Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.08.18 22:35

Selv om City folkene er forferdelige så har de en CEO Khaldoon Al Mubarak som hele tida snakker om å bli bedre, vinne mest mulig. Styret vårt og Woodward prater om å tjene mest mulig penger. Der har man en stor forskjell i mentalitet.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19971
19.08.18 22:52
TheOpiate: Først og fremst så er ikke LvG i PL nå, for det andre så har Mou forsterket laget betraktelig siden LvG sine dager...

Eneste LvG var flinkere på, var å gi flere yngre sjansen (Noen av de ut av nød pga massivt skadehelvete)

På alle andre punkter har Mou gjort det bedre de to første sesongene sine her.. (Så ille var faktisk LvG utenom et lyspunkt våren 2015!)

Ikke at det setter portugiseren i et godt lys, så ekstremt lite han har fått ut av midlene som har vært til rådighet.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.08.18 22:55

Zidane er jeg i hvert fall skeptisk til. Da vil jeg heller ha Conte. Men nå tror jeg ikke det er manageren som er problemet heller. Hva om vi sparker Mou og så gjør den neste det og dårlig, skal man da bare fortsette å sparke å ansette?

Men om det skulle skje at Mou blir sparket om ikke lenge, så er jeg helt sikker på at Woodward er gira på Zidane, en galactico og verdensstjerne som han kan selge inn til sponsorene.

(Innlegget ble redigert 19.08.18 23:02)

Magiii
MagiiiInnlegg: 5039
19.08.18 22:58
Pogba6: Zidane er jeg i hvert fall skeptisk til. Da vil jeg heller ha Conte.

Her tror jeg faktisk jeg må si meg enig. Veldig skeptisk til Zidane.. og Conte tror jeg kunne fått til mye mer med dagens stall enn det Mourinho klarer. 

northman
northmanInnlegg: 11
19.08.18 23:07
Pogba6: Selv om City folkene er forferdelige så har de en CEO Khaldoon Al Mubarak som hele tida snakker om å bli bedre, vinne mest mulig. Styret vårt og Woodward prater om å tjene mest mulig penger. Der har man en stor forskjell i mentalitet.

Might as well be Celtic.

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
19.08.18 23:25
gaskenrigi: Det var fordi laget sto for høyt, burde trukket hele laget i forsvar, og satset på kontringer.Hvorfor skal United prøve å være City eller Liverpool.

Du mener vi la oss for høyt i banen? Borte mot Brighton? Alle visste at de kom til å ligge dypt, forsvare seg med mange mann bak ball og satse helhjerta på kontringer. Alle visste at de kom til å utnytte innleggstrusselen Glenn Murray utgjorde. Det gjør det etter punkt og prikke. Så fort vi møter et velorganisert lag, merker vi hvor rotete vi selv stiller. Problemet er absolutt ikke at vi står for høyt i banen.

Problemet er at det ikke er noen som er interessert i å møte ballen, ha ballen eller gjøre noe med ballen. Det er så planløst, uinspirert og ineffektivt som man får det. Hvor mange utpå matta i dag så ut til å ha selvtilliten i orden med kula i beina, og kan man egentlig klandre de…?

Og vær så snill og svar 100% ærlig på dette spørsmålet; når Brighton gikk opp til 2-0, hvor mange satt med en genuin tro på at vi faktisk kunne få med oss poeng, eller kanskje til og med en seier? Det er så latterlig mye negativitet rundt klubben for tiden.

- Ikke klarer Mourinho å utvikle spillere.
- Ikke tør Mourinho å spille med litt risiko mot en nedrykkskandidat.
- Ikke klarer Mourinho å få skviset ut de siste ekstra prosentene av spillerne, slik han gjorde før.
- Ikke har Mourinho oppnådd noen umiddelbar suksess, som han jo ble ansatt for.
- Ikke har Mourinho klart å sette en spillestil, til tross for å ha brukt 4mrd og fått over to år på seg.
- Ikke klarer Mourinho å dy seg fra å prate nedsettende om egne spillere og arbeidsgiver i media.
- Ikke virker Mourinho villig til å rullere på spillere, eller frata nøkkelspillere klippekortet ved lengre tids formsvikt.
- Ikke har Mourinho en samlet fanskare å lene seg på, tvert imot ser vi økende misnøye.

Når ledelsen ikke har den samme tilliten til Mou selv, når de tilsynelatende setter ned foten for et nøkkelkjøp i Alderweireld, begynner jeg i grunn å lure på hva faen de venter på.

(Innlegget ble redigert 19.08.18 23:27)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45765
19.08.18 23:38
mario9999: Fra en Real Madrid supporter; Så lenge dere har Mourinho, kommer ikke laget noen vei. Han har ingen plan for spillet. Når det begynner å gå nedover, har har null evne til å snu trenden. Han får spillergruppen mot seg og angriper enkeltspilere, en etter en, i stedet for å ta ansvar. Han kan kun fungere i medgang og før han har fått spillerne mot seg, noe har alltid gjør etter et par år. I sine yngre år var han litt kul og klarte å tyne ut det beste fra spillerne i 1-2 år. Nå er han bare en bitter, gammel mann uten klare ideer, unntatt å klage på at Pep har fått kjøpe for mer (marginalt). Realiteten er at han er en middelmådig trener, langt bak Pep, Klopp og mange andre. Han har null selvinnsikt, og som flere har påpekt er dette trolig det siste storlaget han trener. Japan, Kuwait etc bør passe for ham nå, med mindre Inter eller noen i den stilen er dumme nok til å tro at han er i stand til å bygge et lag.

Enig med deg. Shawn Collymore treffer egentlig bra med denne tweeten. 

Shaw, Pogba, Martial, the moodiness, spite, moaning, jealous barbs towards Pep and Klopp. Analyse the players all you like today, reality is, the players have crossed that line in the sand of no return. They really don't like nor trust the man giving instruction. He's finished

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19971
19.08.18 23:38
CryniX: Når ledelsen ikke har den samme tilliten til Mou selv, når de tilsynelatende setter ned foten for et nøkkelkjøp i Alderweireld, begynner jeg i grunn å lure på hva faen de venter på.

Hadde for en gangs skyld vært forfriskende om ledelsen viste samme besluttsomhet som Bayern, RM etc.

(Innlegget ble redigert 19.08.18 23:38)

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6810
19.08.18 23:41
mjordan23: Stoler ikke ett sekund på at gutta i styret får inn duganes folk, spesielt ikke når man ser hva som har vært hentet inn til nå.

Jepp. At Mou fikk jobben i utgangspunktet var en tabbe, men forhåpentligvis gjør ikke styre samme tabbe igjen. Håper den neste treneren er enten Pochettino (som er usannsynlig) eller Jardim. Frykter derimot at styret ansetter Zidane.

(Innlegget ble redigert 19.08.18 23:41)

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
19.08.18 23:45

"hva faen de venter på."

- forhåpentligvis ikke at topp fire er utenfor rekkevidde hvertfall. Tipper 1-2 poeng på de neste tre kampene, og 10-11 poeng bak teten. Da bør det være slutt. Bør. Håper.

Faen som jeg lengter etter morsom fotball.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.08.18 23:49

Det kommer nok ikke til å skje noe på eiersiden og med Woodward dessverre. Sånn som det har blitt så kan man sikkert prøve noe annet, men da bør man ansette Conte av de som er tilgjengelig. Han kan tyne mye ut av en tropp. 

Jeg har fremdeles tro på at Mourinho kunne gjort det fantastisk om han ble backet ordentlig. Når styret gir blaffen i han, så er det kanskje best for begge parter å skille lag.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46600
19.08.18 23:49

Brendan Rodgers er moden for en større oppgave. Tror han er en fin mellomlanding, til den perfekte manageren måtte være ledig. Alt er bedre en Mourinho 

(Innlegget ble redigert 19.08.18 23:50)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 25013
19.08.18 23:55

Om Conte blir arvtageren til Mou tar jeg en pause. 

Izcilas
IzcilasInnlegg: 6172
19.08.18 23:58

Sjelden jeg er i denne tråden, men noen ganger må man få ut frustrasjonen flere plasser. 


Dette var svaret mitt til en bruker som vurderte spill på United i dag.  Jeg burde aldri trengt å måtte skrive at jeg ikke tror vi tar poeng mot Brighton. Som United-supporter forventer jeg å i hvert fall ha troen på seier - uansett hvem vi møter. I dag er det svært få jeg har troen på seier mot. Vinnerkulturen er borte vekk. Festfotball har jeg ikke vært vitne til på lang, lang tid. Kanskje har nivået utjevnet seg, ikke vet jeg, men andre lag får til å spille fin fotball fremfor supporterne sine. Sir Alex var kanskje kynisk til tider han også, men fy som vi kunne peise på mot motstanderne våre til tider også! 

 

Nå tror jeg ikke det bare er Mourinho sin feil, men en plass må vi begynne. Akkurat nå virker det å være en stor svulst i hele administrasjonen, ledelse og i spillergruppen - ja, rett og slett i hele klubben. Vi er ikke i nærheten av å være et lag som folk frykter. Er det ingen av de ansatte i ledelse og administrasjon som faktisk  bryr seg om klubben? Er alt bare en business nå? Eneste som faktisk bryr seg om klubben er Sir Alex og Sir Bobby. 

 

 

Jeg holder på å klikke av dette. Noe drastisk er nødt til å skje. Og da snakker jeg ikke kun om å kvitte seg med Mourinho.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
19.08.18 23:59

Mourinho har fått backing. Han fikk 7/8 spillere han ønsket seg de to første sesongene. Og hva har totalen vært? 

Jo, helt forferdelig fotball for det meste og en sutrende manager som kaster spillere under bussen i offentligheten over en lav sko.

Han er en vits og han er helt ferdig på dette nivået. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18604
20.08.18 00:00

Conte er vel den moderne oppfølgeren av Mourinho!

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 15073
20.08.18 00:05
Pogba6: Sånn som det har blitt så kan man sikkert prøve noe annet, men da bør man ansette Conte av de som er tilgjengelig. Han kan tyne mye ut av en tropp.

I alle dager. Liker du i det hele tatt fotball?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 25013
20.08.18 00:14
TheOpiate: I alle dager. Liker du i det hele tatt fotball?

For noen er det nok å se fotball i 10 min ca klokka 18 i midten av mai. 17.45-18.00 13.08.2018 falt tidspunktet på i fjor. I -99 ble det hele 30 min. Mulig Pogba6 sov ved den siste prisutdelingen.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18862
20.08.18 00:37
TheWhitePele: Jepp. At Mou fikk jobben i utgangspunktet var en tabbe, men forhåpentligvis gjør ikke styre samme tabbe igjen. Håper den neste treneren er enten Pochettino (som er usannsynlig) eller Jardim. Frykter derimot at styret ansetter Zidane.

Jardim eller Pochettino er to mann jeg ikke er i mot å se på OT. Zidane er jeg også litt skeptisk til. Han står for en ganske åpen fotball, men det er vanskelig å få helt grep på hva filosofien i spillet hans er. 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
20.08.18 00:41
mjordan23: Jardim

Jardim?

Veldig skeptisk. 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
20.08.18 00:43
Hetfield: Ikke at det setter portugiseren i et godt lys, så ekstremt lite han har fått ut av midlene som har vært til rådighet.

Ekstremt lite? 2.plass ifjor og en kamp unna FA-cup tittelen. CL var skuffende.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 00:43)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
20.08.18 00:44
GreySerpent: Om Conte blir arvtageren til Mou tar jeg en pause.

Jeg er spent på hvem du ønsker av tilgjengelige alternativer.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
20.08.18 02:23

Hvorfor tror mange at Conte og Mourinho er noe av det samme? Det virker helt absurd.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
20.08.18 02:35

Mitt eneste problem med Conte er typen, stilen og fremtoningen. Virker ufordragelig og som en mange mistrives med. Vi trenger ro! Allegri ville vært optimalt. Zidane i en kortere periode om mulig?

(Innlegget ble redigert 20.08.18 02:35)

-Jolla
-JollaInnlegg: 17900
20.08.18 02:48

Dette er forøvrig hvordan Messias på managerfronten ser ut.

Skjer aldri at han kommer og redder dere uheldigvis.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 02:49)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17819
20.08.18 06:56
TheBelfastBoy: Hvorfor tror mange at Conte og Mourinho er noe av det samme? Det virker helt absurd.

Akkurat det samme som slo meg da jeg las over her. Måtte lese opp ett innlegg eller to flere ganger for å se om det sto det jeg trodde det sto der ja.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11241
20.08.18 06:56

Er vel forventet at vi går på en smell sånn Pre season har sett ut. Flere av spillerne er rett og slett ikke klare for kamp, samt at Matic og Valencia først nå er tilbake i trening.

City, Liverpool og Chelsea havner nok foran United. Jeg regner med at det beste en kan klare er fjerdeplassen. Noe som selvfølgelig ikke er godt nok etter at Mourinho har brukt milliarder. Zidane kunne vært en spennende korttidsløsning, med Giggs som et langsiktig prosjekt om han har noe å vise til som manager ila. tre år.

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28261
20.08.18 07:36

Jeg har fortsatt vanskelig for å tro at folk ser på Giggs som et realistisk alternativ. 

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11241
20.08.18 07:44

Akkurat nå er det ikke aktuelt uansett av naturlige årsaker. Ideen om Giggs som trener (gitt at han har noe å vise til som trener) frister meg. Men ser at jeg sikkert er alene om den.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42046
20.08.18 07:56
CryniX: Nærmer seg slutten? Fyren har vært bang average de siste 5 årene, minst

En svært god sesong i Chelsea da i 2013/14. Dog var den siste sesongn i Real M, den andre sesong i Chelsea og de to sesongene hittil i United ikke det helt store. Mourinhos ry som en av verdens absolutte beste managere bør absolutt begynne å slå sprekker.

Klikk for å gå tilbake til toppen