Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Dux1
Dux1Innlegg: 33831
16.08.18 09:53
Samey_FU: K9B har rett. I Italia kommer manageren med sin assessment av troppen, og deretter går den sportslige ledelsen ut og gjør jobben.

Er ikke det han skrev innledningsvis, lille venn. Les før du uttaler deg.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7729
16.08.18 13:34

Pogba kalt inn på teppet til mou, full skjærings, melder tv2....

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7729
16.08.18 13:38

En må bort..... uansett... dette går ikke

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47580
16.08.18 13:44
dalagubbe: Pogba kalt inn på teppet til mou, full skjærings, melder tv2....

James Cooper (Sky Sports): "United have spoken to me this morning. And they are angry, they're incensed, they're telling me there was no bust up between Jose Mourinho and Paul Pogba. The reports of this are absolute nonsense. The relationship between the two people is good.”

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7729
16.08.18 13:52

Se der ja, bare fryd og gammen altså...

Dux1
Dux1Innlegg: 33831
16.08.18 13:53
Knaxern: James Cooper (Sky Sports): "United have spoken to me this morning. And they are angry, they're incensed, they're telling me there was no bust up between Jose Mourinho and Paul Pogba. The reports of this are absolute nonsense. The relationship between the two people is good.”

På tide at klubben kommer med en offisiell uttalelse - basert på sitater både fra Mou og Pogba. Hjelper lite at en og annen journalist (angivelig) har fått en uttalelse fra klubben... 

Dette må tas med roten nå, ellers blir det et gnagsår resten av høstsesongen.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28608
16.08.18 13:55
Dux1: Hva prøver du egentlig å si nå? At han har en rolle i forkant, men ikke blander seg borti selve forhandlingene med spillere? Det er i så fall noe helt annet enn å si at Allegri ikke har noe han skulle sagt vedrørende kjøp av spillere.

Gidder ikke diskutere hvis du skal feilsitere dux. Jeg kan kun forsvare og argumentere for det jeg faktisk skrev.

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
16.08.18 14:10
Dux1: Er ikke det han skrev innledningsvis, lille venn. Les før du uttaler deg.

K9B skrev: I Italia er modellen stort sett slik at Allegri ikke har noe han skulle sagt på transfers omtrent. Han er en trener. 

Jeg skriver: Allegri kommer med en vurdering av troppen. 

Sammen finner de ut av "okei, vi trenger å forsterke her og der", men hvis Marotta mener at Allegri tar feil, så har Marotta siste ordet. Men du vet, mennesker og bedrifter fungerer på den måten at de prøver å møte halvveis hvis det lar seg gjøre, og folk er generelt ikke så jævli vanskelig som du er her inne. Spesielt når alle ønsker det samme for klubben.  

Og den modellen K9b skriver om, er basically en modell stort sett noe som blir brukt over alt uavhengig av idrett. NBA, NHL, NFL etc. Den britiske modellen, er egentlig den som er sær, sett i sammenheng med hvordan andre opererer. 

(Innlegget ble redigert 16.08.18 14:14)

Dux1
Dux1Innlegg: 33831
16.08.18 14:18
-k9b_: Jeg kan kun forsvare og argumentere for det jeg faktisk skrev.

Helt greit at du verifiserer det du står for. Selv om det du påstår er høl i hue.

missChance
missChanceInnlegg: 55211
16.08.18 14:20
dalagubbe: Pogba kalt inn på teppet til mou, full skjærings, melder tv2....

Og deres kilde er The Sun ...

Dux1
Dux1Innlegg: 33831
16.08.18 15:05
Samey_FU: Men du vet, mennesker og bedrifter fungerer på den måten at de prøver å møte halvveis hvis det lar seg gjøre, og folk er generelt ikke så jævli vanskelig som du er her inne. Spesielt når alle ønsker det samme for klubben. Og den modellen K9b skriver om, er basically en modell stort sett noe som blir brukt over alt uavhengig av idrett. NBA, NHL, NFL etc. Den britiske modellen, er egentlig den som er sær, sett i sammenheng med hvordan andre opererer.

Og hvordan beskrev jeg opplegget? Jo, omtrent slik du gjør. Men igjen så handler det om å LESE hva folk skriver. Å komme inn fra sidelinja med null bidrag er lite fruktbart.

Å påstå at Allegri knapt har en dritt å si ift transfers blir bare for dumt. Og at du trekker sammenligninger til SAFs siste tid i United er kanskje - om mulig - enda mer retardert. Men k9b klarte faktisk å moderere seg litt utover i debatten. Spørsmålet er om du evner det samme..!

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 11012
16.08.18 15:15
Dux1: På tide at klubben kommer med en offisiell uttalelse - basert på sitater både fra Mou og Pogba. Hjelper lite at en og annen journalist (angivelig) har fått en uttalelse fra klubben...

Helt enig. Er det ikke noe vondt blod, så er det vel bare for begge parter å avkrefte først som sist.

Antar det er litt grums, uten at det trenger å være helt isfront av den grunn. Tipper Raiola i hvert fall prøver å forpurre det han kan, om det stemmer at Mou ba både Lukaku og Pogba bytte agent. 

 

 

arknath
arknathInnlegg: 574
16.08.18 17:16

Raiola har jo alt å tjene på så mange overganger som mulig for spillerne han har under vingene. Er samme ullla hver eneste gang. Tipper han betaler folk godt for å spre rykter for å skape uro rundt spillerne sine så han kan håve inn noen hundre millioner til.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17818
16.08.18 17:45
CryniX: Dux og Samey er nå herlige da.

Nå  er det igjen :-)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
16.08.18 19:18

Meet the director of football Manchester United boss Jose Mourinho loves

...

"Jose told me what he needed and it was then my task to identify the right player for the team we were building," Branca reveals.

"I do not like long lists because if I have to build a great team, especially a winning one, I choose a good player, certainly, but one that must be perfect for the team from many points of view.

"He must integrate perfectly with the style of play of his team-mates and the coach. I value so many features from those characteristics and then the technical, tactical, physical characteristics.

"I think it is essential to choose players with personal ambitions that reflect the characteristics, the philosophy and the way of thinking of the coach."

Lezah
LezahInnlegg: 64234
16.08.18 19:47

 

No United player has had more shots on target (2) or touches in the opposition box (3) in the Premier League this season than left-back Luke Shaw.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
16.08.18 20:17
Lezah: No United player has had more shots on target (2) or touches in the opposition box (3) in the Premier League this season than left-back Luke Shaw.

He,he. Det hadde vært noe ved sesongslutt å få den statistikken. Luke Shaw har vært god i sommer også. Så Leicester kampen først i går og vi så bra ut defensivt. Bailly var enorm og Lindeløf ser ut til å ha blitt varm i trøya. Jeg har heller aldri sett behovet for at vi absolutt skal ha inn en ny stopper. Selvsagt hvis den beste skulle være tilgjengelig og mulig, men vi har blitt linket med spillere som ikke er bedre enn de vi har. Graset er ikke alltid grønnere på andre siden. jeg vil ikke ha noe kjøp med mindre det er det beste.

Ellers så var jo Pereira god sammen med Fred. Framover ble det litt tynt dessverre og det blir det jo når du ikke angriper i flokk, men en og en. Sanzhes var forferdelig og jeg tror han sliter mentalt .Når du får det oppgitte stønnet fra publikum hver gang du mister ballen eller slår en feilpasning da sliter du. Jeg har tidligere sagt hva jeg mener om signeringen. Forhåpentligvis vil Lingard skape litt mer uforutsigbarhet og gode løp nå han blir klar. Det blir uansett for tynt i det lange løp.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10641
16.08.18 21:00
den_glade_gris: Det blir uansett for tynt i det lange løp.

Kanskje på tide med en tur til gynekologen?

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
16.08.18 22:56
Makatelli: Kanskje på tide med en tur til gynekologen?

Har vært der, men han sendte meg bare videre til psykologen.

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20392
17.08.18 10:44

Selv om det er meget lite sannsynlig at han selges, så må det da være mulig å kreve godt over 200mill pund for Pogba mtp overgangene som har blitt gjort de siste årene. Tenker da spesielt på den vanvittige overprisingen av coutinho og dembele.

Pogba er et av de 3-4 desidert største varemerkene i fotballverden i tillegg til å være en fantastisk god fotballspiller. Alle klubber han spiller for vil tjene grovt med penger bare ved å ha han i klubben.

(Innlegget ble redigert 17.08.18 10:45)

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 11012
17.08.18 12:01

Å selge for under 200 mill pund vil være et skandaløst dårlig salg.

Sportslig ville det vært katastrofe å miste Pogba nå, men må si jeg er så jævlig lei hele dette oppstyret, at jeg enten ser at han går ut og legger lokk på hele greia så man kan fokusere på det som betyr noe, hva som skjer på banen, eller så får han offisielt gå ut å si han vil dra. Da får Barca bare bla opp, så enkelt er det. Han sitter på kontrakt til 2021 + 1 år, så bare å skvise ut den prisen man skal ha.

Forøvrig hadde jeg støttet klubben fullt i om man gikk ut å sa man aldri vil gjøre business med Raiola igjen. Savner SAF, på tide noen aktører tar til motmæle mot de verste blodsugerne i agentbransjen. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
17.08.18 14:50
Retnuh_Flim: Alle klubber han spiller for vil tjene grovt med penger bare ved å ha han i klubben.

Nåvel, han er vel ingen Ronaldo, men uten tvil et merkenavn. Om klubbene tjener penger er vel egentlig likegyldig hvis det sportslige ikke holder mål. Dette sett fra en supporters synspunkt. jeg er lei av å høre at den og den koster for mye og selger vi så tjener vi så så mye. Vi sett fra en supporters synspunkt er det sportslige i mine øyne. Har Pogba innfridd?

Så absolutt ikke, men vi så i VM at han er en topp spiller, men det har vi sett altfor sjelden i United. Potensialet har alltid vært der. Det er enormt, men i fotball må hodet være på rett plass. 90% sitter mellom øra. Det er hard jobbing, fokus og rette holdninger. Vil vi selge han for andre gang? Tja, det tror jeg det er bare Pogba som kan svare på. Vil han bort så er det jo ikke noe å tviholde på. Det kommer det ikke noe bra ut av.

Jeg forstår at Pogba vil vekk fra Mourinho og spille fotball. Den rigide statiske fotballen vi leverer passer ikke en med hans talent. Han vet nok at han vil få ut det beste i en annen toppklubb og Barcelona spiller fotball. Jeg tror dog Pogba elsker United, men en spillers karriere er kort. Han vil få det beste ut av den og det ser ikke ut til å funke med Jose. Det blå lyset burde brenne for Jose hvis Pogba forsvinner. Da vil presset fra fansen bli enormt og det er ganske delt som det er. Det vil overaske meg om vi ser begge i United når 17. mai toget rusler i 2019. En eller begge tipper jeg er gone.

missChance
missChanceInnlegg: 55211
17.08.18 15:53

Mourinho forteller på pressekonferansen at han ikke har noen problemer med Pogba og gir blaffen i kommentaren forrige helg. Da er vel alle fornøyde? :D

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11241
17.08.18 16:00

Ikke "Fat man Custis"? Rantet vel bra i går. 

missChance
missChanceInnlegg: 55211
17.08.18 16:09
-Joachim-: Ikke "Fat man Custis"? Rantet vel bra i går.

En gledelig bieffekt! :D

Han fikk jo høre det på Twitter også, så jeg. Virkelig velfortjent!

glycinello
glycinelloInnlegg: 6215
17.08.18 16:13

Da er ballen spilt over til Pogba. Blir interessant å høre hva han har å si i sitt neste intervju.

missChance
missChanceInnlegg: 55211
17.08.18 16:15
glycinello: Da er ballen spilt over til Pogba. Blir interessant å høre hva han har å si i sitt neste intervju.

Han fikk så pass mye skryt, støtte og forsvar at det bør være noe positivt!

glycinello
glycinelloInnlegg: 6215
17.08.18 16:34
missChance: Han fikk så pass mye skryt, støtte og forsvar at det bør være noe positivt!

Fikk vel rimelig positiv omtale sist gang også. Uansett, nå har fyren en sjanse til å bedre inntrykket og flytte fokuset over på laget istedet for forholdet mellom Mourinho og han.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6215
17.08.18 16:39

Josè Alvarez Haya melder på twitter at DAVID DE GEA skal signere ny kontrakt "really soon". Kontrakten skal være på 4+1 år og gjøre han til verdens best betalte keeper.  Lenke.

Da er det to spørsmål som slår meg.

1. Kan vi stole på denne journalisten?

2. Hvorfor i alle dager er ikke dette blitt gjort for leeeeenge siden?!?

Og igjen. HYLL, faxmaskin!!!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg