Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
20.08.18 12:26
GreySerpent: Van Gaal var henholdsvis 17 og 15 poeng fra 1. plass. Mourinho har vært 24 og 19 poeng fra 1. plass.

Kanskje det tåpeligste argumentet i VGDs historie.

Sammenlign City med laget som vant serien under Van Gaal-periode. City er svært mulig tidenes beste lag i ligaen.

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
20.08.18 12:29
caliblue: Mer interessant syns jeg drittpakken av en pressebrief som kom fra Woodward-campen etter at overgangsvinduet stengte. Hva i all verden skulle den være godt for? Hvorfor er det viktig for Woodward at hele verden får vite hvorfor Mourinhos overgangsmål ikke ble hentet? Hvorfor er det viktig å bruke pressen til å undergrave og drite ut Mourinho? Hva tjener det Manchester United?

Ingen her inne vet nøyaktig hva grunnen er, men jeg synes det ser ut som en klassisk, klokkerein ansvarsfraskrivelse. Og i grunn synes jeg det er på tide at han får igjen med samme mynt som han gir selv.

Vi har sett det fra Mourinho post-match og i pressen tidligere der han har langet ut mot både spillere og egen klubb. Sjeldent påtar Mou det ansvaret han faktisk har, men slenger spillere under bussen (Shaw, Martial, Pogba… og det er bare et utdrag fra hans tid i United. Vi husker jo blant annet Hazard i Chelsea, Casillas i Real etc.) og kommer med syrlige stikk til sin egen arbeidsgiver (kommentarene etter Sevilla-kampene er jo i sin egen klasse her) hvis det gjør at han i hans eget hode kommer 1% bedre ut av situasjonen enn ved alternativet - å ta ansvar selv.

Etter kampen i går fikk han spørsmål om kommunikasjonen og relasjonene i forsvaret ikke er helt på topp, og svarte med "du må være veldig god i din jobb som journo for å konkludere med det". Bitch, hele verden ser hvor lite samkjørte vi er. Hele verden ser hvor store rom vi gir fra oss mellom midtstopperne.

Samtidig synes jeg signaleffekten av Woodies uttalelser vitner mer og mer om en manager som har mindre og mindre tillit hos spesielt styret, og når man ser hva som skjer på fotballbanen skulle det jaggu ikke forundre meg om han begynner så smått å miste garderoben også. Det er ikke mulig at så mange gode spillere skal svikte totalt, både individuelt, men også som kollektiv.

Jeg tipper vi får se en surere og surere Mou ettersom sesongen utspiller seg, og jeg tipper mange United-supportere kommer til å sprette champisen den dagen portugiseren forsvinner ut Carrington med fotavtrykk i rassa.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
20.08.18 12:29
caliblue: Er de ikke fornøyde med han, så får de sparke han. Ikke drive med en pissekonkurranse i media. Ingen er tjent med ledere som setter seg selv foran klubben. Enten de heter Mourinho eller Woodward.

I mine øyne ser det ut som Woody har i handlet på klubbens vegne i denne saken. Som supporter syns jeg det var befriende å vite hvilke beslutninger klubben hadde kommet frem til og hvorfor. 

Denat
DenatInnlegg: 3609
20.08.18 12:30
Pogba6: rette

Utrolig irriterende at jeg ikke får sitere mer enn ett ord. Beklager det.

Hvorfor har ikke Mourinho de rette spillerne? Han har brukt £400M, og han har hentet 3 forsvarsspillere + Matic. Er det Ed som tvinger Mourinho til å hente folk som Lukaku, Sanchez, Mkhitaryan og Fred, fremfor f.eks enda en stopper?

Mourinho har hatt muligheten til å hente stoppere, han har til og med hentet to stykker. Da er det ganske utrolig at man klager på backingen han får fra styret.

Om man skulle gidd han nye 700 millioner til en stopper, virker det nesten som om Mourinho henter inn en spiller, prøver han et par kamper, konkluderer med at han ikke virker, for så å prøve en ny, helt til han tilfeldigvis treffer. Han har hatt masse penger tilgjengelig, han har brukt utrolig mye, og han har hentet stoppere. At de han nå har ikke er gode nok, eller passer inn, er Mourinho sin feil. Han får alt for lite ut av de pengene han har brukt, og man kan forstå at ledelsen forlanger mer.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 12:32)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
20.08.18 12:30
GreySerpent: Van Gaal var henholdsvis 17 og 15 poeng fra 1. plass. Mourinho har vært 24 og 19 poeng fra 1. plass.

Van Gaal. 66 og 70 poeng. Mourinho 69 og 81 poeng. LvG gjorde det dårligere, Mourinho bedre i sin andre sesong.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
20.08.18 12:31
wazzzza: Kanskje det tåpeligste argumentet i VGDs historie. Sammenlign City med laget som vant serien under Van Gaal-periode. City er svært mulig tidenes beste lag i ligaen.

Hva argumenterer jeg? Fun fact.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
20.08.18 12:32
missChance: Sikker på at det bare er Mourinho? Det var ikke han som ville ha Di Maria, Falcao og Schweinsteiger, f.eks. Men navn betyr penger og status for klubben. Merkenavn skaper oppmerksomhet - ref. Zlatan.

Neida, godt mulig at flere lider av denne besettelsen, det skal jeg ikke utelukke.

Det jeg rett og slett ikke finner, er en form for plan, eller spesifikasjon på hva man ønsker. Dere var ute etter flere stoppere, men de er relativt ulike, fra unge til eldre rutinerte. Vil man ha rutine eller fremtid/utviklingspotensiale?

Dere hentet Fred i sommer, et langsiktig mål som dere tilslutt fikk, hvis jeg har forstått det riktig. Så ble det stille på spillerfronten i forhold til midtbanen. Alle er/var enige om at stopper måtte inn. Så vil man plutselig hente Kovacevic fra Real, hvor skulle han spille? For hvem? og hvorfor plutselig behovet? Hvorfor ikke konsentrere seg om stoper først og fremst, da det var her skoen trykket?

Så har man kantrollen, her er man linket til Willian og Perisic, to relativt ulike spillertyper. Samtidig ryktes det, og presiserer ryktes, at man gjerne ville hente Neymar eller Mbappe.

Igjen, hva vil man ha? Ung eller rutinert? Fart eller spilleforståelse? Arbeidshest eller playmaker? Det er så store forskjeller fra den ene spilleren til den andre!

Dere har store merkenavn, men de blir ikke større hvis laget presterer dårligere...

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17799
20.08.18 12:32
GreySerpent: Hvordan er dette å pisse i motvind og alt det andre? Mener du seriøst at en manager skal få kjøpe alt han peker på? Jeg nikket anerkjennende til vurderingen fra styret.

Men dette handler jo primært om å holde ting in the base , internt.

Som under SAFs regime. Jeg skrev jo for flere år siden da SAF fortsatt var sjef. , i ett annet liv :-)  til rimelig store latterbrøl at SAF mang en gang reiv seg i håret over spillere som han ønsket seg inn, men de med pengebingen satte føttene ned. Men han gikk selvsagt aldri ut med noe i mediene eller der et kunne bli snappet opp å videreformidlet. Mediaverden var selvsagt også noe anneledes på den tiden.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19961
20.08.18 12:33
CryniX: Jeg tipper vi får se en surere og surere Mou ettersom sesongen utspiller seg, og jeg tipper mange United-supportere kommer til å sprette champisen den dagen portugiseren forsvinner ut Carrington med fotavtrykk i rassa.

Neste stopp blir en av de ymse pengeligaene i Østen tipper eg.

Flere stormanagere på hell som har trappet ned dit i de senere år.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 12:33)

IndocteCollectio
IndocteCollectioInnlegg: 15055
20.08.18 12:33
GreySerpent: Du mener man skal vurdere spillere ut fra en konkret kamp? Lurt.

Har jeg skrevet det? Men etter det man så i går og ikke minst også har sett tidligere så heller jeg mer mot at Mourinho har rett og ikke Woodward i forhold til at vi trenger forsterkninger i midten bak.

Lindeløf har variert enormt og har et lavestenivå som er helt skremmende.

Bailly varierer også, samt han har vist seg rimelig skadeutsatt.

Og ståa er ikke det spøtt bedre med våre andre midtstoppere, dessverre.

 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
20.08.18 12:34
Hetfield: Neste stopp blir en av de ymske pengeligaene i Østen tipper eg.

Blir PSG.

Mourinho er fremdeles det desidert fremste trenernavnet der ute.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
20.08.18 12:35
Pogba6: Van Gaal. 66 og 70 poeng. Mourinho 69 og 81 poeng. LvG gjorde det dårligere, Mourinho bedre i sin andre sesong.

Spent på hva Van Gaal-runkeren Grey sier til dette.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
20.08.18 12:35
Denat: Hvorfor har ikke Mourinho de rette spillerne? Han har brukt £400M, og han har hentet 3 forsvarsspillere + Matic. Er det Ed som tvinger Mourinho til å hente folk som Lukaku, Sanchez, Mkhitaryan og Fred, fremfor f.eks enda en stopper? Mourinho har hatt muligheten til å hente stoppere, han har til og med hentet to stykker. Da er det ganske utrolig at man klager på backingen han får fra styret. Om man skulle gidd hab nye 700 millioner på en stopper, virker det nesten som om Mourinho henter inn en spiller, prøver han et par kamper, konkluderer med at han ikke virker, for så å prøve en ny, helt til han tilfeldigvis treffer. Han har hatt masse penger tilgjengelig, han har brukt utrolig mye, og han har hentet stoppere.

Fordi han har måttet forsterke i alle ledd, det var stort sett søppel i alle posisjoner, bortsett fra keeper. Han har ordnet spiss, midtbane, en stopperplass. Så da trengs det en stopper til, en høyrekant, og en VB. Alle de 3 posisjonene nektet styret Mourinho å forsterke i. Jeg tror ikke du aner om hvilket svakt lag han overtok.

IndocteCollectio
IndocteCollectioInnlegg: 15055
20.08.18 12:36
GreySerpent: Du mener man skal vurdere spillere ut fra en konkret kamp? Lurt.

Martial har ikke levert på et jevnt akseptabelt nivå på så lenge jeg kan huske.

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
20.08.18 12:36
Hetfield: Neste stopp blir en av de ymse pengeligaene i Østen tipper eg. Flere stormanagere på hell som har trappet ned dit i de senere år.

Han får lykkeønskninger om han går på dagen.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
20.08.18 12:37
IndocteCollectio: Martial har ikke levert på et jevnt akseptabelt nivå på så lenge jeg kan huske.

Jan 2018. Enter Sanchez.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19961
20.08.18 12:37
CryniX: Han får lykkeønskninger om han går på dagen.

Hadde beholdt litt verdighet om han gikk av iløpet av uka.

 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
20.08.18 12:38
GreySerpent: Jan 2018. Enter Sanchez.

Som om Sanchez var outstanding før det. Like uinteressert.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 12:39)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
20.08.18 12:39
IndocteCollectio: Martial har ikke levert på et jevnt akseptabelt nivå på så lenge jeg kan huske.

Virker svak psykisk, som igår var han helt borte. Forferdelig kroppspråk.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 12:39)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
20.08.18 12:41
wazzzza: Som om Sanchez var outstanding før det. Like uinteressert.

Forstå det du svarer på. 

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
20.08.18 12:42
CryniX: Ingen her inne vet nøyaktig hva grunnen er, men jeg synes det ser ut som en klassisk, klokkerein ansvarsfraskrivelse. Og i grunn synes jeg det er på tide at han får igjen med samme mynt som han gir selv. Vi har sett det fra Mourinho post-match og i pressen tidligere der han har langet ut mot både spillere og egen klubb. Sjeldent påtar Mou det ansvaret han faktisk har, men slenger spillere under bussen (Shaw, Martial, Pogba… og det er bare et utdrag fra hans tid i United. Vi husker jo blant annet Hazard i Chelsea, Casillas i Real etc.) og kommer med syrlige stikk til sin egen arbeidsgiver (kommentarene etter Sevilla-kampene er jo i sin egen klasse her) hvis det gjør at han i hans eget hode kommer 1% bedre ut av situasjonen enn ved alternativet - å ta ansvar selv. Etter kampen i går fikk han spørsmål om kommunikasjonen og relasjonene i forsvaret ikke er helt på topp, og svarte med "du må være veldig god i din jobb som journo for å konkludere med det". Bitch, hele verden ser hvor lite samkjørte vi er. Hele verden ser hvor store rom vi gir fra oss mellom midtstopperne. Samtidig synes jeg signaleffekten av Woodies uttalelser vitner mer og mer om en manager som har mindre og mindre tillit hos spesielt styret, og når man ser hva som skjer på fotballbanen skulle det jaggu ikke forundre meg om han begynner så smått å miste garderoben også. Det er ikke mulig at så mange gode spillere skal svikte totalt, både individuelt, men også som kollektiv. Jeg tipper vi får se en surere og surere Mou ettersom sesongen utspiller seg, og jeg tipper mange United-supportere kommer til å sprette champisen den dagen portugiseren forsvinner ut Carrington med fotavtrykk i rassa.

Først og fremst, det Mou drev med i preseason, det var verre enn alt annet. Snakket ned klubben, og de unge spillerne som var med, som gjorde det de skulle.

Dette gjorde Mou helt bevisst, da man i preseason helt fint kunne sagt at resultatene betyr ingenting, og vi er her for å komme i form til seriestart. Så enkelt er det faktisk. Alle så at det manglet en haug med spillere. Like dumt er det å parkere bussen i preseason, hva tjener man på det i det lange løp! 

Videre så hjelper han ikke seg selv med å si ting som han sa i intervjuet igår. Som du påpeker, det er lett synlig, og han ville jo vært mest tjent med å si seg enig, og at det ikke var godt nok. og at det måtte bli bedre.

På samme måte som Mou sier mye rart, så syns jeg heller ikke Pogba er spesielt snill mot egen klubb i forhold til sine uttalelser.

Man står jo rett ut og har en krig med interne i klubben, gjennom media. At ledelsen i klubben ikke gjør noe med dette, syns jeg er særdeles merkelig.

Denat
DenatInnlegg: 3609
20.08.18 12:44
Pogba6: overtok

Det var mye som måtte gjøres, og han har nå brukt £400M. Det er bare City som har brukt mer i samme periode, mens både Liverpool og Tottenham, som begge har brukt mindre, tilsynelatende har tatt større steg. Ingen av disse to lagene hadde et bedre utgangspunkt, vil jeg si.

Jeg tror ikke den sportslige ledelsen i United er den helt store, samtidig er det desverre mye som tyder på at Mourinho har mistet det. Han har alltid vært avhengig av å bruke mest penger og hente de største spillerne, og nå som flere andre klubber kan bruke omtrent like mye og mer, holder han ikke.

Han har hentet 11 spillere. Hvor mange av disse mener du, med hånden på hjertet, har blitt bedre etter at de kom til klubben? Hvor mange har i det heletatt innfridd? Og av de spillerne som var i klubben fra før, hvor mange av disse har utmerket seg positivt? Det er ingen til liten progresjon, selv med enorme summer brukt.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
20.08.18 12:44
GreySerpent: Enter Sanchez.

Martial takler ikke konkurranse altså? Da har han ingenting i United å gjøre.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
20.08.18 12:44
wazzzza: Virker svak psykisk, som igår var han helt borte. Forferdelig kroppspråk.

En elendig kamp fra Martial, men jeg har 5-6 spillere fra den kampen som jeg vurderer som svakere.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
20.08.18 12:46
Pogba6: Martial takler ikke konkurranse altså? Da har han ingenting i United å gjøre.

For å si det på et språk du forstår: Bæææææ-bææ!

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
20.08.18 12:48

Neste manager vil få et voldsomt mye bedre utgangspunkt etter at Mourinho har ryddet i stallen. Neste manager får Lukaku, Pogba, Fred, Matic, Bailly, Sanchez og De Gea. Alle klassespillere. Så den neste manageren an takke Mourinho for at han har tatt drittjobben i forkant.

missChance
missChanceInnlegg: 55210
20.08.18 12:51
masterpool: Samtidig ryktes det, og presiserer ryktes, at man gjerne ville hente Neymar eller Mbappe. Igjen, hva vil man ha? Ung eller rutinert? Fart eller spilleforståelse? Arbeidshest eller playmaker? Det er så store forskjeller fra den ene spilleren til den andre!

Det er jo det største spørsmålet - hvem har United reelt vært interessert i, og hvor mye er bare click bait? Hvor mye er "mat" for supportere, mens klubben egentlig ikke har de store planene? 

Ellers hadde nok Woodward vært villig til å punge ut for Neymar eller Mbappe - på navnet og inntekter alene, ikke hva som ville gagne laget.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
20.08.18 12:51
Pogba6: Neste manager vil få et voldsomt mye bedre utgangspunkt etter at Mourinho har ryddet i stallen. Neste manager får Lukaku, Pogba, Fred, Matic, Bailly, Sanchez og De Gea. Alle klassespillere. Så den neste manageren an takke Mourinho for at han har tatt drittjobben i forkant.

Hvis det er så mange klassespillere i klubben, hvorfor får ikke Mourinho dette til å fungere?

Vil en ny manager trenge en ny stopper, eller er det kun Mourinho som trenger det?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
20.08.18 12:53
IndocteCollectio: Har jeg skrevet det?

Her: Og etter gårsdagen kamp? Hva synes du om våre midtstoppere og Martial der?

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
20.08.18 12:54
missChance: Det er jo det største spørsmålet - hvem har United reelt vært interessert i, og hvor mye er bare click bait? Hvor mye er "mat" for supportere, mens klubben egentlig ikke har de store planene?  Ellers hadde nok Woodward vært villig til å punge ut for Neymar eller Mbappe - på navnet og inntekter alene, ikke hva som ville gagne laget.

Sånn er det jo for alle med dagens medier. Vankselig å si hva som er konkret.

På samme måte, hvem vet at Woodward er så voldsom interessert i store navn?

Mourinho har hentet navn i hele sin karriere, uansett hvor han har vært manager, bortsett fra Porto!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg