com

 

“When I was here before, Rio (Ferdinand) was captain. Patrice Evra was captain. Michael Carrick was also captain,“ Paul said. ”I went to Juventus and (Giorgio) Chiellini was the captain, and (Gianluigi) Buffon was the captain.

“I have learnt from all of them. I don’t think there is a book called 'How to be a Leader'. You are either a leader on the pitch and off the pitch or you are not.

“I have always loved the club. I have played for the Academy, I have played for the first team and it was a dream come true. And now it is even more of a dream come true, wearing this armband, because of the past: the players who have played here and those who have been wearing this.

“For me, when I have this I have the confidence of the fans, they all help me. My team-mates also and I want to give them love and good performances on the pitch.”

Pogba revealed that first-team coaches Carrick and Kieran McKenna both pointed out his Reds background was one of the reasons he was handed the job against Leicester and the midfielder insists that being captain doesn’t alter his mindset for a game.

“Carrick talked to me, with Kieran,” he said. “They came to me and spoke about Manchester United, big club, people look up to me, come from the Academy, stuff like that.

"So, obviously, if I can show the example as well for the players, if I can push the players and the players push me and trust me, it will be easier for me.

“But it's not just having the armband. I have always been talking to my team-mates. Having the armband, it's not like 'oh, I will show that I am a real captain and have to do extra work'.

“No, I just have to be myself and do what I can do and what I know to do.”

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.08.18 18:21

Gary Neville sier det som det er, og som jeg har sagt i lang tid.

https://www.united.no/nyhetsarkiv/han-har-vaert-ar-ikke-femten/

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45740
13.08.18 18:21
Jack_Daniels: Pogba til Manutd.com

Høres ikke ut som en fyr som har lyst og stikke

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
13.08.18 18:31

Pogba spilte i en toer med Matic i fjor, enorm forskjell å spille i en toer kontra en treer. I en treer skal man ha en defensiv, en box to box og en offensiv, i fjor måtte Pogba være box to box fordi den spilleren manglet, nå har vi den med Fred, det er han som frigir Pogba og ikke Pereira.

robins
robinsInnlegg: 7847
13.08.18 18:37

Altså, han tillater Pogba å stå høyere, fordi noen tar ansvar for ballen dypere i banen. Pogba slipper å droppe dypt(i like stor grad) fordi vi sliter med å få den fremover i banen. Matic er dessverre ikke en like god distributør som det f.eks. Carrick var. 

Gleder meg til å se Pereira i kamper hvor vi i større grad dominierer. 

9289
9289Innlegg: 226
13.08.18 19:12

Matic har aldri vært i nærheten av det Carrick var. Synd.. savner en slik spiller. Men det hadde ikke vært nøye hvem vi hadde hatt å velge i. En tonedøv manager offensivt hadde aldri fått noe ut av en spiller som Carrick. 

Jeg blir overasket dersom Mourinho overlever Januar. Jeg tror faktisk han ryker ved nyttår ca. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg